Selamun aleyküm kardeşlerim hepinizden Allah razı olsun..Kalbun-kesir kardeşim özellikle sana çok çok teşekkür ederim.
Bugün Allah ' ın izniyle fatihe gittim ve dönerkende feracem ve başörtüm üstümdeydi

müjdemi isterim Allah rızası için çok şükür kapandım

bu forumun bana çok faydası oldu.çok okudum yorumları.genelde ''ya kapandıktan sonra açılırsam'' yorumları benım dıkkatı çekti.dedim ki deniz bu şeytanın işi..böyle vesvese veriyor ki yolunda taş olsun..gerçi benım daha 1.günüm ama inşallah ölene kadar örtümü giyeceğim dua edin ne olur

dükkandan çıktıktan sonra inanın öyle bir özgürlük hissi..Allah'ın memnun olduğunu bilmek..hiçbir şeye değişilmez kurban olduğum ne kadar şükretsem az..O dilemese hiçbirşey olmaz ki. ne büyük devlet ne büyük saadet ..Allah dileyen isteyen tüm kardeşlerimize nasib etsin.hiç düşünmeyin insanları.inanın kimseden fayda yok yok yok..
ve inanın 1 adım attığınızda Allah (c.c) çok yardım ediyor.dükkanda bir ferace sordum 85 tl dedi fakat ben kenarlarındaki süsten ötürü pek beğenmemiştim.bir tane daha gördüm sade dedim ki ben bunu denemek istiyorum 1 numarası var mı ?
satıcı kız 20 dk. sonra depodan getirdi denedim çok hoşuma gitti. içimden ''inşallah 85 değildir'' diyordum ki sordum fiyatını kız 45 tl demez mi

bir siyahını birde laciveritini aldım

2 de başörtüsü.çok çok güzel bir his.inşallah dileyen herkese Rabbim nasib eder.
Selametle kalın.