Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (7 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
DENE bakalım canım işine yarar inşallah diğer türlüsü sanki maksadını aşıyor gibi hisseodiyorum ben çünkü daha çok dikkat çekiyo düşünsene dimdik bir şey ve üstüne üstlük bazıları özellikle iğneyle geriye doğru çekiyorlar hoşuma gitmiyor benim açıkçası

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de buradayım geldimmm... Buketçim naptın kuranı kerim öğreniyordun.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
YAVAŞ YAVAŞ BAŞLADIK CANIM... haftaya ankaraya eğitime gitcem işte ordan gelince öğrenip bitirmek istiyorum inşallah.. aklımada sen vardın sabahtan beri ya naptın diye nasılsın nerelerdesin taşınma durumun vardı

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bizim durumlar daha karışık bilmiyorum ne olacağını...
inşallah tecvidli öğren bence daha iyi olur...
konyada olsan seve seve öğretmeye çalışırdım gerçekten...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ah keşke orda olsaydım tanısaydım seni birbirimize ne güzel destek olurduk:(
bakalım ya bende sohbet ayarlamaya çalşııyorum bu eğitimde kötü oldu çocuğu bırakıp gitcem mecbur hayırlısıdır inşallah
sana da allahım kolaylık versin canım benim

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
evet çok güzel olurdu ....desteğe çok ihtiyacı oluyor insannın..
ben birazdan gideceğim sohbete .bizim salı günleri mesai arası 1 saat ,aslında yetmiyor ama hiç yoktan iyidir..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel ya biz im burda herşey sıkıntı zaten öle bir yerki anlatamam insanlar inançtan çok uzak bende tvden falan dinliyorum naptın sen kıyafet mevzusunda rahatladınmı biraz

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
evet aslında hastaneye geçersem beyaz forma almayı düşünüyorum dış elbise gibi çok rahat olur.
etek giymeye daha çok özen gösteriyorum artık.. bilmiyorum neden ama artık içimden çok da pantolon giyinmek gelmiyor...
mesela bugün kot eteğim gömleğimle çok daha özgürüm sanki...
nefsim hala canımı acıtmıyor değil ama..en küçük şeylerde bile direk devrede nefsim. mesala geçen gün arkadaşım bana bir tac almış. .. içimden açık olsaydım çok güzel yakışırdı diye geçirdim...yani düşün nefsimin yaptıklarını :) ama daha mutluyum vicdanım çok rahat... ve ben nefsimi her dinlemeyişimde bi yanım acı çektikçe daha çok mutlu oluyorum....yani anlatamıyorum belki ama nefsimi acıttıkça mutlu oluyorum.. yeter onu şımarttığım..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet ya forma daha rahat olur senin için ben artık sürekli etek giyiniyorum uzun hemde pantolon sadece alışverişe falan çıkıyorsak biryerde oturmayacaksak pardesünün altına giyiniyorum... nefsim artık onun esiri değilim olmayacamda allahın izniyle.... hoşuma giden şeyleri evimde giyiniyorum ohhh daha ne eşim görsün beni güzel başkalarına gereek yok

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum canım..
İstediğin örtünme biçimi tesettürlü kardeşlerimiz için de güzel bir örnek..
Başörtüsünde olması gereken en önemli özellik, boynu sarmaması, omuzlarda aşağıya doğru sarkıyor olması..
Sen de bunu istiyorsun..
Bunu yapabilmek için, öncelikle büyük boy eşartp almalısın..
Eğer başının yan tarAfından iğnelemek istiyorsan, bir ucunu daha uzun bırakmalısın ki, o ucu arkaya getirebilesin..
Şalı uzun, ve arkayı v şeklinde bırakmak biraz daha zor oluyor.. Yaptıkça alışırsın..
Evde kendi kendine denemeler yap. Zamanla alışırsın..
Aşağıya kendi bağlama şeklimi ekliyorum.. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız..
Rabbim cümlemize razı olacağı şekilde örtünmemizi nasip etsin..
[/IMG]

Ablacım Allah senden razı olsun tam benim istediğimi söyledin. Şalı uzun diye almıştım ama istediğim gibi değilmiş anneme sordum eşarptan daha büyük ve kalın bi örtü varmış onu alacağız. Kapanmak istedikçe Rabbim nasıl da yardım ediyor şükürler olsun.

Uzun eşarp var mıdır onun özel bi adı var mı veya diktirelim mi?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım Allah senden razı olsun tam benim istediğimi söyledin. Şalı uzun diye almıştım ama istediğim gibi değilmiş anneme sordum eşarptan daha büyük ve kalın bi örtü varmış onu alacağız. Kapanmak istedikçe Rabbim nasıl da yardım ediyor şükürler olsun.

Uzun eşarp var mıdır onun özel bi adı var mı veya diktirelim mi?

Amiin canım, cümlemizden inşaAllah..
Ben senin dediğini anladım. Dar bir şal aldın sanırım..
Şüphesiz Rabbimin yardımı büyük..
Sen ne kadar istersen, ne kadar araştırır sorarsan, ne kadar çok istersen,
Rabbim fazlasıyla vesile çıkarır karşına.. Elhamdülillah..
Uzun eşarplar satılıyor fakat bulmak zor..
İstanbulda olmadığın için yer adı veremeyeceğim..
Ama Hac malzemeleri satan, ferace satan mağazalarda olabilir.
Normal eşarp satan yerlerde olmuyor..
Bu eşarpların kumaşı ince ve çok rahat, kullanışlı..
İstersen kumaşı alıp, ölçüsünü verip terziye diktirebilirsin..
Benim örtülerimin ölçüsü 1.17 'ye 1.20..
İnşaALLAH istediğin örtüye kavuşursun canım.. =)
Rabbime emanetsin..

firdevs-i gam

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben de bu siteyle tanışınca örtündüm. Ama şuan asıl paylaşmak istediğim bu değil. Bu sabah her gece içki içen babam bana telefon etti ve içkiye tövbe ettiğini namaza başlayacağını söyledi. Gerçekten çok mutluyum. Allah hepimizi ve hepimizin ailelerini cehennem ateşinden korusun.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben de bu siteyle tanışınca örtündüm. Ama şuan asıl paylaşmak istediğim bu değil. Bu sabah her gece içki içen babam bana telefon etti ve içkiye tövbe ettiğini namaza başlayacağını söyledi. Gerçekten çok mutluyum. Allah hepimizi ve hepimizin ailelerini cehennem ateşinden korusun.

Selamun aleykum kardesim hosgeldin hayirli geceler masallah diyeyim cok guzel bir haber mutlulugunu bizde paylasiyoruz rabbim dahada artirir insallah rabbim babanizi dogru yoluna sevk etmis sanirim daimi etsin.selametle. dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt