Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (14 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM meleğim nasılsın bi türlü konuşamadık senle ya çok yoğunum bu aralar akşamda kız rahat durmuyor nasıl gidiyor hazırlıklar

canım bende yoğunum çoookkk.. son 15 gün !! heyecan başladı çok dua edin bana çok çok.. buketiimmm canım arkadaşım işlerimiz bitsin rahatça konuşalım opuyorum..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende yoğunum çoookkk.. son 15 gün !! heyecan başladı çok dua edin bana çok çok.. buketiimmm canım arkadaşım işlerimiz bitsin rahatça konuşalım opuyorum..

ne kadar az kalmış
stres var değil mi şimdi
kilo da veriyor insan bu dönemlerde
ama çok da güzel günler.
gelinliğini nasıl bişey aldın merak ettim
düğünü nasıl yapacaksınız bir de
sana mutluluklar dliyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ayy sonunda vakit buldummm... yorgunum kafamda yorgun bedenimde...
iş ev çocuk aileler yoruldum...
şükürler olsun işim var eşim çocuğum ailem yanımda huzurluyum arada bazen çıkan sorunlara rağmen, susmak istiyorum bazen yorganın altına girip sadece uyumak saatlerce...
geçmişten pişmanım en çok gaflette olduğum her andan pişman.. AH DÖNSEM geriye herşeyi düzeltsem hiç girmesem günaha bi gün bile açık dolaşmamış olsam.. öle rahat rahat dolaşmasaydım arkadaşlarla. rahat olmasaydım gönlüm ALLAHI bilseydide hiçççççççç hata yapmasaydım, eşimi ailemi üzmeseydimm.
tövbe ne kadar yada nelerle sınırlı acep AFFEDERMİ YARADAN BENİ..
SONRA..
YA farketmeseydim ya doğruyu hiç görmeseydim ya öle ölseydim de,,,
ah bunada şükür mü demeli ve yanmalıyım geçmişe yan ki yan belki affedilesin belki..

şimdi günlerdir ADEA arkadaşımı düşünüyorum tüm zorluklar karşısındaki durusunu inancını ve sabrını HELAL olsun sana diyorum kardeşim.. emin ol ALLAHIM ONUN yolunda yürüdüğün için yanlız bırakmayacak seni yanında olacak ve tüm sıkıntıların gececek..
eşini anlamıyorum rahat rahat gezmek yüzmeye gitmek içinmi istemiyor kapanmanı? ne acı ah keske eşimin gözlerindeki aşkı görseydim diyorum bende kapansaydım yıllar önce ANNEM izin verirmi vermezmi düşünmeseydim, herşeyin hallolacağını anlayabilseydim.
canım kardeşim üzülme korkma arkanda öle bir güç varki tüm güçlerin üstünde sen içindeki sana güven ve ALLAHA itaat et. EŞİN sadece mezara kadar yanında sonra sen ALLAHa vereceğin hesapla başbaşa kalacağın zaman kimse yok..
evet evinin huzuru çok önemli biliyorum, hele eşinse söz konusu güzellikle anlat derdini sakın vazgeçmeki seni anlasın kayınvalidene DE ALLAHIM akıl fikir versin ne diyeyim

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
bende imreniyorum inşallah çok üzmezler Rabbim yardımcısı olsun zamanında annemde çekti aynı sıkıntıları babanem babam çok uğraştılar başından örtüsünü çekerdi babam hiç unutmuyorum beraber çariıya çıkmazlardı babam yanında istemezdi annemi, çok zor şaka gibi geliyo insana Rabbim kimseye yaşatmasın hala çok istemiyor ama artık annem dinlemiyor babamı şüükürler olsun

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bende imreniyorum inşallah çok üzmezler Rabbim yardımcısı olsun zamanında annemde çekti aynı sıkıntıları babanem babam çok uğraştılar başından örtüsünü çekerdi babam hiç unutmuyorum beraber çariıya çıkmazlardı babam yanında istemezdi annemi, çok zor şaka gibi geliyo insana Rabbim kimseye yaşatmasın hala çok istemiyor ama artık annem dinlemiyor babamı şüükürler olsun

kendi adıma benim babamda annemin kapanmasını istermi bilmiyorum ama annem şuaralar niyetli ALLAHIN izniyle,,
çok dua ediyorum herkes için ama kardeşimizi çok üzüyorlar ALLAHIM YARDIM ETSİN İNŞALLAH

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
canım arkadaşım kardeşim
ne kadar güzel şeyler yazıyorsun senin yazılarında çoğu zaman kendi hissettiklerimi buluyorum
şu günlerde ben de aynı şeyi düşünüyorum
geçen sene bu zamanlar açıktım kapanmak aklımın kösesinden bile geçmiyordu diyorum
nasıl bir gaflette olduğuma hala inanamıyorum
ve ben daha nefsimi halledebilmiş değilim
inan kapandığımdan bu yana nefsimm üzerimde mekan kurdu :)
aslında abartmıyorum
ben hayatımda hiç bizaman nefsime şeytana karşı bu kadar mücadele ettiğimi hatırlmaıyorum
nefsimin sorularını cevaplandırıp duruyorum
bunu abartısız söylüyorum
nefsim acı çekiyor onu işitiyorum
ama ben mutluyum
benim için bu kadar zor olan şeyi başardım
nefsimi susmuyor olabilir ama ben onu dinlemiyorum
bu arada yeni iş yerime başladım
yeni iş yeni arkadaşlar vs.
dua edin bana

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
kaç zamandır adea yazmıyor da buraya ne yaptı çok merak ediyorum
direnebildi mi

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah çok sevindim Rabbim kayınvalidemede nasip etsin istiyorum diyor inşallah gerçekten istiyordur kayınpederim çok karşı yani anlamaya bile çalışmıyor Rabbim her isteyene nasip etsin dua etmesini bilmiyoruz Rabbim duası kabul olan kullarının hürmetine bizimde duamızı kabul eylesin kardeşimizede bu yolda güç kuvvet versin inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin repsolcum amin inşallah allahım onada nasip etsin inşallah... annnemede kardeşimede herkese herkese...
mehtabım yeni işin hayırlı olsun inşallah...
bazen yaşadığım kötü şeyleri keşke yaşamasaydım diyorum kapanmadan önce eşimle çok sorun yaşamıştık sonra aklım başıma geldi kapandım herşey vesile işte..
ama sonra ya ozaman aklım başıma gelmeseydi ya kapanmayı hiç düşünmeseydim burayla tanışmasaydım nolurdu diyorum
ki ben bir kız çocuğu yetiştiriyorum nasıl örnek olurdunm ona o nasıl büyürdü ki ben nasıl okadar rahattım kendime şaşırıyorum..
evet insanlar zorluk yaşamalı kaybetmeli birşeyleri ki birdaha kazanabilsin.. ben en çok kaybettiğim anda kazandım hemde çok büyük bir şeyi kazandım.. ÖZÜMÜ ... ruhumun en değerli hediyesini kazandım. EVET nefsim zorluyor bazen git diyorum bak nasıl mutluyum nasıl huzurlu RABBİM seviyor beni ben düzeliyorum kimbilir belki affediyor geçmişi yada belki affeder..
ah güzelim keşke keşke keşke biz kaybetmedik inşallah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
yeni işin hayırlı olsun arkadaşım
Rabbim el açan af dileyen kullarını geri çevirmez inşallah ben martın sonunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağlıkla sıhhatle Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin bir abimiz var umrede şimdi o gelince bir yere gidicez inşallah oradan kapalı olarak dönmek istiyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım k ardeşim inşallah SEN ÇOK istedin çok dua ettin inşallah olacak eşinin tepkisi nasıl biraz sakinleştimi

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
eşim çok şükür hayır demiyor zaman diyordu hep biliyorsunuz söyledii zaman geldi bekledim sabırla nefsini yenemediğini söyledi geçenlerde bende sakin sakin evde başım yine açık olacak zaten dedim önemlii olan dışarı nasıl çıktığım senin yanında değğişen birşey olmayacak hatta dükkanda tülbent taktığım için kayınvalidem çıkar kayınpederin görmesin demişti bende çok üzülmüştüm eşime anlattım biz istedikten sonra kimse laf söyleyemez dedi içimden bir yük kalktı sanki

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
eşim çok şükür hayır demiyor zaman diyordu hep biliyorsunuz söyledii zaman geldi bekledim sabırla nefsini yenemediğini söyledi geçenlerde bende sakin sakin evde başım yine açık olacak zaten dedim önemlii olan dışarı nasıl çıktığım senin yanında değğişen birşey olmayacak hatta dükkanda tülbent taktığım için kayınvalidem çıkar kayınpederin görmesin demişti bende çok üzülmüştüm eşime anlattım biz istedikten sonra kimse laf söyleyemez dedi içimden bir yük kalktı sanki

zaman sadece zaman canım herşey güzel olacak örtünü alacan başına ve kalkanın olacak sonra kim ne derse desin...
inan eşin bir süre sonra evdede ört diyecektir... alışacak yani kayınpederinide geç gitsin okyanusu geçip derede boğulmazsın inşallah eşin tamam dedikten sonra

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
biliyorum bir arkadaşımın eşi demişti eşime kapanınca arzu keşke daha önce kapansaydı diyeceksin diye öyle diyeceğinden eminim keşke bekltemeseydim diyecek çünkü herşeyin farkında olan bir insan

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
biraz önce bi arkadaş geldi
çok sevdiğim bi arkadaşım
ona da kapanması için aykaüstü bisürü şey anlattım
o bana bahanelerini sıraladı
ben de bunlar kapanmamamn için bir sebep mi yoksa bahane mi diye sordum
evet bahane dedi
doğumdan sonra kapanacaktım aslında dedi
şimdi 7 aylık bebeğiyle geldi
ama hala kapanamadı böyle yaparsan kapanamazssın dedim
eşim dedi
benim eşim namaz kılmıyor mesela dedi
eşinden sana ne dedim
nefsime zor geliyor dedi
bak şimdi yaşın 30 dedim
bi 10 sene sonra 40 yaşında mı kapanacaksın
yani kırışıkların çıkınca mı dedim
haklısın dedi
ben de unutma söylediklerimi diyebildim ancak ayaküstü
arkadaşlar ben şimdi daha iyi anlayabiliyorum
yani kapandıktan sonra açık insanların nefsine yenilmelerine üzülüyorum
ölüm o kadar uzakta geliyor ki bize
halbuki her an cereyan ediyor
hergün bir cenaze haber duyuyoruz
işte bu kadar yakın ölüm bize
ben korkuyorum kabir azabından cehennem azabından
en önemlisi diyelim ölüm diye bişey de yok Rabbimin beni sevmemesinden korkuyorum
o yüzden acı çek nefsim sen
ne dersen de bana seni dinlemeyeceğim
şu yalan dünyayaa aldanmayacağım
henüz hayattayım ve yapabileceğim çok şey var
Allahım sen yardım et bize

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
biliyorum bir arkadaşımın eşi demişti eşime kapanınca arzu keşke daha önce kapansaydı diyeceksin diye öyle diyeceğinden eminim keşke bekltemeseydim diyecek çünkü herşeyin farkında olan bir insan

sence ne zaman kapanaksın repsolcum
eşinin dediği vakit ne zaman
eşin farkında olan bi insan tamam
ama ne zaman yazacaksın kızlar kapandım diye

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZLERE...
Benim çalıştığım yerdeki bir arkadaşta ayyy insan nasıl bir anda kapanır aklım almıyor nasıl vazgeçer herşeyden dedi neyden vazgeçeceksinki dedim yani giydiklerim falan falan... ahiretinden vazgeçiyorsun dedim sustu...
evet zor bir anda yapmak ama bir okadar da güzellllllllllllllll
geçen kuaföre gittim tanıdık nasıl kapandın sen ya aklım almıyor dedi bir anda hissedersin olur dedim
bu hafta gittim bana biliyormusun namaza başladım bi anda sanki içime ay doğdu sen aklıma geldin dedi
bu iş böle mehtabım BAZISINA nasip olmaz hiç çok ister ama olmaz yada istemez...
repsol üm arzu sanırım adın emin ol eşin sana daha bi aşkla bakacak ve çok pisman olacan

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bazısına nasip olmaz dedin ya buketçim
işte ben bu konuyu anlayamıyorum
Rabbim nasip ederse kapanacağım diyoruz ne kadar doğru bir cümle bilemiyorum
sen örtüyü bir eline al bi başına tak bi sonra nasip de
nasip de yokmuş de
sonra nasıl hesap veririz

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
sence ne zaman kapanaksın repsolcum
eşinin dediği vakit ne zaman
eşin farkında olan bi insan tamam
ama ne zaman yazacaksın kızlar kapandım diye

bu ayın sonunda yazacağım inşallah mehtap kardeşim çok uzadı biliyorum illaki destek bekliyorum kendi başıma vermem gereken bir karar bu tamam diyip çıkamadım bir türlü ne yazarsan ne söylersen haklısın her gece kahroluyorum düşünüyorum istemenin derecesinde verirmiş Rabbim sorun bendemi diye kapanmak istiyorum diye bile ne kadar zor söyledim eşi,me neden bilmiyorum bunda çekinecek ne var hiç ama senin gibi güçlü değilim keşke olabilsem

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZLERE...
Benim çalıştığım yerdeki bir arkadaşta ayyy insan nasıl bir anda kapanır aklım almıyor nasıl vazgeçer herşeyden dedi neyden vazgeçeceksinki dedim yani giydiklerim falan falan... ahiretinden vazgeçiyorsun dedim sustu...
evet zor bir anda yapmak ama bir okadar da güzellllllllllllllll
geçen kuaföre gittim tanıdık nasıl kapandın sen ya aklım almıyor dedi bir anda hissedersin olur dedim
bu hafta gittim bana biliyormusun namaza başladım bi anda sanki içime ay doğdu sen aklıma geldin dedi
bu iş böle mehtabım BAZISINA nasip olmaz hiç çok ister ama olmaz yada istemez...
repsol üm arzu sanırım adın emin ol eşin sana daha bi aşkla bakacak ve çok pisman olacan

evet canım arzu ismim ah arkadaşım içim öyle burukki anlatamam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt