mehtabımmmmmmmmmmm canım nasılsın noldu birim değiştirecektin
henüz aynı yerimdeyim canım ama inan işimi emanet olarak yapıyorum.. duymuşsundur belki resen atamaları.. sadece ben değil benim gibi onlarca memurun ataması yapıldı bir gecede hiç sorulmadan edilmeden....kendimi sağlık bakanlığının kölesi olarak görüyorum.. seçme hakkım yok bakanlık ne dediyse..... memur olmak için çaba sarf ediyoruz ama bulunduğumuz konuma bak...
neyse bakalım yapacak bişey yok ama işte evim çok uzak olacak işyerine günde abartısız 2 saatim yolda geçecek. artık ev taşımak düştü bana...
ya içim rahat etmiyor daha iyi kapanmam gerektiğini düşünüyorum... inşallah hep etek giyeceğim ama tabi zamanlar... ama biliyor musun sıkılıyorum alışveriş yapmaktan sürekli... gardrop değiştirmek ve kendisine bunca yıl yabancı kaldığımız kıyafetlere alışmak yoruyor beni..
bazen israfa mı kaçıyorum diye de düşünüyor üzülüyorum... ama işte ihtiyaçlarım da öyle çok ki..etek sayım oldukça az.. ve ben nerdeyse aynı eteğimi giyip duruyorum...bugün tunik giydim.. doktorumuzun bir tanesi dar olmuş derken.. bi kaç arkadaşıma sordum o öyle deyince hayır dar değil dediler.. artık bundan da yoruldum hattı belli ediyor mu etmiyor mu milletin yorumlarından.. ben belli etmiyor diye alırken başka bir yorum duymak sıkıyor bütün günüm kötü geçiyor ve keşke almasaydımla kalıyorum...
bir de şimdi kabandır kaptır derken.. yazın dışarı çıktığımızda dış giysi olarak ne giycez canım arkadaşım.....fikrin var mı...
bir sordun bin söyledim ama işte öyle doldum artık...Rabbim seninle olsun canım kardeşim...