Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
canım benim öle bişeyki bu tüm hayatın herşeye bakışın değişiyor.... eşimle 7 yıldır beraberiz hep dua ederdim karşıma bana allahı hatırlatacak biri çıksın diye 21 yaşımdaydım onla tanıştığımdaki aslında burun burunaymışızda tanışmıyormusuz tanışmadan bir gece önce sabah namazında ezan okunurken ALLAHIM BANA SENİ HATIRLATACAK BİRİNİ ÇIKAR diye ertesi gün tanıştık ilk zamanlarda asktan çok ALLAHI KONUŞTUK aylar sonra bana seni gördüğüm günün gecesi ALLAHIM BENİ SABAH NAMAZINA UYANDIRACAK BİRİNİ ÇIKAR KARŞIMA DEMİŞTİM dedi şok oldum... bukadar güzel başlamışken şeytan bizi beraberken hiç bırakmadı ve inan 7 yıl ALLAH namına bişey yapamadık o namaz kılarken ben kılmadım ben kılarken o.... sonra öle bişey geldiki başımıza aklımız başımıza geldi ve farkettimki ben en açık zamanlarımda bile bu kadar açık değilmişim resmen kendimden uzaklaşmışım. ünv aileme kafa tutup kapanmak istiyorum diyen ben yanımda kapanmmam için herşeyi yapacak bi adam varken kapanmayı unutmuşum eşim bir kere bile söylememiş kapan diye bana taki başımıza gelen belaya kadar... kendimize geldik eşim kapanmanı istiyorum dedi ayrılma noktasındaydık islama sarılmakta bulduk çareyi ki inan dönülmez yoldaydık nasıl döndük bilmiyorum bunu ALLAHIN HİKMETİ nden başka bişeyle açıklayamazdık.... tamam dedim ama bian öle zor geldiki o çok istediğim şey internette araştırmaya başladım başka bi siteye yazdım pek iyi gelmedi cevap bile alamadım cevap verenlerde erkekti ALLLAH onlardanda razı olsun ÖRTÜ BAYANIN TACIDIR demişti biri çok hoşuma gitmmişti.... sonra burası ilk burcu kardeşimin yazısını gördüm acaba hala yazan varmı diye baktım ki hala aktif konu ALLAHIM nasıl sarıldım tek tek okudum tüm sayfaları ama evde başımı örtmeye başladım inan her sayfada kapandım haberinde deli gibi ağladım sonra 6 ekim eşimin ailesine gidecez tarlada iş falan var evde başım geriden bağlı açamadım öle çıktım ertesi güne sözleştik yine gidecez mangal falan yapacaklar eşim çarşıya bişeyler almaya gitti ben aynanın karşısında başımdaki örtüyü açamıyorum yok buket dedim bekleme artık dışardakiler hatta ailen kimse olmasın eşin yanında insanlar gülecek konuşacak ama sen başın dik yürüyeceksin melekler yanında olacak ALLAH seni daha çok sevecek dedim örttüm başımı ama göğsüm çatlayacak içim titriyo heyecandan eşim geldi buket buket ses veremedim içeri o anda sanki zaman durdu gözlerinin içine bakıyordum bende ağladım oda herşey bitmişti sanki şükürler olsun dedi şükürler olsun nasıl ağluyor anlatamam kapıdan çıkacam öle zorki anlatamam hadi bismillah buket dedi fatihayı okuduk çıktım başım dik ilk defa özgürlüğümü hissederek.... bide pardesümü giyerken bukadar heyecan.... canım inan bizi hayata bağlayan bu olaydı evimize ne zaman islam girdi huzurda yanında girdi saygı sevgi huzur herşey daha güzel artık bunları yazarken bile ağlıyorum bukadar açık olmamıştım buraya hiç.... herkes bişey söyledi eşin mi istedi güldüm ayy daha erken güldüm sonra benim kapanmamı sorgulayan kınayan insanlar artık bana daha çok saygı duyuyor bunun farkında bule değiller... eşin alışacak inan bana sorununuz yok inan bu öle basit hallolurki yeterki sen iste bak biz dönülmez yoldan döndük bundan daha zor değil...
dua et ya HALİM
YA VEDUD oku bol bol ve sonunda güzel haberi ver inan burdaki herkes aldığı bir kapandım haberine kendi kapandığı andaki heyecanını hissediyo
MasşaAllah SubhnaAllah.. Rabbimize şükürler olsun..
Benim vesilemde eşimdir. Rabbim ondan binlerce kez razı olsun..
Üniversitede tanışmıştık.. Benim 360 derce dönmeme vesile olan, herşeyi seve seve yapmama vesile olan kişi..
Yanımdaki tek destek.. Rabbim eşinden de senden de razı olsun canım..