Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli ramazanlar arkadaslar, bu gün daha bir huzurla basladim isime daha bir icim rahat sanki kendimi bulmus gibiyim. Evet Allahin izniyle bugün kapandim arkadaslar! COk tuhaf bir duygu herkes bana bakar diye düsünürken sanki görünmezim bayanlar bile bir baska sanki bana karsi. kimin yanindan gectiysem basini gözlerini kacirdi :)) biraz görünmez oldum gibi sanki ama bu durumdan sikayetci de degilim yani. Simdiye kadar sadece bir is arkadasim biliyor bu durumu ve o olumlu karsiladi. bugün tekim is yerinde yani bi sorun cikmayacaktir fakat pazartesi ne olur bilemiyorum. hani öyleki istemezlerse cikarim da diyemiyorum malum yeni evliyim ve maddi olarak suan calismam gerekiyor. Ben kendime bile inanamiyorum suanda her gectigim camda kendime bakiyorum ve siritiyorum :)) Allaha sigindim ve onun ramazan ayina bahsettigi berekete, insallah hersey yolunda gider

berat05

Yönetici
Hayirli ramazanlar arkadaslar, bu gün daha bir huzurla basladim isime daha bir icim rahat sanki kendimi bulmus gibiyim. Evet Allahin izniyle bugün kapandim arkadaslar! COk tuhaf bir duygu herkes bana bakar diye düsünürken sanki görünmezim bayanlar bile bir baska sanki bana karsi. kimin yanindan gectiysem basini gözlerini kacirdi :)) biraz görünmez oldum gibi sanki ama bu durumdan sikayetci de degilim yani. Simdiye kadar sadece bir is arkadasim biliyor bu durumu ve o olumlu karsiladi. bugün tekim is yerinde yani bi sorun cikmayacaktir fakat pazartesi ne olur bilemiyorum. hani öyleki istemezlerse cikarim da diyemiyorum malum yeni evliyim ve maddi olarak suan calismam gerekiyor. Ben kendime bile inanamiyorum suanda her gectigim camda kendime bakiyorum ve siritiyorum :)) Allaha sigindim ve onun ramazan ayina bahsettigi berekete, insallah hersey yolunda gider

Biraz Sabır ....Biraz Tevekkül ....

Zor olan NEFSE AĞIR GELEN....ama başarılan!!!

La ilahe İllallah

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmak isteyip kapanamayan kardeslerim lutfen bu yaziyi okur musunuz...

Bir hoca abimizi yazmisti, cok etkili belki hayirlara vesile olur...

Evet Bacım artık kendine gelmelisin..!
Uyanmalısın, toparlanmalısın, Müslümanlığ'ınla ve örtünle övünmelisin.

Çekinerek, korkarak, utanarak değil.
Başını dimdik tutarak, örtünle övünerek, gururlanarak yürümelisin.

Çünkü Sen Zelil değil, AZİZSİN..!
Değersiz değil DEĞERLİSİN..!
Şerefsiz değil ŞEREFLİSİN..!
Onursuz değil ONURLUSUN..!

Sen ALLAH(c.c.)'a güvenen O'na dayanan, O'na ibadet eden değerli bir kimsesin.

Sen CENNETİ kuru sözlerle, cansız ibadetlerle veya bilgisiz ve şuursuzca yapılan işlerle kazanacağını mı zannediyorsun..?

HAYIR...HAYIR... HAYIR..!

CENNET ALLAH(c.c.)'ın malıdır ve ALLAH(c.c.)'ın malı zannettiğin kadar ucuz değildir.

Aksine paha biçilemez bir değerdir. Ve CENNET yanlız ALLAH(c.c.)'a ve Peygamberi Muhammed Mustafa(s.a.v.)'e itaat eden kimseler için hazırlanan bir yerdir.

Fakat sakın örtünmüş gibi yapma dinle alay etme. Başını deve hörgücü gibi yapma bunu yaparsan unutma CENNETİN kokusunu bile alamazsın.

Ebu Hureyre(R.a.)'dan Resulullah(s.a.v.) şöyle buyurdu:

''Cehennem ehlinden iki sınıf var ki ben onları görmedim: Sığır kuyruğu gibi kamçıları olan,bunlarla insanlara vuran bir topluluk ve elbise giyinmiş fakat ÇIPLAK olan, (erkekleri kendilerine meylettiren) salınarak yürüyen, başları DEVE HÖRGÜCÜ gibi (yapılmış) kadınlar... Bunlar Cennete giremezler ve Cennetin kokusunu da duyamazlar. Ebu Hureyre(R.a.)

Sen yanlız ALLAH(c.c.)'ın emrettiği gibi örtün..! Unutmaki kadın İSLAM'da şeref ve değer buldu ve buna yer gök ve arasındakiler de şahiddir ki cahiliyyede kız çocukları diri diri toprağa gömülüyordu da bu İslam'la yasaklandı ve kadının da bir insan olduğu ve hakları olduğu bildirildi. Buna karşılık izzeti zilletle değişenlere (örtüsüne sahip olamayanlara) sorarım, sizin RABBİ'nize şükrünüz teşekkürünüz kulluğunuz bu mudur..?

Resulullah(s.a.v) şöyle buyurur:

''Bir kadın koku sürünerek dışarı çıkar ve koku ulaşsın diye bir topluluğun yanına uğrarsa,zinaya bir adım atmış olur.'' (Tirmizi,Edep,35; Nesai,Zine,35)

''ALLAH(c.c.) bizleri İSLAM'la şereflendirdi, şayet izzeti başka yerde ararsak ALLAH(c.c.) bizi alemlere rezil kılar.'' Hz.UMEYR (R.a.)Evet kardeşlerim, durum öyle bir boyuta ulaştı ki, yerin altı yerin üstünden hayırlı oldu. Vahşi hayvanlarla yaşamak, bu insanlarla yaşamaktan güzel oldu.

Azgınların, şeytanlaşmış nefislerin, haddini aşmışların zulmünden dolayı denizde ve karada her yeri fesat kapladı. Bereketler gitti, ürünler azaldı. Pis amellerden, fahişelik ve ahlaksızlığın çoğalmasından gündüzün ışığı ve gecenin karanlığı ağladı. Bu bir azabın yaklaşma alametidir. Karanlığı uzun sürecek bir gecenin alameti..!

Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarşafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir..!

Benim Bacımın.;

Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir.

Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğne delalettir.

Kocasının getirdiği parayı yemesi, onun kapıdan karşılayıp güleryüzle içeri alması ekonomik bir zillet değil bilakis, ideal iş bölümünün gereklerini yerine getirmesidir.

O, alacağı bir kaç kuruş için, yolda, otobüste perişan olan; işyerinde ezilen, coğu zaman da küflleşen çağdaş kadından çok daha farklıdır.

Onun oturuşu miskince bir bekleyiş değil büyük bir istikbale hazırlanıştır.

Geleceğin mücahid erlerine ana olma istikbaline.

O, RABB'inin kendisine verdiği haklardan memnun ve fazlasıyla razıdır.

Kafirlerin daha büyük değerlerini elinden çekip almak için yem olarak önüne sürdükleri sahte hürriyetlere, haklara ihtiyacı yoktur.

Çünkü o, hiç bir sistemin yapamıyacağı kadar hür, hiç bir mükafatın edemiyeceği kadar mutludur.

O benim bacımdır.

Onun namusunu korumak ve İSLAM'ın koyduğu ölçüler dahilinde muhafaza etmek benim görevimdir.

O, benim bacımdır.
Onun namusunun dokunulmazlığı vardır. Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufağından en büyüğüne bütün değerlerinin...

Onun dokunulmazlığının garantisi kalbimizdeki sönmez inancımızdır.

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
MaaşAllah BarekAllah SübhanAllah
hamdolsun kapanmışın ne kadar sevindim anlatamam ablacım
Ramazan ne mübarek bir ay.
her güzelliğin başlangıcı.
tüm yeniliklerin miladı.
içkisi olan içkiyi ,sigarası olan sigarasını bırakıyor.
ve bazıları da bizler gibi eksiklerini tamamlamaya çalışıyor.
sen de öyle bir eksiğini tamamlamışsın ki.
Hoşgeldin bu kapıya.Hoşgeldin ..
şimdi sen ne kadar mutlusun kim bilir.
biraz heyecan, biraz sevinç..
örtünle içine gelen huzur ve mutluluk çağlayan olsun
Allah bu İslam yolunda seni daim kılsın.
Seni de başörtüsünü başına taç eden Sümeyyelerden bir Sümeyye eylesin inşaALLAH
Allah a emanet ol ablacım

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim hamd olsun sana tevekkül ettim sana tez vakitte bereketini, merhametini cikardin karsima. SUan aglamakli gibiyim ama ayni zamandada gülümsüyorum! AZ önce diger is arkadasimlada konustum telefonda ve hamd olsun ki kesinlikle örtünmenle bir sorunum yok dedi ve yüregime su serpti. Hamd olsun hamd olsun ve Rabbim sana hamd olsun..! Rabbim insallah tüm kardeslerime bu mutlulugu bu huzuru ve en önemlisi bu rahatligi yasamayi nasip eder. bu öyle bir rahatlik ki, biraz görünmez biraz kalkan misali..

imported_KüBra__

Kayıtlı Kullanıcı

Elhamdülillah, ne güzel bir haber ! :) Allah CC birdaha cıkarmanı nasip etmesin insaAllah. Bana, ve benim gibilerede nasip eylesin Rabbim insaAllah.. Bugün foruma zaten aklıma sen geldigin icin girdim, cünkü bugün kapanmaya niyetli oldugunu söylemistin :) MasaAllah dedigini yaptın, Allah'a CC sükürler olsun.

Rabb'ime emanet olun.

imported_KüBra__

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim hamd olsun sana tevekkül ettim sana tez vakitte bereketini, merhametini cikardin karsima. SUan aglamakli gibiyim ama ayni zamandada gülümsüyorum! AZ önce diger is arkadasimlada konustum telefonda ve hamd olsun ki kesinlikle örtünmenle bir sorunum yok dedi ve yüregime su serpti. Hamd olsun hamd olsun ve Rabbim sana hamd olsun..! Rabbim insallah tüm kardeslerime bu mutlulugu bu huzuru ve en önemlisi bu rahatligi yasamayi nasip eder. bu öyle bir rahatlik ki, biraz görünmez biraz kalkan misali..

Elhamdülillah ne güzel haberler bunlar böyle :) Ramazan ayında böyle haberler almak ayrı bir güzel :) InsaAllah o hisleri Rabbim banada yasatır, ve tabi benim gibilere. Yazdıklarını okuyunca yüzümde tebessüm olusuyor, Elhamdülillah !

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Ne diyim insallah bunu cani gönülden diliyorum insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olur. Bu benimkisi cok zordu heleki almanyada izin almadan pat diye kapanmak ve inanin ben tam anlamiyla ilk defa tevekkül ettim Allahim en kisa zamandada bunun bereketini gösterdi bana. Insallah hepinize tüm kapanmak isteyipte korkanlara ve yeni kapananlara nasip olur. Kübra sen de diyordun kapanacagim diye, birsey yazmamisin bu konu hakkinda, kapandinmi kardesim?

imported_KüBra__

Kayıtlı Kullanıcı
Ne diyim insallah bunu cani gönülden diliyorum insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olur. Bu benimkisi cok zordu heleki almanyada izin almadan pat diye kapanmak ve inanin ben tam anlamiyla ilk defa tevekkül ettim Allahim en kisa zamandada bunun bereketini gösterdi bana. Insallah hepinize tüm kapanmak isteyipte korkanlara ve yeni kapananlara nasip olur. Kübra sen de diyordun kapanacagim diye, birsey yazmamisin bu konu hakkinda, kapandinmi kardesim?

InsaAllah kardesim insaAllah :) Dualarımızı Allah CC rızası icin birbirimizden esirgemeyelim. Bende avrupada yasıyorum senin gibi ve bende bugún kapanmayı düsünüyorum. Yani henüz evden cıkmadım, ama cıktıgımda Allah'ın CC izniyle kapalı cıkacagım. InsaAllah Rabbim yardımcımız olur, cesaretimizi arttırır insaAllah. Korkum var birazcık ama insaAllah bu beni niyetimden döndürmez, dualarınıza cok ihtiyacım var.. Ülkü ayrıca merak edip sordugun icinde Allah CC razı olsun. Senin bugün kapanman bana gercekten cesaret verdi Allah CC razı olsun :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı olsun ülkücüm..Allah devamını getrsin..inşallah bir daha acnmazsın..Hep böyle devam eder..çok uzun cümleler yazan biri olmadığım için kısa ve öz yazdım..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
allahim hamd olsun sana tevekkül ettim sana tez vakitte bereketini, merhametini cikardin karsima. Suan aglamakli gibiyim ama ayni zamandada gülümsüyorum! Az önce diger is arkadasimlada konustum telefonda ve hamd olsun ki kesinlikle örtünmenle bir sorunum yok dedi ve yüregime su serpti. Hamd olsun hamd olsun ve rabbim sana hamd olsun..! Rabbim insallah tüm kardeslerime bu mutlulugu bu huzuru ve en önemlisi bu rahatligi yasamayi nasip eder. Bu öyle bir rahatlik ki, biraz görünmez biraz kalkan misali..

çok mutlu oldum.bu habere ,
rabbim daim etsin.dualarım seninle.
Selametle kal.

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Kübra kardesim nasil unuturum senin bugün ki niyetini, sen bana ilk yazan ve ilk destek verendin. Senin yazin o zamanlar beni cok güclendirmisti simdi isterim ki bende bir nebze olsun seni cesaretlendirebileyim. Bak sen o zamanlar alisverisine basladiginda ben henüz karar bile vermemistim celiskideydim ne olduysa son iki haftada oldu. Az önce eski bir is arkadasim ugradi inanirmisin bas örtüme bir tek kelime dahi etmedi kübra, sanki hep varmis gibi her zaman ki gibi davrandi bana ve ben suan o kadar güclüyüm ve kendime inaniyorum ki bir daha Allahin izniyle asla cikarmam bas örtümü! disarda korkulacak gibi bir durumda yok ben gectigim camlarda kendime bakip sirittim bolca,kendime inanamadim yani ve tabi bi hos oluyorsun kulagin az duyar gibi bas örtünü sürekli düzenliyorsun kontrol ediyorsun böyle yani :) hadi bakkala gitte iftara meyve suyu al canim cekti :)

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar kardeslerim ben 3 haftadir bu sitedeyim ve inanin ben sizlerden raziyim Allahta sizlerden razi olur insallah, inaniyorum ki beni bilmeden dualarinizda anarak sizin ettiginiz dualarinizla bu kadar güclendim, cesaretlendim ve isim sizin dualariniz sayesinde bu kadar hayirli gitti. Bugün ettigimiz dua birine ferahlik verirken yarin ki dar animizdaki ferahlikta bir baskasinin bize ettigi duadandir. Sanirim Hz.Mevlana buna benzer bir söz söylemisti. Allah razi olsun hepinizden arkadaslar. Allaha emanet olun!

imported_KüBra__

Kayıtlı Kullanıcı
Kübra kardesim nasil unuturum senin bugün ki niyetini, sen bana ilk yazan ve ilk destek verendin. Senin yazin o zamanlar beni cok güclendirmisti simdi isterim ki bende bir nebze olsun seni cesaretlendirebileyim. Bak sen o zamanlar alisverisine basladiginda ben henüz karar bile vermemistim celiskideydim ne olduysa son iki haftada oldu. Az önce eski bir is arkadasim ugradi inanirmisin bas örtüme bir tek kelime dahi etmedi kübra, sanki hep varmis gibi her zaman ki gibi davrandi bana ve ben suan o kadar güclüyüm ve kendime inaniyorum ki bir daha Allahin izniyle asla cikarmam bas örtümü! disarda korkulacak gibi bir durumda yok ben gectigim camlarda kendime bakip sirittim bolca,kendime inanamadim yani ve tabi bi hos oluyorsun kulagin az duyar gibi bas örtünü sürekli düzenliyorsun kontrol ediyorsun böyle yani :) hadi bakkala gitte iftara meyve suyu al canim cekti :)

Elhamdülillah cesaretlendiriyorsun inan ki. Allah CC razı olsun. InsaAllah cıkarmazsın kardesim, eminim yüzüne cok yakısmıstır :) Ve sunu anlıyorum yazdıklarından; Allah CC kuluna yardım ediyor. Cünkü baksana sandıgın kadar veya korktugun kadar tepkili olmadı kimse. Ne kadar güzel, masaAllah.
Aldım mesajı :) Bakalım ne zaman cıkacagım dısarı, haberdar ederim sizleri insaAllah :) Aksam zaten Allah CC insaAllah nasip ederse teravih kılmaya gidecegim ilk kez. Yani bugün kesin cıkmam gerekecek insaAllah. Cok heycanlıyım bende.. Basımda örtüm var suan zaten habire aynalara bakıp duruyorum :) Bu cok farklı bir heyecan anlatılmaz..

ayca_.1

Kayıtlı Kullanıcı
maaşAllah Ülkü87, çok sevindim, bu güzel günde böylesi güzel haberler almak ne mutluluk verici..

KüBra_ kardeşim Rabbim gönlüne göre versin inşAllah, Rabbim kolaylaştırsın inşAllah..

mir_erhan

Moderator
Sevgili kardeşlerimiz... ÜLKÜ ve ... KÜBRA...
yazdıklarınızı okuyup okuyup duygulandığımız...
yüzümüzde tebessümler..
öylece ekrana dalmışım... okuyorum bir daha dönüyorum bir daha okuyorum....
he okuyuşumda da tebessümler sarıyor yüzümü...
İnşallah Melekler de size tebessüm ve dualarda bulunuyorlardır..
İnşallah Efendiler efendisi Peygamberimize Biat eden Ensar, Birlikte hicret ettiği Muhacirlerde.,
Ben inanıyorum ki her şey şuan bir tebessüm ve mutluluk içersinde...
Bu güzel günde bu güzel mutluluğu armağan ettiniz ya Allah celle celalüh da sizi Mutlu etsin inşallah...
Rahmetin yağdığı bu günde..
Ben Rabbimizin Rahmetine de inanıyorum..
Ben Haz. Haticenin de tebbessümüne inanıyorum..
Hazreti Sümeyye Annemiz Akan kanım Helal olsun deyişine de inanıyorum...
...(hani Haz. Ebubekirı Sıddıka gelirler derlerki, Senin güvendiğin arkadaşın inandığın Muhammed.(Aleyhi selam) bu gece mescidi aksaya ordan miraca, Allaha gittiğini söylüyor. ne diyorsun ey Ebubekir bu işe.. Bunu size Muhammedmi (A.S) dedi evet diyor...
Ya o dediyse doğrudur diyor..
Ben onun daha nelerine şahit olmuşum.. Miraca mı inanmıyacam demiş....

Sevgili kardeşlerim bizlerde inanıyoruz ki .. şuan Annelerimiz
bu çileyi çeken bu acıları göğüsleyen annelerimiz tebbessümle sizi izlemekteler...

Yalnız değilsiniz. kesinlikle korkmayın.. Allah Celle celalüh Haz. Haticeyi Haz. Fatmayı Haz. Aişeyi koruduğu gibi sizleride koruyordur..
yolunuz açık olsun inşallah...
Dua eder dua bekleriz bu güzel günlerde..
Selam ve dua ile

imported_KüBra__

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerimiz... ÜLKÜ ve ... KÜBRA...
yazdıklarınızı okuyup okuyup duygulandığımız...
yüzümüzde tebessümler..
öylece ekrana dalmışım... okuyorum bir daha dönüyorum bir daha okuyorum....
he okuyuşumda da tebessümler sarıyor yüzümü...
İnşallah Melekler de size tebessüm ve dualarda bulunuyorlardır..
İnşallah Efendiler efendisi Peygamberimize Biat eden Ensar, Birlikte hicret ettiği Muhacirlerde.,
Ben inanıyorum ki her şey şuan bir tebessüm ve mutluluk içersinde...
Bu güzel günde bu güzel mutluluğu armağan ettiniz ya Allah celle celalüh da sizi Mutlu etsin inşallah...
Rahmetin yağdığı bu günde..
Ben Rabbimizin Rahmetine de inanıyorum..
Ben Haz. Haticenin de tebbessümüne inanıyorum..
Hazreti Sümeyye Annemiz Akan kanım Helal olsun deyişine de inanıyorum...
...(hani Haz. Ebubekirı Sıddıka gelirler derlerki, Senin güvendiğin arkadaşın inandığın Muhammed.(Aleyhi selam) bu gece mescidi aksaya ordan miraca, Allaha gittiğini söylüyor. ne diyorsun ey Ebubekir bu işe.. Bunu size Muhammedmi (A.S) dedi evet diyor...
Ya o dediyse doğrudur diyor..
Ben onun daha nelerine şahit olmuşum.. Miraca mı inanmıyacam demiş....

Sevgili kardeşlerim bizlerde inanıyoruz ki .. şuan Annelerimiz
bu çileyi çeken bu acıları göğüsleyen annelerimiz tebbessümle sizi izlemekteler...

Yalnız değilsiniz. kesinlikle korkmayın.. Allah Celle celalüh Haz. Haticeyi Haz. Fatmayı Haz. Aişeyi koruduğu gibi sizleride koruyordur..
yolunuz açık olsun inşallah...
Dua eder dua bekleriz bu güzel günlerde..
Selam ve dua ile

Allah CC razı olsun, inan icimi okadar ferahlattınki, Allah'ta CC seni asla darda koymasın, gönlünü daima hos eylesin. Cok güzel seyler yazmıssın, elhamdülillah. Insanın destege ihtiyacı oluyor, ve bu forumda insan bu destegi umdugundanda fazla buluyor. Allah CC hepinizden razı olsun. Eger bugünlere gelebilmissek, bunda bu forumda güzel seyler paylasan güzel insanların cok büyük katkısı var, Rabbim razı olsun sizden.

Allah'a CC emanet olun.

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Ülkü ve Kübra bacılarım...
Bu mübarek ramazan gününde, sizlerden bu haberi almak beni o kadar sevindirdi ki anlatmam mümkün değil.

Yazdığınız huzur ve sevinç mesajlarını ben de aynı mir_erhan kardeşimiz gibi gözlerim dolu dolu okudum.

Yazdıklarınıza, yaşadıklarınıza imrenerek bakıyorum. Artık hoşa giden bir şekilde değil, Rabbimin hoşuna giden şekildesiniz.

Elbette ki bu güzel adımı attıktan sonra Rabbim kolaylığını verecektir.

Öyle bir aydayız, öyle mübarek günlerdeyiz ki, nereye elimizi atsak rahmet, nereye elimizi atsak bağışlanma ve bereket var.

Ülkü bacım, yazdıklarını okuduğumda kulağıma şu ayetler çalınıverdi birdenbire.

İnşirah 5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
İnşirah 6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.

Şu günlerde ben de bu surelerle teskin olmaktayım. Zor zamanlardan geçiyorum, nefis mücadelemi,Rabbimin imtihan olarak verdiği zorluk ve hastalıklara karşı bir kalkana çevirmeye çalışıyorum. Bu süreç, forumdaki herkes tarafından sürekli destekleniyor.

Yakın, hatta düşünüldüğünden çok yakın zamanda bu foruma sizin yazdıklarınız gibi, huzur ve hidayet dolu mesajlar yazmayı umuyorum ve dua ediyorum.

Rabbimin şifa ve hidayet talep etmekteyim.

Lütfen dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayınız.

ALİ İMRAN 160.Allah size yardım ederse hiç kimse size galip gelemez.Eğer sizi yüzüstü bırakırsa O’ndan başka size kim yardım edebilir?Artık müminler yalnız Allah’a güvenip dayansınlar.

canfeda

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
Öncelikle hayırlı olsun Kübra ve Ülkü kardeşim Allah daim etsin inşallah.bende iki sene önce kapanmaya niyet ettiğimde bu siteyi buldum ve bu bölümde okudugum yazılardan çok etkilenmiştim.Rabbim banada nasip etti,bu sitedeki arkadaşlarımında desteğiyle kapandım.İnşallah isteyen herkese nasip olur..

Selam ve dua ile...

sewim

Kayıtlı Kullanıcı
kübra ve ülkü
allah hayırlar yagdırsın üstünüze
herşeye bi sebep vardır
güzel şeylere sebeplenmek ümidiyle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt