Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (11 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah-Rabbimsenden razı ve hoşnut olsun..inşallah

Esselamu aleyküm ve Rahmetullah-Rabbimsenden razı ve hoşnut olsun..inşallah

ALLAH razı olsun inşa-ALLAH su-edam rahman senide yanımda kardeşim olarak daim etsin inşa-ALLAH mevlam her güzelligi paylaşmabilmemize olanak versin inşa-ALLAH hayırlısı ile..

saolasın güzel bacım benim..mevlayı bulanlardan,aşkı tadanlarda ol emi :)

selametle..
RAHMAN'A EMANETSİN...

Canım yüreği güzel kardeşim:a12:
dualarına Canı gönülden Amin..Amin..Amin..
Yürekten yüreklere sevgi köprüleri kuran Rabbimize sonsuz şükürler olsun
Baki selam muhabbet ve dua ileB)
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07:

sonbahar34

Kayıtlı Kullanıcı
cok dogru soyluyorsunuz.benım ıcın dua edın lutfen..Allah kımseyı seytana yenık dusurmesın.

Ve Aleyküm selam Sevgili kardeşim.
Hoş geldiniz. Ne iyi edip geldiniz. inşallah araşrıp daha sık gelmeye çalışınız ve en önemli si bu güzel bölümde daha önceki kardeşlerimizin güzel ve ibret dolu hikayelerini bulacaksınız. ve ilaç gibi yazılarıyla destek veren Yürekleri iman dolu güzel kardeşlerimizin yazılarını bulacaksınız. Allah sizden ve o kardeşlerimizden razı olsun.

Allah celle celalüh dilediğine hidayet dilerse kalbine hükmeder işaretler verir.
Ve inşallah sizler bu yol üzeresiniz.
Yalnız dikatimiz çeken haklı olarak hani sormuşsunuzya Ev kızı olsam sıkılırmıyım.
Neden eve kapanacaksınız ? Dininiz imanınız tesettürünüz için.
Öğrenmek ve Tebliğe biran önce başlamak için.
Siz hiç kuran okurken sıkılan ya da sıkıntı basan birini görmüşmüsünüz.
Sevgili kardeşim Allah celle celalüh ün emirlerini yerine getirinceye kadar şeytan çok askeriyle uğraşır.
Ama bir adım attımı insan Allah celle celalüh onlarca adım yakın olur kuluna.
O Celle celalü yaklaştımı Şeytan artık uğrayabilirmi.
İNSAN HİÇ SIKILIRMI Allemlerin Rabbinin EMrini yerine getirirken.
Hiç sıkılırmı EFENDİMİZİN yapın dediği şeyi yaparken insan.
Sıkıntı verseydi SÜMEYYE annemiz ilk şehitlerden olmazdı
Hiç sıkıldımı canını verirken ANNEMiZ. bize düşen onun kanını döktüğü yeri ezmemek.

Sevgili kardeşim inşallah şanslı olanlardansınız.
Siz hiç korkmayın hiç çekinmeden ADıM atabilirsiniz Hemde teredütsüz.
Allah celle cellalüh bu yolda sizlerin Yar ve Yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile

sonbahar34

Kayıtlı Kullanıcı
Okadar guzel seyler yazmısınkı abla cok sağol, çok mutlu oldum. mesajını okuyorum tekrar bastan okuyorum.ıyıcene kalbıme yerlestı dıyebılırım.ılkonce bunu aıleme soylemem lazım.karsı cıkmazlar bılıyorum ama ısten ayrılmam gerekıcek.hayırlısıyla ınsallah olur. selam ve dua ile..

Ve Aleyküm selam canım kardeşim
Değerli abimiz.değerli ablacığım ve değerli kardeşimiz
Yüreklere hitab eden kıymetli duygu yüklü sözler yazmışlar
Rabbim cümlesinden razı ve hoşnut olsun...
Canım senin yazdıklarını okudum..Bir bebek geldi gözümün önüne..
Hani bebek önce emekler sonra yavaş yavaş adımlarını atar ve en sonunda yürümenin verdiği mutluluk..
Allah Celle Celalühu sana ne kadar güzellikler sunmuş..
Sen minik minik hayır dolu adımlar atmışsın hayatında şimdi sıra huzur dolu büyük adıma gelmiş..
Rabbim ilk önce secde muhabbeti nasib etmiş..Şimdide tesettür muhabettin için senin adım atman gerekiyor..beklemeden hayırlı kutlu adımını at canım..
Senin baharın olsun hayatının en güzel adımı olsun..
Tesettürün tesettür nurun hayırlara vesile olsun..
mirerhan değerli kardeşimiz ne güzel belirtmiş yüreğine sağlık
Neden eve kapanacaksınız ? Dininiz imanınız tesettürünüz için.
Öğrenmek ve Tebliğe biran önce başlamak için.
Siz hiç kuran okurken sıkılan ya da sıkıntı basan birini görmüşmüsünüz.
Sevgili kardeşim Allah celle celalüh ün emirlerini yerine getirinceye kadar şeytan çok askeriyle uğraşır.
Ama bir adım attımı insan Allah celle celalüh onlarca adım yakın olur kuluna.
O Celle celalü yaklaştımı Şeytan artık uğrayabilirmi.
İNSAN HİÇ SIKILIRMI Allemlerin Rabbinin EMrini yerine getirirken.
Hiç sıkılırmı EFENDİMİZİN yapın dediği şeyi yaparken insan.
Sıkıntı verseydi SÜMEYYE annemiz ilk şehitlerden olmazdı
Hiç sıkıldımı canını verirken ANNEMiZ. bize düşen onun kanını döktüğü yeri ezmemek.

Hiç canı sıkılırmı insanın?..
bu güzellikeri yaşarken hiç sıkılmaz can huzur bulur..
canım kardeşim ben çalışıyorum çok şükür Rabbime rızkım için belli bir sorumluluklarım olduğu için çalışıyorum..
Ama yüreğim çalışmamaktan yana evindeki güzel huzur maneviyat dolu yaşamın..
Rabbimin izin verdiği sürece hayırlar içersinde olmak
Öğrenmek ve tebliğe bir an önce başlamak kadar güzeli varmı..
Huzurun olduğu yerde İslamiyetin yaşandığı yerde
Can sıkılırmı..Bu Can bu fıtrat ile yaratılmış..Özüne döndüğünde,özünde kaldığında sıkılırmı
Sıkılmaz canım..
bu nedenle bekleme canım En Sevgilinin Kainatın Ümmetinin Müjdecisi olduğu gibi
Tesettürün için attığın ilk adım tesettür nuruyla nurlandığın günün senin müjden olsun hayatının baharı olsun..
Hayırlı haberlerini en kısa zaman almamız duasıyla
Selametle kal..
Selam ve baki dularımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07:​

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Allah cümlenizden Razı olsun,çok güzel açıklayıcı paylaşımlarınız var,Su-Eda kardeşim hepsini çok güzel derleyip,özetleyerek,sonbahar34 rumuzlu kardeşimizin ufkunun açılmasına vesile oldunuz inş.
Selam ve Dua ile

E

elif.m

Allah razı olsun kardeşlerim hepinizden.hepinize duacıyım.darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına inşallah en kısa zamanda...selametle...

-ÖZNUR-

Kayıtlı Kullanıcı
Alah'ın rahmeti üzerimize olsun kardeşlerim.sitenize yeni üye oldum inşallah cevap bulamadığım sorularıma yardımcı olursunuz.ben anne ve babmın bana öğrettiği kadarıyla rabbimi tanıyor ve yaşamaya çalışıyorum namazlarımı aksatmamaya çalışıyorum kul hakı yememeye...kısacası peygamberimize layık olmaya çalışıyorum fakat benim bi arkadaşım war ailesi dindar olmasına rağmen onun içinde fırtınalr kopuyor elimden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyorum fakat bazen sorularına cevap veremiyorum işte o soruları sizlere sorsam siz bana yardımcı olsanız ve ben cevapları arkadaşıma götürsem nasıl olur?inşallah isteğime olumlu cevap verirsiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun...

_YUSUF_

Yönetici
Alah'ın rahmeti üzerimize olsun kardeşlerim.sitenize yeni üye oldum inşallah cevap bulamadığım sorularıma yardımcı olursunuz.ben anne ve babmın bana öğrettiği kadarıyla rabbimi tanıyor ve yaşamaya çalışıyorum namazlarımı aksatmamaya çalışıyorum kul hakı yememeye...kısacası peygamberimize layık olmaya çalışıyorum fakat benim bi arkadaşım war ailesi dindar olmasına rağmen onun içinde fırtınalr kopuyor elimden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyorum fakat bazen sorularına cevap veremiyorum işte o soruları sizlere sorsam siz bana yardımcı olsanız ve ben cevapları arkadaşıma götürsem nasıl olur?inşallah isteğime olumlu cevap verirsiniz şimdiden hepinizden allah razı olsun...

Allah'ın rahmeti sizine üzerinize olsun
Üyeliğiniz hayılı ve daim olsun inşaAllah
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız inşaAllah
Sizde Mevlaya emanet olun

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Okadar guzel seyler yazmısınkı abla cok sağol, çok mutlu oldum. mesajını okuyorum tekrar bastan okuyorum.ıyıcene kalbıme yerlestı dıyebılırım.ılkonce bunu aıleme soylemem lazım.karsı cıkmazlar bılıyorum ama ısten ayrılmam gerekıcek.hayırlısıyla ınsallah olur. selam ve dua ile..
Esselamu Aleyküm canım
yüreklere Hissetiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun..
senin hayırlı haberinle bizlerde çok mutlu olacağız inşallah
Ne mutlu ailende destek olucak..
Ne güzel hayırlı bir yol kutlu bir yol..
Rabbim hakkında hayırlı ve güzel olanı nasib etsin
Rabbimin izniyle en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Selametle kal canım
Dualarda buluşmak duasıyla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin..
:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Allah cümlenizden Razı olsun,çok güzel açıklayıcı paylaşımlarınız var,Su-Eda kardeşim hepsini çok güzel derleyip,özetleyerek,sonbahar34 rumuzlu kardeşimizin ufkunun açılmasına vesile oldunuz inş.
Selam ve Dua ile
Ve Aleyküm selam değerli ablacığım.
Yüreklere hissetiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun..
Hepbirlikte Tebliğ ve Desteğe Devam inşallah
selametle kalın ablacığım
selam ve baki dualarımla,
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah-Rabbim cümlenizden razı ve hoşnut olsun inşallah

Esselamu aleyküm ve Rahmetullah-Rabbim cümlenizden razı ve hoşnut olsun inşallah

şöyle bi kardeşlerimin paylaşımlarını okudum çok duygulandım herkes aynı noktada buluşmuş ben de hamdolsun bu güzelliği 8 ay önce yaşadım ve her dışarı çıkışmda ilk gün yaşadığımı heyecanı yaşıyorum inanın şu anda bile kalbimde o garip duyguyu yaşıyorum RABBİM herkese nasip etsin inşaallah

selamun aleykum .. bende kapandıgım ilk günü anımsadım ilk dışarı çıkmamı ..

bir türlü başarörtüsüne iğneyi iliştiremiyordum .. .ellerim tirriyordu sanırım :)

hayatımda örtüğüm en uzun süren iğneleme işlemiydi ...

sonra gün boyu gülümsemiştim .. :)

Allah razı olsun kardeşlerim hepinizden.hepinize duacıyım.darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına inşallah en kısa zamanda...selametle...

