Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (17 Kullanıcı)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli arkadaşlarım...
inşaallah en kısa zamanda bende o duyguyu yaşayacağım rabbimin izniyle...
bende sizlere buradan müjdeli haberler vereceğim.....
rabbim yar ve yardımcımız olsun inş...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm değerli arkadaşlarım...
inşaallah en kısa zamanda bende o duyguyu yaşayacağım rabbimin izniyle...
bende sizlere buradan müjdeli haberler vereceğim.....
rabbim yar ve yardımcımız olsun inş...

Selamun aleykum insallah kardesim yeterki isteyelim rabbim herseyi nasip ediyor hayirlisiyla selametle.dua ile..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim arkadaşlar.
beni düşünen duasında unutmayıp bana da yer veren kendilerini hiç görmediğim arkadaşlarım Allah sizden razı olsun.
kürtaj olmadım.. kürtaj olacağımı zannederek gittiğimde tabi -doktor öyle söylediği için-kese hep büyümüş oldu. çok şükür. bugün de doktora aç gittim bu kez kesin kararını verecekti doktor ya tamam ya devam... ama gebelik kesem büyümüş öyle mutlu oldum ki. haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var. belki bebeğimin pıtpıtlarını da duyarım..ama sadece hayırlısını diliyorum yüce Allah tan... kulluğum teslimiyeti şükrü ve sabrı gerektiriyor... doktorum Allah korkusu olan vicdanlı bir doktor... ama ben yine de pazartesi günü bir profösöre gittim. aklımda kalmasın diye... doktorun bana söylediği bebek ölmüş ve kürtaj gerekiyor dedi hiç incelemeden etmeden tek kalemde bunu söyledi... ve 1000 lira ücret istedi... ben o doktoru dinlemiş olsaydım bugünkü umutlarımda olmayacaktı. ve ben bugün kendi doktoruma sordum bebek ölmüş olsaydı kese büyürmüydü dedim hayır büyümezdi dedi.. yani Rabbim Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın... konuyu da dağıtmak istemiyorum kapanan arkadaşarıma hayırlı olsun diyorum....

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim arkadaşlar.
beni düşünen duasında unutmayıp bana da yer veren kendilerini hiç görmediğim arkadaşlarım Allah sizden razı olsun.
kürtaj olmadım.. kürtaj olacağımı zannederek gittiğimde tabi -doktor öyle söylediği için-kese hep büyümüş oldu. çok şükür. bugün de doktora aç gittim bu kez kesin kararını verecekti doktor ya tamam ya devam... ama gebelik kesem büyümüş öyle mutlu oldum ki. haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var. belki bebeğimin pıtpıtlarını da duyarım..ama sadece hayırlısını diliyorum yüce Allah tan... kulluğum teslimiyeti şükrü ve sabrı gerektiriyor... doktorum Allah korkusu olan vicdanlı bir doktor... ama ben yine de pazartesi günü bir profösöre gittim. aklımda kalmasın diye... doktorun bana söylediği bebek ölmüş ve kürtaj gerekiyor dedi hiç incelemeden etmeden tek kalemde bunu söyledi... ve 1000 lira ücret istedi... ben o doktoru dinlemiş olsaydım bugünkü umutlarımda olmayacaktı. ve ben bugün kendi doktoruma sordum bebek ölmüş olsaydı kese büyürmüydü dedim hayır büyümezdi dedi.. yani Rabbim Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın... konuyu da dağıtmak istemiyorum kapanan arkadaşarıma hayırlı olsun diyorum....

canım çok sevindim senin adına,inşallah rabbim kucağınada almayı nasip eder bebişini ve bizde burdan güzel haberlerini alırız... :)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim arkadaşlar.

cnmm benımmm siteden çok uzak kaldm düğün hazırlıkları yüzünden bugün fırsat bulup şöyle bir göz atınca msjını okudum. tatlımmm bnmmm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok ama çok sevindim. böye durumlarda tek doktora bağımlı kalmamak gerekiyor. benzer bir olay benimde bir ablamın başına gelmişti. o da senin gibi başka bir doktora gitti ve hamileliği sonlandırmadılar şimdi kızı 13 yaşında :) Allah hayırlısı ile anne olmanı nasip etsin inşallah. haberlerini takip edeceğim elimden geldiğince..
selam ve dua ile

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ben de seni merak etmiştim hira nerelerde diye.
güzel dileklerin için teşekkür ederim..çarşambaya kadar gene umudum var en azından..
sen ne yaptın düğün ne zaman...?kapalılık nasıl gidiyor?

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ben de seni merak etmiştim hira nerelerde diye.
güzel dileklerin için teşekkür ederim..çarşambaya kadar gene umudum var en azından..
sen ne yaptın düğün ne zaman...?kapalılık nasıl gidiyor?

cnmm bi ara ben kendimi bile merak ettim nerelerdeyim diye :) düğün hazırlıkları zormuş sizler bilirsiniz tabii ama ben bu kadar olduğunu bilmiyordum ama çok şükür herşey yolunda 31.03.2013 tarihinde nikahım var canım istanbul'da. kapalılık çok şükür iyi gidiyor neredeyse 1 yıl olacak inşallah. biliyorsunuz annem hiç onaylamıyordu o yüzden tesettür gelinliğim olacak diye gene sinirlendi savaş verdim durdum işte. çok özledim sizleri tabiki. buketim nasıl? mir erhan abim katrem hepinizi çok özledim. dua edin lütfen bol bol ki benim dularım hep sizlerle

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah gönlüne göre olur evliliğin hatta daha iyisi... Katreden pek haberim yok....o da senin gibi kaçaklardan biri..:)
senin 1 yıl olmuş kapanalı ne kadar güzel. Benim henüz 6 ay...
Ama dün bişey öğrendim... Ben 6 ay öncesine kadar açık bi bayandım. Herkes de güzel ve şık buluyordu .bir kişi (benden 4 yaş büyük)sonradan açılmıştı. Meğer bana özendiği için açılmış... Bunu ilk defa dün duydum çok şaşırdım .
Inşallah şimdi de kapalı halimi örnek alır... Belki daha bilmeden kimlere kötü örnek oldum.

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah gönlüne göre olur evliliğin hatta daha iyisi... Katreden pek haberim yok....o da senin gibi kaçaklardan biri..:)
senin 1 yıl olmuş kapanalı ne kadar güzel. Benim henüz 6 ay...
Ama dün bişey öğrendim... Ben 6 ay öncesine kadar açık bi bayandım. Herkes de güzel ve şık buluyordu .bir kişi sonradan açılmıştı. Meğer bana özendiği için açılmış... Bunu ilk defa dün duydum çok şaşırdım .
Inşallah şimdi de kapalı halimi örnek alır... Belki daha bilmeden kimlere kötü örnek oldum.

ah canım böyle düşünme .. hepimiz kim bilir kimlere iyi yada kötü örnek oluyoruz sadece giyim değil ki hal hareket ev düzeni konuşma vs.. bizler bunu bilemiyoruz ki.. sen bilseydin eğer müsade eder miydin? tabiki hayır! Rabbim affetsin bilmeyerek girdiğimiz günahlardan hesaba çekmesin inşallah.. 6 ay olmuş maşallah ne güzel,bundan sonra da tesettürüne özenirler Allah'ın izniyle.ben ilk 4 ayı saymıştım sonra bıraktım sen kapalılık nasıl gidiyor deyince bir düşündüm 1 yıl olacak şükürler olsun. daha kaç yıllar nasip eder Rabbim bilemiyorum ama buna da hamd olsun.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim arkadaşlar.

Selamun aleykum kardesim cok sukur bin sukur inan cok sevindim cok dua ettim haftasonu her teheccud namazinda sana dua ettim evladini kucagina versin diye rabbime insallah alinmasina gerek kalmaz diye hatta sana msj yazdim gorurde vazgecersin diye cok sukur atlatacaksiniz insallah kizinla rabbim guzel gunler gosterecek insallah.selametle dua ile....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
cnmm benımmm siteden çok uzak kaldm düğün hazırlıkları yüzünden bugün fırsat bulup şöyle bir göz atınca msjını okudum. tatlımmm bnmmm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah çok ama çok sevindim. böye durumlarda tek doktora bağımlı kalmamak gerekiyor. benzer bir olay benimde bir ablamın başına gelmişti. o da senin gibi başka bir doktora gitti ve hamileliği sonlandırmadılar şimdi kızı 13 yaşında :) Allah hayırlısı ile anne olmanı nasip etsin inşallah. haberlerini takip edeceğim elimden geldiğince..
selam ve dua ile

Allah hayirli etsin kardesim rabbim kuracaginiz yuvada iman huzur saglik ve helal kazanci bol eylesin. Allah yar ve yardimcin olsun.selametle.dua ile...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardesim cok sukur bin sukur inan cok sevindim cok dua ettim haftasonu her teheccud namazinda sana dua ettim evladini kucagina versin diye rabbime insallah alinmasina gerek kalmaz diye hatta sana msj yazdim gorurde vazgecersin diye cok sukur atlatacaksiniz insallah kizinla rabbim guzel gunler gosterecek insallah.selametle dua ile....

çok teşekkür ederim güzel duaların için ... beni düşündüğüm için Rabbim senden razı olsun..
ben hiç çocuğumu aldırır mıyım Allahtan gelene razı olmak kulluğumun bir gereği zaten bunun idrakindeyim. ama öyle bir durumda kalıyor ki insan mecburen aldrımak zorunda kalıyosun istek dışı yani... bebek zaten gelişmiyor ve ölüyor anne karnında.. ilk bebeğimi böyle kaybettim.. bu gebelikte de şuan herşey normale döndü ama haftaya kontolüm var bakalım büyüyecek mi kalp atımı olacak mı.. hep bi korku ve ümit arasında gidip geliyorum. ama Rabbim yarattıktan sonra tabiki hiçbişey engel olamaz. açıkçası riskliyim fakat şimdi daha çok umudum var ...bilmiyorum rabbim bizleri hangi sınavlardan geçirecek aslında nimet de sıkıntı da birer imtihan... inşallah bizler Rabbimizden razı olan kullar oluruz... bizlerden de inşallah Rabbimiz razı olur... herşeyin hayırlısı olsun...en güzele emanet ol...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hayirli etsin kardesim rabbim kuracaginiz yuvada iman huzur saglik ve helal kazanci bol eylesin. Allah yar ve yardimcin olsun.selametle.dua ile...

amin amin amin.. cümlemize inşallah. Allah razı olsun güzel dularınız için.
selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim arkadaşlar.

Çok sevindim kardeşim. Yazılanları şimdi gördüm.. tsunami kardeşimizin aldırmasın dediğini de okudum az önce..
İyiki başka bir doktora gitmişsin. Rabbim çok büyük. Ne olmazsa olmaz dediklerimiz O'nun celle celaluhu izniyle oluyor..
Rabbimize hamdolsun.. Kardeşim sen de inşaAllah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Sağlık-sıhhatle, imanla büyütürsün inşaAllah..
Tefriciye konumuza senin için başlayalım. İnşaAllah dualarımız kabul olur. Dualarımızdasın kardeşim.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.. İnşaAllah hayırlı sonuçlarla gelirsin. Canım Hayırla kal..

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

çok teşekkür ederim güzel duaların için ... beni düşündüğüm için Rabbim senden razı olsun..
ben hiç çocuğumu aldırır mıyım Allahtan gelene razı olmak kulluğumun bir gereği zaten bunun idrakindeyim. ama öyle bir durumda kalıyor ki insan mecburen aldrımak zorunda kalıyosun istek dışı yani... bebek zaten gelişmiyor ve ölüyor anne karnında.. ilk bebeğimi böyle kaybettim.. bu gebelikte de şuan herşey normale döndü ama haftaya kontolüm var bakalım büyüyecek mi kalp atımı olacak mı.. hep bi korku ve ümit arasında gidip geliyorum. ama Rabbim yarattıktan sonra tabiki hiçbişey engel olamaz. açıkçası riskliyim fakat şimdi daha çok umudum var ...bilmiyorum rabbim bizleri hangi sınavlardan geçirecek aslında nimet de sıkıntı da birer imtihan... inşallah bizler Rabbimizden razı olan kullar oluruz... bizlerden de inşallah Rabbimiz razı olur... herşeyin hayırlısı olsun...en güzele emanet ol...

Değerli kardeşim

Öncelikle çok sevindim... inşaallah o güzel kalp atışlarını duyduğunuzda sevinçten ağlarsınız...İNŞAALLAH. Hep bir umut vardır hayatta...Kese büyümüşse - büzüşmemişse-küçülmemişse bu çok güzel bir haber demektir.... Canlılık olmasa kese büyümez...Maaşallah ve barekallah.

Daha daha müjdeli haberler getirin bizlere...bizleri de ağlatın...

Rabbim gönlünüzde olanı hayırlısıyla nasip etsin inşaallah..Rahman c.c. yar ve yardımcınız olsun .

kikirikli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar,bende katıldım aranıza.Hem yeni üye olarak,hem daha 2 gün önce aniden kapanmış biri olarak:)Ablamla bu ara sürekli dini sohbetler ediyorduk, o kapanmayı düşünüyordu bende her zaman muhakkak bir ara kapanırım diyordum.Yaptığımız sohbetlerden sonra sürekli erteledğim kaza oruçlarımı tutmaya başladım,bir süre sonra namaza balşadım 3 gün sonrada kapandım.Gece yatarken Allahım bana kapanmayı nasip eyle diye dua ettim.Eşime ben kapanmayı düşünüyorum dedim.Sabah bir kalktım hemen gidip şal bone aldım,denedim ve çok sevdim.O gün misafirliğe gidecektik örtündüm de gittim:) Kendimi hiç yadırgamadım sanki hep kapalıymışım gibi rahattım.Ama şaşırdığım tek şey ne eşimin anne babası,ne 4 5 kez gidip geldiğimiz insanlar farketmedi kapandığımı...

Bunun nedeni ne bilmiyorum:) Sanırım normalde uzun giyidiniğim için ve saçımıda normal arkadan belli belirsiz topladığım için farkedilmedim.Gerçi yinede ilginç ama neyse:) Allah bana kolaylık verdi.Şimdi evde bile takıyorum başörtümü.Bir yabancının benim saçımı görmesi fikrini sevmiyorum.Bu yüzden kapanmadan öncede balkona çıkarken örtüyordum başımı...Allaha binlerce kez şükürler olsun.Tamamına erdirsin hepimize inşallah.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar,bende katıldım aranıza.Hem yeni üye olarak,hem daha 2 gün önce aniden kapanmış biri olarak:)Ablamla bu ara sürekli dini sohbetler ediyorduk, o kapanmayı düşünüyordu bende her zaman muhakkak bir ara kapanırım diyordum.Yaptığımız sohbetlerden sonra sürekli erteledğim kaza oruçlarımı tutmaya başladım,bir süre sonra namaza balşadım 3 gün sonrada kapandım.Gece yatarken Allahım bana kapanmayı nasip eyle diye dua ettim.Eşime ben kapanmayı düşünüyorum dedim.Sabah bir kalktım hemen gidip şal bone aldım,denedim ve çok sevdim.O gün misafirliğe gidecektik örtündüm de gittim:) Kendimi hiç yadırgamadım sanki hep kapalıymışım gibi rahattım.Ama şaşırdığım tek şey ne eşimin anne babası,ne 4 5 kez gidip geldiğimiz insanlar farketmedi kapandığımı...

Bunun nedeni ne bilmiyorum:) Sanırım normalde uzun giyidiniğim için ve saçımıda normal arkadan belli belirsiz topladığım için farkedilmedim.Gerçi yinede ilginç ama neyse:) Allah bana kolaylık verdi.Şimdi evde bile takıyorum başörtümü.Bir yabancının benim saçımı görmesi fikrini sevmiyorum.Bu yüzden kapanmadan öncede balkona çıkarken örtüyordum başımı...Allaha binlerce kez şükürler olsun.Tamamına erdirsin hepimize inşallah.
Ve aleykumselam kardesim öncelikle aramiza hosgeldin rabbim uyeliginizi hayirlara vesile eder insallah daimi olur.örtunuzde hayirli ugurlu olsun daimi olsun ne mutlu ne guzel rabbim nasip etmis ...guzel paylasimlarla katilimlariniz bekliyoruz sitemiz ihtiyaclariniza cevap verebilecek duzeydedir.selametle dua ile...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı

çok sevindim kapanmana.. çünkü kapalılık inan bana beraberinde o kadar güzel vasıfları da beraberinde getiriyor ki.. zaman geçtikçe daha çok farkına varırsın. bir ben şunu anlamıyorum senin de dediğin gibi... başkaları benim saçlarımı görecek ya da başkaları beni daha güzel görecek beğenecek diye neden kendimi ateşlere atayım. o kadar değersiz varlıkmıyım. değilim....

kikirikli

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykumselam kardesim öncelikle aramiza hosgeldin rabbim uyeliginizi hayirlara vesile eder insallah daimi olur.örtunuzde hayirli ugurlu olsun daimi olsun ne mutlu ne guzel rabbim nasip etmis ...guzel paylasimlarla katilimlariniz bekliyoruz sitemiz ihtiyaclariniza cevap verebilecek duzeydedir.selametle dua ile...
Alllah razı olsun.İnşallah bu sitede de bir çok şeyi öğrenicem...

çok sevindim kapanmana.. çünkü kapalılık inan bana beraberinde o kadar güzel vasıfları da beraberinde getiriyor ki.. zaman geçtikçe daha çok farkına varırsın. bir ben şunu anlamıyorum senin de dediğin gibi... başkaları benim saçlarımı görecek ya da başkaları beni daha güzel görecek beğenecek diye neden kendimi ateşlere atayım. o kadar değersiz varlıkmıyım. değilim....

İnşallah güzel vasıflar görürüm bende...
Aynen zaten ölüm ve kabir sorgusunu düşündüğü an insan çok kötü oluyor...Allah şeytanın vesvesesinden uzak tutsun bizi.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt