Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (11 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettür, kadının cazibesini artırması değildir!

Tesettür, kadının imanının itikatının ve Allah'a teslimiyetinin simgesidir.

Tesettür, hayadır. Haya kadında güzeldir.

Siyah başörtünüzü, omuzlarınızdan aşağı bırakın ve gerçek özgürlüğü yaşayın..
ALLAH Celle Celalühü Razı olsun kardeşim.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
GÖZÜNDEN AKAN YAŞLAR ELBET DİNECEK AĞLAMA BACIM
ÖRTÜNE UZANAN ELLER BİRGÜN MUTLAKA İNECEK UNUTMA BACIM !!!

“Ne kürküdür, ne kolyesi, ne süsü
Bacıma şahsiyet veren örtüsüdür örtüsü”
nokta.gif

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
hayirli geceler,
çok çok üzüldüm Ayçanin durumunu okuyunca,
Berat ablamin sözü çok dogru ; "Birimize birşey olsa diğerimizinde canı acıyor...üzülüyoruz..."
bazi seyleri maalesef gerçekten idrak edememisiz, her animiz her hareketimiz Rabbim'in rizasini barindirmali,

insanlar hata yapar
insALLAH Ayça kardesim en güzel en dogru karari vermistir ve
kimsenin etkisi altinda kalmadan tesettürüne hakkiyla tasimaya devam eder,

dualarimdasin insALLAH
ALLAH C.C. yardimcin olsun

mir_erhan

Moderator
Esselamu aleyküm

AY-YA

Kardeşim....

Üzüldüm biliyor musunuz...hemde kalben üzüldüm....ince bir sızı gibi...yavaş yavaş acıtan BİR SIZI BU....

Bizler ne rahatlıklar içinde iken.....rahatsızlık yaşayıp zevk uğruna,bakışlar uğruna,utanma uğruna başımızı açıyoruz....BİZLER BU HALE Mİ GELECEKTİK?

Allah Celle Celaluhu nun imtihanları bu kadar kolay iken...bu sınavları nasıl veremiyoruz ???
Bizi kimse taşlamazken....
Güneşin ortasında çölde bırakmazken...
Aç ve susuz değilken....
Sevdiklerimiz önümüzde işkenceye uğramazken....

Bu nasıl bir sınavdır ki ??? Başaramıyoruz?

Sorarım ? HANGİ DÜĞÜN BİZE RABBİMİZDEN DAHA ÖNEMLİ GELMİŞTİR?

Sorarım ? HANGİ kişi BİZİ YARATAN RABBİMİZDEN daha değerlidir?

HANGİ bakışlar daha önemliydi? Düğünde 500 kişi açıktı bir siz kapalıydınız ...şimdi açıldınız...SORARIM VİCDANINIZDAKİ BOŞLUĞU şimdi o 500 KİŞİ DOLDURABİLECEK Mİ?

ÇOK üzüldüm....Size....Yüreğinize....Sağınızdaki ve solunuzdaki meleklerin buna şahit olmasına.....gerisini söyleyemeyeceğim.....

Bizler KAPALIYIZ...TESETTÜRLÜYÜZ...NEDEN ?
NE İÇİN?

Başımıza taktığımız önemi olan örtünün değeri nerde ? nereye kadar devam ediyor? sınırı nerde???

KİM İÇİN TAKIYORUZ ????

AYYA kardeşim.....

Herkes hata yapabilir....
Rabbimiz ise bağışlayandır...Engin Merhameti ve Rahmeti vardır...

Hepimiz yanlış yapabiliriz....

Bu hayatı yaşarken...yaşamınızı çevrenizdeki...güzel yapılı boyalı saçlara , son moda renkli elbiselere bakıp....İÇ ÇEKİP GEÇİRMEYİN...
çOK BAKMAK İSTERSENİZ...MEZARLARA BAKIN....
ÇOK BAKMAK İSTERSENİZ...YAŞLILARA BAKIN...
ÇOK BAKMAK İSTERSENİZ HASTALARA BAKIN...

bakın...
ki ölümü hatırlayın...yaşlanacağımızı....bunlar sadece birer sınav....

SİZİN İYİ VE GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Görüşeceğiz kardeşim...

selamün aleyküm
Berat ablam ellerine yüreğine sağlık.
yine yüreğinden gelerek yazdığın sızlattı yüreğimizi
Allah celle celalüh razı olsun

selam ve dua ile

berat05

Yönetici
vealeykümselamveRahmetullahive Berakatuhu

vealeykümselamveRahmetullahive Berakatuhu

selamün aleyküm
Berat ablam ellerine yüreğine sağlık.
yine yüreğinden gelerek yazdığın sızlattı yüreğimizi
Allah celle celalüh razı olsun

selam ve dua ile

Allah Celle Celaluhu sizden de razı olsun kardeşim....

Yüreğim sizin yüreğinizdir.

Yani yollarımız da....hislerimizde aynı....

BU KONUDA yazacak fazla birşeyim yok sanırım.....AYYA kardeşimiz dolduracak ondan kalanları...

Rabbime emanet olunuz..

berat05

Yönetici
güncelleme

güncelleme

Ve Aleyküm selam canım
hatırlamaz olurmuyuz ben sizlerin yazılarınızı desteklerinizi okudum Burcum canım kardeşim ve siz can kardeşlerimin vesilesiyle nice kardeşlerimiz hayra adım attı benden başka kardeşlerimde aynı durumdaymış dedi..Yazdıklarını okuyunca yüreğim acıdı..inanıyorumki bu yazdıkların nefsinin konuşması..Aslında biz en çok herdaim nefsimizle savaş halinde olduğumuzu unutuyoruz..Biz bu dünyadan göçene kadar bu savaş devam ediyor-edecek..Asıl savaş sen Rahman'a adım atınca başlıyor.. önce zaten nefsin istediklerini yaptığımız için bizimle uğraşmıyordu uğraşmaya gerek duymuyordu..Ama Biz hak yola adım atınca bizimle daha çok uğraşıyor..Ama Hamdolsun ki imanımız var hiç hırsız boş eve girermi girmez..Bizim İmanımız davamız okadar kıymetli ki bu nedenle bizimle çok uğraşıyor..
Ne mutlu ki sana çevrende hiç tesettürlü kimse yokken tesettürle nurlenmışsın..Rabbim lütuf etmiş..Hepbirlikte Tebliğ ve desteğe devam inşallah diyoruz..
Rabbim ne güzel ilk tebliğini en yakın ailene yakınlarına yapabilme imkanı sunmuş sana sen bu dava için ne kadar dik durursan kararlı olursan Rabbimizin izniyle inşallah bu davanın güzelliğini çevrendekilerede yansıtabilirsin..Canım evimizde şuan tek tesettürlü kişi benim..akrabalarımdanda çok sayılı kişiler en yakınımda sadece kuzenimin eşi yengem var..Tesettüre girdikten sonra şaşıranlar oldu..Ailem bekliyordu ama zamanını bilemiyordu..Çünkü tesettürden önce çok dile getiriyordum Rabbimin emrini yerine getirmek istediğimi çok sorularla karşılaştım..Ailemin haberi yoktu başörtümü aldım ben kapanacağım dedim..şaşırdılar..uzun süre beni izlediler konuştuk Hamdolsun saygı duydular..
Başörtülerimi sonra çoğunlukla annem aldı birlikte beğendik..geçen senede hamdolsun pardesüme kavuştum pardesümüde ailemin haberi olmadan aldım buradki siz kardeşlerimden dualar istedim eve pardesülü gittim anneme süpriz oldu..pardesü hakkındada çevremde çok soru aldım yakın akrabalarımla tesettürümle ilgi çok konuştuk..Hamdolsun ailem çevremdekiler alıştı saygı duyuyorlar..
zaman içersinde anneciğim destek oldu çevremdeki kişilerle konuşurken..
Biz nefsimize yenik düşüyoruz Rabbim hepimize nasip etsin inşallah dedi
Annem arada hadi bağlayalım nasıl olucam diyor Maşallah barekallah çok yakışıyor..
onu öyle görünce duygularımı anlatamam çok dua ediyorum ümmeti Muhammed için Rabbim herkese tesettür nurunu nasib etsin inşallah..
Peygamberlerde ailesiyle sınanmamışmı canım..Yeterki Rabbim ol desin naib etsin..
Biz tevekkül edip çok dua edelim Tesettürümüze sahip çıkıp Rahman'a sığınalım..
Rabbim herşeyi güzel eyliyor...Bizlere şükür düşüyor..
Rabbim bu aciz/günahkar kuluna tesettürü lütuf ettiyse..
Biliyoruzki Rahmeti sonsuz Rabbimizin biliyoruz bu yollar dikenli Ama Sonunda Gül'e ulaşmak var Rahman'nın rızası var...
Biz bize verilen emanete en güzel şekilde sahip çıkalım..
Bak ne güzel hanenizde bir gül açmış o gül sensin..Çevrendekilere inat nefsine inat gül kokuları savur etrafına Çünkü sen farklısın özelsin..Rabbimizin emrini yerine getirmiş başörtünle taçlanmışsın tesettür nuruyla nurlanmışsın.sen bu nurdan taçtan vazgeçmeye kalkarsan..çevrendekilerin düşündükleri nefsin fısıltısı gerçek olacak tesettür bir bez parçasıymış gibi gözükecek bir bez parçası kadar kolay terkedilebilinen vaz geçilebilinen..Bu dava için canlar feda edildi..biz bunu çok iyi biliyoruz ki tesettür bez parçası değil candan parça ve biliyoruzki Rabbimizin bir emri eğer biz tesettürlüysek Rabbimizin bir lütfu Rabbim tarifsiz huzuru bize sunmuş..nasip etmiş..
Bu nedenle canım asla tesettüründen vazgeçme ..Sahip çık öksüz bırakma tesettürünü herşeye Rağmen dimdik dur senin DavanHak...
Her tökezlediğinde Rabbimden bir inşirah iste inşirah suresinin ferahlığını..Rabbime sığının O'na Celle Celalühu Rağbet et.
şuan yaşadıkların nefsinin çelme takması yürekten inanıyorumki güzel kardeşim düşmeden tekrar ayağa kalkacak inşallah
çok uzun oldu hakkını helal et..
hayırlı haberlerini beklemekteyiz
Selametle kal canım
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin

:a07:

SU EDAM güzel kardeşim.........Allah celle celaluhu razı olsun inşallah

mir_erhan

Moderator
Allah Celle Celaluhu sizden de razı olsun kardeşim....

Yüreğim sizin yüreğinizdir.

Yani yollarımız da....hislerimizde aynı....

BU KONUDA yazacak fazla birşeyim yok sanırım.....AYYA kardeşimiz dolduracak ondan kalanları...

Rabbime emanet olunuz..

Sevgili Berat ablam içinden geçen burukluk hepimizde var
Üzüntümüz ortak. Buda böyle bir kardeşimizin hidayetiyle yüreğimiz kabına sığmazken
En büyük heyecanlarımız taşırken. Bu gibi durumlarda üzüntümüz böyle olur.
Hep beraber elimizden geleni yapacağız yine yılmadan usanmadan
Kanayan yüreğimizin yarasını sarmak yerine kardeşimizin hidayetten kopma yarasını sarmaya çalışacağız.

Ayça kardeşimiz inşallah yazdıklarımızı okur ve ne demek istediğimizi anlar.
Ben anlamaya çalışıyorum kardeşimi
Ama yok ne olursa olsun artık bu saatten sonra yapılacak bir hata bile ihanettir.
Bu Güzel dinin bu günlere gelmesi kolay olmadı.
Ne bedeller ödendi ve halen de ödüyor birileri.
Bizim ne özelliğimiz var yaşadığımız yer güzelse
Aşımız sıcak evimiz ferah yemeklerimizin çeşidi sınırsız ise
Uyumaktan gözlerimiz şişiyorsa
Bomba sesleriyle uyanan
Evlat acısı haberiyle irkilen
Yiyecek yemek başını sokacak yer bulamayandan üstünlüğümüz farkımız ne
Biz çok mu özeliz.
Biz tüm bunların hesabını nasıl vereceğiz

sanırım bizim yüreğimizi önce susturan sonra konuşturan
sonra avazınca haykırtan da bunlardır.
Tüm kalbi dualarımızla Ayça kardeşimizin ve nefsiyle mücadelede olan kardeşlerimizle beraberiz.

selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator

nefsimizi yerecek en ufak bir söze dahi katlanamayan bizler,sanırım taşlansak taşlayanı katletmek için elimizden geleni ardımıza koymazdık....
Yazdıklarınızı okurken Dursun Ali Erzincanlı abimiz mısraları geldi aklıma
"ey nefsim beni dinle
yan diyorum sana!
ateşlerin içinde yanan gibi yan..
can diyorum O na,anla beni..
canımın da içinde canan gibi can.."
Alev sarar da gözlerimi
Bir rüzgar soğutmayaçalışır..
Zamanla alevlere o rüzgar da alışır
Bilmez ki bu dünyanın bir oyunu
,bilemez..ateşin içimde olduğunu..
hala yanmaktadır gözbebeklerim
ve ben ateşten bir mektup oldum da,özgürlüğümü yaktım dünya adına
Onun adına adımı yaktım
Ve artık adına ortaktım
Rüzgar Dilbeste olmuştu nara
Söndürme gözyaşlarınla
Ağlama
Çünkü bize ağlamak düşmez
Bize yürümek düşer Sevgili nin ardında
Ağlamak yetmez..
Güzeldir hayranı olmak Nebinin
Ama sadece hayranlık yetmez.
Onun gibi olmadıktan sonra,bu yol ilelebet bitmez..

şu geçen ömründe nelere kandın
sen ki dünyanın süsüne aldandın
yandın ağladın,yine de uslanmadın
nereye bu gidiş;nereye ey yolcu

selametle kalın
Selam ve baki dualarımlaB)
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
:a07:

Allah celle celalüh razı olsun Sueda kardeşim.
Ellerine yüreğine sağlık.
Rabbim hakkıyla anlayıp uygulayanlardan eylesin.
selam ve dua ile

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Tebliğ ve desteğe devam inşallah

Tebliğ ve desteğe devam inşallah

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Berat ablacığım mir erhan değerli kardeşim yazdıklarınız insanın yüreğini sızlatıyor
Birbirinden kıymetli kelimler inci tanesi gibi yürekleri aydınlatıyor..inci tanesi gibi hasas bir okadar etkileyici çok ince bir çizgi..kelimeler yürekten dökülünce cümlelere hisler kelam olunca diyorsun bu kadar güzel ifade edilebilir/hissetirilebilir.. yüreklerinize sağlık..bu kıymetli yazılarınızdan nasiplenenlerden olmamız duasıyla inşallah..
aylin tekdileğim şehadetgülü tekdileğim sümmeye leyfennur can kardeşlerim herdaim yürekleriyle destek olan isimlerini bilip bilmediğim değerli kardeşlerim..yüreklerinize sağlık
Rahman Celle Celalühu sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah
yüreğimin bir yanında hüzün var yürek sızlıyor..bir yandan şükür sedası yükseliyor..
YaRab Senin rızan için Tebliğ ve desteğe devam eden değerli kardeşlerimden razı ve hoşnut ol..şükürler olsun ki Rabbime sizin gibi değerli ablalarım abilerim kardeşlerim var..
hepinizin yazılarını okurken duygulanmamak elde değil..Maşallah Barekallah subhanallah Rabbim siz ve sizin gibi ablalarımızın abilerimizin kardeşlerimizin sayısını artırsın inşallah..
bizleri nasiplenenlerden eylesin inşallah..
selametle kalınız
selam ve baki dualarımla
En Güzel Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
sueda kardeşim.tabiki tebliği ve destek şart .bu konu benim içimin yarası.fakat aşamıyorum.resmi dairede olduğumdan herşey göze batıyor.ama pes etmek yok.mücadeleye devam.allahın izniyle.....
Sadece üzüldüğüm bir konu var sizlerle paylaşmak istiyorum.tesettüre uygun olmayan kıyafetleri çevremde görmek beni çok rahatsız ediyor bu durum gittikçe artıyor malesef......
Tesettür tam bütünlüktür.maneviyattır.kadının kalkanıdır ,şerefidir.lütfen bunu çok iyi taşıyalım.başımız kapalı ama kot pantolon ve aşırı makyaj vs.dar kıyafetler dikkat çeken davranışlar.......
Lütfen örtümüzü hakkıyla layıkıyla bir müslüman hanıma yakışacak şekkilde taşıyalım.çevremde gördüğüm kapalı kardeşlerimle gurur duymak istiyorum.
Allaha emanet olun.selametle kalın.hakkınızı helal edin.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
sueda kardeşim.tabiki tebliği ve destek şart .bu konu benim içimin yarası.fakat aşamıyorum.resmi dairede olduğumdan herşey göze batıyor.ama pes etmek yok.mücadeleye devam.allahın izniyle.....
Sadece üzüldüğüm bir konu var sizlerle paylaşmak istiyorum.tesettüre uygun olmayan kıyafetleri çevremde görmek beni çok rahatsız ediyor bu durum gittikçe artıyor malesef......
Tesettür tam bütünlüktür.maneviyattır.kadının kalkanıdır ,şerefidir.lütfen bunu çok iyi taşıyalım.başımız kapalı ama kot pantolon ve aşırı makyaj vs.dar kıyafetler dikkat çeken davranışlar.......
Lütfen örtümüzü hakkıyla layıkıyla bir müslüman hanıma yakışacak şekkilde taşıyalım.çevremde gördüğüm kapalı kardeşlerimle gurur duymak istiyorum.
Allaha emanet olun.selametle kalın.hakkınızı helal edin.

kardelele kardeşim,bende eğitimciyim.arkadaşlar sağolsun o kadar açık giyiniyorki ben uzun etek vaya uzun kollu giyince iğneliyorlar.diğer konuya gelince bir tanıdığım var kapalı ama geçen yıla kadar bikini ile denize giriyordu.şimdi haşema giyiyormuş ama saçını kapatmıyor.aynı kişi beni açık olduğum için eleştiriyor ama kendisi ve eşi burası iran değilki bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorlar.ben nasıl olduğunu anlamıyorum.anlayan varsa banada açıklasın.selamlar

berat05

Yönetici
Su edam....mir_erhan kardeşim...teşekkürler.... diğer kardeşlerimize

Su edam....mir_erhan kardeşim...teşekkürler.... diğer kardeşlerimize

Sevgili Berat ablam içinden geçen burukluk hepimizde var
Üzüntümüz ortak. Buda böyle bir kardeşimizin hidayetiyle yüreğimiz kabına sığmazken
En büyük heyecanlarımız taşırken. Bu gibi durumlarda üzüntümüz böyle olur.
Hep beraber elimizden geleni yapacağız yine yılmadan usanmadan
Kanayan yüreğimizin yarasını sarmak yerine kardeşimizin hidayetten kopma yarasını sarmaya çalışacağız.

Ayça kardeşimiz inşallah yazdıklarımızı okur ve ne demek istediğimizi anlar.
Ben anlamaya çalışıyorum kardeşimi
Ama yok ne olursa olsun artık bu saatten sonra yapılacak bir hata bile ihanettir.
Bu Güzel dinin bu günlere gelmesi kolay olmadı.
Ne bedeller ödendi ve halen de ödüyor birileri.
Bizim ne özelliğimiz var yaşadığımız yer güzelse
Aşımız sıcak evimiz ferah yemeklerimizin çeşidi sınırsız ise
Uyumaktan gözlerimiz şişiyorsa
Bomba sesleriyle uyanan
Evlat acısı haberiyle irkilen
Yiyecek yemek başını sokacak yer bulamayandan üstünlüğümüz farkımız ne
Biz çok mu özeliz.
Biz tüm bunların hesabını nasıl vereceğiz

sanırım bizim yüreğimizi önce susturan sonra konuşturan
sonra avazınca haykırtan da bunlardır.
Tüm kalbi dualarımızla Ayça kardeşimizin ve nefsiyle mücadelede olan kardeşlerimizle beraberiz.

selam ve dua ile

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah

Berat ablacığım mir erhan değerli kardeşim yazdıklarınız insanın yüreğini sızlatıyor
Birbirinden kıymetli kelimler inci tanesi gibi yürekleri aydınlatıyor..inci tanesi gibi hasas bir okadar etkileyici çok ince bir çizgi..kelimeler yürekten dökülünce cümlelere hisler kelam olunca diyorsun bu kadar güzel ifade edilebilir/hissetirilebilir.. yüreklerinize sağlık..bu kıymetli yazılarınızdan nasiplenenlerden olmamız duasıyla inşallah..
aylin tekdileğim şehadetgülü tekdileğim sümmeye leyfennur can kardeşlerim herdaim yürekleriyle destek olan isimlerini bilip bilmediğim değerli kardeşlerim..yüreklerinize sağlık
Rahman Celle Celalühu sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah
yüreğimin bir yanında hüzün var yürek sızlıyor..bir yandan şükür sedası yükseliyor..
YaRab Senin rızan için Tebliğ ve desteğe devam eden değerli kardeşlerimden razı ve hoşnut ol..şükürler olsun ki Rabbime sizin gibi değerli ablalarım abilerim kardeşlerim var..
hepinizin yazılarını okurken duygulanmamak elde değil..Maşallah Barekallah subhanallah Rabbim siz ve sizin gibi ablalarımızın abilerimizin kardeşlerimizin sayısını artırsın inşallah..
bizleri nasiplenenlerden eylesin inşallah..
selametle kalınız
selam ve baki dualarımla
En Güzel Allah Celle Celalühu emanetsiniz

B)

Hayat öylesine çabuk geçiyor ki....elimizde ne kaldığına....neyi kazandığımıza dikkat edemeden...bir bakmışsınız ki geçiveriyor...

Kimimiz tesettürü yapamaz ken bir diğeri namazı eda edemiyor...

Gözler dünya üzerinde....Gözler diğerlerinde....

Gözlerin gördüğüne elbet...Yürekler dayanmaz....O Hidayetin dokunduğu yürekler var ya daha çok üzülür...anlamaz...anlayamaz...

Bizler çalıştığımız ortamlardaki kişilerin bakışlarına değil...yüreklerine bakalım....
Sabretmeden İMTİHANI KAZANMAK VAR MIDIR ?

Size bakılan o gözlere siz merhametle bakın....çünkü bilmiyorlar....yapamıyorlar....yapmıyorlar...

Size değen o sözlere güzel sözlerle karşılık verin...çünkü açlar...bilmiyorlar..kimse söylememiş o güzellikleri..bahsetmemiş....Rahman'la olmanın değerini...

Bizler ALLAH Celle Celaluhu için burdayız....nereye gidersekte O'nunla beraberiz.Yani sizi gören O'nu hatırlayacak....yürekleri sıkışacak....üzülecekler...

En güzel tebliğdir bu...konuşmadan görüyorlar zaten....BEN BUYUM diyorsunuz...fazla söze hacet yok der gibi...
Yüreğiniz bırakın merhamet dolsun....Diğerleri için , size bakan kötü gözler için merhamet dileyin,kalplere hidayet dileyin.....

Siz el uzatın....tebliğ için...ALLAH c.c. için..

Bırakın kim ne derse desin...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat öylesine çabuk geçiyor ki....elimizde ne kaldığına....neyi kazandığımıza dikkat edemeden...bir bakmışsınız ki geçiveriyor...

Kimimiz tesettürü yapamaz ken bir diğeri namazı eda edemiyor...

Gözler dünya üzerinde....Gözler diğerlerinde....

Gözlerin gördüğüne elbet...Yürekler dayanmaz....O Hidayetin dokunduğu yürekler var ya daha çok üzülür...anlamaz...anlayamaz...

Bizler çalıştığımız ortamlardaki kişilerin bakışlarına değil...yüreklerine bakalım....
Sabretmeden İMTİHANI KAZANMAK VAR MIDIR ?

Size bakılan o gözlere siz merhametle bakın....çünkü bilmiyorlar....yapamıyorlar....yapmıyorlar...

Size değen o sözlere güzel sözlerle karşılık verin...çünkü açlar...bilmiyorlar..kimse söylememiş o güzellikleri..bahsetmemiş....Rahman'la olmanın değerini...

Bizler ALLAH Celle Celaluhu için burdayız....nereye gidersekte O'nunla beraberiz.Yani sizi gören O'nu hatırlayacak....yürekleri sıkışacak....üzülecekler...

En güzel tebliğdir bu...konuşmadan görüyorlar zaten....BEN BUYUM diyorsunuz...fazla söze hacet yok der gibi...
Yüreğiniz bırakın merhamet dolsun....Diğerleri için , size bakan kötü gözler için merhamet dileyin,kalplere hidayet dileyin.....

Siz el uzatın....tebliğ için...ALLAH c.c. için..

Bırakın kim ne derse desin...

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah değerli ablacığım
etkilenerek izlediğim bir videoyu eklemek için bu konuya gelmiştim
yazınızı beni çok duygulandırdı.. yüreğinize bereket yüreğinize sağlık
Allah Celle Celalühu sizden razı ve hoşnut olsun inşallah
sadece dua edebiliyorum zaten başka kelam gerek yok../bulamıyorum..
Sizlerin arasında nefes aldırtan bu manevi atmosferde bulundurtan Rabbime sonsuz şükürler olsun
selametle kalınız
baki selam muhabbet ve dua ileB)
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
tevafuk bu videoyu izledim /etkilendim/siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim

tevafuk bu videoyu izledim /etkilendim/siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim

Embedded media from this media site is no longer available

Rabbim şeytanın şerrinden bizleri muhafaza etsin inşallah
Tesettürümüzü hakkıyla taşıyanlardan olmamız/sahip çıkmamız duasıylaB)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Başörtüsü
Bir tarihin tutsak görüntüsü
Başörtüsü
Suçların en gizli dürtüsü
Başörtüsü
Bir yüreğin deprem öyküsü
Başörtüsü
Bir hayalin içten çöküntüsü
Başörtüsü
Girift çelişkiler örüntüsü
Başörtüsü
Aşkın ipek örtüsü
Bir medeniyet kürsüsü
Bir özgürlük türküsü
Bir takva süngüsü
Ve kötülük sürgüsü
Başörtüsü
İnanç ve ahlakın sağlam köprüsü
Başörtüsü
Geleceğin yitmeyecek tütsüsü
Başörtüsü
Bir genç kızın en güzel süsü

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
başörtülülerin halini düşündükçe ağlamak istiyorum
ama hakkıyla taşıyanlara değil
başına takıp içindeki kararmış dünyayı saklayanlara
içindeki pislikleri bu türbanla örtmeye çalışanlara
bu örtünün altından hain düşüncelerinin görülmediğini sananlara
hayvani arzularını bu örtüyle kapatmaya çalışanlara....
yazıklar olsun bu örtünün adını lekeleyenlere
bu örtüyü de kendileri gibi kirletmeye çalışanlara
yazıklar olsunnn
yazıklar olsuuun
bu örtüyü başında hakkıyla taşıyan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar arkadaşlar! Nasılsınız? Uzun zamandır nete giremiyorum; girince de cüzlerimi bildirimek için giriyorum. Yine çok güzel şeyler yazmışsınız, fazla sayfa okuyamadım ama okuduklarımda yetti. Kapanmak isteyen kardeşlerimize çok güzel destek oluyorsunuz... ALLAH C.C. razı olsun sizlerden...ALLAH C.C. hepimizin yardımcısı olsun... Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt