Selamunaleyküm arkadaşlar (umarım beni hatrlayanınız vardır)
çok büyük sınavlardan geçiyorum bu aralar. Kapanmak için bu sitede neler konuştuk neler yaptık ve başarmıştık takiiiii düne kadar
üzülürek söylüyorum bunu açılıyorum sanırım kafam çok karışmış durumda hatırlayanlar vardır ailemde daha doğrusu sülalemde hiçç kapalı yok ve bu durum zaman geçtikçe anlıyorum ki beni çok yormuş üzerimde bi baskı hissediyorum geçen gün nişana gittik okadar kalabalığın içinde tek kapalı ben çok garip oldum ister istemez suratım asıldı dünde nişan yemeği vardı ve çok kalablıktı gitmek hiç istemedim biliodum ki kendimi yine böyle hissedicektim ama çok ısrar ettiler çok kaliteli biyerdi Allah cc bildiğini sizden saklamak istemem başımı açık gitmek zorunda kaldım başka türlü gidemezdim
onların arasında benim işim ne diye düşünüodum fakat onlar benim ailemdi çok günah Rabbimin huzuruna ne yüzle çıkıcam bnuda bilmiyorum insanlar neder onu hiç bilmiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ya kapalı durup ailemden soyutlucam yada açılıp onlar gibi olucam offf namazlarıma devam edip kuranımı okuyp orucumu tutmaya her halukarda devam edicem çok utanıyorummmm
Rabbim beni affedermii kii çok şeyler zoruma gidiyo arkadaşlar inanın sınava giriyorum başını aç diyolar iş görüşmelerine gidiyorum kapalıyım diye almıyolar e bu seferde yine ailemin tepkisini çekiyorum bu seferde ben huzurla taşıyamıyorum Allahım beni affett.....!
Ve Aleyküm selam canım
hatırlamaz olurmuyuz ben sizlerin yazılarınızı desteklerinizi okudum Burcum canım kardeşim ve siz can kardeşlerimin vesilesiyle nice kardeşlerimiz hayra adım attı benden başka kardeşlerimde aynı durumdaymış dedi..Yazdıklarını okuyunca yüreğim acıdı..inanıyorumki bu yazdıkların nefsinin konuşması..Aslında biz en çok herdaim nefsimizle savaş halinde olduğumuzu unutuyoruz..Biz bu dünyadan göçene kadar bu savaş devam ediyor-edecek..Asıl savaş sen Rahman'a adım atınca başlıyor.. önce zaten nefsin istediklerini yaptığımız için bizimle uğraşmıyordu uğraşmaya gerek duymuyordu..Ama Biz hak yola adım atınca bizimle daha çok uğraşıyor..Ama Hamdolsun ki imanımız var hiç hırsız boş eve girermi girmez..Bizim İmanımız davamız okadar kıymetli ki bu nedenle bizimle çok uğraşıyor..
Ne mutlu ki sana çevrende hiç tesettürlü kimse yokken tesettürle nurlenmışsın..Rabbim lütuf etmiş..Hepbirlikte Tebliğ ve desteğe devam inşallah diyoruz..
Rabbim ne güzel ilk tebliğini en yakın ailene yakınlarına yapabilme imkanı sunmuş sana sen bu dava için ne kadar dik durursan kararlı olursan Rabbimizin izniyle inşallah bu davanın güzelliğini çevrendekilerede yansıtabilirsin..Canım evimizde şuan tek tesettürlü kişi benim..akrabalarımdanda çok sayılı kişiler en yakınımda sadece kuzenimin eşi yengem var..Tesettüre girdikten sonra şaşıranlar oldu..Ailem bekliyordu ama zamanını bilemiyordu..Çünkü tesettürden önce çok dile getiriyordum Rabbimin emrini yerine getirmek istediğimi çok sorularla karşılaştım..Ailemin haberi yoktu başörtümü aldım ben kapanacağım dedim..şaşırdılar..uzun süre beni izlediler konuştuk Hamdolsun saygı duydular..
Başörtülerimi sonra çoğunlukla annem aldı birlikte beğendik..geçen senede hamdolsun pardesüme kavuştum pardesümüde ailemin haberi olmadan aldım buradki siz kardeşlerimden dualar istedim eve pardesülü gittim anneme süpriz oldu..pardesü hakkındada çevremde çok soru aldım yakın akrabalarımla tesettürümle ilgi çok konuştuk..Hamdolsun ailem çevremdekiler alıştı saygı duyuyorlar..
zaman içersinde anneciğim destek oldu çevremdeki kişilerle konuşurken..
Biz nefsimize yenik düşüyoruz Rabbim hepimize nasip etsin inşallah dedi
Annem arada hadi bağlayalım nasıl olucam diyor Maşallah barekallah çok yakışıyor..
onu öyle görünce duygularımı anlatamam çok dua ediyorum ümmeti Muhammed için Rabbim herkese tesettür nurunu nasib etsin inşallah..
Peygamberlerde ailesiyle sınanmamışmı canım..Yeterki Rabbim ol desin naib etsin..
Biz tevekkül edip çok dua edelim Tesettürümüze sahip çıkıp Rahman'a sığınalım..
Rabbim herşeyi güzel eyliyor...Bizlere şükür düşüyor..
Rabbim bu aciz/günahkar kuluna tesettürü lütuf ettiyse..
Biliyoruzki Rahmeti sonsuz Rabbimizin biliyoruz bu yollar dikenli Ama Sonunda Gül'e ulaşmak var Rahman'nın rızası var...
Biz bize verilen emanete en güzel şekilde sahip çıkalım..
Bak ne güzel hanenizde bir gül açmış o gül sensin..Çevrendekilere inat nefsine inat gül kokuları savur etrafına Çünkü sen farklısın özelsin..Rabbimizin emrini yerine getirmiş başörtünle taçlanmışsın tesettür nuruyla nurlanmışsın.sen bu nurdan taçtan vazgeçmeye kalkarsan..çevrendekilerin düşündükleri nefsin fısıltısı gerçek olacak tesettür bir bez parçasıymış gibi gözükecek bir bez parçası kadar kolay terkedilebilinen vaz geçilebilinen..Bu dava için canlar feda edildi..biz bunu çok iyi biliyoruz ki tesettür bez parçası değil candan parça ve biliyoruzki Rabbimizin bir emri eğer biz tesettürlüysek Rabbimizin bir lütfu Rabbim tarifsiz huzuru bize sunmuş..nasip etmiş..
Bu nedenle canım asla tesettüründen vazgeçme ..Sahip çık öksüz bırakma tesettürünü herşeye Rağmen dimdik dur senin DavanHak...
Her tökezlediğinde Rabbimden bir inşirah iste inşirah suresinin ferahlığını..Rabbime sığının O'na Celle Celalühu Rağbet et.
şuan yaşadıkların nefsinin çelme takması yürekten inanıyorumki güzel kardeşim düşmeden tekrar ayağa kalkacak inşallah
çok uzun oldu hakkını helal et..
hayırlı haberlerini beklemekteyiz
Selametle kal canım
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07: