Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (13 Kullanıcı)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

“Martılar ismini gelir fısıldar,
sahilde sessizlik seninle ağlar.
Her tarafta senden hatıra var,
baktığım, gördüğüm, duyduğum sensin.”

Müslüm Gürses

Seni seviyorum!

Okulun koridorlarında yürürken başını yerden kaldırmamanı seviyorum. Ürkek adımlarla dolaşmanı, her an başına bir kötülük gelecekmişçesine tedirginlikle yürüyüşlerini. Öğrenci eylemleri başladığında gözlerine biriken korkuyu. İki kızın dışında arkadaş edinememeni seviyorum.

Ablalarına olan saflık derecesindeki bağlılığını seviyorum. Kendi ayaklarının üzerinde kaldığında düşme korkunu. Erkeğinin sana sahip çıkması gerekliliğine ilişkin düşüncelerini. Derslerin bittiğinde kantine takılmayışını. Annenle babana, hayatın boyunca yalan söylemeye cesaret edemeyişini ya da aklına bile gelmemesini seviyorum.

Seni seviyorum!

Çantanda gezdirdiğin İslamî kitapların üzerini gazete kağıdıyla kaplamanı. Makyaj değmemiş yüzünün çocuksuluğunu. Notlarını koyduğun dosyayı göğsüne bastırıp taşımanı. Hızlı hızlı konuşmanı. Politikadan anlamayışını. Malayani sayıp, müzik dinlemeyişini seviyorum.

Yemekhanede, erkeklerle yan yana yemek yememek için uzun uzun oturacak müsait masa arayışını seviyorum. Bir nakışın başında saatlerce oturabilecek olmanı, misafirliğe gitmeden saatlerce önce tatlı bir heyecana kapılabilecek olmanı, babanın iş dönüşünde yemeğini getirebilecek olmanı seviyorum.

Çocuğunla saatlerce bıkmadan oturup konuşabilecek olmanı seviyorum ben.

Politik ve edebi toplantıların hiçbirinden haberdar olmayışını, evinin ve okulunun ve birkaç yakın tanıdığının oturduğu semtler dışında etrafı bilmemeni, arkadaşınla bazen alışverişe çıktığında yanından ayrılmamaya özen göstermeni, ani bir gürültüde kuş gibi irkilmeni seviyorum.

Memleketteki anneanneni telefonla aradığında yüzünde beliren sahici gülümsemeyi, sevinci, heyecanı seviyorum ve akrabalarına olan düşkünlüğünü.

Defterlerini özenle tutmanı ve dikkatli yazmanı, kırtasiye eşyalarını süslü ve renkli almanı seviyorum. Kalemini, defterini, kitaplarını asla getirmeyi unutmamanı, derslerine devamsızlık etmemeni, her söyleneni önemsemeni seviyorum.

Teknoloji ile bir türlü uyuşamayışını, ağaçlara, böceklere daha fazla ilgi duyuşunu seviyorum.

Erkek arkadaşlarından söz etmeye başlayan arkadaşlarının yanında, utanıp konuyu değiştirmeni, tavsiyelerde bulunmanı ve sonra içten içe ilgi duymanı seviyorum. Sonra da hemen yüzünün kızarmasını. Evet yüzünün çok çabuk kızarmasını seviyorum.

Sık sık başörtünü düzeltmeni.

Kimseye sözünü etmediğin hayallerini, her gece yatmadan tekrar tekrar aklımdan geçirmeni seviyorum. Senden umulmadık ölçüde hayallerini genişletebilmeni, annene ne düşündüğünü hissettirecek acemice sorular sormanı, yaşlı kadınları usanmadan dinleyebilmeni seviyorum.

Açıkçası seni sadece okulda gördüm ve hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Tüm bunların olabileceği hissini uyandırdığın için seni seviyorum. Böyle birini sevmeye ihtiyacım olduğu için seni seviyorum. Böyle birini sevmeye ihtiyacım olduğu için seni seviyorum. Başbaşa kaldığımda Mona Rosa’yı bir kıza okuma ihtiyacım için sevdim seni.

Karşılaştığım ve konuşabildiğim anda okuyabileceğim daha çok şiir var aklımda ve artık konuşmalıyız. Çünkü şiirler ağırlık yapıyor zihnimde…

― Konuşmayı kabul ettiğin için sağol.
― Ne diyeceksiniz?
― Şeyy… biraz yalnız kalabilir miyiz? Arkadaşın biraz izin verirse?..
― Kusura bakmayın tek başınıza kalmamız caiz değil o da olsun?
― İyi de okulun içindeyiz tek başımıza değiliz zaten. Bir sürü insan var etrafta.
― Olsun yine de kalsın. Ondan bir şey saklamıyorum nasıl olsa.
― Peki… şey… çok güzelsin…
― Böyle şeyler söylemeyin lütfen!
― Aslında… seni… seni seviyorum ben.
― Ne diyorsunuz? Bunları duymak istemiyorum!
― Kötü bir şey söylemedim ki. Seni Seviyorum yani… evlenmek niyeti işte!
― Böyle olmaz bu işler. Birilerine iletirsiniz oturup öyle konuşulur. Benim de danışacağım insanlar olur.
― Kızım sen aptalsın! Sen var ya harbiden salaksın! Seni hayatında karşılaşabileceğin en gerçek ve kutsal eyleme, özne yapmaya çalışıyorum ve sen hala farkında değilsin. Neler kaçırıyorsun biliyor musun?
― Ne biçim konuşuyorsun?
― Evet öyle konuşuyorum. Sen salaksın kızım! Benim aşkıma özne olma şansını kaybettin. Sümsük bir herifle hayatını geçireceksin. Tüketeceksin kendini. Mutfaklarda sürüneceksin. Sana bir tek gece şiir okumayacak. Bunu sen istedin. Hak ediyorsun kızım. Senin gibiler hak ediyor bunu. Biraz cesur ol kızım, ben iyi bir insanım, senin gibiler için olabileceklerin en iyisiyim.
Kaybettin!
Cidden kaybettin. Acımıyorum sana bunu sen istedin. Git sümsük bir herif bul. Hatta ablaların bulsun sana.
― !!!
― Aşk diye bir şeyi ölsen de göremeyeceksin bundan sonra. Hadi eyvallah!

KEKEME ÇOCUKLAR KOROSU
Tarık TUFAN

Coook guzel bir yazi ..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum ..
Birkac saat yoktum, hemen hepiniz gelmissiniz. Bayram yerine donmus ortalik, ne guzel..

MEVLADANIM'dan guzel haberler yok mu acaba ? :)

Ve aleykum selam, yenideenn..

MEVLADANIM kardeşimizin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Şu an beklemedeyiz.. Bakalım, hayırlısı olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Son olarak bir is arkadasima ulastim zaten su an icin 3 kisiyiz ve kendisi kararimi o kadar saygiyla karsiladi ki sasirdim kaldim. Vallahi bu kadar okuduktan sonra meslegimden ayrilma durumum olursa ailem cok üzülecektir fakat Rabbim öyle bir duygu bahsetti ki inanin umurumda bile degil. Öyle bir rahatlik bir huzur var ki icimde sanki tüm kapilari acacak gücteyim. Cok tuhaf ben hic böyle hissetmemistim. Bir iki arkadas bekle danis öyle kapan dediler fakat Allahin izniyle insallah cuma günü itibariylen kapanacagim, bunu cok istiyorum. Allah rizasi icin benim icin ve benim durumumda olan tüm kardeslerim icin bol bol dua bekliyorum sizlerden...

Çok sevindim kardeşim.. Hepimiz dört gözle hayırlı haberlerini bekliyor olacağız..

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
KatrePare bacım biliyor musun? Buraya daha üye olalı birkaç gün olmasına rağmen, bu sözü söylemeden edemeyeceğim... Sen burda bu forumda, göz bebeği olmuşsun. Buranın nuru olmuşsun... Küçücük yaşında göğsünde koskoca bir imanı barındıryorsun sen. Ve yine küçücük yaşında ablalarına ders veriyorsun, hayat dersi veriyorsun. O kadar güzel ki yaptığın. İyiliğe yönlendiriyorsun. Temizliğe, saflığa... Seni yetiştiren ana baba ne kadar mutlu olmalı! :) Maşallah...

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbun Kesir bacım... Bu gün Fatih Çarşamba'ya git demiştin ya. Oraya nasıl gidilir bana tarif eder misin? Ben Fatih doğumluyum ama hiç bilmem oraları maalesef... Şu gelinlikçilerin bol olduğu caddeye kadar gelirim ama ondan sonra nasıl gitmem lazım. İETT otobüsüyle nerde insem daha rahat giderim?

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbun Kesir bacım... Bu gün Fatih Çarşamba'ya git demiştin ya. Oraya nasıl gidilir bana tarif eder misin? Ben Fatih doğumluyum ama hiç bilmem oraları maalesef... Şu gelinlikçilerin bol olduğu caddeye kadar gelirim ama ondan sonra nasıl gitmem lazım. İETT otobüsüyle nerde insem daha rahat giderim?

Eminönünden 90 ve 90B ile gidiliyormuş canım:) Zahmet etmene gerek kalmadı... Tek başıma bilmediğim yere gideceğim:) Farklı bir macera... Açık olduğum için tuhaf karşılanmam İnşallah. Biraz mutaassıp bir semtimizmiş:)

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Evet insaAllah.
Bana soz verdi, tutmazsa ruyalarina girerim billahi :)

Sesli sesli güldüm naptın sen :) Girermisin girersin yani.. ama korkmam ki hıh en fazla o kocaman yürekli kızın maşumca yanaklarından öperim bekle azcık tamam bulcam bi hal çaresini dedik ya derim :) Ah sen bi gel gel rüyama da gör ben seni bir elime geçirirsem :) Sen benim ALLAH için sevdiğim cann kardeşim oldun adını okuyunca dahi tebessüm ediyorum .. Çok istiyorsan gir o rüyalarıma bak kim kimi kovalıyor :D

Daularınızı eksik etmeyin inşaALLAH güzel haberler vereyim .. Bide şu kalbimdeki vesveseler olmasın diye dua ederseniz çok mutlu olurum.. ALLAH Dostunuz olsun .. Cann kardeşim ALLAH seninde yar ve yardımcın olsun .. Beklerim rüyama unutma ama :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
KatrePare bacım biliyor musun? Buraya daha üye olalı birkaç gün olmasına rağmen, bu sözü söylemeden edemeyeceğim... Sen burda bu forumda, göz bebeği olmuşsun. Buranın nuru olmuşsun... Küçücük yaşında göğsünde koskoca bir imanı barındıryorsun sen. Ve yine küçücük yaşında ablalarına ders veriyorsun, hayat dersi veriyorsun. O kadar güzel ki yaptığın. İyiliğe yönlendiriyorsun. Temizliğe, saflığa... Seni yetiştiren ana baba ne kadar mutlu olmalı! :) Maşallah...

Estagfirullah, estagfirullah, estagfirullah..
Ovmek ve ovulmek, ovme ve ovulme alemlerinin Rabbi Allah'a mahsustur.
Ben size ders verecek durumda degilim ey ablam. Tam tersi ders alacak durumdayim. Ben senin gonlunde hissettigin kadar iman icin daha cok yol katetmeliyim.
Seni onu gel de anne bbabama sor :)
Eyvallah.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Sesli sesli güldüm naptın sen :) Girermisin girersin yani.. ama korkmam ki hıh en fazla o kocaman yürekli kızın maşumca yanaklarından öperim bekle azcık tamam bulcam bi hal çaresini dedik ya derim :) Ah sen bi gel gel rüyama da gör ben seni bir elime geçirirsem :) Sen benim ALLAH için sevdiğim cann kardeşim oldun adını okuyunca dahi tebessüm ediyorum .. Çok istiyorsan gir o rüyalarıma bak kim kimi kovalıyor :D

Daularınızı eksik etmeyin inşaALLAH güzel haberler vereyim .. Bide şu kalbimdeki vesveseler olmasın diye dua ederseniz çok mutlu olurum.. ALLAH Dostunuz olsun .. Cann kardeşim ALLAH seninde yar ve yardımcın olsun .. Beklerim rüyama unutma ama :)

Kim kime guldu acaba? :)
Tamam tamam sen beni kovalarsin. Gelirim musait oldugun bir gun ruyana, hic meraklanma sen :)

Benimde duaya ihtiyacim var ey ablam, hemde cok. Sende bana dua et.

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Kim kime guldu acaba? :)
Tamam tamam sen beni kovalarsin. Gelirim musait oldugun bir gun ruyana, hic meraklanma sen :)

Benimde duaya ihtiyacim var ey ablam, hemde cok. Sende bana dua et.

Yüreğime geldin ya rüyama gelsende bir gelmesende :) ALLAH yardımcın olsun cann kardeşim dua ettim sana bir daha ederim sen üzülme güzel bacım benim .. ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH .. Sen gülerken çok güzelsin :)

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)

Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. (hadisi şerif)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Eminönünden 90 ve 90B ile gidiliyormuş canım:) Zahmet etmene gerek kalmadı... Tek başıma bilmediğim yere gideceğim:) Farklı bir macera... Açık olduğum için tuhaf karşılanmam İnşallah. Biraz mutaassıp bir semtimizmiş:)

Es selamu aleykum kardeşim.. Çok sevindim :)
Gideceğin zaman göreceksin nasıl bir yer olduğunu :)
Yaşamak istediğim harika yerlerden biri :) Çok başka bir manevi atmosfer..
Söylediğin cadde yani gelinlikçilerin bol olduğu cadde (Fevzi Paşa Caddesi)..
Oradan yürüyerek gidebilirsin, oraya yakın sayılır..
O cadde üzerinde Fatih Camii var.. Fatih camiinin arka tarafında kalıyor..
Caminin arka bahçe kapısından dümdüz yukarı doğru gidildiğinde mağazalar sağda, solda, ara sokaklarda başlıyor.. Sorarsan da tarif ederler zaten.. Mağazalardaki feraceler hemen hemen birbirine benzer şekildeler..Rabbim yardımcın olsun kardeşim.. Hayırlısı olsun.. Haberlerini bekliyoruz..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsü bilime engelmiş..
Siz uzaya mekik gönderdiniz de
başörtüsüne mi takıldı?

Necip Fazıl Kısakürek

mir_erhan

Moderator
Bütün bu yazılanları düşünüyorum da kardeşlerim. Vardığım nokta insanlık olarak çok büyük bir gafletin içinde olduğumuz.
Bilimin bu kadar ilerlediği tek bir Yaratıcıyı gösterdiği, metaryalist zihinlere nice ibretlerin bu bilimin içinde olduğu farkedildiği, üstelik bu ilerleyen teknoloji ve bilime dair bilgilerin asırlar önce Kur'an gibi mükemmel bir kitapla tasdiklenmiş olduğu halde, hala şu durumda olmamız pek acı.
Kilolu olduğu için açık saçık kıyafet bulabilen, ancak tesettürle taçlanamayan,
Maddi gerekçelerle tesettüre uygun kıyafet alabilecek durumda olmayan bu sebeple kapanamayan,
Kapanmak istediği için etraftan korkunç sözlere maruz kalan,
Medenileşip kapanarak, kendi değerini ortaya koymak istediği için ayıplanan,
Üstelik Müslüman olduğunu söyleyen kişilerce ayıplanan,
Müslüman olduğunu söyleyip Kur'an'ın emirlerinden bir haber yaşayan insanlarca kınanan,
Kapanmak isteyip de kapanamayanlar diye bir konu başlığının açıldığı bir çağdayız.

İlahi emirler geldiğinden beri kaç yüzyıl geçti. Bu süre zarfında tüm insanların bu ilahi emirle silkelenip kendine gelmesi gerekti. Bu bilimin, aklın, fennin ilerlediği vakitler insanların uyanış vakti olmalıydı. Öyle bir vakit olmalıydı ki bu. Kapanmak isteyip de kapanamayanlar diye bir konu başlığı açmamalıydık. Çünkü İslami giyim tarzı ve tesettürden başka bir giyim tarzı tanımıyor olmalıydık. Başka türlüsünü hayal bile edemiyor olmalıydık.

Öyle bir çağdayız ki, ibadet kul ile Allah arasındadır, namaz kılmak kişinin tercihidir gibi cümleler kurabiliyoruz. Halbuki öyle bir çağda olmalıydık ki... Aaa sen namaz mı kılıyorsun demeleri yerine, aaa sen namaz kılmıyor musun ilk kez namaz kılmayan biriyle karşılaştım falan denmeliydi belki...

Ama en güzeli bu kirli dünyada, içimize sevgisini veren Rabbimiz, adını da inancını da yaşatıyor, çok şükür....

Selamün Aleyküm...
Ellerinize yüreğinize sağlık sevgili kardeşim.. maşAllah çok güzel yazılarınız var....
feyz alıyor hoş bir tebessümle okuyorum yazdıklarınızı...
Rabbimiz güzel haberler ile dönmenizi ve paylaşımlarınızdan faydalanmayı nasip eylesin ...amin...

Bir Millet uyanıyor derlerya... bu günlerde öyle güzel şeyler ile karşılaşıyorum ki ..
Bu Cumle döküveriyor dudaklarımdan...
Herne kadar şeytan Askerleriyle doluşmuş isede çevremize..
gördüklerim hamd ettirdi. Şükrettirdi...
Geçenlerde Arkadaşımın kızı çocuğu hastaydı Hastaneye götürdük...
onları beklerken dışarda ayrı ayrı bir kaç grup bayan kardeşlerim geçti...
Maşallah...
Hepimizin görmek istediği tablo.. Umud ettiğimiz. ve göremeyip özlem duyduğumuz tablo...
bakışlar mahcup bir okadar vakarlı
yürüyüşler o kadar mütevazi ama kararlı (çok karşılaşıyorum başındaki örtüsü kararsız duranı köşe bucak kaçmak isteyeni)
Edep süzülüyor baştan ayağa...
Allahım Seni hatırlıyorum.. bu kardeşlerim seni hatırlattı....
Ve bir çığlık sanki....
Benim Başımda taşıdığım Ayettir..
Ben Ayeti taşımakla emrolundum..
Maşallah....
Rabbim bu manzaraları artırsın.. ,
Ben görüyorum...Küfür zaten almıştı başını ama bizim imanlarımız eksikti..
Şimdi Bilinçleniyoruz... HAMDOLSUN...

Selam ve dua ile

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm...
Ellerinize yüreğinize sağlık sevgili kardeşim.. maşAllah çok güzel yazılarınız var....
feyz alıyor hoş bir tebessümle okuyorum yazdıklarınızı...
Rabbimiz güzel haberler ile dönmenizi ve paylaşımlarınızdan faydalanmayı nasip eylesin ...amin...

Bir Millet uyanıyor derlerya... bu günlerde öyle güzel şeyler ile karşılaşıyorum ki ..
Bu Cumle döküveriyor dudaklarımdan...
Herne kadar şeytan Askerleriyle doluşmuş isede çevremize..
gördüklerim hamd ettirdi. Şükrettirdi...
Geçenlerde Arkadaşımın kızı çocuğu hastaydı Hastaneye götürdük...
onları beklerken dışarda ayrı ayrı bir kaç grup bayan kardeşlerim geçti...
Maşallah...
Hepimizin görmek istediği tablo.. Umud ettiğimiz. ve göremeyip özlem duyduğumuz tablo...
bakışlar mahcup bir okadar vakarlı
yürüyüşler o kadar mütevazi ama kararlı (çok karşılaşıyorum başındaki örtüsü kararsız duranı köşe bucak kaçmak isteyeni)
Edep süzülüyor baştan ayağa...
Allahım Seni hatırlıyorum.. bu kardeşlerim seni hatırlattı....
Ve bir çığlık sanki....
Benim Başımda taşıdığım Ayettir..
Ben Ayeti taşımakla emrolundum..
Maşallah....
Rabbim bu manzaraları artırsın.. ,
Ben görüyorum...Küfür zaten almıştı başını ama bizim imanlarımız eksikti..
Şimdi Bilinçleniyoruz... HAMDOLSUN...

Selam ve dua ile

Iste onlar Hatice annemin manevi kizlari, Sumeyye'nin yoldaslari, Fatima'nin kardesleri..
Ah abim nasil kalbimi deldi sozlerin.
Allah onlardan da, senden de ebeden razi olsun.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Ne guzel.. :)
Amin ablacigim. Peki sen kapalisin degil mi?

evet kardeşim kapalıyım tam 2,5 ay oldu kapanalı..ailem babam karşı cktılar kavga gürültü kıyamet koptu..bn onlara rğmen pes etmedim ve açmadım başımı..direndim..ve annem de bana onca laf soktu syledi saç baş giriştik diyor ki kıza bak ya hala direniyor diyo :) ne güldüm ama..maşallah sen benden daha blgili daha akıllısın..ben o kadar değilm..kendi cabalarımla kapanmanın önemini öğrendim...bana hiç küçüklüğümden beri anlatan olmadı..tek bldkleri kızım namaz kıl kızım namaz kıl..neden namaz klmamız gerekir farz mıdır veya başka bi dini konuda öğüt veren bilgi veren olmadı..ben hep okuyarak blgi sahibi oldum..birde bu siteyle tanışınca herşeye daha bi dikkatli olmaya bşladım..

mir_erhan

Moderator
Dün Akşam okurken ürperdiğim Tevbe Suresinin bu iki ayetini paylaşmak istedim...

'' Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ederlerse, babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin. İçinizden kim onları dost edinirse, işte onlar, zalimlerin ta kendileridir. (Tevbe 23)

'' De ki: "Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, kesada uğramasından korktuğunuz bir ticâret ve beğendiğiniz meskenler size Allah'tan, peygamberinden ve onun yolunda cihattan daha sevgili ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyin! Allah fasık topluluğu doğru yola erdirmez." (Tevbe 24 )

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim kapalıyım tam 2,5 ay oldu kapanalı..ailem babam karşı cktılar kavga gürültü kıyamet koptu..bn onlara rğmen pes etmedim ve açmadım başımı..direndim..ve annem de bana onca laf soktu syledi saç baş giriştik diyor ki kıza bak ya hala direniyor diyo :) ne güldüm ama..maşallah sen benden daha blgili daha akıllısın..ben o kadar değilm..kendi cabalarımla kapanmanın önemini öğrendim...bana hiç küçüklüğümden beri anlatan olmadı..tek bldkleri kızım namaz kıl kızım namaz kıl..neden namaz klmamız gerekir farz mıdır veya başka bi dini konuda öğüt veren bilgi veren olmadı..ben hep okuyarak blgi sahibi oldum..birde bu siteyle tanışınca herşeye daha bi dikkatli olmaya bşladım..

Imanin en yucesidir senin yaptigin, canim ablam. Bu arada "Forumda en cok kimi merak ediyorsunuz?" bolume yazdigin sorunun cevabini yazdim. Okumak istersen gir bak :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Imanin en yucesidir senin yaptigin, canim ablam. Bu arada "Forumda en cok kimi merak ediyorsunuz?" bolume yazdigin sorunun cevabini yazdim. Okumak istersen gir bak :)

Biliyorum çoktan okudum...çok güzel maşallah..ben senin gbi olabilmem için daha kırk fırın ekmek yemem lazım.. Ancak evlendikten sonra feraceymiş işte bol elbiselermiş giyebilirm..şmdi bu durumda zor..Ancak etek giyebiliyorum..çnkü ben çlşmıyorum ailem harçlık verirse öyle idare ediyorum..Sağolsun ablamda yardım ediyor bana..gene gecen gün uzun etek almış bana..eteğim varken..allah razı olsun düşünmş almış..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Biliyorum çoktan okudum...çok güzel maşallah..ben senin gbi olabilmem için daha kırk fırın ekmek yemem lazım.. Ancak evlendikten sonra feraceymiş işte bol elbiselermiş giyebilirm..şmdi bu durumda zor..Ancak etek giyebiliyorum..çnkü ben çlşmıyorum ailem harçlık verirse öyle idare ediyorum..Sağolsun ablamda yardım ediyor bana..gene gecen gün uzun etek almış bana..eteğim varken..allah razı olsun düşünmş almış..

Elhamdulillah boyle bir ablan var.
Yok estagfirullah, ben sadece sen sordugun icin anlattim. Ben de seni merak ediyorum, actigin konuya benim gibi yazsan olmaz mi? :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt