canlarım nasıl huzurluyum anlatamam.... dün babama msj attım annemde sölemiş zaten açılır erken yaptı demiş... bende anneme öle bilin dedim sadece eve bi gittim eşim birsürü şal almış bana bütün kıyafetlerime uygun hemde en güzellerinden hiç yoktu nasıl mutlu oldum anlatamam akşamda konuştuk sorunlarımızın çoğunu hallettik Allahın izniyle... sonra en önemlisi akşam babamlar geldi komşuya çıkacaz benim başım geriden bağlı çıktık orda kimse yok tabi düzeltmedim biz mutfaktayken kapı çaldı yabancı bir kadın ve adam ben hemen mutfakta başımı örttüm öle gittim içeri annem arkadan yapsaydın falan dedi yok dedim babamın karşısına ilk defa öle çıktım işte sonra gelen kadın beni tanımamış annem benim kızım dedi ay kapanmış tanımadım diyince annemde yeni kapandı dedi eşinin ailesimi istedi dedi annemde hayır kendi istedi diye çıkıştı pişman olacan ben sevmiyorum kapalıları dedi güldüm geçtim... bunu söyleyen koca zoruyla kapanmış niye kapandığını bilmeyen bir kadın ne garip demi allah yardım etsin işte böle şükür kimseden tepki almadım arkamdan garip garip bakanlar hariç ne diyeyim allah gönüllerine huzur versin...
canııımmm buketim kapandıktan 1 ay sonraydı arkadasımın arkadası bana evli misin dedi? hayır dedm o zamn ailen mi ıstedi kapanmanı dedi. Allah istedi demiştim,bi an bunu hatırladım. eşini tebrik ederim Allah yuvanızı her daim mutlu etsin inşALLAH,ağzınızın tadını bozmasın. sen kork onu uzmekten ya kırdıgım kalbi Allah seviyorsa die,o korksun seni kırmaktan yine kırdığım gönlü Allah seviyor die.. Rabbim sana yolunda kolaylıklar nasip etsin inşALLAH kimseye aldırma bakana sorana fln.. unutma dgru olanı sen yapıorsun. dimdik,kendınden emin,güçlüce yürü cnmm bnmmm..