Ah Cann kardeşim öyle birşey söyledin ki gözlerim doldu .. ALLAH için yüreği güzel insan RABBım izniyle elbet, sanki ordan buraya bir ok fırlattın.. inanki ne ben sebebini anladım nede anlatabilirim .. Beni düşüncelere gönderdin .. ALLAH bizleri düşüncesizlerden etmesin inşaALLAH .. Bir insanın bu dnyadaki en kıymetli hazinelerinden biridir .. Tefekkürünün kalbe iniş yeridir düşünce .. Biran başımı önüme eğdim, şu güzel yürekli yaşı küçük aklı, duyguları kocaman kızın ne dediğini duydun mu dedim .. RABBım sana bu güzellikleri verdiği için O'na (c.c.) şükret can kardeşim .. Şuan tam ifade edemiyorum başıma ağrı girdi .. RABBım razı ve memnun olsun ..
Estagfirullah ablam, can ablam..
Asil sen ne guzel bir insansin ki, Rabbim icin, O'nun emri icin o vecd aynasi ay yuzun yaslara bogulabiliyor, dusunebiliyorsun. Allah beni de senin gibi yumusak huylu bir insan eylesin. Tefekkur, senin gibi derin ve muminelerin harcidir. Sen de de bu cok masaAllah.
Boynun, ancak Allah'in huzurunda, Resulullah'in (sallallahu aleyhi vessellem) dergahinda egilsin. Benim sozlerimle, boyle bir acizin yalvarisiyla egilmesin, estagfirullah.
Aslinda benim bir suphem yok senin tesettur konunda. Cunku oylesine imanlisin ki, insan isigini hissediyor. MasaAllah.
Ben sana su saatten sonra yalnizca sunu soyleyecegim. Her sac telin gorundugunde, tesettursuz bedenin her harama degdiginde, her aninda Rabbine sunu soyluyorsun : "Evet Sana iman ediyorum. Ama senin bu emrini reddediyorum. Cunku.. Nefsim imanima agir basiyor, yapamiyorum."
Unutma ki Kur'an'da dedigi gibi : Allah gafurdur ve afuvdur.
Senin narin kalbin, bunu kaldiramaz biliyorum. Senin icin Resululllah'in sefaati, takdiri daha onemli nefsinden.
Haydi..
Simdi bilgisayarin basindan kalk..
Iki rekat namaz kilmak icin ortun.
Namazin bittikten sonra bir daha acilma.
Oyle bir tesetture burun ki, sana melekler "Bakin.. Fatima bint-i Resulullah'a ne kadar benziyor." Desinler.
Ve bir gun cennette, insaAllah, ceylan gozlu hurilerin kraliceleriyken, Resulullah'in havzundayken bulusuruz da..
Dahasini konusuruz seninle. Ismimi, cismimi ve yueegimi bilirsin.
Bende seninle tanisma serefini tadarim.
Haydi, daha fazla reddetme Nur Suresi'ndeki nur emri..
Yuzunun, gonlunun, ruhunun nurunu tesetturle taclandir.
Mujdeli haberlerini bekleyecegim hep.
Allah'a emanet ol.[/QUOTE]
RABBımın izniyle yüreğinden dökülen bu sözlerin cevabını basit cümlelerle vermeyeceğim kardeşim.
Beni olmadıgım kadar iyi görmüş hoş sözler söylemişsin ama ben aciz çok aciz bir kulum basit bir kulum .. Ama bu mesaja cevabım bunlar olmamalı .. Seni ALLAH için çok sevdim güzel insan bunu söylemeden geçemeyeceğim.. Çünkü dilinle değil kalbinle konuşuyorsun.. En güzel Dost'a dost olman duasıyla inşaALLAH .. Bekle ve bu aciz ablana dua et Layık olmasada bir iki kelime bulup kalben yazacak inşaALLAH .. ALLAH ın Selamı Üzerinize olsun