Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (5 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
evet anneler korkuyoruz çocuğumuzun zarar görmesinden... bunu anne olunca anladım şimdi inan annende kendi açısından haklı eline bpaara geçiyo senin uzun zamandır çalışıyorum diyorsun alıştıktan sonra vazgeçmekte zor inan bana annende zorlanırsın kocandan para almak zor gelir diye korkuyo... en azından bebeğin olana kadar bekle bahanen olsun hem annenide kırmamış olursun

bn onu anlıyorum ama o bnm yoruldugumu dusunmuo.. bunu kndı fıkrı olarak soylemıor kı dıretme yapıyor uzuluorum Allah hayırlısını versin artık nabıyım sadece dua edıyorum

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞİM öle bir yerde yaşıyorum ki bende inan bir tane kapalı bayan yok... alkolün çok tüketildiği oruç tutanla bile dalga geçilen bir yer. ama sana bişey söleyim mi hiç te zor olmuyo benim annem bile açık düşün insanlar önce ona sonra bana bakıyo ama bu benim inancım ben böle mutluyum demi

Anlıyorum ablacım senin de durumun çok zormuş gerçekten.. Rabbim hepimize yardım etsin:(

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar fani hayat için baki hayatımızı tehlikeye atmayalım.. ölümden sonra tekrar dirilmeye inanıyoruz çok şükür değil mi... ? akıllı olan insan büyük düşünür büyük oynar... Aslında yaptığımız haramlar karşısında ne kadar günah kazanıyoruz ya da iyilikleimiz karşısında ne kadar sevap kazanıyoruz ah bunları görebilseydik bambaşka insanlar oluverdik.. ölüm Rabbim gecinden versin ama her an ensemizde olan bişey... şu hayatın günlük meşgalelerine o kadar dalmışız ki yaptığımız günahlardan tövbe etmeyi bile hep yarına erteliyoruz.... halbuki ne çok günahkarız.. Patronumuz bize 1 ay fazladan ikramiye verse canla başla çalışırız.. Rabbim bize cennetini vaad ediyor az şey mi... cehennemiyle korkutuyor az şey mi... ama tövbe edin affedeyim diyor az şey mi? Şu dünyada bizi en çok annemiz sever.. biz en çok çocuklarımızı severiz değil mi? Ama işte ahirette anne bile evladını tanıyamayacak... Bizi tanıyacak olan Rabbimiz Ona muhtacız nefes almak için bile herşey için... daha neyi bekliyoruz ki Rabbimin emrini yerine getirmek için ölmeyi mi, başımıza taş yağmasını mı, bir mucizeyi mi,, Kur' an bize yetmez mi...??

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar fani hayat için baki hayatımızı tehlikeye atmayalım.. ölümden sonra tekrar dirilmeye inanıyoruz çok şükür değil mi... ? akıllı olan insan büyük düşünür büyük oynar... Aslında yaptığımız haramlar karşısında ne kadar günah kazanıyoruz ya da iyilikleimiz karşısında ne kadar sevap kazanıyoruz ah bunları görebilseydik bambaşka insanlar oluverdik.. ölüm Rabbim gecinden versin ama her an ensemizde olan bişey... şu hayatın günlük meşgalelerine o kadar dalmışız ki yaptığımız günahlardan tövbe etmeyi bile hep yarına erteliyoruz.... halbuki ne çok günahkarız.. Patronumuz bize 1 ay fazladan ikramiye verse canla başla çalışırız.. Rabbim bize cennetini vaad ediyor az şey mi... cehennemiyle korkutuyor az şey mi... ama tövbe edin affedeyim diyor az şey mi? Şu dünyada bizi en çok annemiz sever.. biz en çok çocuklarımızı severiz değil mi? Ama işte ahirette anne bile evladını tanıyamayacak... Bizi tanıyacak olan Rabbimiz Ona muhtacız nefes almak için bile herşey için... daha neyi bekliyoruz ki Rabbimin emrini yerine getirmek için ölmeyi mi, başımıza taş yağmasını mı, bir mucizeyi mi,, Kur' an bize yetmez mi...??
YÜREĞİNE BEREKET...
YÜREĞİNE SAĞLIK GÜZEL KARDEŞİM..
ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ...
NEFSİME DEDİM ...İYİ DİNLE..
BAKİ SELAM VE DUALARIMLAbB)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah hayırlı ve bereketli günler...

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah hayırlı ve bereketli günler...

Çok sevgili yoldaşlarım, kaderdaşlarım size bir müjdem var :)) Müjdeyi tahmin edersiniz zaten ama heyecan yapayım biraz :)) Bende kapandım. Şükür olsun Allahıma, çok şükür olsun. Hiç aklımda yokken 3-4 günde nasıl etki ettiniz bana bir bilseniz. Öğleden sonra anneme söyledim, çıkıp bikaç parça uygun kıyafet aldık, şal aldım 2 tane ve eşimi akşam öyle karşıladım. Mutluluğunu anlatamam size :)) Rabbim utandırmasın inşallah, bugün ben yeniden doğdum...

YÜREKLERİMİZE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTINIZ:a15:
RABBİM SİZDEN EBEDEN RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM..
YÜREĞİM BİR ÇOCUK MİSALİ NEŞELİ...KALBİNİN HEYECANI BİR KELEBEK MİSALİ..
RABBİM NURUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH..
BİZLERİ HABERDAR EDİP SEVİNDİRDİNİZ ÇOK TEŞEKKÜREDERİM/Z..
SİZE CANI GÖNÜLDEN SARILIYORUM TEBRİK EDİYORUM..
RABBİM BİZDEN DAHA HOŞNUTTUR..
MELEKLER DUACINIZDIR..
NE GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ..SİZ RABBİMİZİN RIZASINI YERİNE GETİRDİNİZ..VE ARINDINIZ NURUNUZ DAİM OLSUN..
BUGÜN YENİDEN DOĞDUNUZ..
ŞİMDİ SEVGİNİZİ SÖYLEDİNİZ SEVGİNİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANI..
BİR FİDANDIZ GÜL OLDUNUZ ŞİMDİ ETRAFA YAYIN KONUNUZU..
ÇÜNKÜ ZAMAN GÜL ZAMANI...
BUNA HEPİMİZİN ÇOK İHTİYACI VAR..DIŞARIDA YAĞMUR VAR..AMA ETRAF BAHAR KOKSUN GÜL KOKSUN..
SİZ ARTIK..HER HALİNİZLE ALLAH'IN İZNİYLE İSLAMİYETİ ANLATACAKSINIZ..KONUŞMAYACAKSINIZ AMA ANLATACAKSINIZ
İNŞALLAH NİCE FİDANLAR İNŞALLAH SİZİN VESİLENİZLE GÜL AÇACAK..
BU YOLDA RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..SEVABINIZ BOL OLSUN İNŞALLAH:a12:
SELAMETLE KALINIZ
BAKİ SELAM VE DUALARIMLA
EN GÜZEL'E ALLAH CELLE CELALÜHU EMANETSİNİZ
:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Yüreğine bereket-yüreğine sağlık değerli ablacığım...

Yüreğine bereket-yüreğine sağlık değerli ablacığım...

Bebekleri düşünün.....
İlk adım atmak istemesiyle başlar herşey....
Yalındırlar....
Amaçları sadece adım atmak...yürümeye çalışmaktır değil mi?
Bir adım için ayağa kalktıklarında hemen düşüverirler....
Yılmazlar...tekrar tekrar....bir adım için ayağa kalkarlar....her kalktıklarında sert bir şekilde düşerler....gülerler...ağlamazlar düştüklerine...
hiç yürümek için adım atan bebeğin düştüğünde ağladığını gördünüz mü?

Siz ilk adımı atmışsınız....
Aileniz size birşeyler söyleyecek....düşeceksiniz ...ağlamayacaksınız ama...
Tekrar kalkacaksınız..bir adım...bir adım...
Her adım atarken hevesle...birisi gelip bir şey diyecek size..
En yakınınız belki...
" beni nasıl anlayamaz " diyeceksiniz!
"OYSA HEPİMİZ MÜSLÜMAN değil miyiz? "
"Ben BAŞIMI ÖRTTÜĞÜMDE,KUR'AN-I KERİM okuduğumda,Namaz kıldığımda ne olabilir ki kalbimin aydınlığından başka? " diyeceksiniz
Siz de yalınsınızdır.Amacınız dininizi yaşamaktır sadece..ancak..

Her yeni bir adım attığınız da her tanıdığınız size farklı gözle bakabilir.......
Her yeni bir adım attığınız da her tanıdğınız size acı bir şey söyleyebilir....

İMTİHAN burda başlar.....
Eğer İSLAMI YAŞAMAK istiyorsanız
İZİN VERİN size söylesinler......siz gülümseyin...yolunuz hep SIRAT-İ MUSTAKİM olsun....

Onlar size en fazla 1-2 hafta sonra görmeye alışacaklar...
Sizin İSLAM EDEBİNİZ artıkça..
Onlar SİZİ DAHA ÇOK SEVECEKLER...

Bırakın ONLAR SÖYLESİNLER siz İMTİHAN İÇİN ALLAH'A c.c. sığının..

"RABBİM ben TAM TEVEKKÜL ile sana yöneldim...
Bana sabır ver..bilmediklerimi öğret....
Şüphesiz SEN herşeyin doğrusunu ve hayırlısını bilirsin
Bana dinimi sevdirecek,öğretecek kişilerle karşıalştır
Sen herşeye kadirsin " de....

İmtihan da olduğunuzu ..
Bu zamanlarda şeytan ve nefsin daima zorladığını unutmayın....
Bir bebek misali..her adım da din için hırslanıp doğru yola ermenin kolay olmadığını bilmeniz....düştüğünüz her anda sabırla tekrar kalmanız gerekir..

RABBİM cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
berat05 değerli ablamızdan;
Tüm kapanmak isteyen kardeşlerim için .......güncelleme

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...

Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,
kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,
hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

Rabbim ebeden razı olsun...
tekrar tekrar okuyorum..
her okuduğumda yüreğime işliyor
nefsime dinle.. diyorum..
baki selam ve dualarımlaB)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili su eda çok güzel paylaşım yukarıdaki yazı teşekkürler....
Dedim ki kendime iyi ki kapanmışsın ertelememişsin düşmüşsün ama pes etmemişsin mehtap dedim..
Rabbim hayır yollarda yürüyen hayra koşan ve hayırda yarışan kullarından eylesin inşallah.....
sizler gibi güzel kardeşlerimi internet ortamında da olsa görmek varlığınızı hissetmek bu yolda beraber olduğumuzu bilmek bana nasıl güç enerji destek veriyor bir bil bilsen..
Her daim Rabbim yardımcım ve yardımcınız olsun.....Rabbime binlerce hamdü senalar...

RedveKabul

Kayıtlı Kullanıcı
buket_zeynep
Evet çok istiyorum nerede "tam anlamıyla" örtünmüş bir kız görsem imreniyorum.
Ama yaşadığım yer küçük kapalı falan yok çevremde.. Ondan belki de böyle tedirginim:(
Dualarınızı eksik etmeyin inşAllah ben de örtünürüm hakkıyla...

SubhanAllah! belki sözlerim biraz kırıcı olacak ancak bu yöntem bazen daha etkili olabiliyor.

Tesettür Allah'ın bir emridir ve Allah'ın emri karşısında bir Müslümanın tereddüt etmesi veya bir takım mazeretler öne sürmesi asla kabul edilemez. İslam algımızı lütfen tekrar gözden geçirelim. Çevrenizde kimse yoksa ne güzel işte siz örnek olun. Herkes sizin gibi "çevremde kimse yok" diye düşünüp bundan kaçınırsa nasıl olacak bu iş?

Başkalarının size dua etmesiyle de olmaz bu işler. Önce siz isteyecek ve bunu fiiliyata dönüştüreceksiniz ki dualar fayda versin. Yoksa siz tavrınızı ortaya koymadan Allah'ın yardımı gelmez.

smyrna35

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sevgili yoldaşlarım, kaderdaşlarım size bir müjdem var :)) Müjdeyi tahmin edersiniz zaten ama heyecan yapayım biraz :)) Bende kapandım. Şükür olsun Allahıma, çok şükür olsun. Hiç aklımda yokken 3-4 günde nasıl etki ettiniz bana bir bilseniz. Öğleden sonra anneme söyledim, çıkıp bikaç parça uygun kıyafet aldık, şal aldım 2 tane ve eşimi akşam öyle karşıladım. Mutluluğunu anlatamam size :)) Rabbim utandırmasın inşallah, bugün ben yeniden doğdum...

çok sevindim kardeşim :)
onun mutluluğu bambaşka ben hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..
sonrasında da başka hiçbirşeyde bulamayacağın huzur ve çok istediğin bir şeyi,Rabbimin emrini yerine getirmenin sevinci...
Rabbim daim etsin inşallah..
tesettürün hayırlı olsun....

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
SubhanAllah! belki sözlerim biraz kırıcı olacak ancak bu yöntem bazen daha etkili olabiliyor.

Tesettür Allah'ın bir emridir ve Allah'ın emri karşısında bir Müslümanın tereddüt etmesi veya bir takım mazeretler öne sürmesi asla kabul edilemez. İslam algımızı lütfen tekrar gözden geçirelim. Çevrenizde kimse yoksa ne güzel işte siz örnek olun. Herkes sizin gibi "çevremde kimse yok" diye düşünüp bundan kaçınırsa nasıl olacak bu iş?

Başkalarının size dua etmesiyle de olmaz bu işler. Önce siz isteyecek ve bunu fiiliyata dönüştüreceksiniz ki dualar fayda versin. Yoksa siz tavrınızı ortaya koymadan Allah'ın yardımı gelmez.

Çok haklısınız ne diyebilirim ki:( Rabbimin karşısında boynum kıldan ince elbette ama.. Aması işte beni öldürüyor..
Bahane belkide bunlar evet. Yapamam diye çok korkuyorum mücadele edemem belki tepkilerle insanlarla.. Ne yapacağım bilmiyorum..
Eve gittiğimde tekrar annemle konuşacağım babamı da ikna etmesi için inşAllah.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Çok haklısınız ne diyebilirim ki:( Rabbimin karşısında boynum kıldan ince elbette ama.. Aması işte beni öldürüyor..
Bahane belkide bunlar evet. Yapamam diye çok korkuyorum mücadele edemem belki tepkilerle insanlarla.. Ne yapacağım bilmiyorum..
Eve gittiğimde tekrar annemle konuşacağım babamı da ikna etmesi için inşAllah.

yapma be güzelimm... aması ne ama bak yapmasak biz de yapamazdık.. başardık nefsimizi yendik...
neden mücadele edemeyeceksin ki... Bu güne kadar yaptığın herşeyde insanların tepkisini düşündün mü.. yaptığın her işte herkesin onayını aldın mı? tabi ki hayır.. En azından çok basit bir örnek küçükken annen ders çalış dediği halde dinlemeyip oyun oynadığın da mı olmadı? sen kendi hayatını yaşıyosun ,, babanın değil, arkadaşlarının değil kendi hayatını.. cennet ucuz değil bedava hiç değil canım kardeşim Rabbim için mücadele gerek..

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
yapma be güzelimm... aması ne ama bak yapmasak biz de yapamazdık.. başardık nefsimizi yendik...
neden mücadele edemeyeceksin ki... Bu güne kadar yaptığın herşeyde insanların tepkisini düşündün mü.. yaptığın her işte herkesin onayını aldın mı? tabi ki hayır.. En azından çok basit bir örnek küçükken annen ders çalış dediği halde dinlemeyip oyun oynadığın da mı olmadı? sen kendi hayatını yaşıyosun ,, babanın değil, arkadaşlarının değil kendi hayatını.. cennet ucuz değil bedava hiç değil canım kardeşim Rabbim için mücadele gerek..
İnşAllah örtünürüm ben de.Dediklerinizde çok haklısınız.Korkum hep şeytandan ve nefsimden aslında bunun bilincindeyim.. Bir de düşünün norma olarak değil feraceli olarak, o kocaman başörtüsünü değişik bir şekilde yapıyolar ya öyle kapanmak istiyorum. Resim koyabilirsem göstereyim dicem ama resim yükleyemedim. Yani o derece istiyorum ki cesaret edemiyorum.Öyle kapanırsam çok tepki alırım.Ama kısa kısa eşarplar takmak daracık pardesü giymek istemiyorum.Bi akıl verin nolur nasıl bir yol izlemeliyim?

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
İnşAllah örtünürüm ben de.Dediklerinizde çok haklısınız.Korkum hep şeytandan ve nefsimden aslında bunun bilincindeyim.. Bir de düşünün norma olarak değil feraceli olarak, o kocaman başörtüsünü değişik bir şekilde yapıyolar ya öyle kapanmak istiyorum. Resim koyabilirsem göstereyim dicem ama resim yükleyemedim. Yani o derece istiyorum ki cesaret edemiyorum.Öyle kapanırsam çok tepki alırım.Ama kısa kısa eşarplar takmak daracık pardesü giymek istemiyorum.Bi akıl verin nolur nasıl bir yol izlemeliyim?

canım Rabbim bu isteğini kalbine koymuşsa boşuna değil... Bu devirde böyle güzel bişeyi istemek bile büyük lütuf. kıymetini bil lütfen. ferace giymek elbette çok iyi ama bu senin için şuanda zor olur.. zorlanırsın yapamayabilirsin.. Önce yavaş yavaş başla.. Bir şal al ve herzamanki kıyafetinin üzerine biraz uzun ceket alarak başla derim ben Yani kendini zorlamadan... devamı gelecektir zaten.. inşallah..

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
canım Rabbim bu isteğini kalbine koymuşsa boşuna değil... Bu devirde böyle güzel bişeyi istemek bile büyük lütuf. kıymetini bil lütfen. ferace giymek elbette çok iyi ama bu senin için şuanda zor olur.. zorlanırsın yapamayabilirsin.. Önce yavaş yavaş başla.. Bir şal al ve herzamanki kıyafetinin üzerine biraz uzun ceket alarak başla derim ben Yani kendini zorlamadan... devamı gelecektir zaten.. inşallah..

Uzun siyah etek aldım onu giyiyorum üzerime de hırkamı giyiyorum.. tabiki başım açık:(
Yavaş yavaş kapanmaya başladım sayılır.Kısa kollu asla giymiyorum.sıcak havada bile sürekli hırkamlaydım.kollarımı açmadım.Uzun gömlekler tunikler giyiyorum.. İnşAllah örtünürüm.. Sınıfımızda yeni kapanan kızın yanına gidip konuştum biraz.Zor bişey değil dedi bana.Ben de çok heveslendim deliler gibi istiyorum yani anlatamam bu duyguyu

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun siyah etek aldım onu giyiyorum üzerime de hırkamı giyiyorum.. tabiki başım açık:(
Yavaş yavaş kapanmaya başladım sayılır.Kısa kollu asla giymiyorum.sıcak havada bile sürekli hırkamlaydım.kollarımı açmadım.Uzun gömlekler tunikler giyiyorum.. İnşAllah örtünürüm.. Sınıfımızda yeni kapanan kızın yanına gidip konuştum biraz.Zor bişey değil dedi bana.Ben de çok heveslendim deliler gibi istiyorum yani anlatamam bu duyguyu
çok istediğin belli zaten.. bu sayfada olman duygularını paylaşman çok istediğinin belirtisi.. İnşallah canım başaracaksın sen.. kalbin örtünme aşkıyla doluyken aman canım aman bu aşkını kaybetmeden örtün...yoksa senin ilerlediğini gören şeytan hiç boş durmaz seni yolundan döndürmeye çalışır.. ben bunu öyle çok hissettimki kendimde..ben kapandıktan sonra şeytan devamlı uğraştı durdu benimle. Hatta bu sayfaya da yazmıştım bunu .. çok şükür atlattım o badireyi inşallah..
canım benim, senin gibi yüreği imanla dolu insanlara ihtiyacımız var.. güçlü ol olur mu...

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı

Örtünü kısacık yapmak zorunda değilsin ki canım
Ben upuzun şallar aldım doluyorum güzelce ve omzum heryerim kapanıyor
Ben kendi bedenimden bir beden büyük pardesü aldım hiç yapışmıyor daracıkta olmuyor
Bütün bu seçimler senin elinde
İlla dışarıda ki kapalılar gibi olmak zorunda değilsin
Şahsen beni kim görse kapanınca böyle kapanıcaksın tam kapanmış diyolar çok hoşuma gidiyor tabi :a44:

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bi örtümü kalmış ben yıllarca böle avuttum kendimi inan yıllardır birkere bile kısa kollu giymedim pantolonumu üzerinde tunik olmadan giymedim ama yetmiyor işte tam olarak yansıtamıyorsun...
bi arkadaşımız yazmıştı okadar hoşuma gitmiştiki ilk kapandığım gün bende yazmıştım aynısını...
ZOR OLUR SANMIŞTIM NEYİ KOLAY BİLİYORSANIZ ONDAN DAHA KOLAYDI... ŞİMDİ ANLIYORUMKİ NEFSİM BENİ FENA OYUNA GETİRMİŞ...
AYNENNNNNNNNNNNNNNN TAMAMEN katılıyorum canım mehtabım ilk bir ay nefis ve sen okadar yoğunki herşey yıllarca hasretle beklediğin anı yaşayamıyorsun nefes alamıyorsun... yakıştıramıyorsun... vazgeçmekle yüzyüze kalıyorsun çünkü eleştiride farklı oluyor en iyisi yavaş yavaş başlamak.. sen ilerledikçe bir süre sonra farkedilmiyor bile
Örtünü kısacık yapmak zorunda değilsin ki canım
Ben upuzun şallar aldım doluyorum güzelce ve omzum heryerim kapanıyor
Ben kendi bedenimden bir beden büyük pardesü aldım hiç yapışmıyor daracıkta olmuyor
Bütün bu seçimler senin elinde
İlla dışarıda ki kapalılar gibi olmak zorunda değilsin
Şahsen beni kim görse kapanınca böyle kapanıcaksın tam kapanmış diyolar çok hoşuma gidiyor tabi :a44:

ben pardesü giyemiyorum dahada giyecek gibi değilim isterim ama hazır değilim belkide eşarp bile yapamıyorum şalımı geniş geniş yapıyorum kocaman şallar almış eşim zaten yani nasıl istersen öle oluyo yani herkes gibi olmak zorunda değilsin

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bi örtümü kalmış ben yıllarca böle avuttum kendimi inan yıllardır birkere bile kısa kollu giymedim pantolonumu üzerinde tunik olmadan giymedim ama yetmiyor işte tam olarak yansıtamıyorsun...

siz yine kendinizi alıştırmışsınız ben kapanmadan önceki gün kısakol t-shirt kot pantolon giymiştim.. :))yarın kapanacağımı da bilmiyordum düşünmemiştim.. o gün bu sayfayı okudum akşam kapanıyorum dedim öyle bişey oldu.. ama bir de zaten mesela buketçim sen kapanmayı yıllardır düşünmüşssün ben hiç oralı bile değildim Rabbim affetsin ama nasip oldu işte çok şükür.. hatta kapanmadan bi kaç ay önce işyerinde bir abla mehtap bence sen kapanacaksın dediğinde ben bile gülmüş inanmamıştım ..Rabbime çok şükür bu büyük bir nimet.. şimdi diyorum ki kendi kendime ben daha önce nasıl bir gafletteymişim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt