Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Halen daha mücadele vermekteyim..her ne kadar ailemi susturmayı başarsam da yinede ara ara kızıyorlar bana..bense gülüp geciyorum :) önceden olsa ağlardım belkide nefsime yenik düşüp başımı acardım ama şmdi öyle iman dolu bi yüreğim var kii onlar kızdıkca ben daha bi sarılıyorum örtüme..ve onlara inat cok mutluyum :) arkadaşlar sizlerde milletin ne dediğiyle ilgilenmeyin gülüp geçin :) o zaman insanlar içten ice sinir oluyorlar :))

Senin adına çok sevindim kardeşim..
Rabbim bu kutlu mücadelende yoluna çıkan tüm engelleri aşabilecek iman gücü, büyük sabırlar versin.
Rabbimyar ve yardımcın olsun..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Yazılanları okuyunca hem üzüldüm hemde Maşallah dedim sizlere .. Aslında üzüntüm bu üzel yüreklere karşı çıkan insanlara karşı, sizin adınıza ise çok sevindim .. RABBım hepinizin ibadetlerini daim eylesin .. Bende benimle alay edicek insanların varlıgını biliyorum ama o kadar kafama taktım ki nefsimi bastıramadım .. Ama sizin imtihanınızı okuyunca derdinizi görüp derdime imrendim .. Ama ben sizler kadar güçlü değilim. Nefsine yenilen zayıf bir insanım .. Yardım RABBım dandır .. Sizler dualarınızı vesile olmak adına eksik etmeyin dostar .. Selam ve Dua ile ..

Bende önceden senin gibiydim..zayıftım dokunsan ağlayacak bi insandım..biri krşımda bağırsa ağlardım hemen..şimdi ise güçlüyüm bana o kadar bağırıp çağırdılar bi tane ağlamadım.ve direncliydim direndim :) güldüm hatta..onlarda hırsından catladılar :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bi sorum olacak..bi kargo da masa başı işi var..lakin iş yerinde başı kapalı calştırmıyorlar acman gerekiyormuş..ablamda diyor gir işte işe diyor kmseye müdanan klmaz..dışarda da kapatırsın diyor..bn istemiyorum..lakin yinede kararsızım..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Denizi gecmisken golde bogulma abla..
Gitme..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Denizi gecmisken golde bogulma abla..
Gitme..

Bende gitmek niyetinde değilim.. Gidersem bu sefer kapanmamıın bi anlamıı kalmayacak..bi yandan da ailemden para almak da istemiyorum birde kapandıım iyice baskı oluştu üzerimde..nese başörtülü çalştıran iş yerleri vardır elbet..allah koymştur bi yola ne diyelim hayırlısı olsun.

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
İş yerinde başını açıp dışarıda kapatan zavalılar Allah'ı kandırabileceğini düşünüyor malesef.Sen bu zavallılara uymazsın umarım.Yoksa kafandaki örtünün bandajtan bir farkı kalmaz...

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Bende önceden senin gibiydim..zayıftım dokunsan ağlayacak bi insandım..biri krşımda bağırsa ağlardım hemen..şimdi ise güçlüyüm bana o kadar bağırıp çağırdılar bi tane ağlamadım.ve direncliydim direndim :) güldüm hatta..onlarda hırsından catladılar :)

Normalde güçlü olmaya çalışan biriyim. Ama gözyaşım içime akıyor .. Yok sadece bu konu değil aciz ve zayıf bir insanım ben. Belki dünyalık konularda guclu kuvvetlı bı ınsan olucam ama ahiretlik konularda nefsinin ağına düşmüş zavallı bir acizim .. Sizin kadar iyi değilim .. Bir damla gözyasım var oda akmaya utanıyorcasına tereddutlerde kalmıs .. Gel dıyorum susuyor .. İyisimi bu temiz sayfalar temiz yüreklere kalsın .. Ne riyaya gireyim nede canları üzeyim .. Burdaki cümlelere dahi layık değilim olmayıda basaramadım .. ALLAH ( c.c.) sizleri yolundan ayırmasın .. sessizce dursam iyi olacak ..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
551742_128913900578724_964711033_n.jpg

Sizi Örtünmeye Çağırıyoruz
Sizi Tesettüre Bürünmeye,
Tepeden Tırnağa Güzelce Kapanmaya
Davet Ediyoruz
Ziynet Yerlerinizi Örtmeye..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettür

İçini Göstermeyecek Kadar Kalın,

Avret Yerlerini Örtecek Kadar Uzun,

Vücut Hatlarını Belli Etmeyecek Derecede Bol Olmalıdır..

Rabbim gercek manada tesettüre uygun giyinenlerden razı olsun inşaAllah..

berat05

Yönetici
Selam Olsun Hz.MUHAMMED ' e(s.a.v.) ve Ashabına

Selam olsun ALLAH c.c. emirlerini yaşayanlara yaşatanlara

Selam olsun TESETTÜRE RİAYET EDENLERE

SELAM OLSUN SEVİNDİRENLERE
Selam Olsun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
TESETTÜRLÜ MÜYÜM?

Bu soruyu kendimize bir soralım..Bir çoğumuzun cevabı evet olacaktır..Peki tesettür yalnızca başını kapatmakmıdır??..Ve ya bir şekilde vücudunu çeşitli kumaşlarla örtmek mi?? Böyle olmadığına inanıyorsunuzdur eminim.

Günümüzde tesettür adına giyilenlere bir göz atalım,özellikle genç kesimin giyimine.....

Birde şu Ayet-i Kerime ve Hadis-i şerif'lere:
*"Mü`min kadınlara da söyle:
Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler.
Görünen kısımları hariç, zinetlerini açmasınlar. Başörtülerini yakalarının üzerine koysunlar...
Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye ayaklarını yere vurmasınlar..." (Nûr Suresi Ayet 31.)

** "Ümmetimin son dönemlerinde giyimli fakat çıplak bir takım kadınlar olacak,
bunların başlarının üstü deve hörgücü gibi bulunacaktır. Onlar cennete giremez, cennetin kokusunu bile alamazlar."
(Ebu Davud Libas 125, Cennet 52.)

***"Bir kadın koku sürünerek dışarı çıkar ve koku ulaşsın diye bir topluluğun yanına giderse zinaya bir adım atmış olur."
(Tirmizi, Edeb, 35; Nesâî, Zîne, 35)

****Birgün Peygamberimiz bir arkadaşına Mısır`da dokunmuş bir keten kumaş vermiş,
yarısından kendine gömlek diktirmesini, diğer yarısından ise hanımının giysi yapmasını istemiştir.
Ancak daha sonra şöyle buyurmuştur:
"Hanımına git söyle altına bir gömlek diksin. Çünkü vücut şeklinin ortaya çıkmasından korkarım."
(El Kurtubî, El Cami`, XIV, 156.)

Şimdi bu Ayet ve Hadis'leri de göz önüne alırsak;

Başörtüsünü kıyafetinin içine koymak tesettür değildir.

Saçlarını aşırı topuz yaparak başını örtmek tesettür değildir.

Başını örterek vücut hatlarını belli edecek derecede dar kıyafet tesettür değildir.

Başında örtü altında pantolon veya bluejean tesettür değildir.

(çünkü pantolon bolda olsa baseni belli eder.)

Başında örtü yüzünde makyaj ve parfümle gezmek tesettür değildir..

Başında örtü altında dizaltı etek ve ten çorap tesettür değildir..

Tamamen bedene oturmuş pardesü tesettür değildir.

İçini belli edecek incelikte kıyafet tesettür değildir.

Peki gerçek tesettür nasıl olmalıdır;

Dışarı çıkarken üzerine aldığın elbise bol ise tesettürdür.

Erkeklere ulaşacak parfüm yoksa üzerinde tesettürdür.

Başörtün omuzlarından aşağıya süzülüyorsa tesettürdür..

Sokaktaki yürüyüşün kırıtır şekilde değilse tesettürdür..

Çarşı pazar esnafıyla kırk yıllık ahbap gibi konuşmuyorsan tesettürdür..

Karşındaki erkeğin gözlerine bakmıyorsan tesettürdür..

Ulu orta yerlerde kahkaha atmıyorsan tesettürdür..

Yürüyüşün,konuşman,kıyafetin edep timsali ise tesettürdür..

Tesettür bir parça bezle başı örtmek değildir. Tesettür bedenen ve ruhen günahlara karşı korunmaktır..Neden fazlasını kazanmak varken azla yetinelim..Neden yapıyoruz sandığımız ibadetleri yıkalım.
Şimdi aynı soruyu tekrar kendimize soralım,TESETTÜRLÜ MÜYÜM?

vaktileyl kardeşimizden alıntıdır..

HEP BİRLİKTE

Tebliğ

ve

Desteğe

Devam

İnşaAllah..

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba... Annemler, ALLAH bozmasın çok iyi insanlardır. Ama bilgi eksikliğinden dolayı hepimizin bazı yalnısları vardır... Bazen çeşmeye denize gideriz. Annem öyle açık seçik girmez kendınce dikkat eder ama ortalık çıplak insanlarla dolu... Kimseyi yadırgamıyorum bende giriyordum çünkü... Annem bugun yine onları denize götürmemi istedi. Onu kırmak istemedim tamam dedim ama ben girmeyecegımı söyledim. Olmaz o zaman nıye gıdıyoruz sen cok sevıyorsun dedı. Kırıldı sen istemiyorsun gitmeyelim dedi. Birazda sağlık sorunları var zamanındada çok üzmüşlüğüm var üzmeyeyim dedim. Anlattım günaha giriyorum bu benı cok huzursuz edıyor ben gelırım senle babam gırın ben beklerım sizi dedim... Gittik arabanın arkasını denize çevirdim bende ön koltuga oturup bekledım... Size yazmıştım önceden bilinçsizce kapanıp açıldım küçüktüm ailemde kapalı olmadıgı için nefsıme yenılmıstım.. Şimdi insanlar dalga geçer diye düşünüyorum üzülüyorum demiştim... Belkide şuan attıgım ilk adımı paylaşmak için yazıyorum... Sizin için küçücük ama benim için azda olsa bir adım bu .. Paylaşmak istedim evet bugün istediğim duruma ters düşer ve günaha girerim diye arkamı denize dönüp oturdum. Beni takdir edin diye yazmıyorum.. Sadece ufak bi sevinç paylaşıyorum. Başardım kimseye bakmamak için vucut görmemek için elimden gelenı yaptım bugun dünyanın denizlerine girip eglensem bu kadar huzurlu olmazdım. Ben öyleydim diye annem yarım saat surmedi cıktı denizden gidelim dedi... Dolaştık arabayla biraz heryer beni boğuyordu ama napayım .. Çok üzüldüm herkesin adına ve kendi ziyan olmuş zamanlarıma ... Lütfen bizleri; beni, annemi, ailemi dualarınızdan eksik etmeyin ... ALLAH'a emanetsiniz dostlar ...

berat05

Yönetici
http://forum.islamiyet.gen.tr/hadis-...ml#post1461750

Es selamu aleykum Berat abla. Sizden bir ricam olacak mümkünse eğer..
Yukarıda linkini vermiş olduğum konuda Hadis-i Şerif paylaşılıyor..
NakşiB kardeşimiz, Ayet-i Kerime paylaşmış. Mümkünse onu silebilir misiniz?

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Güzel kardeşim...isteğiniz yerine getirilmiştir.

Rabbim bu çalışma ve yardımlarınızın kat ve kat karşılığını versin , birlikteliğimizin devamını nasip eylesin inşallah..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili arkadaşlarım ne olur banada dua edin.1 ay önce namazlarıma başladım.hatta olanakları oldukça iyi olan bir işte çalışıyorken istifamı verdim ve çıktım.çünkü kapalı çalıştırmıyorlar.bugün evde oluşumun ilk günü ve ben Allah'ın izniyle bayram gelmeden örtünmek istiyorum ama kesinlikle modern kapalılardan olmak istemiyorum.çantası,kemeri,ayakkabısı,eşarbı renk tonlamalarıyla uyumlu ve görsel açıdan dikkat çekici hale gelmiş şekilde örtünmek istemiyorum.geçenlerde bir abla gördüm. o kadar pişmanım ki nereden aldığını sormadığıma. büyük başörtüsü ve koyu renk,bol ve düz inen bir pardesüsü vardı üstünde.hakkıyla kapanmıştı yani.ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum pendik'te.ufak mağazalar var ama anlattığım şekilde pardesü hiç görmedim desem yeridir. illa bi fiyongu,bi bele oturma durumu,bi yakalardaki acaip şekilli modelleri olan pardesüler var .. bu ablalar istediğim pardesüleri nereden aldılar acaba :( bilen kardeşlerim varsa lütfen yazsın. Allah'a emanet olun.

Mevladanım kardeşim için.. bahsettiğim konuydu..

berat05

Yönetici
Esselamualeyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamualeyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Merhaba... Annemler, ALLAH bozmasın çok iyi insanlardır. Ama bilgi eksikliğinden dolayı hepimizin bazı yalnısları vardır... Bazen çeşmeye denize gideriz. Annem öyle açık seçik girmez kendınce dikkat eder ama ortalık çıplak insanlarla dolu... Kimseyi yadırgamıyorum bende giriyordum çünkü... Annem bugun yine onları denize götürmemi istedi. Onu kırmak istemedim tamam dedim ama ben girmeyecegımı söyledim. Olmaz o zaman nıye gıdıyoruz sen cok sevıyorsun dedı. Kırıldı sen istemiyorsun gitmeyelim dedi. Birazda sağlık sorunları var zamanındada çok üzmüşlüğüm var üzmeyeyim dedim. Anlattım günaha giriyorum bu benı cok huzursuz edıyor ben gelırım senle babam gırın ben beklerım sizi dedim... Gittik arabanın arkasını denize çevirdim bende ön koltuga oturup bekledım... Size yazmıştım önceden bilinçsizce kapanıp açıldım küçüktüm ailemde kapalı olmadıgı için nefsıme yenılmıstım.. Şimdi insanlar dalga geçer diye düşünüyorum üzülüyorum demiştim... Belkide şuan attıgım ilk adımı paylaşmak için yazıyorum... Sizin için küçücük ama benim için azda olsa bir adım bu .. Paylaşmak istedim evet bugün istediğim duruma ters düşer ve günaha girerim diye arkamı denize dönüp oturdum. Beni takdir edin diye yazmıyorum.. Sadece ufak bi sevinç paylaşıyorum. Başardım kimseye bakmamak için vucut görmemek için elimden gelenı yaptım bugun dünyanın denizlerine girip eglensem bu kadar huzurlu olmazdım. Ben öyleydim diye annem yarım saat surmedi cıktı denizden gidelim dedi... Dolaştık arabayla biraz heryer beni boğuyordu ama napayım .. Çok üzüldüm herkesin adına ve kendi ziyan olmuş zamanlarıma ... Lütfen bizleri; beni, annemi, ailemi dualarınızdan eksik etmeyin ... ALLAH'a emanetsiniz dostlar ...

Değerli kardeşim

Bu dünyada bize ufak gelen ama nefsimizi sindirmeye layık büyük atılmış adımlar...
Siz vazgeçmeyin...bizlerde inşallah..

Çünkü bizler dikkat ettikçe nefsimiz ve şeytan bu kadar rahat olamayacaklar..Onlara fırsat vermemek adına birazcık sıkıntı ne demek ki?

Bizler şu zamanın rahatlığında...islamı doya doya yaşamak varken kısıtlanmış gibi yaşıyoruz...

Oysa çoğu insanlar , Ahiret gelmeyecekmişçesine yaşıyor...

Ölümümüz an meselesi...ölmeden önce adımlarımızı atmalıyız...DOĞRU ADIMLAR...

Kardeşim inanın her birimiz nefs le boğuşuyoruz...Konu ne olursa olsun....SİZ EN DOĞRUSUNU YAPMIŞSINIZ...

Ne yazık ki İslamı tam yaşamak isteyene özel bir plaj yok...Olanlarda ne kadar doğru çalışıyor bilmiyorum...

Unutmayalım...

İslam için atılan her bir adım bizi mutluluğa yaklaştıracak DEV bir adım dır...
Çünkü HUZUR İSLAMDADIR!!!

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Güzel kardeşim...isteğiniz yerine getirilmiştir.

Rabbim bu çalışma ve yardımlarınızın kat ve kat karşılığını versin , birlikteliğimizin devamını nasip eylesin inşallah..

Ve aleykum selam ve rahmetullah Berat ablamz.. Sağolasın. Rabbim razı olsun..
İnanır mısın netten bir Adres arıyordum, (MEVLADANIM KARDEŞİMİZ İÇİN) karşıma islamiyet.gen.tr de bir kardeşimize kendi tarif ettiğim yer çıktı.. Demek istediğim şu ki, yazdıklarımızdan sorumluluğumuz büyük.. Başkalarına karşı büyük veballere sebbiyet verebiliriz yanlış bilgilerimizle.. Nette yapılan paylaşımlar binlerce kişiye ulaşıyor.. Aynı şekilde vebale gireceğimiz gibi, hayırlara de vesile olabiliriz.. Aslında büyük nimet internet de.. Hayırda kullananlardan eylesin Rabbim.. Dikkatli olmamız lazım.. Kendi konularımı da derinlemesine araştıracağım inşaAllah.. Tekrar teşekkür ederim.. HAYIRLI GÜNLER..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
MEVLADANIM KARDEŞİMDEN alıntı..

MEVLADANIM KARDEŞİMDEN alıntı..

Selamun Aleykum yorumlarınızı tek tek okudum. Böyle bir balık açtıgınız için ALLAH razı olsun .. Ama ben biraz bilgisizim ve eski bi cocukluk hatasından dolayı suanda kapanmak ısteyıp sureklı celıskıler yasayan bırıyım. Çelişkilerim ilk sebebi bilinçsizce ailemde hiç kapalı yokken bazılarına özenip kapanmak ve sonra açılmak. Bu bende alay edecekler ailem bana inanmayacak kapanmamı istemeyecek gibi düşünceler vesveseler verıyor.. ikinci sebebi ise giyim konusu.. Diyorum ki bu sefer biliyorsun neden kapanmak gerektiğini ve nasıl kapanman gerektıgını .. Ona göre düşünüyorum belki bana kızıp bahanemı buluyorsun dıyeceksınız ama cidden aklıma bu soru gelıyor ben kapanırsam ne gıyecegım .. Yanı ben normaldede pantolon gıyıyorum bı suru kapalı benden daha dar gıyıyor. Ben normaldede makyaj yapıyorum bazı kapalılar süs bebegı gıbı gezıyor. Ne nerededır bılmem ben nerden nasıll bır kıyafet alayım kı kapalı olsun.. benım bırazda kılom var e butun kıyafetler dar kesım ve kısalar rengarenkler .. Bilgisiz bir insan olarak gördüğüm her magaza boyle ben ıstısna görmedım bılmıyorum.. İzmirdeyim acaba ondan mı dıyoru ama sızde aynı seylerı yazıyorsunuz .. İnsan diktiripte giymeli heralde. Sen hele bı kapan sonra konusuruz demeyın olur mu bu gercekten aklıma takılıyor yanı kapansamda bı fark olmıcak kı dıyorsunuz ıcınızden buda bır nevı vesvese olusturuyor ıste.. Dua edin kapanmam ıcın ve kapanırsam bılınclı Kur-ana uygun kapanabılmemız ıcın .. ALLAH hepınızden razı olsun ..

Bu arada FERACE nedir acaba ? Nasıl bir kıyafet herhangı bakabılecegım bır sıte var mıdır ? Merak ettim de teşekkür ederim ..

Es selamu aleykum kardeşim..
Bu konuda sana yardımcı olabilirim..
Netten sipariş verilerek de ferace satın alabilirsiniz..
Ben ferace giyiyorum. Örtünmede çarşaf veya feracenin dışında giyilen dış örtüleri tesettüre uygun değildir..
Ne kadar bol olursa olsun, istersen bedeninden 2 beden büyük al yine de vücut hatlarını belli edecektir..
Bel kısmı dar, kolları dar, kısacası dar olacaktır.. Ayrıca kilodan bahsetmişsiniz. Feracelerde kilo sorunu da ortadan kalkıyor. Kilolu göstermiyor.. Üzerine boyu çok uzun olan siyah başörtüler var.. Onu kullanabilirsiniz.. İnternet üzerinde benim karşıma çıkan çok fazla ferace var. Net üzerinden satış yapılıyor.. İstanbulda benim sürekli alışveriş yaptığım bir mağazam var. PTT ile gönderiyorlar. O şekilde de yardımcı olabilirim.. İsterseniz internetten bir inceleyin, bakın.. MaşaAllah size çok imrendim.. Forumumuzda bir kardeşimiz vardı. Çalışıyordu.Namaza başlayıp işyerinden ayrılmış. Bir gün bir bayanın üzerinde ferace görmüş. Adını bilmiyordu. Ve hakkıyla kapanmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizim forumumuza girip bizlere sormustu. O kardeşimize yardımcı olduk. Adres verdik. Açık olarak mağazaya girip, bol ferace ve uzun başörtüsü ile mağazadan çıkmış elhamdülillah. O kadar sevinmiştik ki.. Rabbim bilinçli örtünen kardeşlerimizin sayısını arttırsın inşaAllah.. Sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kardeşim =)

mir_erhan

Moderator
Mir Erhan Kardeşim

Maaşallah ve barekallah diyorum size.....

Gurur duyuyorum okudukça yazılarınızı...

Diyorum ki...kardeşlerime bak....YARAB bizi utandırma,boyun eğdirme,yüreğimize,dilimize güç ver..

Diyorum ki...Dinini yaşamak isteyen tüm kardeşlerime güç ver...Kalplerindeki İman Nurunu arttır.Hidayet Ancak Sen'dendir.

La iLahe İllallah....

Diyorum ki....KARDEŞLERİM KORKMAYIN....

Kalbinizde gördüğünüz güzellik, içinizde yaşatmak istediğiniz o duygu daha bir şey değil...siz bir adım attıkça Mevlam nasıl da gelir bilir misiniz!
KORKMAYIN....Adımlarınızı yere sağlam basarken...Başınızı dik tutun....Sizin yanınızda - şah damarınızdan yakın RABBİMİZ var... Kim cesaret eder size karşı koymaya ? KİM ?

TEBLİĞ ve DESTEĞE DEVAM İNŞALLAH​

Selamün Aleyküm...
Sevgili Ablam Allah burada yazan ve yazılanları okuyan herkesten Razı olsun...
Bu Tebliğ ve Destek hepimizin görevi,
Birbirimizi tamamlayacağız inşallah...

Bizler ''Allahım Vucudumu o kadar büyütki Cehennem ateşi beni geçip hiç bir kardeşimi yakmasın'' diyen
Haz. Ebubekir Sıddıkları örnek Aldık..
Bizler EFENDİLER EFENDİSİNİ, En GÜZELİN HABİBİNİ rehber edindik inşallah...
Katre Pare Kardeşimin deyişiyle YÜREKLERE DOKUNMAK,
Ellerini uzatmış bir kardeşimizin daha ellerini tutumaktır amacımız..
Bunların Hepsi Rabbimizin izniyle oluyor olcak inşallah...
Allah celle celalüh bizlere güç versin bu yolda ilerlemek isteyen Ayeti Sembol olmak isteyen kardeşlerimin yardımıcısı olsun inşallah...

Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt