Paradiseee
Kayıtlı Kullanıcı
HA EVET bi ara baya modaydı herkes takıyordu çok güzel duruyo bi dene istersen
Tamam ablacım onu da bi deneyelim belki işe yarar =)
HA EVET bi ara baya modaydı herkes takıyordu çok güzel duruyo bi dene istersen
Es selamu aleykum canım..
İstediğin örtünme biçimi tesettürlü kardeşlerimiz için de güzel bir örnek..
Başörtüsünde olması gereken en önemli özellik, boynu sarmaması, omuzlarda aşağıya doğru sarkıyor olması..
Sen de bunu istiyorsun..
Bunu yapabilmek için, öncelikle büyük boy eşartp almalısın..
Eğer başının yan tarAfından iğnelemek istiyorsan, bir ucunu daha uzun bırakmalısın ki, o ucu arkaya getirebilesin..
Şalı uzun, ve arkayı v şeklinde bırakmak biraz daha zor oluyor.. Yaptıkça alışırsın..
Evde kendi kendine denemeler yap. Zamanla alışırsın..
Aşağıya kendi bağlama şeklimi ekliyorum.. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız..
Rabbim cümlemize razı olacağı şekilde örtünmemizi nasip etsin..
[/IMG]
Anladim kardesim benimkisi amacini saptiranlar icindi rabbim yar ve yardimcin olsun. Selametle.dua ile..
Burdur merkez. Kız meslek lisesine gidiyorum
Anladim bende merkez bahceli evlerdeyim.
Ablacım Allah senden razı olsun tam benim istediğimi söyledin. Şalı uzun diye almıştım ama istediğim gibi değilmiş anneme sordum eşarptan daha büyük ve kalın bi örtü varmış onu alacağız. Kapanmak istedikçe Rabbim nasıl da yardım ediyor şükürler olsun.
Uzun eşarp var mıdır onun özel bi adı var mı veya diktirelim mi?
Hayirli geceler canim.
Arkadaşlar ben de bu siteyle tanışınca örtündüm. Ama şuan asıl paylaşmak istediğim bu değil. Bu sabah her gece içki içen babam bana telefon etti ve içkiye tövbe ettiğini namaza başlayacağını söyledi. Gerçekten çok mutluyum. Allah hepimizi ve hepimizin ailelerini cehennem ateşinden korusun.
Es selamu aleykum canım. Hayırlı geceler. Naıslın?