HEP BİRLİKTE
Tebliğ

ve
Desteğe
Devam

İnşAllah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah
hoşgeldiniz:a12:
değerli abimiz belirtiği gibi
değerli abilerimiz değerli ablalarımız değerli kardeşlerimiz Rabbimizin izniyle yardımcı olacaktır
Selametle kalın
Selam vebaki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)​

-seleme-

Kayıtlı Kullanıcı
benmde hayatta en çok istediğim şey kapanmak ama kapanırsam ben tam anlamıyla yani pardesüde giymek istiyorum kapalı insanları her gördüğümde içim gidiyo ama bnm okul var ve ha orda görmüşler açık ha dısarda öyle düşündüğüm için kapanmak nasip olmadı ve babam pardesü giymeme izin vermiyo akrabalarımda bu işin o kadar kolay olmadığını sölüyo yavaş yavaş kapan yani etek giyin alış sonra eşarp takarsın sonra giyinirsin pardesü diyolar ama ben onları dinlemicem galiba hmn pardesü giyincem bu gibi paylasımlarınız için allah bin kere razı olsun

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
benmde hayatta en çok istediğim şey kapanmak ama kapanırsam ben tam anlamıyla yani pardesüde giymek istiyorum kapalı insanları her gördüğümde içim gidiyo ama bnm okul var ve ha orda görmüşler açık ha dısarda öyle düşündüğüm için kapanmak nasip olmadı ve babam pardesü giymeme izin vermiyo akrabalarımda bu işin o kadar kolay olmadığını sölüyo yavaş yavaş kapan yani etek giyin alış sonra eşarp takarsın sonra giyinirsin pardesü diyolar ama ben onları dinlemicem galiba hmn pardesü giyincem bu gibi paylasımlarınız için allah bin kere razı olsun

Kardeşim
RABBİM nuruyla nurlandırsın, ihlasını artısın,
muhabbetini artırsın, RABBİM razı olsun sizlerden.
selametle.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Sonsuz Selam ve Salat olsun En Sevgiliye ve Sahabisine sonsuz selam olsun

