tesettürü bedenimizle birlikte ruhumuzada nakşeylesin
ne güzel demişsiniz.....allah gönlüme düşürdü isteğini şimdi sıra uygulamada.ama dolapları karıştırıyorum ne yazıkki bugüne kadar 2 karış kumaşlarla gezmişim.şuan hala kapalı değilim yani giysi sıkıntısı var....en kısa zamanda inşallah bende buradan HEM BEDENİMLE HEM RUHUMLA TESETTÜRLÜ olacağımı siz duaarını esirgemeyen arkadaşlarla paylaşacağım....
canım benim bişey diyimmi sana ben kapandığımda sadece bir tane şalım bir tane eteğim vardı bak bu tamamen bahane,,,,evet bu güne kadar iki karış eteklerle gezdinya varısın olsun hadai bir gayret yeterki iste ilk inannan ilk örtünen ler eteklerini kesip eşarp yapmışlarya biz nerdeyiz bi bakıversene onlar gibi olmak ne mümkün hiç olmasa bizde elimizden geleni yapalım he canım ybenim bekleme hadi güzel haberler ver bize inşallah
canım buketim sen diyince baktım ben de ne zamandır site açılmıyordu...
düşündüğünüz dualarınızda yer verdiğiniz için teşekkür ederim . Rabbim razı olsun...
canım benim valla ALLAHIM can arkadaşlardan razı olsun kızım hasta ben çok yetişemiyorum 150 okuyabildim bitmiş bile şifa olacak inşallah alacaksın bebeğini kucağına
canımm,birtanem kızına çok üzüldüm neyi var? Rabbim şifa versin dualarım seninle.. insanın sevdiği işi yapması çok önemli ne bilim her sabah isteyerek gitmek daha güzel olurdu ama türkiye şartlarını biliyorsun be kuzum ne diyim hakkında hayırlısı.. kuruculara sormak lazım iletişim yolunu?
kızım fmf hastası canım ateşi çok yüksekti iyi şimdi şükürler olsun... öğretmenim ben 5 yıl sınırlarda atama beklediim olmadı hep çok az sayılarla kayybettim şükürler olsun memurluk oldu ama aklım yüreğim ruhum öğretmenlikte nasıl inkar edeyim bunu elimden geleni yapayım bakalım diyorum işim var şuan eğer atamam olursa ve ozamana kadar kadro almazsam istifa edebilirim bakalım işte dua edin olurmu ben ço iyi bir öğretmen olurum çünkü
ıyı aksamlar arkadaslar googlede ortunmeyı arastırken tesadufen buldum bu sıteyı cok mtlu oldum. cunkı yardım alabılecegım konusabılecegım kımse yok ortunmek hakkında ınternette arastırdıgım zaman gunah olacak ama öyle seyler okuyorum kı hemen vaz gecıyorum ortunmekten. demek kı yeterı kadar ıstemıyorum yada bılmıyorum sızlerden ardım ıstyorum. hep aklımda ortunmek ama cekınıyorum aslında tamamen yanlıs bılıyorum ben onlar kurtarmayacak sonuçta . yenı atandım okulda herkes açık gordu sımdı benı bransım da beden eğitimi acmak zorundayım okula gırerken o zaman makbul olmayacak mı kapanmam gunahmı olacak. sonra alevıyım savunma mekanızması olarfak gormuyorum ama akrabalarım esı kapattı falan dıyecek buda cok onemli degılde yıne nokta kadar da olsa kafama takılıyo. onun sorumlulugunu tasıyamazsam dıye korkuyorum layıgıyla yerıne getıremezsem tamamen suse dokersem dıye kokuyorum kararlı olmak istıyorum sız bana yardım edın lutfen .yorumlarınızı bekliyorum simdiden tesekur ederim.
Aleykum slm cok guzel yazmıssınız içimde gercekten var galıba 2 gun once ruyamda kapalıydım ordanda bıraz aklıma gırdı aslında onceden de vardı ama bu kadar hıç dusunup arastırmamıstım .googlede ortunmek ıle ılgılı yazılar cok detaylı vermıs onları benım yapmam cok zor hersey gunah gıbı . boyle soyleyınce gunah oluyo bılıyorum ama ortunmekte orttugun renge kadar gunah olaarafk yazmışlar elbette dogrudur aklımızın ermedıgı bır suru sey var ama bana bıraz agır geldi. sızın mesajlarınızı bekliyorumıanıyorum kı cok faydası olacak ben guzel dusuncelerden hemen etkılenıyorum namaz kılarken bıle cogu kez ısteksız oluyorum yasam tarzımdan dolayı galıba ınternetı acıyorum guzel seyler okuyorum ıslamla ılgılı o vakıtı kurtarıyorum dıger vakte etkısı gecıyo o kadar yarım kı ımanım nefıs zayıf bılmıyorum ne olur sonum...ortamda cok onemli esım baska bır ılde ben baska bır ıldeyım ıkı farklı ortamım var ıkısıde tabı kı kou ınsanlar yok cevremde ama bırı benı bıraz alı koyuyo benımde hatam tabıkı suc baskasında asla degıl ama ortgam etgkılıyo benı ımanım zayıf oldugu ıcın ... selavet getırıyorum sxankı sadece dilim söyluyo kalbım soylemıyo gıbı zıkır cekıyorum yıe aynı sankı kabul olmuyo . kendımı suclyorum ama bırsey yapmıyorum paylasamıyorum da bu sıte bana vesıle oldu resmen kımse kımseyıde tam anlamıyla tanımıyor ya rfahat rfahat dokebiiliyorsun ıcını sız anladınız benı
canım ybenim sayfaları geriye doğru okusan keşke,, ben yaklaşık 10 yıldır kapanmayı istiyorum açıkçası ama ibir ara öle koptumki kendimi tanıyammıyordum, sanki kapanmak isteyen kapanmak için yanıp tutuşan ben değildim... ailemde tek kapalı yok hep yapabilirmiyim diye düşündüm devlet memuruyum açmak zorundayım tam yapamam eksik kalır bişeyler falan falan falan ayyy ne çok bahanem vardı ki.... ee herkes güzel güzel giyiniyordu, saçları şöyleydi, moda vardı, n giyecektim herkes ne diyecekti ben öle yaşamaya alışırmıydım düşündükçe zor geldi.. aynanın karşısında defalarca örttüp başımı yakışıyormuydu ki sonra eşimin çoooooooooooooooooooooook önceden söylediği bişey geldi aklıma "önce sen yakış eşarba" hımmm dedim dur araştırmaya başladım burdan başka bi site vardı orda çarşaf giymeyenleri örtülü bile görmüyorlardı sonra burası tek tek okudum sayfaların çoğunda hüngür hürgür ağladığımı bilirim bi kardeşimiz v ardı 6 ay babasından gizli kapanmış birisi defalarca dayak yemişş eziyet görmüş vazgeçmemiş hiç vazgeçmemişler hele ceylantur kardeşimiz vardı evlenene kadar neler yaşadı evlendiğinin sabahı kapalı çıkmıştı evinden ailesi sırf bu yüzden görüşmüyordu daha neler neler kardeşim...benmi sayfaları okumayı bitirmeden kapanmıştım şükürler olsun sonra pantolondan vazgeçişim pardesüm vs vs bak hepsi zamanla işte açmak zorundayım başımı çünkü çalışmak zorundayım evet daha güzel günleri bekliyorum inşALLAH... ama örtüm herşeyim benim herşeyden vazgeçişim kalkanımmm
canım kardeşim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aleviyim diyorsun yüreğinde ALLAH AŞKI varya ne farkeder kim olduğumuz eşimi kapattı diyecekler ne güzel deki ahiretimi düşünen benim için korkan bir eşşim olduğu için çok şanslıyım demekki beni çok seviyo de BOŞVER, Arkadaşlarmı ? hangisi senle girecek mezara bir sor bakalım ALLAHIM bir şans daha ver dediğimiz bir gün olacak onu düşün verirmi hayır vermeyecek... evet korkularımız var kaygılarımız vazgeçemediğimiz hayatlarımız ve bir gerçek ahiret verilecek hesap... Allahım senin icine vermiş bu duyguyu ne kadar şanslısın ya bu eksikliği hiç hissetmeseydin hiç farketmeseydin hatanı... herşeyi dört dörtlük yapmayı ver bak ben pantolon giyiyordum diz altı etek giyiyordum şimdi uzun etek olmadan çıkmıyorum pantolon hiç giymiyorum ve pardesüm var şükürler olsun kalkanım herşeyim TESETTÜRÜM
canım kardeşim
sana bir kaç tavsiyem nacizane örtüyle ilgili ayetleri iyi oku anla defalarca mantığını anla seni koruduğunu ve allahın seni çok sevdiğini kimi sevindireceğini yada kaderini....
bir yazı okumuştum burda sanırım HİRA06 Kardeşimdi yada bilmiyorum af dileyerek yazayım çokk beğenmiştim ki bende yazmıştım 08 ekim de
ZOR OLUR SANMIŞTIM; NEYİ KOLAY BİLİYORSANIZ ONDAN DAHA KOLAYDI... ANLADIMKİ NEFSİM BANA FENA OYUN OYNAMIŞ....
sende böle söyleyeceksin emin ol... hadi içinde seni çağıran o müthis hisse kulak ver doğruya yürü bırak kim ne derse desin
canım anlıyorum seni bu konuda insanın yanında aynı düşünceden birisinin olması cok önemli.çünkü bende kitap okuyorum sürekli bu dünyayı pek umursamıyorum ama bıraz dışarı cıktımmı hemen etkısıne kapılıyorum.onun için destek cok önemli ama bu sayfada aradıgını bulacaksın.çunku bu sayfada cok degerlı arkadaslar var ve cok destek oluyorlar.bende henuz kapanmadım ama inşallah olucak biliyorum.hazırlıklarım tamam

inşallah sanada yardımcı oluruz.sana tavsıyem sureklı dini kıtaplar oku ama güvenılır kaynaklar
hadi canım güzel haberlerini bekliyooruz