Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Canım sen elif gibi duruşunla karalılığınla zaten biz kardeşlerine farkındalığın hissetirdin.
ve bizlere hayr yolunda vesile örnek oluyorsun
Maşallah barekallah dedik..
Sadece senin düşüncelerini sesli tekrar ettim..
Kendi şahsıma nefsimin bu tekrarlara sesli düşüncelere ihtiyacı oluyor..
Yüreğim herşeyin farkında ama bir kardeşim sesli düşündüğünde yüreğim rahatlıyor..
Nefsime diyorum bak tek benden değil kardeşlerimden de duy biz çok fazlayız..seni yeneriz diyorum
Rabbim cümlemizi bir an bile olsun nefsimizle başbaşa bırakmasın,Tesetürümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşallah
Selametle kal canım
Baki selam ve dua ileB)
canım Allah razı olsun içimi o kadar rahatlattın ki,söylediklerinin bilicindeyim yanlız Allah'ımın yolundan sapmak istemiyorum tesettürümü çıkararak.Kendi isteğimle hiçbir zorlama olmadan kapandım ve inşallah bu dünyadaki sınavımı geçmeyi Allah (c.c.)nasip eder. İçimi rahatlattın Allah razı olsun.Allah a emanet ol
Canım sen elif gibi duruşunla karalılığınla zaten biz kardeşlerine farkındalığın hissetirdin.
ve bizlere hayr yolunda vesile örnek oluyorsun
Maşallah barekallah dedik..
Sadece senin düşüncelerini sesli tekrar ettim..
Kendi şahsıma nefsimin bu tekrarlara sesli düşüncelere ihtiyacı oluyor..
Yüreğim herşeyin farkında ama bir kardeşim sesli düşündüğünde yüreğim rahatlıyor..
Nefsime diyorum bak tek benden değil kardeşlerimden de duy biz çok fazlayız..seni yeneriz diyorum
Rabbim cümlemizi bir an bile olsun nefsimizle başbaşa bırakmasın,Tesetürümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşallah
Selametle kal canım
Baki selam ve dua ileB)