Sonsuz Selam ve Salat olsun En Sevgiliye ve Sahabisine sonsuz selam olsun

Ve Aleyküm selam canım
Öncelikle hoş geldin :a12:üyeliğin hayırlı ve daim olsun
Yaşına baktım, Maşallah Barekallah dedim..
Ne güzel ne mutlu yüreğinde yaşadığın duygular
Rumuzun seleme-Hz.Seleme(r.a.) yazdıklarında Hz.Seleme(r.a.) Gibi cesaret dolu sözler..
Evet bu iş o kadar kolay değil..yürek işi.. nefse zor gelir Rahman’a yönelmek..
Bu nedenle yürek ister hayırlı kutlu adımı atmak..
Bu kutlu adımı atmak için beklemek..niye bekliyoruz..garantimizmi var..
Ölüm hangimize ne kadar yakın yada nekadar uzak bilebiliyormuyuz..
Hayır..bilemiyoruz..Onun için ertelemek niye..
Bu tarifsiz huzur için beklemek niye..
Hz Hatice (ra.)hiç beklemişmiydi iman etmek için
Hiç beklememişti kayıtsız şartsız İman etmişti
Allah celle Celalühu ve Allah Celle Celalühu Resulüne..
Biz neyi bekliyoruz..Nice Sıkıntılar çileler çekilerek hayatımıza gelmiş İslamiyetin güzelliklerini yaşamak için Allah Celle Celalühu emirlerini yerine getirmek için..
Etrafımızda Elhamdülillah Müslümanlar var..Biz çile çekmeden doğduğumuzda Müslüman olmuşuz çok şükür..bize zülum eden yok..Biz En Sevgili ve Sahabesinin çektiği üzüntüleri eziyetleri çileleri çekmemişiz..Ahir zaman ümmeti olmuşuz..Bu kadar zor mu tek nefsimizle savaşmak..Onlar Binlerce kişilerle savaşmış biz tek nefsimizle savaşıyoruz..
En sevgili buyuruyor en büyük cihad nefis ile yapılan cihaddır biz ahir zaman ümmeti olarak savaşıyoruz. Nefsimizle..
Ama iman dolu göğüsler nice savaşlar yapıp. Çileler çekmişken bu nefisle savaşmak bu kadar zor olmamalı..
Bir adım atmak kutlu bir adım atmak.Hak din için nice aziyetler çeken bir peygamberin ümmeti olarak bize zor gelmemeli çünkü bu bir lütuf..yaşanılan huzur tarifsiz..
Bu hak yolda yaşayacağımız her sıkıntıda üzüntümüze nefsimize ağır gelenler karşısında..
En sevgilin zor anlarında bir müjde olarak inen ayetleri kendimize muhatap kılalım
Duha suresi
Rahmân ve Rahîm Allah'ın adıyla.
1.Kuşluk vaktine andolsun,
2.Karanlığı çöktüğü vakit geceye andolsun ki,
3.Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da.
4.Muhakkak ki âhiret senin için dünyadan daha hayırlıdır.
5.Şüphesiz, Rabbin sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın.
6.Seni yetim bulup da barındırmadı mı?
7.Seni yolunu kaybetmiş olarak bulup da yola iletmedi mi?
8.Seni ihtiyaç içinde bulup da zengin etmedi mi?
9.Öyleyse sakın yetimi ezme!
10.Sakın isteyeni azarlama!
11.Rabbinin nimetine gelince; işte onu anlat.

inşirah suresi
Rahman ve Rahim Olan Allah`ın Adıyla
1- Biz göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2- Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3- Ki o, senin belini bükmüştü;
4- Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5- Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6- Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır
7- Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8- Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Duha ve İnşirah surelerinin ferahlıklarını hisedelim yüreklerimizle
Bu nedenle canım hiç bekle kutlu adım için bekleme
Tesettür nuruna onun tarifsiz huzur ve mutluluğuna kavuş..
Hz.Seleme (ra) gibi yüreği cesaretli canım kardeşim..
Hayırlı haberlerni beklemekteyiz.
Selametle kal..
Selam ve baki dualarımla
En Güzel’e Allah Celle Celalühu emanetsin

Feraklit

Kayıtlı Kullanıcı
Bir erkek olarak yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama kendini hazır hissetmeyen daha doğru ifade ile sadece ve sadece Allah emrettiği için kapanma gereği duyma noktasında değilseniz sonunuzun hüsran olma ihtimali yüksektir, her başarısız deneme olayı dahada zorlaştırır, bir erkek olarak bunu nereden bileceğime gelince, 3,5 ay kadar önce sigarayı bıraktım elbetteki alakası yok ama alışkanlıkların terk edilmesi/kazanılması baabında bu söylediklerim dikkate alınmalıdır.

Yoksa kapanmak sorun değil, ben iş yerinde zikir çeken bir bayanın, yıllar sonra mini etekli halini de gördüm. Her olay gibi buda beyinde başlayıp beyinde bitecek bir olaydır. Aslında daha önemlisi Allah'ın bunu nasip etmesi gerekir, kişinin bir şeyi istemeside yeterli değldir, Allah dilemedikçe hiç bir şey olmaz. Alaka kurabilenlere dip not olarak bir kıssa düşeyim

Adamın biri (tabi ona "adam" denirse) evinin cami duvarı ile bitişik olduğu ve kendini bildi bileli o camiye adım atmadığı halde, Allah'ın kendisine bir şey yap(a)madığı ile övünür (veya alaycı bir yakarış) tarzda konuşuyormuş, mübareğin birisi "daha ne yapsın" demiş.

Evet, yıllardır caminin dibinde olduğu halde içine girmeyi nasip etmemiş, daha ne yapsın.

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
tum kardeşler çok samimi....ve çok güzel teşvik ediyorlar...ama bir insanın kapalı olmaması, onun tevhid noktasında eksikligni gosterir ve bizim davetimiz sadece Tevhid olmali....tamam klapandi ee sonra...halbuki bir kişide Tervhid inanci tam yerleşirse, vallahi billahi kapanir hem de seve seve....

Sadece bizler toplum olarak Tevhidi sadece, kelimeyi tevhidi soylemekte goruyoruz...halbuki bu okadar kolay bir kelime olsa tum peygamberlerin gonderilme gayesi olmazdi...Nahl suresi 36 ...biz her kavme Allaha ibadet edin ve taguttan sakinin dige peygamber goonderdik...

hic bir peygamber insanlari, namaza, oruca, kapanmaya cagirmayip....tevhid noktasinda egittikten sonra sahabeleri Allah rasulu sav sonra namaz ve diger emrler gelince sahabe yalniz işittik ve itaat ettik demiştir hatta oleki, kible degisince namazdayken birisi gelmis haber vermiş namazi bozmadan kibleyi degismisler ..bunu ancak Tevhidi butun olarak anlayan ve hayatina yansitan adamlar yapar...

KArdeşlerimizin niyyetine asla laf edemeyiz...zaten en cok sevdgim sey bir bayani guzel şekilde baştan sona örtülü gormek, siyah ve ya koyu bir rtuyle...ki bu renkli eşarplarla, bedene yapisan tisort ve pantolonlarla olacak iş deghil...bu renkli eşarplari giyen ve dikkat çeken Allah rasulun hadisinde bahs ettigi giyinik ciplaklardan başkasi degil...

tum kardeşlerimizden Allah razi olsun...guzel amelleri icin

elif89

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadşlar sizden içimi huzur dolduracak cümleler çıkacağını biliyrm ama şeytan vesvese veriyr tesettürlüyüm.İçimden gelerk kapandım.Yanlız iş bulamama konusu aklıma her düştükçe acaba açılsam ne olur diye düşünüyrm.Yardımcı olun arkadaşlarım

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm-nefislermize hitap eden çok güzel sözler Rabbim razıolsun ablacığım

Esselamu Aleyküm-nefislermize hitap eden çok güzel sözler Rabbim razıolsun ablacığım

berat05' Alıntı:
Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...

Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,
kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,
hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı Cumalar

hayırlı Cumalar

s.a arkadşlar sizden içimi huzur dolduracak cümleler çıkacağını biliyrm ama şeytan vesvese veriyr tesettürlüyüm.İçimden gelerk kapandım.Yanlız iş bulamama konusu aklıma her düştükçe acaba açılsam ne olur diye düşünüyrm.Yardımcı olun arkadaşlarım

Ve Aleyküm selam canım
Şeytan sana vesvese veriyor..
Bu kutlu adımdan vazgeçmek niye
geçici bir dünya hayatı için mi?
Geçici dünya hayatı için ebedi hayatımızımı kötü olmasını mı istiyoruz..
Tabiki hayır istemiyoruz..
Şimdi her yerde Kutlu doğum haftasının güzellikleri yaşanıyor..
Düşünelim Çok sevdiğimiz Efendimizin sallahu aleyhi ve sellem geldiğini bizim evimize buyurduğunu..
En sevgili evimizi şereflendirdiğinde bu kaygılarımızdan kaygılarımızın islamiyeti yaşamak değilde,dünyevi sorunlar olduğunu söyleyebilirmiydik yada düşünürmüydük..
Birde En sevgilinin islamiyet adına çektiği sıkıntılardan bahsettiğinde bu günlere kolay gelinmediğinden..Ahir zamanı ümmetine ötelerden selam yolayıp
kardeşlerimi görmek isterdim dediği ümmet olarak geçici dünya için kaygılanırmıydık üzülürmüydük..
Evet bu yol dikenli Ama sonunda Gül'e kavuşmak varsa..
Sabırla çekilen sıkıntıların huzuruyla..yolumuza devam etmeliyiz..
Şimdi nefsimiz iş aş diyor havalar ısınacak diyecek havalar çok sıcak vs..hiç susmuyor..
Biz Şeytanı mutlu etmeyelim ağlatalım .
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim diyerim ve kutlu adımla başladığımız yola devam edelim..
sendeleyebiliriz.ama her sendelemede elif gibi dimdik duralım inşallah..
Canım örtün senin tacın,senden bir parça,
elif deseler canından bir parçadan vazgeç parmağının birini ver dünyanın servetleri senin olsun..
hemen deriz/dersinki asla..
Bu nedenle canım örtünden vazgeçme..
İşte sınav şimdi başladı..Örtünün sınavı göster onu ne kadar çok sevdiğini ve örtünden vazgeçmeyeceğini
Tesettürüm seni çok seviyorum de..vazgeçme..
dualarımdasın canım
selametle kal
En Güzel'e Allah Celle Celallühu emanetsin

elif89

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm selam canım
Şeytan sana vesvese veriyor..
Bu kutlu adımdan vazgeçmek niye
geçici bir dünya hayatı için mi?
Geçici dünya hayatı için ebedi hayatımızımı kötü olmasını mı istiyoruz..
Tabiki hayır istemiyoruz..
Şimdi her yerde Kutlu doğum haftasının güzellikleri yaşanıyor..
Düşünelim Çok sevdiğimiz Efendimizin sallahu aleyhi ve sellem geldiğini bizim evimize buyurduğunu..
En sevgili evimizi şereflendirdiğinde bu kaygılarımızdan kaygılarımızın islamiyeti yaşamak değilde,dünyevi sorunlar olduğunu söyleyebilirmiydik yada düşünürmüydük..
Birde En sevgilinin islamiyet adına çektiği sıkıntılardan bahsettiğinde bu günlere kolay gelinmediğinden..Ahir zamanı ümmetine ötelerden selam yolayıp
kardeşlerimi görmek isterdim dediği ümmet olarak geçici dünya için kaygılanırmıydık üzülürmüydük..
Evet bu yol dikenli Ama sonunda Gül'e kavuşmak varsa..
Sabırla çekilen sıkıntıların huzuruyla..yolumuza devam etmeliyiz..
Şimdi nefsimiz iş aş diyor havalar ısınacak diyecek havalar çok sıcak vs..hiç susmuyor..
Biz Şeytanı mutlu etmeyelim ağlatalım .
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim diyerim ve kutlu adımla başladığımız yola devam edelim..
sendeleyebiliriz.ama her sendelemede elif gibi dimdik duralım inşallah..
Canım örtün senin tacın,senden bir parça,
elif deseler canından bir parçadan vazgeç parmağının birini ver dünyanın servetleri senin olsun..
hemen deriz/dersinki asla..
Bu nedenle canım örtünden vazgeçme..
İşte sınav şimdi başladı..Örtünün sınavı göster onu ne kadar çok sevdiğini ve örtünden vazgeçmeyeceğini
Tesettürüm seni çok seviyorum de..vazgeçme..
dualarımdasın canım
selametle kal
En Güzel'e Allah Celle Celallühu emanetsin

canım Allah razı olsun içimi o kadar rahatlattın ki,söylediklerinin bilicindeyim yanlız Allah'ımın yolundan sapmak istemiyorum tesettürümü çıkararak.Kendi isteğimle hiçbir zorlama olmadan kapandım ve inşallah bu dünyadaki sınavımı geçmeyi Allah (c.c.)nasip eder. İçimi rahatlattın Allah razı olsun.Allah a emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt