bugün tam 2 ay oldu kapanalı... Ve her şey eskisinden daha güzel....
Bugün tam 2 ay oldu kapanalı... Ve her şey eskisinden daha güzel....
Bence de acmaliyiz.
Istersen ben acabilirim, ama bu hos fikir senin, sende acabilirsinBen sahsim adina yardimci olur, katilim yaparim.
Değerli kardeşim...
Düşünceniz çok güzel..
Ama gönlümden geçeni de söylemeden duramam elbet..
Kaan kardeşimizin konusuna her namaz vakti yazarsak...zaten davet etmiş oluruz...
Zamanla buraya çok namazla alakalı sorunları olanlar yazmışlardı:..
Ama illede açalım ayrı bir namazı kılamayanlar yada kılmak iseyenlerin yeri olsun tebliğimizi bir de böyle yapalım diyorsanız siz bilirsiniz.
ben açmayacağım kardeşim ama sen açarsan ben desteklerim
ve güzel bi giriş yapacak kadar da vaktim yok
Ama namaz kılmak isteyipte kılamayanlar diye bir başlık yanlış olur sanırım kılamama gibi bir durum oluyormu ki ? nefsimiz ve tembelliğimiz engel oluyor sanırım ...![]()
Sen bu işi güzel yapabilirsin kardeşim
Haklısınız
Benim bu düşüncemin oluşmasının sebebi bu konuyu ablalarımız sanırım genelde google den arayarak buluyor tabi önce forumu bulup sonra bu konuyu bulanlarda var ama gözlemlerim ekseriyet arama motorlarından bulunması
Tabi kapanmakla Namaz kılmakta farklı şeyler...
yani bir kardeşimiz namaz kılacak olsa herhalde baskı görmez yada engellemelere uğramaz ama Tesettür malesef uğruyoro yüzdenmi acaba bilemiyorumki
?
Bugün tam 2 ay oldu kapanalı... Ve her şey eskisinden daha güzel....
teşekkür ederim... ilk bir ay aynalara bakınca kendimi tanıyamadım, kendime karşı yabancılık çektim,, yapamayacağım gibi geldi ama bitti şimdi çok iyiyim iyi ki kapanmışım şimdi diyorum ben açıkken nasıl o halde dolaşmışım neden kapanmak nefsime zor gelmiş hep şeytanın oyunlarıymış meğer.... yeni kapanan arkadaşlarım eğer size de şimdilerde zor geliyorsa geçecektir... dert etmeyin pes etmeyin... rabbim öyle zevk veriyor ki öyle sabır veriyor ki öyle yardım ediyor ki göreceksiniz. yarın pardesü giyinceğim Allah nasip ederse pardesü mü bilmiyorum gerçi aynı pardesü şeklinde ama çok az daha kısa... yani artık bu aşamaya gelmişim...çok şükür rAbbime.. hala gaflet içinde kapanmayı bırakın istemeyi düşünmeyen biri olabilrdim.. öyle şaşırıyorum ki kapanmak bu halde nasıl nasip oldu... Allah herkese nasip etsin.. kapanmak esaret değil bence asıl özgürlük..
Hayırlısı olsun kardeşim. Seviniyorum böyle güzel haberler aldıkça. Allah daim etsin.Arkadaşlar artık ben de kapalı bir kızım =)
Bugün kapandım ve dışarı çıktım.İlk çok yabancı geldim kendime, sanki herkes bana bakıyormuş gibiydi.
Şükürler olsun bugünleri de gördüm..
Hayırlısı olsun kardeşim. Seviniyorum böyle güzel haberler aldıkça. Allah daim etsin.
Hayırlısı olsun kardeşim. Seviniyorum böyle güzel haberler aldıkça. Allah daim etsin.
çok sevindim ne güzel bir haber bu.. kurban bayramı öncesi bak sen de nefsini kurban ettin.. afferin kız sana
paradissee den bekliyorduk artık...
Arkadaşlar artık ben de kapalı bir kızım =)
Bugün kapandım ve dışarı çıktım.İlk çok yabancı geldim kendime, sanki herkes bana bakıyormuş gibiydi.
Şükürler olsun bugünleri de gördüm..
MaşAllah SubhanAllah
Kimbilir ne kadar mutlu ve sevinçlisindir
Bu sevinç artarak devam edicek emin ol buna.
Helal olsun bekliyordum senden bu haberi ve çok sevindim
Önemli olan Rabbimin rızası hiç bir zaman unutma sadece bu rızayı düşün canım
Çok çok çok sevindim daim olsun![]()