Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (13 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bazısına nasip olmaz dedin ya buketçim
işte ben bu konuyu anlayamıyorum
Rabbim nasip ederse kapanacağım diyoruz ne kadar doğru bir cümle bilemiyorum
sen örtüyü bir eline al bi başına tak bi sonra nasip de
nasip de yokmuş de
sonra nasıl hesap veririz

canım kimine nasip olmuyor ALLAHIM o cesareti o sabrı o hevesi vermiyor gerçekten çok yakınlarımda gördüm bunu

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar az kalmış
stres var değil mi şimdi
kilo da veriyor insan bu dönemlerde
ama çok da güzel günler.
gelinliğini nasıl bişey aldın merak ettim
düğünü nasıl yapacaksınız bir de
sana mutluluklar dliyorum

mehtapcım çok teşekkür ederim. rabbim utandırmaz inş.. gelinliğim çok abartılı değil ama ben çok beğendim ne biliyim :) ve tabiki tesettür. canım nikah olucak benim.. nasıl heyecanlıyım nasıl bilemezsin. evet zayıfladım da ama çok şükür yolunda herşey. inş hep boyle olur. sizde dua edin bana lütfen. ben çok girip yazamıyorum ama burdaki kardeşlerim için çok dua ediyorum. ve sizler varsınız çok şükür ki sizler yaşadığımız zorlukları çok güzel dile getiriyorsunuz,Allah razı olsun sizlerden..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bu ayın sonunda yazacağım inşallah mehtap kardeşim çok uzadı biliyorum illaki destek bekliyorum kendi başıma vermem gereken bir karar bu tamam diyip çıkamadım bir türlü ne yazarsan ne söylersen haklısın her gece kahroluyorum düşünüyorum istemenin derecesinde verirmiş Rabbim sorun bendemi diye kapanmak istiyorum diye bile ne kadar zor söyledim eşi,me neden bilmiyorum bunda çekinecek ne var hiç ama senin gibi güçlü değilim keşke olabilsem

seni kırmak için söylemedim canım kardeşim
sorun sende değil
hadi bak cuma mübarek gün ne dersin?
YAPABİLİRSİN
bekleme daha fazla lütfen
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
mehtapcım çok teşekkür ederim. rabbim utandırmaz inş.. gelinliğim çok abartılı değil ama ben çok beğendim ne biliyim :) ve tabiki tesettür. canım nikah olucak benim.. nasıl heyecanlıyım nasıl bilemezsin. evet zayıfladım da ama çok şükür yolunda herşey. inş hep boyle olur. sizde dua edin bana lütfen. ben çok girip yazamıyorum ama burdaki kardeşlerim için çok dua ediyorum. ve sizler varsınız çok şükür ki sizler yaşadığımız zorlukları çok güzel dile getiriyorsunuz,Allah razı olsun sizlerden..

nikah derken düğün olmayacak mı yani :(

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
nikah derken düğün olmayacak mı yani :(

düğünn dinimizce pek uygun değil canım ama benim annemi az buçuk anlattığım kadarıyla biliyorsunuz. hayatta düğünsüz olmaz dedi. tesettür gelinliği zor kabul ettirdim diye bunda diretemedim. kına gecesinden sonraki akşam kendi aramızda eğlence olacak ama adım gibi eminim ki annem bunu düğün moduna getirir.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
düğünn dinimizce pek uygun değil canım ama benim annemi az buçuk anlattığım kadarıyla biliyorsunuz. hayatta düğünsüz olmaz dedi. tesettür gelinliği zor kabul ettirdim diye bunda diretemedim. kına gecesinden sonraki akşam kendi aramızda eğlence olacak ama adım gibi eminim ki annem bunu düğün moduna getirir.

şimdi tabiki özellikle anneler kızlarının düğününü görmek ister. benim düğünüm oldu.. ama 1 saat kadar oldu düğün salonunda..
ezgili ilahili sohbetli tilavetli oldu..Dans zaten kesinlikle olmadı...yani böyle de yapılabilirdi senin ki....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
seni kırmak için söylemedim canım kardeşim
sorun sende değil
hadi bak cuma mübarek gün ne dersin?
YAPABİLİRSİN
bekleme daha fazla lütfen
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

kırılmadım zaten haklısın ama ne desen bendede kabahat var Allah razı olsun beni kendime getiriyor yorumlarınız Rabbim güç kuvvet versin bana inşallah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Ey biçareker!
Bu dünya bir misafirhanedir.
Ölüm var, kabre girilecek.
Bu hayat gidiyor baki hayat geliyor.
(Bediüzzaman Said Nursi ra)

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Sevgili Buket hocam.. ve Mehtab kardeşim...
Yazdılarınız ne kadar güzel şeyler...Allah c.c. sizlerdenrazı olsun...
günlerdir fırsat bulamıyor insan ama yine uğruyor...
Aslında bizler uğrayıp yorum yazabiliyor yada beğene bilyoruz...
ben şunuda çok iyi biliyorum.. şuan o kadar çok kardşimiz iç dünyasıyla boğuşmaktadırki..
çaresiz kapılar arıyor.. işte böyle anlarda Rabbimiz nasib ederse
buralara uğruyor misafirdiye okuyup okuyup gidyor..
Sizler yazdıkça coşuyorlar inşallah...
ve sizler burada varlıklarından bihaber olduğunuz o kadar çok kişiye vesile oluyorsunuz ki...
Rabbim Aşkınızı ibadetinizi doğru ve daim eylesin...
Yazdıklarınızdan bizleri mahrum bırkamasın inşallah...
Tüm kapanmak isteyen kardeşlerimin önlerindeki ve beyinlerindeki engellleri kaldırsın...
Rabbimiz kapanmayı düşünmeyen kardeşlerimize de hidayetnasip etsin...
amin ..
Selam ve dua ile

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Mir_Erhan ABİMİZ Allah razı olsun sizlerden öle güzel yol gösteriyorsunuz ki bizlere..
evet burada yazılanlar öle açıkki aslında herkesin yüreğindeki fırtınayı öle güzel ifade ediyorki, ilk üye olduğumda yazıları ki 600 sayfa falandı hepsini okudum okudukça ağladım ağladıkça yüreğim aydınlandı aallaha yaklaştım ve doğruyu buldum ALLAHIM herkesten razı olsun...
aslında bide şu var insanlar düşündüklerini yaşadığı çelişkiyi sanki sadece kendi yaşıyormuş gibi hissediyor daha çok kopuyor herşeyden uzaklaşıyor sonra birilerinin daha bunları yaşadığını görünce güçleniyor, sabrımızı cesaretimizi arttırıyoruz...
evet BURCU kardeşimiz nerede ne yapıyor bilmiyoruz ama umarım çok mutludur umarım Rabbim bunca insana vesile olacak bir sayfa açtığı için ondan çokça razıdır.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsü sâhiden bir tekstil malzemesidir.
Onu tesettür eyleyen, altındaki baş ve o başın Allah karşısındaki duruşudur. . .

| Senai Demirci

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki başörtüsü bir tekstil malzemesidir. takva sadece baştan ayağa kadar kapanmak olsaydı eğer rahibeler cennette başköşede olurlardı..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
şimdiki çalışıtğım hastane öyle bir hastaneki arkadaşlar,,, düşünüyorum da açık olsaydım heralde bu kadar kapalı bayanların içinde utanırdım....:) çok şükür yötecilerimiz dindarlar personeller keza yine öyle öyle mutluyum ki konyada olmaktan.... ve özellikle de hergün mevlana hazretlerini selamlıyorum evime giderken mevlana müzesinin önünden geçiyorum çünkü.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah nasıl özendim sana bir bilsen.,.... çok şükür canım çok sevindim yerinde mutlu olmana ..
bende cüzdanımı düşürdüm bugün çarşıda çok üzüldüm ya kimlikler kartlar para:(
mağazadan çıkarken düşürmüşüm bulan kişi polise verecem diye vermemiş mağazaya...
polise kayıp bildirimi yaptık yarına kadar ses çıkmazsa suç duyurusu yapacaz da sonra kameralara falan bakacaklar dua edin olurmu kimlikler sıkıntı olacak para neysede kartları iptal ettirdim:(

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
canım çok geçmiş olsun ben de hep korkarım biliyor musun kapkaçaa uğramaktan felan. gerçi sen düşürmüşssün ama. ben de geçen gün ehliyetimi çıkardım cüzdanımın içinden zaten araba kullanmıyorum kapkaç korkusu varya dedim öyle bişey olduğunda en azından ehliyet için uğraşmam dedim.
zaten az para taşıyorum pahali telefon kullanmıyorum bu yüzden..
inşallah eline ulaşır ama bulan kişi şimdiye kadar aramadıysa da yani bilmiyorum..
üzme canını ama....

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
başıma gelen bi olayı anlatayım size...
geçen yıl mayıs ya da haziran ayı.. ozamanlar açıktım ve üzerimde kısa kol bi thisrt vardı.
otobüse bindim yanımda da 50-55 yaş arası bir adam vardı o da kısa koldu... ben kolumu çekiyorum teni tenime değmesin diye.. ama ben çekiyorum adam yaklaştıyor kolunu acayip sinir oldum.kolu koluma değiyor.otobüste tıklım tıklım dolu.artık daha fazla dayanamadım içimden Allahım sırf senin rızan için buradan kalkıyorum... ayakta dururum daha iyi dedim... kalktım 2-3 adım felan yürüdüm... sanki bana özel ayrılmış gibi boş bir koltuk vardı... oturdum.. halbuki koltuğun kenarında insanlar ayakta idi... kalabılıktı.. öyle üstelikte kapı önünde herkesin farkedeceği bi yerdi..
çok şaşırmıştım..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım çok geçmiş olsun ben de hep korkarım biliyor musun kapkaçaa uğramaktan felan. gerçi sen düşürmüşssün ama. ben de geçen gün ehliyetimi çıkardım cüzdanımın içinden zaten araba kullanmıyorum kapkaç korkusu varya dedim öyle bişey olduğunda en azından ehliyet için uğraşmam dedim.
zaten az para taşıyorum pahali telefon kullanmıyorum bu yüzden..
inşallah eline ulaşır ama bulan kişi şimdiye kadar aramadıysa da yani bilmiyorum..
üzme canını ama....

hayırlısı tatlım ya napayım çok para yoktu benimde 70 lira falan hoş oda benim 12 günlük yol paramdı:( ama kimlikler ya hiçte böle bişey yapmazdım işte çıkmış kısmetten resmen...
evet şimdiye kadar gelmediyse zor bundan sonrada hayırlısı yani bakalım...
insanlar çok pislik ya işte bizde giyim kuşam hal hareketlerle resmen meyil veriyoruz İŞTE tesettür burda koruyor kadını

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
ah nasıl özendim sana bir bilsen.,.... çok şükür canım çok sevindim yerinde mutlu olmana ..
bende cüzdanımı düşürdüm bugün çarşıda çok üzüldüm ya kimlikler kartlar para:(
mağazadan çıkarken düşürmüşüm bulan kişi polise verecem diye vermemiş mağazaya...
polise kayıp bildirimi yaptık yarına kadar ses çıkmazsa suç duyurusu yapacaz da sonra kameralara falan bakacaklar dua edin olurmu kimlikler sıkıntı olacak para neysede kartları iptal ettirdim:(

canım benim geçmiş olsun,şükür ki canına bişey olmadı canım sıkma canını polise bildirmişsiniz nasıl olsa bi sıkıntı olmaz inşallah...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşşallah meleğim ya sahi bugece seni gördüm rüyamda kapanmıştın çok güzeldin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt