Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (8 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar,bende katıldım aranıza.Hem yeni üye olarak,hem daha 2 gün önce aniden kapanmış biri olarak:)Ablamla bu ara sürekli dini sohbetler ediyorduk, o kapanmayı düşünüyordu bende her zaman muhakkak bir ara kapanırım diyordum.Yaptığımız sohbetlerden sonra sürekli erteledğim kaza oruçlarımı tutmaya başladım,bir süre sonra namaza balşadım 3 gün sonrada kapandım.Gece yatarken Allahım bana kapanmayı nasip eyle diye dua ettim.Eşime ben kapanmayı düşünüyorum dedim.Sabah bir kalktım hemen gidip şal bone aldım,denedim ve çok sevdim.O gün misafirliğe gidecektik örtündüm de gittim:) Kendimi hiç yadırgamadım sanki hep kapalıymışım gibi rahattım.Ama şaşırdığım tek şey ne eşimin anne babası,ne 4 5 kez gidip geldiğimiz insanlar farketmedi kapandığımı...

Bunun nedeni ne bilmiyorum:) Sanırım normalde uzun giyidiniğim için ve saçımıda normal arkadan belli belirsiz topladığım için farkedilmedim.Gerçi yinede ilginç ama neyse:) Allah bana kolaylık verdi.Şimdi evde bile takıyorum başörtümü.Bir yabancının benim saçımı görmesi fikrini sevmiyorum.Bu yüzden kapanmadan öncede balkona çıkarken örtüyordum başımı...Allaha binlerce kez şükürler olsun.Tamamına erdirsin hepimize inşallah.

Ve aleykum selam ve rahmetullah kardeşim..
Aramıza hoşgeldiniz.. MaşaAllah SubhanaAllah..
Rabbim mübarek eylesin..
Tesettürü bedenimizle birlikte ruhumuza da nakşeylesin..
Hakkıyla yerine getirenlerden eylesin..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeslerim dün bütün gün kapali durdum cok güzel bir duyguydu bugünde ve yarinda insallah ömrümün sonuna kadar kapali kalirim insallah nefsim ve seytan araya girmezde en güzel sekilde kapanirim dua edin kardeslerim bu huzuru mutlulugu tarif edemem rabbim hepnize nasip eylesin insallah selam ve dua ile
maşallah maşallah ne güzel hadi bakalım deneme süreci bitsinde biran önce tamamen kavuş tesettürüne inşallah
Hayırı olsun kardeşim...ne güzel imreniyorum kapanan örtünen insanlara allahım banada nasip etsin inşallah.
bende hep imrenirdim ya şimdi imrenilenlerden biri olmak ne kadar güzel rabbim yardım etsin inşallah ama bekleme derim
ben geldim arkadaşlar.
beni düşünen duasında unutmayıp bana da yer veren kendilerini hiç görmediğim arkadaşlarım Allah sizden razı olsun.
kürtaj olmadım.. kürtaj olacağımı zannederek gittiğimde tabi -doktor öyle söylediği için-kese hep büyümüş oldu. çok şükür. bugün de doktora aç gittim bu kez kesin kararını verecekti doktor ya tamam ya devam... ama gebelik kesem büyümüş öyle mutlu oldum ki. haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var. belki bebeğimin pıtpıtlarını da duyarım..ama sadece hayırlısını diliyorum yüce Allah tan... kulluğum teslimiyeti şükrü ve sabrı gerektiriyor... doktorum Allah korkusu olan vicdanlı bir doktor... ama ben yine de pazartesi günü bir profösöre gittim. aklımda kalmasın diye... doktorun bana söylediği bebek ölmüş ve kürtaj gerekiyor dedi hiç incelemeden etmeden tek kalemde bunu söyledi... ve 1000 lira ücret istedi... ben o doktoru dinlemiş olsaydım bugünkü umutlarımda olmayacaktı. ve ben bugün kendi doktoruma sordum bebek ölmüş olsaydı kese büyürmüydü dedim hayır büyümezdi dedi.. yani Rabbim Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın... konuyu da dağıtmak istemiyorum kapanan arkadaşarıma hayırlı olsun diyorum....
Mehtabım ah ne çok istedim bu hafta sana ulaşmayı hep aklımda duamdaydın şukurler olsun bak sen en umutsuz olduğun anda buradaki bir sürü kardeşimiz gece uykusunu bölüp allaha kavuştuğunda sanada dua etti kimbilir bu mucize onların günahsız ağızla ettiği duanın kabuludür ha.... çok şükür canım çok şükür binlerce kez kez şükür hadi bakalım küçük meleğimizin kalp atışlarını da duyduğunu haber vereceksin inşallah
cnmm bi ara ben kendimi bile merak ettim nerelerdeyim diye :) düğün hazırlıkları zormuş sizler bilirsiniz tabii ama ben bu kadar olduğunu bilmiyordum ama çok şükür herşey yolunda 31.03.2013 tarihinde nikahım var canım istanbul'da. kapalılık çok şükür iyi gidiyor neredeyse 1 yıl olacak inşallah. biliyorsunuz annem hiç onaylamıyordu o yüzden tesettür gelinliğim olacak diye gene sinirlendi savaş verdim durdum işte. çok özledim sizleri tabiki. buketim nasıl? mir erhan abim katrem hepinizi çok özledim. dua edin lütfen bol bol ki benim dularım hep sizlerle
hirammmmmmm canım kardeşim nerelerdesin hep merak ediyorum seni acaba bir aksilikmi var diye hatta ankaraya geldim iki hafta önce ama sana ulaşacak bi yol yoktu yoksa ne olursa olsun görürdüm seni... çok sevindim herşeyin yolunda olmasına kimbilir nasıl güzel olacaksın gelinlikle maşallah ya allahım bozmasın tadınızı
Selamün Aleyküm arkadaşlar,bende katıldım aranıza.Hem yeni üye olarak,hem daha 2 gün önce aniden kapanmış biri olarak:)Ablamla bu ara sürekli dini sohbetler ediyorduk, o kapanmayı düşünüyordu bende her zaman muhakkak bir ara kapanırım diyordum.Yaptığımız sohbetlerden sonra sürekli erteledğim kaza oruçlarımı tutmaya başladım,bir süre sonra namaza balşadım 3 gün sonrada kapandım.Gece yatarken Allahım bana kapanmayı nasip eyle diye dua ettim.Eşime ben kapanmayı düşünüyorum dedim.Sabah bir kalktım hemen gidip şal bone aldım,denedim ve çok sevdim.O gün misafirliğe gidecektik örtündüm de gittim:) Kendimi hiç yadırgamadım sanki hep kapalıymışım gibi rahattım.Ama şaşırdığım tek şey ne eşimin anne babası,ne 4 5 kez gidip geldiğimiz insanlar farketmedi kapandığımı...

Bunun nedeni ne bilmiyorum:) Sanırım normalde uzun giyidiniğim için ve saçımıda normal arkadan belli belirsiz topladığım için farkedilmedim.Gerçi yinede ilginç ama neyse:) Allah bana kolaylık verdi.Şimdi evde bile takıyorum başörtümü.Bir yabancının benim saçımı görmesi fikrini sevmiyorum.Bu yüzden kapanmadan öncede balkona çıkarken örtüyordum başımı...Allaha binlerce kez şükürler olsun.Tamamına erdirsin hepimize inşallah.
maşallah canım benim çok şükür tesettür nuruyla nurlanmışsın çok sevindim çokkkkkkkkkk inan bana ALLAHIM daim eylesin kalkanın yapsın tesettürünü inşALLAH
Ve aleykum selam ve rahmetullah kardeşim..
Aramıza hoşgeldiniz.. MaşaAllah SubhanaAllah..
Rabbim mübarek eylesin..
Tesettürü bedenimizle birlikte ruhumuza da nakşeylesin..
Hakkıyla yerine getirenlerden eylesin..

ah dilekcim yine ne güzel söylemişsin
tesettürü bedenimizle birlikte ruhumuzada nakşeylesin
ağzına yüreğine sağlık

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
hirammmmmmm canım kardeşim nerelerdesin hep merak ediyorum seni acaba bir aksilikmi var diye hatta ankaraya geldim iki hafta önce ama sana ulaşacak bi yol yoktu yoksa ne olursa olsun görürdüm seni... çok sevindim herşeyin yolunda olmasına kimbilir nasıl güzel olacaksın gelinlikle maşallah ya allahım bozmasın tadınızı

canım buketim ufak tefek aksilikler haricinde bir aksilik yok çok şükür. ahh birtanem bende istanbuldayım ne zamandır evi falan döşedik ankarada olsaydım da dediğin gibi nasıl iletişim kuracaktık? sitede mail de veremiyoruz :( sende de inşallah herşey yolundadır tatlım.. öperim
dualarımdasın

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım buketim ufak tefek aksilikler haricinde bir aksilik yok çok şükür ahh birtanem bende istanbuldayım ne zamandır evi falan döşedik ankarada olsaydım da dediğin gibi nasıl iletişim kuracaktık? sitede mail de veremiyoruz :( sende de inşallah herşey yolundadır tatlım.. öperim
dualarımdasın
ah melegim canım sıkkın bu aralar kızım hasta, sevdiğim istediğim işi yapamıyorum ve yeniden kpss ye hazırlanmaya karar verdim memurluk bana göre değgil tamam şükür bir işim var ama öğretmenlik benim hayatta en çok yapmak istediğim işti en azından şansımı tekrar denemek istiyorum bakalım burda karşılaştığımız bi ara iletişim için bi yol bulalım

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem Kardeşlerim; Uzun zamandır tesettür konusunda yazdıklarınızı izlemekteyim,Tesettür denilince sanki sadece kadınlara mı farz kılınmıştır.Erkeklere haya ve edep emrolunmamışmıdır,kadınları eleştirmeyi çok iyi biliyoruz da biz erkekler acaba neden kendimizi eleştirmiyoruz? Yazın üstünde atlete benzer kolsuz birşey adı her ne ise ayağında kısa şort ile şehrin içinde dolaşan erkeklere haya emri yokmu,slip denilen hayasızlık belgesi mayolarla denize giren erkeklere Rabbimiz c.c hesap sormıyacakmı,HZ.Ebubekir'i sıddık banyo yapmak için girdiği yerin mumunu söndürür karanlıkta çarçabuk yıkanır çıkarmış neden böyle yaptığını sormuşlar utanıyorum diye cevap vermiş kimse yok tek başına neden utanıyorsun sorusuna ise tek başıma karanlıkta da olsa Rabbimden haya ederim buyurmuş.Nerden nerelere gelmişiz Allah c.c sonumuzu hayretsin.

Selam ve saygılarımla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem Kardeşlerim; Uzun zamandır tesettür konusunda yazdıklarınızı izlemekteyim,Tesettür denilince sanki sadece kadınlara mı farz kılınmıştır.Erkeklere haya ve edep emrolunmamışmıdır,kadınları eleştirmeyi çok iyi biliyoruz da biz erkeler acaba neden kendimizi eleştirmiyoruz? Yazın üstünde atlete benzer kolsuz birşey adı her ne ise ayağında kısa şort ile şehrin içinde dolaşan erkeklere haya emri yokmu,slip denilen hayasızlık belgesi mayolarla denize giren erkeklere Rabbimiz c.c hesap sormıyacakmı,HZ.Ebubekir'i sıddık banyo yapmak için girdiği yerin mumunu söndürür karanlıkta çarçabuk yıkanır çıkarmış neden böyle yaptığını sormuşlar utanıyorum diye cevap vermiş kimse yok tek başına neden utanıyorsun sorusuna ise tek başıma karanlıkta da olsa Rabbimden haya ederim buyurmuş.Nerden nerelere gelmişiz Allah c.c sonumuzu hayretsin.

Selam ve saygılarımla.
Allah razi olsun yorumlariniza gercekten katiliyorum inanirmisiniz yazin bazen evdev disari cikmak bile istemiyorum sirf bu yuzden rabbim islah etsin.selametle dua ile...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
MEHTAP CIMKalbun kesir Yani dilek kardeşimiz tefriciye başlatmış sana hadi bakalım hayırlısıyla kabul olur inşallah

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel demişsiniz.....allah gönlüme düşürdü isteğini şimdi sıra uygulamada.ama dolapları karıştırıyorum ne yazıkki bugüne kadar 2 karış kumaşlarla gezmişim.şuan hala kapalı değilim yani giysi sıkıntısı var....en kısa zamanda inşallah bende buradan HEM BEDENİMLE HEM RUHUMLA TESETTÜRLÜ olacağımı siz duaarını esirgemeyen arkadaşlarla paylaşacağım....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
mehtap kardeşim nasıl sevindim anlatamam cuma mübarek günde Rabbim yüzüne gülsün inşaallah nerrde varsa bekleyen isteyen herkese nasip etsin

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
MEHTAP CIMKalbun kesir Yani dilek kardeşimiz tefriciye başlatmış sana hadi bakalım hayırlısıyla kabul olur inşallah
canım buketim sen diyince baktım ben de ne zamandır site açılmıyordu...
düşündüğünüz dualarınızda yer verdiğiniz için teşekkür ederim . Rabbim razı olsun...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
mehtap kardeşim nasıl sevindim anlatamam cuma mübarek günde Rabbim yüzüne gülsün inşaallah nerrde varsa bekleyen isteyen herkese nasip etsin

amin canım kardeşim..şuan ben de çok umutluyum ... ama korkular da içimden çıkmıyor.
artık ya nasip deyip Rabbime bıraktım..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel demişsiniz.....allah gönlüme düşürdü isteğini şimdi sıra uygulamada.ama dolapları karıştırıyorum ne yazıkki bugüne kadar 2 karış kumaşlarla gezmişim.şuan hala kapalı değilim yani giysi sıkıntısı var....en kısa zamanda inşallah bende buradan HEM BEDENİMLE HEM RUHUMLA TESETTÜRLÜ olacağımı siz duaarını esirgemeyen arkadaşlarla paylaşacağım....

inşallah en yakın zamanda kapandım haberlerinle de gelirsin... bekliyoruz....

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ah melegim canım sıkkın bu aralar kızım hasta, sevdiğim istediğim işi yapamıyorum ve yeniden kpss ye hazırlanmaya karar verdim memurluk bana göre değgil tamam şükür bir işim var ama öğretmenlik benim hayatta en çok yapmak istediğim işti en azından şansımı tekrar denemek istiyorum bakalım burda karşılaştığımız bi ara iletişim için bi yol bulalım

canımm,birtanem kızına çok üzüldüm neyi var? Rabbim şifa versin dualarım seninle.. insanın sevdiği işi yapması çok önemli ne bilim her sabah isteyerek gitmek daha güzel olurdu ama türkiye şartlarını biliyorsun be kuzum ne diyim hakkında hayırlısı.. kuruculara sormak lazım iletişim yolunu?

xxxLH

Kayıtlı Kullanıcı
ıyı aksamlar arkadaslar googlede ortunmeyı arastırken tesadufen buldum bu sıteyı cok mtlu oldum. cunkı yardım alabılecegım konusabılecegım kımse yok ortunmek hakkında ınternette arastırdıgım zaman gunah olacak ama öyle seyler okuyorum kı hemen vaz gecıyorum ortunmekten. demek kı yeterı kadar ıstemıyorum yada bılmıyorum sızlerden ardım ıstyorum. hep aklımda ortunmek ama cekınıyorum aslında tamamen yanlıs bılıyorum ben onlar kurtarmayacak sonuçta . yenı atandım okulda herkes açık gordu sımdı benı bransım da beden eğitimi acmak zorundayım okula gırerken o zaman makbul olmayacak mı kapanmam gunahmı olacak. sonra alevıyım savunma mekanızması olarfak gormuyorum ama akrabalarım esı kapattı falan dıyecek buda cok onemli degılde yıne nokta kadar da olsa kafama takılıyo. onun sorumlulugunu tasıyamazsam dıye korkuyorum layıgıyla yerıne getıremezsem tamamen suse dokersem dıye kokuyorum kararlı olmak istıyorum sız bana yardım edın lutfen .yorumlarınızı bekliyorum simdiden tesekur ederim.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ıyı aksamlar arkadaslar googlede ortunmeyı arastırken tesadufen buldum bu sıteyı cok mtlu oldum. cunkı yardım alabılecegım konusabılecegım kımse yok ortunmek hakkında ınternette arastırdıgım zaman gunah olacak ama öyle seyler okuyorum kı hemen vaz gecıyorum ortunmekten. demek kı yeterı kadar ıstemıyorum yada bılmıyorum sızlerden ardım ıstyorum. hep aklımda ortunmek ama cekınıyorum aslında tamamen yanlıs bılıyorum ben onlar kurtarmayacak sonuçta . yenı atandım okulda herkes açık gordu sımdı benı bransım da beden eğitimi acmak zorundayım okula gırerken o zaman makbul olmayacak mı kapanmam gunahmı olacak. sonra alevıyım savunma mekanızması olarfak gormuyorum ama akrabalarım esı kapattı falan dıyecek buda cok onemli degılde yıne nokta kadar da olsa kafama takılıyo. onun sorumlulugunu tasıyamazsam dıye korkuyorum layıgıyla yerıne getıremezsem tamamen suse dokersem dıye kokuyorum kararlı olmak istıyorum sız bana yardım edın lutfen .yorumlarınızı bekliyorum simdiden tesekur ederim.
Selamun aleykum kardesim aramiza hosgeldin rabbim uyeligini hayirlara vesile kilar insallah burda yararli bilgiler bulacagindan eminim ne guzel bir karar almissiniz ne mutlu size kapanmak sadece basi kapatmakla olmaz tabikide tessettur etmek ruhla davranislarla dinin gereklerini yerine getirmekle olur kapanmak hatta kapanma karari almak bile cok zordur nefsin ve seytan seni rahat birakmaz ama sen kararini ne kadar kesin alirsan okadar kolay olur insallah bence erteleme ertelemek bile seytan isidir biran once uygulamalisin kapandiginda bu aceleci tavrimin nedenini anlayacaksin kardesim inan kalbim oyle bir huzura variyorki neden bu zamana kadar bekledim diye kendine kizacaksin yaptigin is acisindan rabbim insallah en kisa zamanda kamuda kiyafet ozgurlugu karari cikarda bu sorununuzda hallolur bu karar cikana kadar bile olsun kapanin okulda acin sadece bu zorlugu ceken siz degilsiniz ama rabbim niyetinizi biliyor onun icin ne cevrenize nede isinize yenilmeyen rabbim bu niyeti icinize koyduysa nasip olmasini istiyor size bu daveti geri cevirmeyin rabbim hakkiyla daimi olarak kapanmayi nasip etsin size ve isteyen herkese hayirli haberlerinizi heyecanla bekliyorum kardesim selametle dua ile...

xxxLH

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum slm cok guzel yazmıssınız içimde gercekten var galıba 2 gun once ruyamda kapalıydım ordanda bıraz aklıma gırdı aslında onceden de vardı ama bu kadar hıç dusunup arastırmamıstım .googlede ortunmek ıle ılgılı yazılar cok detaylı vermıs onları benım yapmam cok zor hersey gunah gıbı . boyle soyleyınce gunah oluyo bılıyorum ama ortunmekte orttugun renge kadar gunah olaarafk yazmışlar elbette dogrudur aklımızın ermedıgı bır suru sey var ama bana bıraz agır geldi. sızın mesajlarınızı bekliyorumıanıyorum kı cok faydası olacak ben guzel dusuncelerden hemen etkılenıyorum namaz kılarken bıle cogu kez ısteksız oluyorum yasam tarzımdan dolayı galıba ınternetı acıyorum guzel seyler okuyorum ıslamla ılgılı o vakıtı kurtarıyorum dıger vakte etkısı gecıyo o kadar yarım kı ımanım nefıs zayıf bılmıyorum ne olur sonum...ortamda cok onemli esım baska bır ılde ben baska bır ıldeyım ıkı farklı ortamım var ıkısıde tabı kı kou ınsanlar yok cevremde ama bırı benı bıraz alı koyuyo benımde hatam tabıkı suc baskasında asla degıl ama ortgam etgkılıyo benı ımanım zayıf oldugu ıcın ... selavet getırıyorum sxankı sadece dilim söyluyo kalbım soylemıyo gıbı zıkır cekıyorum yıe aynı sankı kabul olmuyo . kendımı suclyorum ama bırsey yapmıyorum paylasamıyorum da bu sıte bana vesıle oldu resmen kımse kımseyıde tam anlamıyla tanımıyor ya rfahat rfahat dokebiiliyorsun ıcını sız anladınız benı

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum slm cok guzel yazmıssınız içimde gercekten var galıba 2 gun once ruyamda kapalıydım ordanda bıraz aklıma gırdı aslında onceden de vardı ama bu kadar hıç dusunup arastırmamıstım .googlede ortunmek ıle ılgılı yazılar cok detaylı vermıs onları benım yapmam cok zor hersey gunah gıbı . boyle soyleyınce gunah oluyo bılıyorum ama ortunmekte orttugun renge kadar gunah olaarafk yazmışlar elbette dogrudur aklımızın ermedıgı bır suru sey var ama bana bıraz agır geldi. sızın mesajlarınızı bekliyorumıanıyorum kı cok faydası olacak ben guzel dusuncelerden hemen etkılenıyorum namaz kılarken bıle cogu kez ısteksız oluyorum yasam tarzımdan dolayı galıba ınternetı acıyorum guzel seyler okuyorum ıslamla ılgılı o vakıtı kurtarıyorum dıger vakte etkısı gecıyo o kadar yarım kı ımanım nefıs zayıf bılmıyorum ne olur sonum...ortamda cok onemli esım baska bır ılde ben baska bır ıldeyım ıkı farklı ortamım var ıkısıde tabı kı kou ınsanlar yok cevremde ama bırı benı bıraz alı koyuyo benımde hatam tabıkı suc baskasında asla degıl ama ortgam etgkılıyo benı ımanım zayıf oldugu ıcın ... selavet getırıyorum sxankı sadece dilim söyluyo kalbım soylemıyo gıbı zıkır cekıyorum yıe aynı sankı kabul olmuyo . kendımı suclyorum ama bırsey yapmıyorum paylasamıyorum da bu sıte bana vesıle oldu resmen kımse kımseyıde tam anlamıyla tanımıyor ya rfahat rfahat dokebiiliyorsun ıcını sız anladınız benı
Zararin neresinden donersiniz kardir sizi destekleyen sizi bu yola zorlayan birilerini beklemeyin sizi yaradan inanin hep sizinle sizi seviyor ve onun yolunda gitmeniz icin size firsatlar veriyor unutmayinki Onun verdigi rizikla riziklaniyor onun mulku olan dunyada yasiyoruz onun icin nefsinize ve seytana uymayin size verdigi emanet bu cani onun yolunda feda edin tv izlemek, gezmek, gereksiz konusmalar, ve mahreminizi sergilemeyin ,namaz kilin kur'an-i kerim okuyun okumaya calisin ogrenin islam meclislerinde bulunun rabbim yolundan ayirmasin bizleri insallah.selametle dua ile....

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
canım anlıyorum seni bu konuda insanın yanında aynı düşünceden birisinin olması cok önemli.çünkü bende kitap okuyorum sürekli bu dünyayı pek umursamıyorum ama bıraz dışarı cıktımmı hemen etkısıne kapılıyorum.onun için destek cok önemli ama bu sayfada aradıgını bulacaksın.çunku bu sayfada cok degerlı arkadaslar var ve cok destek oluyorlar.bende henuz kapanmadım ama inşallah olucak biliyorum.hazırlıklarım tamam:)inşallah sanada yardımcı oluruz.sana tavsıyem sureklı dini kıtaplar oku ama güvenılır kaynaklar:)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim bişey diyimmi sana ben kapandığımda sadece bir tane şalım bir tane eteğim vardı bak bu tamamen bahane,,,,evet bu güne kadar iki karış eteklerle gezdinya varısın olsun hadai bir gayret yeterki iste ilk inannan ilk örtünen ler eteklerini kesip eşarp yapmışlarya biz nerdeyiz bi bakıversene onlar gibi olmak ne mümkün hiç olmasa bizde elimizden geleni yapalım he canım ybenim bekleme hadi güzel haberler ver bize inşallah
canım buketim sen diyince baktım ben de ne zamandır site açılmıyordu...
düşündüğünüz dualarınızda yer verdiğiniz için teşekkür ederim . Rabbim razı olsun...
canım benim valla ALLAHIM can arkadaşlardan razı olsun kızım hasta ben çok yetişemiyorum 150 okuyabildim bitmiş bile şifa olacak inşallah alacaksın bebeğini kucağına
canımm,birtanem kızına çok üzüldüm neyi var? Rabbim şifa versin dualarım seninle.. insanın sevdiği işi yapması çok önemli ne bilim her sabah isteyerek gitmek daha güzel olurdu ama türkiye şartlarını biliyorsun be kuzum ne diyim hakkında hayırlısı.. kuruculara sormak lazım iletişim yolunu?
kızım fmf hastası canım ateşi çok yüksekti iyi şimdi şükürler olsun... öğretmenim ben 5 yıl sınırlarda atama beklediim olmadı hep çok az sayılarla kayybettim şükürler olsun memurluk oldu ama aklım yüreğim ruhum öğretmenlikte nasıl inkar edeyim bunu elimden geleni yapayım bakalım diyorum işim var şuan eğer atamam olursa ve ozamana kadar kadro almazsam istifa edebilirim bakalım işte dua edin olurmu ben ço iyi bir öğretmen olurum çünkü:(

canım ybenim sayfaları geriye doğru okusan keşke,, ben yaklaşık 10 yıldır kapanmayı istiyorum açıkçası ama ibir ara öle koptumki kendimi tanıyammıyordum, sanki kapanmak isteyen kapanmak için yanıp tutuşan ben değildim... ailemde tek kapalı yok hep yapabilirmiyim diye düşündüm devlet memuruyum açmak zorundayım tam yapamam eksik kalır bişeyler falan falan falan ayyy ne çok bahanem vardı ki.... ee herkes güzel güzel giyiniyordu, saçları şöyleydi, moda vardı, n giyecektim herkes ne diyecekti ben öle yaşamaya alışırmıydım düşündükçe zor geldi.. aynanın karşısında defalarca örttüp başımı yakışıyormuydu ki sonra eşimin çoooooooooooooooooooooook önceden söylediği bişey geldi aklıma "önce sen yakış eşarba" hımmm dedim dur araştırmaya başladım burdan başka bi site vardı orda çarşaf giymeyenleri örtülü bile görmüyorlardı sonra burası tek tek okudum sayfaların çoğunda hüngür hürgür ağladığımı bilirim bi kardeşimiz v ardı 6 ay babasından gizli kapanmış birisi defalarca dayak yemişş eziyet görmüş vazgeçmemiş hiç vazgeçmemişler hele ceylantur kardeşimiz vardı evlenene kadar neler yaşadı evlendiğinin sabahı kapalı çıkmıştı evinden ailesi sırf bu yüzden görüşmüyordu daha neler neler kardeşim...benmi sayfaları okumayı bitirmeden kapanmıştım şükürler olsun sonra pantolondan vazgeçişim pardesüm vs vs bak hepsi zamanla işte açmak zorundayım başımı çünkü çalışmak zorundayım evet daha güzel günleri bekliyorum inşALLAH... ama örtüm herşeyim benim herşeyden vazgeçişim kalkanımmm
canım kardeşim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aleviyim diyorsun yüreğinde ALLAH AŞKI varya ne farkeder kim olduğumuz eşimi kapattı diyecekler ne güzel deki ahiretimi düşünen benim için korkan bir eşşim olduğu için çok şanslıyım demekki beni çok seviyo de BOŞVER, Arkadaşlarmı ? hangisi senle girecek mezara bir sor bakalım ALLAHIM bir şans daha ver dediğimiz bir gün olacak onu düşün verirmi hayır vermeyecek... evet korkularımız var kaygılarımız vazgeçemediğimiz hayatlarımız ve bir gerçek ahiret verilecek hesap... Allahım senin icine vermiş bu duyguyu ne kadar şanslısın ya bu eksikliği hiç hissetmeseydin hiç farketmeseydin hatanı... herşeyi dört dörtlük yapmayı ver bak ben pantolon giyiyordum diz altı etek giyiyordum şimdi uzun etek olmadan çıkmıyorum pantolon hiç giymiyorum ve pardesüm var şükürler olsun kalkanım herşeyim TESETTÜRÜM
canım kardeşim
sana bir kaç tavsiyem nacizane örtüyle ilgili ayetleri iyi oku anla defalarca mantığını anla seni koruduğunu ve allahın seni çok sevdiğini kimi sevindireceğini yada kaderini....
bir yazı okumuştum burda sanırım HİRA06 Kardeşimdi yada bilmiyorum af dileyerek yazayım çokk beğenmiştim ki bende yazmıştım 08 ekim de
ZOR OLUR SANMIŞTIM; NEYİ KOLAY BİLİYORSANIZ ONDAN DAHA KOLAYDI... ANLADIMKİ NEFSİM BANA FENA OYUN OYNAMIŞ....
sende böle söyleyeceksin emin ol... hadi içinde seni çağıran o müthis hisse kulak ver doğruya yürü bırak kim ne derse desin
canım anlıyorum seni bu konuda insanın yanında aynı düşünceden birisinin olması cok önemli.çünkü bende kitap okuyorum sürekli bu dünyayı pek umursamıyorum ama bıraz dışarı cıktımmı hemen etkısıne kapılıyorum.onun için destek cok önemli ama bu sayfada aradıgını bulacaksın.çunku bu sayfada cok degerlı arkadaslar var ve cok destek oluyorlar.bende henuz kapanmadım ama inşallah olucak biliyorum.hazırlıklarım tamam:)inşallah sanada yardımcı oluruz.sana tavsıyem sureklı dini kıtaplar oku ama güvenılır kaynaklar:)
hadi canım güzel haberlerini bekliyooruz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt