dünyada 1000 kadından birinde görülen bir sebeple( mol gebelilk) ilk bebeğimi aldılar.
doktor bu gebelik için de gene aynı sebeple şüpheleniyor. yarın sabah tekrar kontrolüm var bilmiyorum.. moral bozukluğundan bu hafta işe de gitmedim....herşeyin hayırlısı diyorum ama üzülüyorum.....
selamun aleyküm,
arkadaşlar lütfen benim için dua edin 2. bebeğimi de kaybetmek istemiyorum..ama Tabiki Rabbimden herşeyin hayırlısı..
sizlerin dualarına ihtiyacım var..
[sıze=4][ı][ı]
değerli kardeşim
size de hayır ve bereketli sabahlar olsun inşallah
32 yaşınızda ... Yaşın en güzel halinde...
Hayatın her evresinde yaşamımızda hep birşeyler değişecektir...maddi veya manevi hiç farketmez..
önemli olan o anlarda davranışlarımızı nasıl sergilediğimiz...soruna nasıl el attığımızdır..
Eşiniz sizi sadece yüzeysel olarak görmüş. Burayı iyi anlamalısınız.. "yüzeysel"
derin bakışlarla bakıp kalbinizi görebilseydi eğer ? Neler değişirdi....
Siz eşinizi bakışına kırılıp bu işi devam ettirmez,kalbinizdeki hisleri açığa vurmaz , tesettür allah celle celaluhu içindir deyip diretmezseniz eğer ....nerde kaldı akıllı müslümanlık.
Bizler eğer her göz süzene , burun kıvırana , sözleriyle al aşağıya edene ve sinir edercesine dalga geçenlere kalplerde yer verseydik halimiz ne olur du ?
Islamı yaşamak hem zor hem kolay...zorluk çevre...zorluk arkadaşlar....zorluk...nefs ...zorluk...eş...dost.....vs. V.s v.s....
Islamı yaşamak kolay....hemde bir adımla başlıyor herşey...rabbim yardım ediyor....arkanda sırt desteğin değil....yanında değil ..içinde...kalbinde.....ruhunda...
Sen nerde isen orada...
Tesettür başı kapatan bir örtü değil....bunu her daim anlatıyoruz...tesettür ....iman gücü ile gelen...maneviyatı güçlendiren..rabbin yanında olduğunu hissettiren...gözle görülen örtü ..görünmeyen bir ışık hüzmesi...hakkıyla taşıyanlarda göreceğiniz... Yüzün nuru dediğimiz...şey işte... Islamı gerçekten yaşamak isteyene...kırgınlıklar engel olamaz diyorum...
Size tavsiyem...eşinizi gördüğünüzde yüzünüzde güller açsın....küsmek hiç çözüm olmadı inanıngülümseyen ,tebessüm eden , nura yakışan yüzler gerek evlerimize...
Sabır yakışacak bu noktada size...elinizden tutan sabır size sımsıkı bir güç verecek... ( bekle diyecek - bekle ve gör )
eşinize , ailenize,arkadaşlarınıza , aynadaki kendinize bile bu işin gel geç bir sevda olmadığını ;
allah'ın celle celaluhu bir emri olduğunu , bunu yaşamayı sizin seçtiğinizi ve böyle olmak istediğinizi ;
ahiret için her bir gün geçtiğini , sadece tesettürle değil...yaşamınızdaki herşeyi islama yönelik değiştirebilmeyi istediğinizi
konuşabilmeli , anlatabilmelisiniz..siz kendiniz bunu isterseniz eğer. ...yaparsınız..çünkü yar ve yardımcınız allah' c.c.tır.
Sabır etmek ise onlara cevap verirken gerekir...müslüman olabilmek burda kendini gösterir...güler yüzle , atacağınız sıkı adımlarla eminim ki bunları başarabileceksiniz.
Allah'ın emirleri söz konusu olduğunda eşin-anne ve babanın sözü geride kalır unutmayalım.
Ama bunları yaparken...ilk önce aile içi huzurun önemli olduğunu unutmayın...eş olarak görevlerinizi aksatmadan , rabbimizin emirlerini yaşarken de örnek bir hanımefendi olacağınızı - yaşayışınızla tebliğ eden bir kişilik olacağınızı - her daim kendinize hatırlatarak yapmanızı tavsiye ediyorum.
Sizden hayırlı , güzel , müjdeli haberler bekliyoruz inşaallah..[/ı][/ı][/sıze]
REPSOL canım kardeşim nasılsın nasıl gidiyor
sağol Allah razı olsun çok şüükür Allahıma iyiyim sorduğun için çok sağol bildiğin gibi bende durumlar sizler iyisinizdir inşallah
iyi işte güzelim canını sıkmışsın sıkma ağır ama emin adımlarla yürü eşin anlayacaktır seni düzelecektir herşeyler inşallah... hiç konuşmadınızmı bu meseleyi şu aralar
yok arkadaşım konuşmadık Rabbim büyük biliyorum düzelecek çünkü Rabbimden istiyorum eşim istemiyo değil biliyorum daha önceki konuşmalarımızda dediği benim için çok zor dönemlerden geçtim herşey zamanla oldu buda zamanla olacak bekle dedi bunun üzerine çok gittim ama artık oluruna bıraktım kıyafetrlerimi çoktan değiştirdim uzun ceket giymeden pantolon giyemiyorum eteklerim var kap aldım başlangıç içiin kendime uzun onu giyiyorum dışarı çıktığımda tek eksiğim başımın örtüsü keşke aynı şehirlerde olsaydık çevremde sizler gibi arkadaşlarım olsun çok isterdim eskiden siimsiyah giyinenlere bu kadara ne gerek var gözüyle bakardım ama şimdi çok hoşuma gidiyor dursun ali erzincanlıyı izlemeye gittim önüme bir bayan oturdu gıpta i,le baktım nefsini nasılda ezebilmiş o kadar güzel görünüyorduki yanımdaki arkadaşım helal sana dedi oda kapalı ikimizde imrendik keşke dedik ilerde bizde yapabilsek
demi ama çarşaf giyen lere nasılda bakardım çok fazla diye şimdi ah onlar gibi olabilsem diyorum evet benim de öle çok ihtiyacım varki gerçek dostlara inşallah canım... eşin de evet diyecek inşallah tek eksiğin oya al bir başörtüsü ver eşine deki çok isteyerek aldım nezaman takmamı istersen sen ver ama çok uzamasın de bakalım ne yapacak
inşallah Allahın izniyle kalkarım bende bu gece
saolasın ALLAH razı olsun yazdım inşallah Rabbim kabul eylesinsizide ekliyorum kardeşim listemize,duanızıda yazın onu da ekleyelim not alalım inşallah duamızda sizide unutmayalım....
saolasın ALLAH razı olsun yazdım inşallah Rabbim kabul eylesin
amin inşallah.ekledim kardeşim allah senden de razı olsun katılımlarınız bizleri çok ama çok mutlu ediyor.rabbim kabul eder inşallah....
Doktordan geldim yeni.
Pazartesi kürtaj oluyorum..
öyle üzgünüm yazarken size ağlıyorum...
Ama elimden hiçbirşey gelmiyor..
Takdir-i ilahi...ilk kürtaj bu kadar değil ama bu sefer çok fena dokundu..
Benim için dua edin nolur kolay atlatabileyim......
şunu daha iyi anladım ki herşey yaratıcının elinde o dilemezse hiç bişey olmuyor.. Ve biz insanlar aslında çok aciz varlıklarız. Aziz olan sadece allah ( cc.) aeo......