Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (8 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım nasıl huzurluyum anlatamam.... dün babama msj attım annemde sölemiş zaten açılır erken yaptı demiş... bende anneme öle bilin dedim sadece eve bi gittim eşim birsürü şal almış bana bütün kıyafetlerime uygun hemde en güzellerinden hiç yoktu nasıl mutlu oldum anlatamam akşamda konuştuk sorunlarımızın çoğunu hallettik Allahın izniyle... sonra en önemlisi akşam babamlar geldi komşuya çıkacaz benim başım geriden bağlı çıktık orda kimse yok tabi düzeltmedim biz mutfaktayken kapı çaldı yabancı bir kadın ve adam ben hemen mutfakta başımı örttüm öle gittim içeri annem arkadan yapsaydın falan dedi yok dedim babamın karşısına ilk defa öle çıktım işte sonra gelen kadın beni tanımamış annem benim kızım dedi ay kapanmış tanımadım diyince annemde yeni kapandı dedi eşinin ailesimi istedi dedi annemde hayır kendi istedi diye çıkıştı pişman olacan ben sevmiyorum kapalıları dedi güldüm geçtim... bunu söyleyen koca zoruyla kapanmış niye kapandığını bilmeyen bir kadın ne garip demi allah yardım etsin işte böle şükür kimseden tepki almadım arkamdan garip garip bakanlar hariç ne diyeyim allah gönüllerine huzur versin...

canııımmm buketim kapandıktan 1 ay sonraydı arkadasımın arkadası bana evli misin dedi? hayır dedm o zamn ailen mi ıstedi kapanmanı dedi. Allah istedi demiştim,bi an bunu hatırladım. eşini tebrik ederim Allah yuvanızı her daim mutlu etsin inşALLAH,ağzınızın tadını bozmasın. sen kork onu uzmekten ya kırdıgım kalbi Allah seviyorsa die,o korksun seni kırmaktan yine kırdığım gönlü Allah seviyor die.. Rabbim sana yolunda kolaylıklar nasip etsin inşALLAH kimseye aldırma bakana sorana fln.. unutma dgru olanı sen yapıorsun. dimdik,kendınden emin,güçlüce yürü cnmm bnmmm..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın buketçim... Işyerindesin galiba sen de... Meslek nedir?
EVET CANIM çalışıyorum işteyim cezaevinde katibim ama öğretmenlik mezunuyum atanamayınca mecburen memurluğa girdim
canııımmm buketim kapandıktan 1 ay sonraydı arkadasımın arkadası bana evli misin dedi? hayır dedm o zamn ailen mi ıstedi kapanmanı dedi. Allah istedi demiştim,bi an bunu hatırladım. eşini tebrik ederim Allah yuvanızı her daim mutlu etsin inşALLAH,ağzınızın tadını bozmasın. sen kork onu uzmekten ya kırdıgım kalbi Allah seviyorsa die,o korksun seni kırmaktan yine kırdığım gönlü Allah seviyor die.. Rabbim sana yolunda kolaylıklar nasip etsin inşALLAH kimseye aldırma bakana sorana fln.. unutma dgru olanı sen yapıorsun. dimdik,kendınden emin,güçlüce yürü cnmm bnmmm..

aynen canım insanlar garip dünkü kadın bana bide ne diyo biliyormsun iş yerinde açıyormusun evet malesef dedim iyi bari orda hevesini al pişman olacaksın dedi bende evet pisman oluyorum geçen günlerim için dedim... bozuldu umursamıyorum gülüyorum ilçemizde kapalı tek genç ben olacam umrumda değil... eşim yanımda dağ gibi o yetiyo valla öle mutlu ettiki beni daha dik duruyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

kuzum sen naptın ya nasıl gidiyo nişan için falan hazırlık yapıyormusunuz heyecan varmı.... allahım cennete beraber yürüyen ciftlerden eylesin inşallah sizide

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
kuzum sen naptın ya nasıl gidiyo nişan için falan hazırlık yapıyormusunuz heyecan varmı.... allahım cennete beraber yürüyen ciftlerden eylesin inşallah sizide

ayyy basladım ıste yavas yavas hazırlıklara.. nişan tepsisi aldım ayy cok gusel.. ınsALLAH Allah'ım kolaylastırır işimizi şere bulasmadan.. cok dua et nolur cok ıhtıyacım var buketiimmm

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ayyy basladım ıste yavas yavas hazırlıklara.. nişan tepsisi aldım ayy cok gusel.. ınsALLAH Allah'ım kolaylastırır işimizi şere bulasmadan.. cok dua et nolur cok ıhtıyacım var buketiimmm

ediyorum gülüm ya nasıl olacak kıyafet falan baktınmı ne giyecen

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
baktım baktım sectım :) sade ama şık bi kıyafet gösterişsiz ama güzel.. fena heyecanlıyım bilemezsin.. bu konuları konusmamız için ayrı bi yer olsa keske değil mi?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
keşke ya:( bizim burda kıyafeti nişan tepsisini falan hep erkek tarafı alır sizin oralarda nasıldır

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
walla cnm bizimde kıyafeti erkek alıyo,bana kartını verdi al işte diye.. nişan tepsisini bn çok begenmiştim kendım aldım. ufak tefek seylere kız evi erkek evi yapmayalım dedik,hayırlısı bakalımmm kuzum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah inşallah canım benim bi sorum çıkmasın dikkat et iinan bu işlerde arayı katmaya çalışan çok olur ne iş yapıyo kardeşimiz sen çalışmıyorsun sanırım

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah inşallah canım benim bi sorum çıkmasın dikkat et iinan bu işlerde arayı katmaya çalışan çok olur ne iş yapıyo kardeşimiz sen çalışmıyorsun sanırım

amiinnn inşALLAH cnmmm.. kardeşiniz bi firmada yöneticilik yapıyor cnmm bnde muhasebeciyim kuzummmm

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
iyi bakalım ALLAHIM HAYIRLI ETSİN HA SENDE ÇALIŞIYORSUN YANİ GÜZEL VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM TEK KİŞİ OLMUYO YOKSA BİR KİSİ BENİ ZORLA ÇALIŞTIRAMAZDI ÇOCUĞUMUN YANINDA OTURURDUM

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
iyi bakalım ALLAHIM HAYIRLI ETSİN HA SENDE ÇALIŞIYORSUN YANİ GÜZEL VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM TEK KİŞİ OLMUYO YOKSA BİR KİSİ BENİ ZORLA ÇALIŞTIRAMAZDI ÇOCUĞUMUN YANINDA OTURURDUM

cnmmm bn simdi calısıorum da evlendıgımde calısmıycam Ali istemiyor. bnde calısmk ıstemıorum zaten Allah nasip ederse hemen bebek istiyorum :)

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
geçen sene ben de 20 yaşındaydım. ben de üniversite 2 deydim ve ben de öğretmenlik okuyorum ve benim de dayımlar, kuzenlerim filan çok açık. hatta dediğin gibi içki bile içiyorlar. ve aynen benim de etrafımda hiç ama hiç kapalı yoktu. kapanırken bunları hiç düşünmedim. kapandıktan sonra çok zorluk çektim. hem kendimle hem başkalarıyla mücadele ettim, ama inan kapandıktan sonra Rabb'im o kadar yardım ediyor ki.. tek ihtiyacın olan birazcık sabır. İnşallah sen de başarırsın..

kıyafet konusunda adım adım ilerlemeni tavsiye ederim. birden ferace giymek hem sana hem de ailene ağır gelebilir.

Ayy aynı benim gibi canım..:a45: Bu kadar benzerlik olamaz herhalde..
Ben nasıl anlatsam billemiyorum okadar çok istiyorum ki.. Az önce ekmek almaya diye çıktım öğrenciyim malum.
Tunik var bol pantolon var uzun hırkam var.Ama kendimi çıplak hissediyorum öyle bile:a33:
Ferace belki biraz daha ilerde olabilir evet, ilk önce normal bir şekilde kapanmalıyım:/

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kerdeşimin dairısı sana oda senle yaşıt bebeği olacak inşallah... en iyi si biliyormusun çok isterdim evde olmayı ama olmuyor eşimin maaşı az asgari ücretle çalışıyo bende atanamamıştım öğretmenim şimdi cezaevinde çalışıyorum katip olarak devlet memuruyum yani.... ama öle zor ki burda çalışmak ki bide muhasebede çalışıyorum bana çok uzak daha zor

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Ayy aynı benim gibi canım..:a45: Bu kadar benzerlik olamaz herhalde..
Ben nasıl anlatsam billemiyorum okadar çok istiyorum ki.. Az önce ekmek almaya diye çıktım öğrenciyim malum.
Tunik var bol pantolon var uzun hırkam var.Ama kendimi çıplak hissediyorum öyle bile:a33:
Ferace belki biraz daha ilerde olabilir evet, ilk önce normal bir şekilde kapanmalıyım:/

canım zaten ailen karşı o yüzden bizde sana önce bi kapan sonra pardesü hatta ferace diyoruz.. ama bence bekleme çok bekledikçe zor oluyor çünkü... benim de ailem aynı ve inan hiç birşey diyemediler

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
canım zaten ailen karşı o yüzden bizde sana önce bi kapan sonra pardesü hatta ferace diyoruz.. ama bence bekleme çok bekledikçe zor oluyor çünkü... benim de ailem aynı ve inan hiç birşey diyemediler

Benim arkamda sadece annem var o bile güç verir bana ama babam istemiyor:(
Bir de ben hazır mıyım değil miyim bilmiyorum..
Ölüm aniden gelecek o ozaman çok geç olacak... Aklım çok karışık:(
Ferace dememin sebebi çarşafa benzemesi. Ama çarşaf giyemem:( Feraceyi çok beğeniyorum çok seviyorum hatta bayramda almaya gidicem inşaAllah....

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
kerdeşimin dairısı sana oda senle yaşıt bebeği olacak inşallah... en iyi si biliyormusun çok isterdim evde olmayı ama olmuyor eşimin maaşı az asgari ücretle çalışıyo bende atanamamıştım öğretmenim şimdi cezaevinde çalışıyorum katip olarak devlet memuruyum yani.... ama öle zor ki burda çalışmak ki bide muhasebede çalışıyorum bana çok uzak daha zor

cnmmm anlıyorum ne bılım bn hep calıstım unı de fln da kndım calıstım okudum ve yoruldm. Ali de ıstemıorum calısmanı deyınce işime geldı acıkcası. Allah darda koymasın gene de gerek olursa çalısırm ama suanki duruma göre calısmıycam. cocuguma bakar namazımı kılarm dıorum. bnmde annem bu konuya da karsı cıkıo. yok bnı eve kapatckmıs da yok bosuna mı okumusum da yok bılmem ne? bnde burdan dertlıyım sorma kuzum yaaa

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Benim arkamda sadece annem var o bile güç verir bana ama babam istemiyor:(
Bir de ben hazır mıyım değil miyim bilmiyorum..
Ölüm aniden gelecek o ozaman çok geç olacak... Aklım çok karışık:(
Ferace dememin sebebi çarşafa benzemesi. Ama çarşaf giyemem:( Feraceyi çok beğeniyorum çok seviyorum hatta bayramda almaya gidicem inşaAllah....
HAZIRSIN işte bak istiyorsun bende hep bunu dedim hazırmıyım babama dün korkumdan mesaj attım baba tepki verme diye... ama şunu anladım önce ALLAH ben ünv kapanmıtım hemde çok isteyerek kıyamet kopardılar... açtım ağlaya ağlaya yemin ederim şimdi keşke açmasaydım diorum 6 yıldır kapalı olacaktım zaman geçiylor ve ben korktum açıkçası
cnmmm anlıyorum ne bılım bn hep calıstım unı de fln da kndım calıstım okudum ve yoruldm. Ali de ıstemıorum calısmanı deyınce işime geldı acıkcası. Allah darda koymasın gene de gerek olursa çalısırm ama suanki duruma göre calısmıycam. cocuguma bakar namazımı kılarm dıorum. bnmde annem bu konuya da karsı cıkıo. yok bnı eve kapatckmıs da yok bosuna mı okumusum da yok bılmem ne? bnde burdan dertlıyım sorma kuzum yaaa

evet anneler korkuyoruz çocuğumuzun zarar görmesinden... bunu anne olunca anladım şimdi inan annende kendi açısından haklı eline bpaara geçiyo senin uzun zamandır çalışıyorum diyorsun alıştıktan sonra vazgeçmekte zor inan bana annende zorlanırsın kocandan para almak zor gelir diye korkuyo... en azından bebeğin olana kadar bekle bahanen olsun hem annenide kırmamış olursun

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
buket_zeynep
Evet çok istiyorum nerede "tam anlamıyla" örtünmüş bir kız görsem imreniyorum.
Ama yaşadığım yer küçük kapalı falan yok çevremde.. Ondan belki de böyle tedirginim:(
Dualarınızı eksik etmeyin inşAllah ben de örtünürüm hakkıyla...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
buket_zeynep
Evet çok istiyorum nerede "tam anlamıyla" örtünmüş bir kız görsem imreniyorum.
Ama yaşadığım yer küçük kapalı falan yok çevremde.. Ondan belki de böyle tedirginim:(
Dualarınızı eksik etmeyin inşAllah ben de örtünürüm hakkıyla...

CANIM KARDEŞİM öle bir yerde yaşıyorum ki bende inan bir tane kapalı bayan yok... alkolün çok tüketildiği oruç tutanla bile dalga geçilen bir yer. ama sana bişey söleyim mi hiç te zor olmuyo benim annem bile açık düşün insanlar önce ona sonra bana bakıyo ama bu benim inancım ben böle mutluyum demi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt