Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Ülkü kardeşim çok teşek ederim..Yok acınmacım..acınmam da..allaha şükür kapalıyım..bazen hatta çoğu zaman hacca ve ümreye gitmiş kapalı annenem bile bana acınmyacak mısın hep böyle mi duracaksın yok byle cirkin oluyorsun hiç ykışmıyor sana dio..bnde hayır annene acınmicam ben böyle mtluyum karşma diyorum..susuyor lakin her gördüğünde cümlesini tekrarlıyor..bu yüzden anneneme giderken ayaklarım geri geri gidio hiç gidesim gelmio..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar işim cidden çok zor...küçükken büyüyünce böyle bir imtihandan gececeğim zerre aklımdan geçmezdi..Bak allahın işine demek bugünleri de görecekmişiz..Zaten ben 2 seneye yakındır dua ediyordum. Ölmeden önce kapanmak çok istiyorum ne olur bana nasip et diyordum allaha şükür bugünleri de gördük.. annemden bekliyordum lakin babam namaz kılan biri olduğu için bana krşmaz bişi demez diye düşünüyordum demek ki düşündüğü gibi olmuo bazı şeyler bu ailende olsa insan bilemiyor..allah herkesin yardımcısı olsun..selam ve dua ile

Suriyeintifada

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ikim-der.com
Söylediği tek şey biz bu dünyada köleyiz tc cmhuriyeti bizim nasıl olmamızı istiyor acık öyleyse acık olmamz gerekir diyor..

Sende de ki;

Tc'nin kulu değilim ki ona boyun eğeyim.

Benim Rabbim Allah ve benim kapalı olmamı istiyor onun içinde bende kapandım.

Rasulullah(s.a.v) buyuruyor ki:Masiyette(yani günahlarda ve haramlarda) kula itaat yoktur...

Bu konuda itaat etmeme hakkına sahipsin...Çünkü ailen seni masiyete davet ediyor.

Hiçbir kınayıcının kınamasından korkma !
Bu konuda sen tamamen haklısın...

Ailenin müslümanlığı(!) hakkında çok ağır konuşurdum da neyse...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Ülkü kardeşim çok teşek ederim..Yok acınmacım..acınmam da..allaha şükür kapalıyım..bazen hatta çoğu zaman hacca ve ümreye gitmiş kapalı annenem bile bana acınmyacak mısın hep böyle mi duracaksın yok byle cirkin oluyorsun hiç ykışmıyor sana dio..bnde hayır annene acınmicam ben böyle mtluyum karşma diyorum..susuyor lakin her gördüğünde cümlesini tekrarlıyor..bu yüzden anneneme giderken ayaklarım geri geri gidio hiç gidesim gelmio..

ALLAH'u teala imanını daim etsin kardeşim.

değişim

Kayıtlı Kullanıcı
Aynen kardeşim ya. Benimde anneannem dindar hacca filan gtmek istlyor ama dediğin gibi ben kapandığımda sıcak olur, pişman olursun vs. Şeyler sölüyodu. Annem de namazını kaçırmaz ama kapanmamı istemedi. Bana bakarken mutlu olmadıgını hssediyorum.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm yazdıklarınızı üzülerek okudum ben kapalı değilim ama çok şükür dindar bir ailede büyüdüm annem kapalı namaz kılıyor babamda öyle ablalarımda.inşallah bir gün bende kapanırım sizin gibi.o güzellik inş.banada nasip olur.ablam kapandığında annem ve babam sevinçle karşıladılar herkes çok mutlu oldu çünkü bu yüreğinde imanını taşıyan her müslümanın yapması gerekendir bununla ancak gurur duyulur.bizde ne açığa zorlama oldu ne kapalıya açıl diye söylemler.bunlar çok ayıp şeyler anne babamızda olsalar hiç kimse allahın emrini yerine getiren birine hele hele bu evladıysa kapandığı için hoşnutsuzluğunu belli edip üzüntü vermeye hakkı yoktur.ama eminimki aileniz bir gün nekadar doğru birşey yağtığınızı anlayacaktır.kardeşilerim buda sizin imtihanınızdır belki,ama onları kırmadan başörtünüzü savunmanız ne güzel allah sizlerden razı olsun çok güzel kalbiniz var rabbim sizler gibi olabilmeyi bizlerede nasip eylesin..

berat05

Yönetici
Mir Erhan Kardeşim

Maaşallah ve barekallah diyorum size.....

Gurur duyuyorum okudukça yazılarınızı...

Diyorum ki...kardeşlerime bak....YARAB bizi utandırma,boyun eğdirme,yüreğimize,dilimize güç ver..

Diyorum ki...Dinini yaşamak isteyen tüm kardeşlerime güç ver...Kalplerindeki İman Nurunu arttır.Hidayet Ancak Sen'dendir.

La iLahe İllallah....

Diyorum ki....KARDEŞLERİM KORKMAYIN....

Kalbinizde gördüğünüz güzellik, içinizde yaşatmak istediğiniz o duygu daha bir şey değil...siz bir adım attıkça Mevlam nasıl da gelir bilir misiniz!
KORKMAYIN....Adımlarınızı yere sağlam basarken...Başınızı dik tutun....Sizin yanınızda - şah damarınızdan yakın RABBİMİZ var... Kim cesaret eder size karşı koymaya ? KİM ?

TEBLİĞ ve DESTEĞE DEVAM İNŞALLAH​

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden allah bin kere razı olsun...sizler olmasanız ben bu kadar güçlü olamazdım herhalde..yinede dualarımı eksik etmiyorum her namazımın arkadsından rabbim bana zalimlerin karşışında dimdik durabilmem için güç kuvvet ver diyorum..hayatımda ilk defa babamın karşısında rahatca konuşup başörtümü savndum..yaşım 23 daha bu yaşıma kadar babama bi laf söyleyemezdim susardım ama bu sefer iş başörtüme gelnce öyle bir konuştum bağırdım ki..herkes benim ne kadar kararlı olduğumu gördüler..ve sustular..ve şmdi çok huzurluyum kapandığım için..rabbim hrkese kapanmayı düşünen kızlarımıza lakıyla kapanmayı nasip etsin..Amin!

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden allah bin kere razı olsun...sizler olmasanız ben bu kadar güçlü olamazdım herhalde..yinede dualarımı eksik etmiyorum her namazımın arkadsından rabbim bana zalimlerin karşışında dimdik durabilmem için güç kuvvet ver diyorum..hayatımda ilk defa babamın karşısında rahatca konuşup başörtümü savndum..yaşım 23 daha bu yaşıma kadar babama bi laf söyleyemezdim susardım ama bu sefer iş başörtüme gelnce öyle bir konuştum bağırdım ki..herkes benim ne kadar kararlı olduğumu gördüler..ve sustular..ve şmdi çok huzurluyum kapandığım için..rabbim hrkese kapanmayı düşünen kızlarımıza lakıyla kapanmayı nasip etsin..Amin!

Amin ablacigim..
Dualarim seninle.

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Bu başlığa yazan Kapanmak isteyen arkadaşlarıımz..
Bm-7884
Guneş-deniz
_şimal_
Yeni hayat
Cakdoc
Sinem58
1truepathislam
sanırım bir gelişme yok Ama en kısa zamanda haberlerinizi bekliyoruz.....

Selamun Aleykum bu kardeşlerin arasında bende varım birkaç gün önce yazmıştım buraya .. RABBım hayırlı ve güzel haberlerle gelmemizi nasip eylesin .. Bunu başarabilirsem ALLAH ın yardımı ve izniyle, kötülüksüz ve riyasız bir şekilde yapabilirsem inşaALLAH buraya yazacağım.. RABBım cümlenizden razı olsun .. Bu acizi duanızda unutmayın kardeşlerim ve diğer güzel yürekli arkadaşlarımızıda .. ALLAH'ın selamı üzerinize olsun ..

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Yazılanları okuyunca hem üzüldüm hemde Maşallah dedim sizlere .. Aslında üzüntüm bu üzel yüreklere karşı çıkan insanlara karşı, sizin adınıza ise çok sevindim .. RABBım hepinizin ibadetlerini daim eylesin .. Bende benimle alay edicek insanların varlıgını biliyorum ama o kadar kafama taktım ki nefsimi bastıramadım .. Ama sizin imtihanınızı okuyunca derdinizi görüp derdime imrendim .. Ama ben sizler kadar güçlü değilim. Nefsine yenilen zayıf bir insanım .. Yardım RABBım dandır .. Sizler dualarınızı vesile olmak adına eksik etmeyin dostar .. Selam ve Dua ile ..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Yazılanları okuyunca hem üzüldüm hemde Maşallah dedim sizlere .. Aslında üzüntüm bu üzel yüreklere karşı çıkan insanlara karşı, sizin adınıza ise çok sevindim .. RABBım hepinizin ibadetlerini daim eylesin .. Bende benimle alay edicek insanların varlıgını biliyorum ama o kadar kafama taktım ki nefsimi bastıramadım .. Ama sizin imtihanınızı okuyunca derdinizi görüp derdime imrendim .. Ama ben sizler kadar güçlü değilim. Nefsine yenilen zayıf bir insanım .. Yardım RABBım dandır .. Sizler dualarınızı vesile olmak adına eksik etmeyin dostar .. Selam ve Dua ile ..
imrenilecek öyle çok kişi var ki.
bakıyoruz ki biz bu can için ne can vermişiz ne baş.
sonra da koca sonsuz cenneti, herşeyden güzel Cemalullah ı istiyoruz.
buna ne kadar hakkımız var ki..
sözlerim sana değil kardeşim bi an kendi nefsim de aklıma geldi de.
Allah yardımcın olsun .
sen de başarırsın kardeşim.
zorluk çeken, önüne engel çıkan ne çok kişi var ama onlar pes etmiyorlar.
kaaananlar da hep direnenler olmaz mı zaten?
sen de yapabilirsin kardeşim.yapanlar varsa onlar bizlere örnek..onlar yapıyorsa biz niye başaramayalım bunu.
haydi kardeşim senin de müjdeli haberlerini merakla bekliyoruz inşaAllah

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
MEVLADANIM adli ablacigim, neden oyle diyorsun ki?
Neden umut kesiyorsun ?
Hicbir gunah, Rabbimin rahmetinden buyuk degildir.
Nefsini bastir ALLAH askina.
Sen yapmazsan, kim yapacak ?

Dualarim seninle insaAllah.

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
imrenilecek öyle çok kişi var ki.
bakıyoruz ki biz bu can için ne can vermişiz ne baş.
sonra da koca sonsuz cenneti, herşeyden güzel Cemalullah ı istiyoruz.
buna ne kadar hakkımız var ki..
sözlerim sana değil kardeşim bi an kendi nefsim de aklıma geldi de.
Allah yardımcın olsun .
sen de başarırsın kardeşim.
zorluk çeken, önüne engel çıkan ne çok kişi var ama onlar pes etmiyorlar.
kaaananlar da hep direnenler olmaz mı zaten?
sen de yapabilirsin kardeşim.yapanlar varsa onlar bizlere örnek..onlar yapıyorsa biz niye başaramayalım bunu.
haydi kardeşim senin de müjdeli haberlerini merakla bekliyoruz inşaAllah

İnşaALLAH kardeşim RABBım razı olsun .. Belki layık değiliz ama O sonsuz merhamet sahibidir, herşeye gücü yetendir .. RABBım müjdeler vermeyi, yolunda olmayı cümlemize nasip eder inşaALLAH ..

MEVLADANIM adli ablacigim, neden oyle diyorsun ki?
Neden umut kesiyorsun ?
Hicbir gunah, Rabbimin rahmetinden buyuk degildir.
Nefsini bastir ALLAH askina.
Sen yapmazsan, kim yapacak ?

Dualarim seninle insaAllah.

Ah Cann kardeşim öyle birşey söyledin ki gözlerim doldu .. ALLAH için yüreği güzel insan RABBım izniyle elbet, sanki ordan buraya bir ok fırlattın.. inanki ne ben sebebini anladım nede anlatabilirim .. Beni düşüncelere gönderdin .. ALLAH bizleri düşüncesizlerden etmesin inşaALLAH .. Bir insanın bu dnyadaki en kıymetli hazinelerinden biridir .. Tefekkürünün kalbe iniş yeridir düşünce .. Biran başımı önüme eğdim, şu güzel yürekli yaşı küçük aklı, duyguları kocaman kızın ne dediğini duydun mu dedim .. RABBım sana bu güzellikleri verdiği için O'na (c.c.) şükret can kardeşim .. Şuan tam ifade edemiyorum başıma ağrı girdi .. RABBım razı ve memnun olsun ..

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşim çok sevindim
senin başörtün için vermiş olduğun mücadelendeki azmine hayran kaldım herkes senin yaptığını yapamazdı.
Allah'ın izniyle herşey daha güzel olacak.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ah Cann kardeşim öyle birşey söyledin ki gözlerim doldu .. ALLAH için yüreği güzel insan RABBım izniyle elbet, sanki ordan buraya bir ok fırlattın.. inanki ne ben sebebini anladım nede anlatabilirim .. Beni düşüncelere gönderdin .. ALLAH bizleri düşüncesizlerden etmesin inşaALLAH .. Bir insanın bu dnyadaki en kıymetli hazinelerinden biridir .. Tefekkürünün kalbe iniş yeridir düşünce .. Biran başımı önüme eğdim, şu güzel yürekli yaşı küçük aklı, duyguları kocaman kızın ne dediğini duydun mu dedim .. RABBım sana bu güzellikleri verdiği için O'na (c.c.) şükret can kardeşim .. Şuan tam ifade edemiyorum başıma ağrı girdi .. RABBım razı ve memnun olsun .. [/QUOTE]

Estagfirullah ablam, can ablam..
Asil sen ne guzel bir insansin ki, Rabbim icin, O'nun emri icin o vecd aynasi ay yuzun yaslara bogulabiliyor, dusunebiliyorsun. Allah beni de senin gibi yumusak huylu bir insan eylesin. Tefekkur, senin gibi derin ve muminelerin harcidir. Sen de de bu cok masaAllah.
Boynun, ancak Allah'in huzurunda, Resulullah'in (sallallahu aleyhi vessellem) dergahinda egilsin. Benim sozlerimle, boyle bir acizin yalvarisiyla egilmesin, estagfirullah.
Aslinda benim bir suphem yok senin tesettur konunda. Cunku oylesine imanlisin ki, insan isigini hissediyor. MasaAllah.

Ben sana su saatten sonra yalnizca sunu soyleyecegim. Her sac telin gorundugunde, tesettursuz bedenin her harama degdiginde, her aninda Rabbine sunu soyluyorsun : "Evet Sana iman ediyorum. Ama senin bu emrini reddediyorum. Cunku.. Nefsim imanima agir basiyor, yapamiyorum."

Unutma ki Kur'an'da dedigi gibi : Allah gafurdur ve afuvdur.

Senin narin kalbin, bunu kaldiramaz biliyorum. Senin icin Resululllah'in sefaati, takdiri daha onemli nefsinden.

Haydi..
Simdi bilgisayarin basindan kalk..
Iki rekat namaz kilmak icin ortun.
Namazin bittikten sonra bir daha acilma.
Oyle bir tesetture burun ki, sana melekler "Bakin.. Fatima bint-i Resulullah'a ne kadar benziyor." Desinler.
Ve bir gun cennette, insaAllah, ceylan gozlu hurilerin kraliceleriyken, Resulullah'in havzundayken bulusuruz da..
Dahasini konusuruz seninle. Ismimi, cismimi ve yueegimi bilirsin.
Bende seninle tanisma serefini tadarim.
Haydi, daha fazla reddetme Nur Suresi'ndeki nur emri..
Yuzunun, gonlunun, ruhunun nurunu tesetturle taclandir.

Mujdeli haberlerini bekleyecegim hep.
Allah'a emanet ol.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
basortusu.jpg

Eyy Vazgeçilmez Sevdam..
Nasıl Çıkarırım Seni Başımdan..
Varlığının HELAL, yokluğunun HARAM
Olduğunu Bile Bile..

Bırakma Beni !
Kabrime Kadar Eşlik Et
Tabutumun Üstünde..

alıntı

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Ah Cann kardeşim öyle birşey söyledin ki gözlerim doldu .. ALLAH için yüreği güzel insan RABBım izniyle elbet, sanki ordan buraya bir ok fırlattın.. inanki ne ben sebebini anladım nede anlatabilirim .. Beni düşüncelere gönderdin .. ALLAH bizleri düşüncesizlerden etmesin inşaALLAH .. Bir insanın bu dnyadaki en kıymetli hazinelerinden biridir .. Tefekkürünün kalbe iniş yeridir düşünce .. Biran başımı önüme eğdim, şu güzel yürekli yaşı küçük aklı, duyguları kocaman kızın ne dediğini duydun mu dedim .. RABBım sana bu güzellikleri verdiği için O'na (c.c.) şükret can kardeşim .. Şuan tam ifade edemiyorum başıma ağrı girdi .. RABBım razı ve memnun olsun ..

Estagfirullah ablam, can ablam..
Asil sen ne guzel bir insansin ki, Rabbim icin, O'nun emri icin o vecd aynasi ay yuzun yaslara bogulabiliyor, dusunebiliyorsun. Allah beni de senin gibi yumusak huylu bir insan eylesin. Tefekkur, senin gibi derin ve muminelerin harcidir. Sen de de bu cok masaAllah.
Boynun, ancak Allah'in huzurunda, Resulullah'in (sallallahu aleyhi vessellem) dergahinda egilsin. Benim sozlerimle, boyle bir acizin yalvarisiyla egilmesin, estagfirullah.
Aslinda benim bir suphem yok senin tesettur konunda. Cunku oylesine imanlisin ki, insan isigini hissediyor. MasaAllah.

Ben sana su saatten sonra yalnizca sunu soyleyecegim. Her sac telin gorundugunde, tesettursuz bedenin her harama degdiginde, her aninda Rabbine sunu soyluyorsun : "Evet Sana iman ediyorum. Ama senin bu emrini reddediyorum. Cunku.. Nefsim imanima agir basiyor, yapamiyorum."

Unutma ki Kur'an'da dedigi gibi : Allah gafurdur ve afuvdur.

Senin narin kalbin, bunu kaldiramaz biliyorum. Senin icin Resululllah'in sefaati, takdiri daha onemli nefsinden.

Haydi..
Simdi bilgisayarin basindan kalk..
Iki rekat namaz kilmak icin ortun.
Namazin bittikten sonra bir daha acilma.
Oyle bir tesetture burun ki, sana melekler "Bakin.. Fatima bint-i Resulullah'a ne kadar benziyor." Desinler.
Ve bir gun cennette, insaAllah, ceylan gozlu hurilerin kraliceleriyken, Resulullah'in havzundayken bulusuruz da..
Dahasini konusuruz seninle. Ismimi, cismimi ve yueegimi bilirsin.
Bende seninle tanisma serefini tadarim.
Haydi, daha fazla reddetme Nur Suresi'ndeki nur emri..
Yuzunun, gonlunun, ruhunun nurunu tesetturle taclandir.

Mujdeli haberlerini bekleyecegim hep.
Allah'a emanet ol.[/QUOTE]

RABBımın izniyle yüreğinden dökülen bu sözlerin cevabını basit cümlelerle vermeyeceğim kardeşim. :( Beni olmadıgım kadar iyi görmüş hoş sözler söylemişsin ama ben aciz çok aciz bir kulum basit bir kulum .. Ama bu mesaja cevabım bunlar olmamalı .. Seni ALLAH için çok sevdim güzel insan bunu söylemeden geçemeyeceğim.. Çünkü dilinle değil kalbinle konuşuyorsun.. En güzel Dost'a dost olman duasıyla inşaALLAH .. Bekle ve bu aciz ablana dua et Layık olmasada bir iki kelime bulup kalben yazacak inşaALLAH .. ALLAH ın Selamı Üzerinize olsun :(

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
TESETTÜR
''bana bakma'' demektir..
RABBİN
Süslenmek için değil, süsleri gizlemek için örtünmeyi farz kılmıştır..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşim çok sevindim
senin başörtün için vermiş olduğun mücadelendeki azmine hayran kaldım herkes senin yaptığını yapamazdı.
Allah'ın izniyle herşey daha güzel olacak.

Halen daha mücadele vermekteyim..her ne kadar ailemi susturmayı başarsam da yinede ara ara kızıyorlar bana..bense gülüp geciyorum :) önceden olsa ağlardım belkide nefsime yenik düşüp başımı acardım ama şmdi öyle iman dolu bi yüreğim var kii onlar kızdıkca ben daha bi sarılıyorum örtüme..ve onlara inat cok mutluyum :) arkadaşlar sizlerde milletin ne dediğiyle ilgilenmeyin gülüp geçin :) o zaman insanlar içten ice sinir oluyorlar :))

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt