Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

can kardeşlerim,

Rabbim razı olsun sizlerden, emeklerinizin karşılığını iki dünyada da versin inşAllah,

Allah'a cc emanet olun güzel kardeşlerim,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

oy ablacım size yardım edebilmek nasip olmadı :a03:ama saolsun Canlarım yetişmişler :a12:
canım ablam inan bana mutlu oldum Aramıza o nura o eşsiz huzura hoşgeldin
ne guzel değilmi Rabbime bir adım daha gitmeyi hissetmek ne guzel değilmi bir gunhtan daha kurtulmak heleki bizler için farzsa.... Rabbim bu adıma karşılık seni hem bu dunyada hede ahriette butun guzellkleri yaşatsın.. Ablacım acıılırım diye sakın korkma nefis ve şeytan zorlandıklarında hemen buraya yaz olurmu her zaman duaya ve yardıma hazır kardeşlerin var bak bende gecen gun cok bunalmıstım şeytan nefis okadar zorladıki burdaki ve sitedeki kardeşimizin dualarıyla yendim cok şükür
canım ablam girebildiğinde sende diğer kardeşlerimize yardımcı olursan cok mutlu oluruz seni de aramızda görmekten Hidayete dogru kardeşimiz gibi oda cok yeni kapandı ve ne guzelki butun yazan kardeşlerimizin yardımna kosuyor Rabbim razı olsun ondan
ablacım Rabbime emanetsin selam ve dua ile

Ve Aleyküm Selam canım ablacığım
Öncelikle dualarınıza canı gönülden
Amin..Amin..Amin...
Çok duygulandım ve çok sevindim
Bu gün aldığım en güzel huzur verici haber:a15:
Maşallah Barekallah Subhanallah:a12:
Biz kardeşlerinizi sevindirdiniz Rahman c.c. sizden razı ve hoşnut olsun
Tesettürünüz hayırlı veTesettür nurunuz içinizdeki huzur ve mutluluk daim olsun
İnşallah
Rahman c.c. izniyle birbirimize duacıyız..
Rahman c.c tesettürü hakkıyla taşıyanlardan eylesin bizleri..
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz..
:a07:

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
Su-Eda, Burcu, Hidayetedoğru kardeşlerim; ALLAH hepinizden razı olsun, duygulandırdınız beni...Birbirlerini görmeden, tanımadan başkaları için sevinmek, üzülmek ne kadar güzel bir duygu... Buraya sık sık girip okuyordum ama yorum yazmadım şimdiye kadar...Burada çok güzel dostluklar var, ALLAH bozmasın inşallah... ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun... Selametle kalınız...

Allah sizden de razı olsun...Allah a yakın olmak için birleşiyor dualarımız, birbirimizi görmesek de Yüce Allah gönüllerde bir olmanın huzurunu nasıl da yaşatıyor bizlere değil mi..Şükürler olsun...Bakın bu sabah doğan güneş batmaya doğru yol alıyor günün son saatlerinde...Batışını görebilecek miyiz ya da yarın sabah doğuşuna şahit olabilecek miyiz bilinmez işte siz öyle güzel bir adım attınızki Rabbimizin nurundan bir parça da sizin yüreğinize doğdu şükürler olsun, öyle farkında öyle bilincinde yaşayın ki bu nurla, hep doğduğu anki huzur gelsin aklınıza...batışını hiç aklınıza bile getirmeden, sizi terketmesine izin vermeden hep Rabbimizin huzurunda olduğunuzu hissederek...ve hayata dair her şeye bu güzel örtünün içinde gülümseyerek bakın...yüzünüze bahşedilen nurani huzur sizi gören kızkardeşlerimizi, ablalarımızı da hayırlarla bereketlendirsin, gözyaşlarıyla Rabbimize dualar edip sizin gibi olmayı dilesinler inşallah...

Gelişmeleri paylaşın inşallah, huzurumuz daha da artsın canım ablacım, tekrar hayırlı olsun, mübarek örtünüzle hayırlara vesile günler olsun inşallah...

SELAM VE DUA İLE...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

dualarınıza can-ı gönülden ve içten amin,

biz birbirimizi Allah cc rızası için seviyoruz inşAllah Rabbimiz bu dostluğumuzu Cennetinde de sürdürmeyi nasip eder,

Su-Eda, Burcu, Hidayetedoğru kardeşlerim; ALLAH hepinizden razı olsun, duygulandırdınız beni...Birbirlerini görmeden, tanımadan başkaları için sevinmek, üzülmek ne kadar güzel bir duygu... Buraya sık sık girip okuyordum ama yorum yazmadım şimdiye kadar...Burada çok güzel dostluklar var, ALLAH bozmasın inşallah... ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun... Selametle kalınız...

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Ceylantur kardeşim ve hidayetedoğru kardeşim; ALLAH ne muradınız varsa versin, sağolun varolun...​

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

maşAllah kardeşim, Rabbim razı olsun senden, ne kadar güzel yazıyorsun, her zaman bi çırpıda okuyorum söylediklerini,

Allah'a cc emanet ol güzel kardeşim, selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

Allah sizden de razı olsun...Allah a yakın olmak için birleşiyor dualarımız, birbirimizi görmesek de Yüce Allah gönüllerde bir olmanın huzurunu nasıl da yaşatıyor bizlere değil mi..Şükürler olsun...Bakın bu sabah doğan güneş batmaya doğru yol alıyor günün son saatlerinde...Batışını görebilecek miyiz ya da yarın sabah doğuşuna şahit olabilecek miyiz bilinmez işte siz öyle güzel bir adım attınızki Rabbimizin nurundan bir parça da sizin yüreğinize doğdu şükürler olsun, öyle farkında öyle bilincinde yaşayın ki bu nurla, hep doğduğu anki huzur gelsin aklınıza...batışını hiç aklınıza bile getirmeden, sizi terketmesine izin vermeden hep Rabbimizin huzurunda olduğunuzu hissederek...ve hayata dair her şeye bu güzel örtünün içinde gülümseyerek bakın...yüzünüze bahşedilen nurani huzur sizi gören kızkardeşlerimizi, ablalarımızı da hayırlarla bereketlendirsin, gözyaşlarıyla Rabbimize dualar edip sizin gibi olmayı dilesinler inşallah...

Gelişmeleri paylaşın inşallah, huzurumuz daha da artsın canım ablacım, tekrar hayırlı olsun, mübarek örtünüzle hayırlara vesile günler olsun inşallah...

SELAM VE DUA İLE...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
dualarınıza can-ı gönülden ve içten amin,

biz birbirimizi Allah cc rızası için seviyoruz inşAllah Rabbimiz bu dostluğumuzu Cennetinde de sürdürmeyi nasip eder,

Amin candan yürekten kardeşim...

Hep birlikte, hep hayırlara vesile huzur dolu günlerimiz olsun inşallah..

Yüce Allah ahiret hesabımızda birbirimize ettiğimiz dualarımızla bizleri nurlandırsın inşallah, Cennetini hakedenlerden eylesin..

Bizlerin duaları yalnız Allah rızası için, çıkar gözetmeden, yürekte farklı hissedip dile başka şekilde ifade etmeden...

SELAM VE DUA İLE CAN KARDEŞİM..

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
maşAllah kardeşim, Rabbim razı olsun senden, ne kadar güzel yazıyorsun, her zaman bi çırpıda okuyorum söylediklerini,

Allah'a cc emanet ol güzel kardeşim, selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

Allah razı olsun güzel kardeşim, Rabbim yüreğimizde hissettiklerimizi hep en güzel şekliyle dışa vurmayı nasib etsin inşallah...

Burada herkesin yazdığı ayrı güzel ayrı değerli ve en güzeli de şu ki yazdıklarımızla birbirimize tesir edebiliyoruz şükürler olsun...

Sen de Allah a emanetsin canım kardeşim, hayırlı akşamlar olsun, SELAM VE DUA İLE KAL İNŞALLAH...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
Ceylantur kardeşim ve hidayetedoğru kardeşim; ALLAH ne muradınız varsa versin, sağolun varolun...​

Allah cümlemizden razı olsun...yüreğinizde hissettiklerinizin tesiriyle şu an kucak dolusu güller aldım sizden...Rabbim hepimizin muradını hayırlarla müjdelesin inşallah...

Şükrünüz bol olsun...SELAM VE DUA YÜREĞİNİZDEN HİÇ AYRILMASIN İNŞALLAH...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim hepimizden razı olsun inşAllah,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar, Allah'a cc emanet olun,

berat05

Yönetici
vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

Selamün Aleyküm

Benim için söylediğin herşeye gönülden teşekkür ediyorum. ALLAH cümlenizden razı olsun. Dün itibari ile kapandım, sabah namazına kalktığımda düşündüm; ya tekrar kapanmadan ölürsem! ALLAH' ın huzuruna nasıl gideceğim. Neyi bekliyorum hala, neden şimdi değil diye... Ve başımı kapattım... Daha önceki kapanmam da şubat ayında olmuştu, yine şubattayız. Tekrar açılmaktan korkuyorum, şimdi sizler varsınız ve ben o zamana göre daha çok şeyler biliyorum, öğreniyorum ( hala bilmediğim çok şey var ) lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin, tekrar açılmak istemiyorum... ALLAH örtümü daim eylesin... ALLAH hepinizin yar ve yardımcısı olsun... Selametle kalınız..

Esselamün aleyküm değerli kardeşimiz..

İşte bu düşünce ile her ibadetimize sarılsak ne güzel bir kul oluruz değil mi?

Rabbim cümlemizi doğru yoldan ayırmasın...

Rehberimiz KUR'AN-I KERİM yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM olsun...

Rabbim tesettürümüzü derimiz eylesin,zorluklara sabır göstermemiz için yardımcımız olsun inşallah..

Sizden Allah celle celaluhu razı olsun kardeşimiz

Bizleri ne kadar mutlu ettiniz....

Gönül birlikteliğimiz ile hepberaber daha nice kardeşlerimize ;

TEBLİĞ ve DESTEKLE buradayız inşallah

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
nisan21 ablacım.
kapandığınızı öğrendim.ve gerçekten çok sevindim.bir insanın eşini ,çocuklarını ,arkadaşlarını karşısına alıp kapanması,herkes karşı çıksa dahi ''ben Allah ın emirlerini yerine getireceğim ,sizin değil'' diyebilmek gerçekten çok zor.ki siz bunu başarmışsnız ablacığım.Allah kendisinden menmnun olduğu kullarını diğer kullarına da sevdirir.varsa hala karşı çıkan bu konuda üzülmeyin yani.eminim daha iyi bir çevreye sahip olacaksınız,inşalallahAllah bu kapalı halini devamlı kılsın inşallah abla.inşallah hiç bir güç onu sana kaybettirmez.hayırlı olsun.Allah a emnaet olun selametle..

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün aleyküm değerli kardeşimiz..

İşte bu düşünce ile her ibadetimize sarılsak ne güzel bir kul oluruz değil mi?

Rabbim cümlemizi doğru yoldan ayırmasın...

Rehberimiz KUR'AN-I KERİM yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM olsun...

Rabbim tesettürümüzü derimiz eylesin,zorluklara sabır göstermemiz için yardımcımız olsun inşallah..

Sizden Allah celle celaluhu razı olsun kardeşimiz

Bizleri ne kadar mutlu ettiniz....

Gönül birlikteliğimiz ile hepberaber daha nice kardeşlerimize ;

TEBLİĞ ve DESTEKLE buradayız inşallah

ALLAH razı olsun sizlerden, esas sizler beni mutlu ettiniz, yalnız bırakmadınız... ALLAH iki cihanda da sizleri mutlu etsin...

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
nisan21 ablacım.
kapandığınızı öğrendim.ve gerçekten çok sevindim.bir insanın eşini ,çocuklarını ,arkadaşlarını karşısına alıp kapanması,herkes karşı çıksa dahi ''ben Allah ın emirlerini yerine getireceğim ,sizin değil'' diyebilmek gerçekten çok zor.ki siz bunu başarmışsnız ablacığım.Allah kendisinden menmnun olduğu kullarını diğer kullarına da sevdirir.varsa hala karşı çıkan bu konuda üzülmeyin yani.eminim daha iyi bir çevreye sahip olacaksınız,inşalallahAllah bu kapalı halini devamlı kılsın inşallah abla.inşallah hiç bir güç onu sana kaybettirmez.hayırlı olsun.Allah a emnaet olun selametle..

ALLAH razı olsun kardeşim... 3 sene öncesine göre çok rahat kapandım; şöyle ki artık bana karşı çıkacak bir eşim yok ( ayrıldık ) olsaydıda zaten birşey değişmezdi, ben yine dinlemezdim :) Artık oğlumda karşı değil; o da eskiye göre daha bilinçli ve henüz bazı şeyleri yerine getirmesede daha duyarlı...Bende belki kapalı bir kızla evlenirim diyor ( inşallah ) Yani eskiye göre herşey daha güzel aslında...Sadece ben cesaret edemiyordum tekrar, istiyordum ama bir türlü olmuyordu... Herhalde tekrar açılma korkusu alıkoyuyordu beni, neyse ki kapandım sonunda... İnşallah hep böyle gider... Desteğiniz için ALLAH razı olsun... Mevlam hem bu dünyada hem ahirette mutlu etsin sizleri...​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Hayırlı Cuma'larB)
Rahman c.c. cümlenizden ebeden razı ve hoşnut olsun olsun
inşallah..
Maşallah Barekallah Subhanallah
Yazıları okuyunca bu güzel muhabbet karşısında duygulanmamak elde değil..
Burada gönülden gönüle kurulmuş sevgi köprüsü var
iyiki varsınız..
Sizleri Rahman c.c. için çok seviyorum
Siz değerli kardeşlerimle Muhabbeti sağlayan
Yüceler Yücesi Rahman c.c. sonsuz şükürler olsun..
Baki Muhabbetle ve baki dualarımla..
Tebliğe ve desteğe hepbirlikte devam inşallah
40vo2.gif
40vo2.gif
40vo2.gif
40vo2.gif
40vo2.gif
40vo2.gif
40vo2.gif
40vo2.gif

40vo2.gif

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm

Benim için söylediğin herşeye gönülden teşekkür ediyorum. ALLAH cümlenizden razı olsun. Dün itibari ile kapandım, sabah namazına kalktığımda düşündüm; ya tekrar kapanmadan ölürsem! ALLAH' ın huzuruna nasıl gideceğim. Neyi bekliyorum hala, neden şimdi değil diye... Ve başımı kapattım... Daha önceki kapanmam da şubat ayında olmuştu, yine şubattayız. Tekrar açılmaktan korkuyorum, şimdi sizler varsınız ve ben o zamana göre daha çok şeyler biliyorum, öğreniyorum ( hala bilmediğim çok şey var ) lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin, tekrar açılmak istemiyorum... ALLAH örtümü daim eylesin... ALLAH hepinizin yar ve yardımcısı olsun... Selametle kalınız..

maşallah...
böyle bir manzara insanı o kadar sevindiriyor ki
duygulamıyoru diyecek kimse olamaz her halde.
ben emim böyle manzara ya melekler gülümsüyordur.
ben emin ki şehitlerin seyyidi hazreti HAMZA ve Şehit ordusuyla gülümsüyordur.
onların kanlarıyla Allah c.c. nuru geldi bu günlere
onların kanlarının karşılığında bizler hidayete doğru yürüyoruz inşallah.
ve ben eminim ki şeytan ve ordusu o gece kahrolmuştur.
bizdua edelim Allahım biz hak yoldan ayırma diye
yeterki ihlasla bu duayı yapalım
inanın Rabbimiz Rahmetiyle kuşatacaktır bizleri...

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN​

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm değerli kardeşlerim

esselamün aleyküm değerli kardeşlerim

HAYIRLI VE BEREKETLİ CUMALARIMIZ OLSUN İNŞALLAH

Tüm kardeşlerime Selam olsun

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Nisan21 Rabbim kutlu etsin kapanmanızı..:) ne mutlu size.. hem sizin adınıza hemde biz kapalı hanımlar adına çok sevindim..
Rabbim kalbinde olupta icraate dökemeyen kardeşlerimize de ihsan etsin..:)

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
mir-erhan ve nazar57 kardeşim ALLAH razı olsun sizlerden. Yazıları okudukça gözlerim doluyor sağolun varolun. İyi ki bu siteyi bulmuşum ve sizleri tanımışım... Rabbime şükürler olsun. Hepinize hayırlı cumalar...

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt