merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyiym bugün kapandım ve çok mutluyum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
çok sevindim kardeşim.. inşallah hayırların başlangıcı olur senin için tesettürün..
sen nasıl kapanmaya karar verdin bize anlatır mısın?
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyiym bugün kapandım ve çok mutluyum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
örtün hayırlı olsun arkadaşım banada nasip etsin Rabbim inşallah insanlar laf söylediğinde cevap verbilmek istiyorum dut yemiş bülbül gibi olmak istemiyorum bugün çarşıya çıktım uzun mantom var onu giyiyorum hanidir eski çalıştığım yerin sahibi kapanacakmısın yoksa dedi uzun kıyafetler giyiyormuşum inşallah istiyorum dedim sakın ha sakın dedi bana daha bir ton laf söyledi şoka girdim düşünün daha başörtüsü yok yani uzun pardesü giydiğim için duymadm bile parayı ödeyip dükkanından çıktım sonra kendime kızdım neden savunamadım kendimi diye aslında söylenecek çok şey vardı ama beklemediğimden konuşamadım sanırım nasıl bir ülke olduk aklım almıyor neden bu düşüünce neden Allahım bana güç versin çok zorlanacağım biliyorum öyle biryerki burası memleketimden soğuttular başım dik güzellikle bana laf söyleyenlere cevaplarını verebilmek istiyorum
s. a arkadaşlar ben de kapanmak istiyorum ama nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum.. Nefsim o kadar zorlaştırıyo ki gözümde anlatamam yapabilirmiyim, hakkını verebilirmiym gibi sorular aklımı kurcalıyo sürekli. çevremdekilerin ailemin, arkadaşlarımın hatta öğrencilerimin bile nasıl tepki verecekleri düşündürüyo beni.. N egüzel Rabbim nasip etmiş size kapanmayı inş en kısa zamanda bana da nasip eder..
aselam.. inşallah siz de kapanırsınız tez zamanda... bildiğiniz gibi istemek başarmanın yarısıdır.. siz istiyorsunuz ya işte en büyük engeli atlattınız.bu devrede şeytan ve nefis siz farketmeseniz de daha çok çalışacaktır. aklınızı karıştıracaktır..siz bi düşünün diyelim kapandınız.. aileniz öğrencileriniz çevrenizin size vereceği tepkileri bi düşünün.. bir de Rabbinizin size olan takdirini rızasını bi düşünün.. sizce hangisi ağır basıyor... ister ki tüm dünya size karşı gelsin hepsi yok olacak... Ama sana tek Allah cc yeter...lütfen düşünme onu bunu hiç bişeyi kapanman farz mı farz ..bu ibadet günümüzde de farz.... seni namahremin gördüğü her an farz...
amin kardeşim senden de razı olsun Rabbim...
bu sayfayı takip et olur mu..
ben de bu sayfa vesilesiyle kapandım.. o tarihi de hiç unutmuyorum.. 15 ağustos da bu sayfayı buldum.. okumaya başladım yorumları.. daha hepsini bitirmeden kapanmaya karar verdim.. akşam alışverişimi yaptım... alışverişi yaptığım mağaza bazı ürünler için bir gün sonra terziden çıkar dedi. o an şeytanın yanıma yaklaştığını farkettim.. o zaman sen de bir gün sonra kapanırsın dediğini işitir gibi oldum.. dedim o an şeytan aklımı çelmeye çalışıyor.. elimde olan ürünlerle kapandım.. bir gün daha ertelemedim.. ve sabah işyerime kapalı gittim.. şükürler olsun allahım bugünleri de gördüm dedim....(16.08.2012)nefsim zorlanmadı diyemem.. ama nefsim acı çekerken ben mutluluğu yaşadım... inşallah sen de hadi...