Kaan Erdem
Yönetici
Annenizin durumuna çok üzüldüm bu nasıl gaflettir ve göze,kalbe inen perdedir.Sebebi İman zayıflığıdır bilmemek ve öğrenmemektir.Sabırlı ve iradeli olun nefsinize,şeytana üzerinizde zafer kazandırmayınız.Ne güzel açık bir imtihan bunlara maruz kalmak ne kadar güzel ve lezzetlidir bilirmisiniz?
Çile,eziyet olarak bakmayınız dahada sarılın dahada öğrenin dahada donanımlı olunki bu tip hareketler karşısında söyleyeceğiniz bir hakikat karşı tarafın içini yaksın.Boş olmadığınızı görsünlerki zamanla kabullenip saygı duysunlar sizden feyz alıp ALLAH celle celalüh'ün izni ile doğru yolu bulsunlar.
Selametle kalınız.Hakk ve hakikatten ayrı düşmeyiniz......
Çile,eziyet olarak bakmayınız dahada sarılın dahada öğrenin dahada donanımlı olunki bu tip hareketler karşısında söyleyeceğiniz bir hakikat karşı tarafın içini yaksın.Boş olmadığınızı görsünlerki zamanla kabullenip saygı duysunlar sizden feyz alıp ALLAH celle celalüh'ün izni ile doğru yolu bulsunlar.
Selametle kalınız.Hakk ve hakikatten ayrı düşmeyiniz......
berat ablam değil cümlelerin kelimelerin içimi sızlatıyor. Allah'a şukur 7aydan fazla süredir tesettürlüyüm. Tesettürümü hakkıyla taşıyanlardanım allah'ın izni ile.. Ama ablacım senin ve burdaki herkesin dualarına ihtiyacım var. Tesettürlenmemi hala kabullenmeyen annemin kötü nazarları zaman zaman da hakaretlerine maruz kalıyorum. 'bu haline morelim bozuluyor' diyor resmen. Annemi tanıyamıyorum artık sanki islamı bilmiyor sanki kuran'ı bilmiyor. Hele tesettüre karşı bir iki kişiylede bir araya geldimi olay tamam! Beni savunması gerektiği yerde diğerleriyle bir olup yerden yere vuruyor! Namaz oruç neysede bu çağ dışılık nedir diyor?? Yemin ederim karşı gelmiyorum 1gün sesimi yükseltmedim sonuçta dinim bunu da emrediyor. Ama hep içime atıyorum yanlız kalınca ağlıyorum. çok yoruldum.. Açılmak gecmez aklımdan yorulmama sebep üzülmem yani üzülmekten yoruldum. Bazen iyi davranıyo yakıştığını bile söylüyor ama çoğu zaman ters davranıyor. Kardeşimle düğünlerimiz yakın tarihte olcak ben tesettür gelinlik istedim annem kardeşimi göstererek 'benim kızımın gelinliği modern olcak' dedi herkesin içinde. çok zoruma gitti. çağ dışı modern olmayan biriyim. Tunik şal giyenleri gösteriyor bari şöyle ol dıyor. Yani anlıycağın ablacım her cümlesinde her bakışında iğneliyor,laf sokuyor. Duadan başka birşey gelmez elimden çok da dua ediyorum.. Sizlerin duasına da ihtiyacım var allah rızası için bana dua edin yalvarıyorum size çok bunaldım artık. Bende kendimle birlikte benim gibi olan kardeşlerime çok dua ediyorum. Yalvarırım esirgeme-esirgemeyin benden dualarınızı..
Selam ve dua ile
allah razı olsun