berat05
Yönetici
Yazılanların özünü iyi anlamamız gerekiyor her zaman....
Vicdanı rahatsız ediyorsa zaten iyi değildir yapılan iş..
İçimizin temiz oluşunu Rabbimiz bilir elbet...ancak dışardan nasıl ne yaptığımızla herkese örnek olmuyor muyuz?
Buket-zeynep kardeşim...sizde sağolun....
sizin kulağınıza küpe olan yarın bir başkasına devir olacaktır Rabbimin izniyle..
Vicdanı rahatsız ediyorsa zaten iyi değildir yapılan iş..
İçimizin temiz oluşunu Rabbimiz bilir elbet...ancak dışardan nasıl ne yaptığımızla herkese örnek olmuyor muyuz?
Buket-zeynep kardeşim...sizde sağolun....
ah güzel ablam keşke yakın olsak öğrenecek ne çok şeyimiz var ne zor mücadeleler veriyoruz... hep dedim aslında pardesümde en büyük pay senin di hele o pardesüde ki kemeri iade edişim sizde kalsın deyişimin tek sebebi senin " o meşhur kemeride oturtup bellerine..." sözün, evet iş yeri için en kısa zamanda bi çare bulmalıyım... keşke müslüman ülkede yaşadığımızı hatırlasak herkes ona göre davransa, örtümü açmayım dediğim de müdürüm bana için temiz olsun yeter dememiş olsa... ne yazıkkı çalışmak zorundayım ALLAH biliyor ya ... çok saol ablam çok saol
Sonuçta bir eve erkek geliyorsa...ayrı odalar dahi olsa...çıkışta karşılaşıyorsunuz..yada mutfağa gidip gelirken görülebilirsiniz...her evin oturma düzeni farklı...
Feraceye yakın koyu renk bir kıyafet örnek olabilir.
Her ne giyerseniz kapalı - çok dikkat çekmeyen - beden olarak bol giyinmelisiniz...
bir de şu var
diyelim ki eve misafir geldi
gerçi bir aileden fazla ise kadın erkek ayrı odalarda ağırlıyorum
eve misafir gelince pardesüyle nasıl oturacağım ki
etek hırka felan giyiniyiorum
misafirliğe gidince de
Tahmin ediyorum kardeşim....hissediyorum..siz her yazdığınızda böylesiniz...İnşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Dualarımız sizlerle..
Dualarımız sizlerle..
inan o kadar istiyorum ki abla anlatamam doğru yaşamayı, rabbimin rızasını almayı ama sanırım iradesizdik ve bekledim ne yazıkkı bekledim her gün daha iyiye yürüyorum belkide değil allah bilir... ama İSTİYORUM VE şu noktadan sonra ona göre yapıcam inşallah
Hissetiğiniz kadar yaşarsınız...
BU yaşamın her devresinde böyle..
BU aşkı tam yaşamak için...kulağınızı boş sözleri duymaktan men edeceksiniz...Nefsinizi körelteceksiniz...İyi zaman geçirecek...namazlarınızı kılacaksınız...kaza namazlarınızı -oruçlarınızı tutacaksınız...
Ki oruçta nefsi körelten güzel ibadetlerimizden biri....İlla ibadet....doğru ibadet...
Öğreneceksiniz ki...doğruyu yapabilesiniz...
Güzel haberlerinizi görmek istiyorum..
Tebliğ ve desteğe devam inşaallah...
BU yaşamın her devresinde böyle..
BU aşkı tam yaşamak için...kulağınızı boş sözleri duymaktan men edeceksiniz...Nefsinizi körelteceksiniz...İyi zaman geçirecek...namazlarınızı kılacaksınız...kaza namazlarınızı -oruçlarınızı tutacaksınız...
Ki oruçta nefsi körelten güzel ibadetlerimizden biri....İlla ibadet....doğru ibadet...
Öğreneceksiniz ki...doğruyu yapabilesiniz...
Güzel haberlerinizi görmek istiyorum..
Tebliğ ve desteğe devam inşaallah...
elbise geniş boydan .....olabilir mesela ama kış günü bilmiyorum artık ne derece olur nasıl olur....rabbim yardımcınız olsun.geçen haberlerde gördüm imzalar tamam taslak hazır diye inşaallah kamuda da serbest olur artık.....
ben de örtün me konusunda çok aciz bir durumdayım bu ara. her gören a şunu giy böle yap diyor ki bunu söylen insanlar da açık modayı takip eden insanlar ...eşarbın olmamış üzerindekiler emanet gibi duruyo diyorlar (bolluğuna)
allah aşkına söyleyin zaten ben yani kapanmaya alışmaya çalışıyorum birde böle söyleyenler olduğu zaman ben nasıl emin adımarla kapanayım....duymamaya çaışıyorum nefsimle beraber ortak şirket kurmuş millet hepsi bana karşı oyun oynuyorlar şeytan da sermaye veriyor bunlara tövbe estağfirullah günaha giriyorum sinirlenmek istemiyorum ama kendi kendime büyük savaşlar veriyorum bu aralar...
birde kayınvalide ve kayınbabam namazında örtülü inançı insanlar .....şükürler osun.....aman birde öle olmasalar ne yapardım ben bilmiyorum.rabbim kapaı ama içeri fitne fesat kaynayan insanların gazabından korusun cümlemizi.amin..
bazı insanlar vardır hani örtülü içinin nuru yüzüne yansımış baktıkça bakası gelir insanın ben böle insanlara
imeniyorum asıl....giysisini gözüm seçmiyor bile yüzündeki o ışık o masumluk o nur o tebessümler..rabbim bana da nasip et senin nurunla nurlanmayı hepimize nasip etsin inşaallah......