Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam Rahmatullahu ve berakatuhu
Canlar ben geldim :) bende sizleri Allah için çok ama çok seviyorum Hepinizden Rabbim razı olsun ne guzeldualar etmişssiniz ne kadar guzel destekte bulunmussunuz dualarınızla ve desteğinizle cok şükür sorunumdan kurtuldum Rabbimkırıktesti kardeşimizdende razı olsun oda cok buyuk destek verdi :) şeytanın ve nefisin dinimizden uzaklastırmaya çalısmasıyla birkac hataya gunaha düştüm maalesef Rahmanımıza sığınıyorum mağfiretine inşallah affaeder beni bir ara okadar kötü oldumki dinimizle ilgili herşey silindi beynimden Efendimize aşkım söndü gibi hissetim dedimhalim neolacak cırpınmayada mecalim yoktu o gücü hissedemiyordum işte sizlerin oguzel duaları sayesinde yeniden kavustum cok şükür Elhamdulillah attlattımya o birkac gunu bundan guzeli varmı
Canlarımsınız hepiniz kardeşlerim ablalarım hepiniz ne kadar değerlisiniz bende
herkese hayırlı gunler selam ve dua ile

Hoşgeldin Burcu kardeşim, sıkıntından kurtulmana çok sevindim ve bir kez daha anladım duaların nasıl da kılıçtan keskin bir zincirle birbirine bağlanıp kenetlendiğini...Maşallah, Rabbim mağfiretine alsın inşallah seni ve hepimizi tövbelerimizle huzurunda bağışlasın...Güzel Mevla nasıl da buluşturuyor burada bizleri:a12:, varlığımız ve dualarımız hep birlikte hayırlara vesile olsun inşallah canım kardeşim...hayırlı günler,

SELAM VE DUA İLE

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim.insanlar ne kadarda çirkinleşmiş gerçek sevgi yok olmuş.beni tanıyanlar bilirler bir allahın kulunu sevdim o istedi diye başımı kapadım ama bu gün o kadar çirkin bir gerçeği öğrendimki ayaklarım yerden kesildi.meğerse bunlar aralarında iddiaya girmişler.bu kızın başınıda kapatırım kendimede aşık edebilirim diye.şimdi kendime kızıyorum ben nasıl inanmış nasıl sevmişim.başörtü yüzünden iddiamı olur.allahın emri üzerine dalga geçmek oyun oynamakmı olur.rabbim bu olanlar yüzünden başörtümden beni soğutmasınnnnnn

Aleyküm selam güzel kardeşim, her şeyden önce başörtün daim olsun inşallah..nerede, kimlerin yanında hangi vesile ile bulunursan bulun başında örtünü gururla, bilinçle, farkındalıkla taşıyanlardan ol inşallah...bırak seni oyuna getirenler ders alsın bundan, Rabbim onlara da hidayet nasib etsin...onlara kötülük dilemek bizlere yakışmaz... düşünki belki başını örtmek mevzusu söz konusu olmasaydı seni çirkin bir şeyle de deneyebilirdi o insan, Mevla seni doğruyla sınadı canım kardeşim.. sımsıkı sarıl, parçandan hiçbir vakit ayrılma inşallah...Sen başının örtüsüyle gururlan, huzurun onunla başladığına inan ve Rabbimize dua ile yaklaş, bak göreceksin daha ne güzellikler ne lütuflar bahşedilecek sana...ahir zamandayız ve ne yazıkki herkeste bu bilinç olmuyor...o kişi aklı sıra çevresine karşı sana istediğini yaptırabileceği izlenimini vermeye çalışmış ama Rabbimiz ona öyle güzel bir araç seçtirmişki daha orada kaybeden kendisi olmuş...İnsanlar her türlü planı kendi kendilerine yapabildiklerini sanıyorlar oysa Yüce Allah ın da bizim bilgimiz dışında bize hükmeden bir kudreti var..Bunun bilincinde ol ve sen rahat ol, huzurla yaşa inşallah canım kardeşim..Böyle yaşaki Allah karşına seni hakeden birini çıkarsın hayırlsıyla...

SELAM VE DUA İLE

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam Rahmatullahu ve berakatuhu
Canlar ben geldim :) bende sizleri Allah için çok ama çok seviyorum Hepinizden Rabbim razı olsun ne guzeldualar etmişssiniz ne kadar guzel destekte bulunmussunuz dualarınızla ve desteğinizle cok şükür sorunumdan kurtuldum Rabbimkırıktesti kardeşimizdende razı olsun oda cok buyuk destek verdi :) şeytanın ve nefisin dinimizden uzaklastırmaya çalısmasıyla birkac hataya gunaha düştüm maalesef Rahmanımıza sığınıyorum mağfiretine inşallah affaeder beni bir ara okadar kötü oldumki dinimizle ilgili herşey silindi beynimden Efendimize aşkım söndü gibi hissetim dedimhalim neolacak cırpınmayada mecalim yoktu o gücü hissedemiyordum işte sizlerin oguzel duaları sayesinde yeniden kavustum cok şükür Elhamdulillah attlattımya o birkac gunu bundan guzeli varmı
Canlarımsınız hepiniz kardeşlerim ablalarım hepiniz ne kadar değerlisiniz bende
herkese hayırlı gunler selam ve dua ile
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Hoşgeldin canım:)
Canım seni gördüğüme ve iyi olduğuna çok sevindim..:a15:
Rahman c.c. sonsuz şükürler olsun..
Yüreği güzel canım kardeşim..
Selametle kal
Baki muhabbet ve baki dularımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsin
:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Gönlü güzel kardeşim....

Yazacak şeyler çok ama.....bazen insanın elleri boşlukta kalıyor....bilemiyor ne yazacağını

Allah c.c. bu yaptıklarınızın karşılığını kat be kat versin her iki dünyada da...

Ne diyeyim...Allah c.c. rızası içinde yaşadığı kullarından olasınız inşallah

Ve Aleyküm Selam canım ablacığım..
Güzel duygularınız karşılıklı ablacığım..
Yürekten yüreğe bu sevgiyi sunan Ya Vedüd'e Sonsuz şükürler olsun
Rahman c.c. rızası için sizleri çok seviyorum..
güzel düşünceleriniz yüreğinin yansıması
Rahman c.c. sizden razı ve hoşnut olsun inşallah
Dualarınıza Cümlemiz adına Kalbi Amin...Amin..Amin..
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz..
:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim.insanlar ne kadarda çirkinleşmiş gerçek sevgi yok olmuş.beni tanıyanlar bilirler bir allahın kulunu sevdim o istedi diye başımı kapadım ama bu gün o kadar çirkin bir gerçeği öğrendimki ayaklarım yerden kesildi.meğerse bunlar aralarında iddiaya girmişler.bu kızın başınıda kapatırım kendimede aşık edebilirim diye.şimdi kendime kızıyorum ben nasıl inanmış nasıl sevmişim.başörtü yüzünden iddiamı olur.allahın emri üzerine dalga geçmek oyun oynamakmı olur.rabbim bu olanlar yüzünden başörtümden beni soğutmasınnnnnn

Ve Aleyküm Selam canım
Rahman c.c. cümlemize hidayet nasib etsin..
Bizlere doğruları/gerçekleri gösteren Rahman c.c. sonsuz şükürler olsun..
Didemciğim senin yaşadıkların hepimize örnek ve ders almamız gerekenler var canım
Bu en son anlattığınla yüreğinin huzur bulduğunun kafandaki şüphelerin gittiğini düşünmekteyim..
Yüreğimizde sadece Rahman c.c. rızası ve sevgisi daim olsun inşallah
Sana en güzel armağan Tesettürün canım tesettürün nurunu ve huzurunu herdaim yüreğinde yaşaman duasıyla
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsin..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
didem çok ama çok üzüldüm o kişiyi de allaha havale edelim hep beraber yazık çok yazık allahım böle insanlarla karşılaştırmsaın sakın başını açma sakın...ama çocuğa çok sinirlendim yaa başörtüsüyle idda mı olur sen bu çocuğu nezamandır tanıyosun

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam canım benim varsın onlar istediği gibi oyun oynasınlar ama bu oyunda en karlı cıkan sen oldun unutmaki herkesin cok isteyipte ulaşamadıgı tacımızı başında taşımaktasın ne mutlu sana sal Rabbimize ve şükret Sana bunu böyle vesile kıldıgı için Onlarıda Rabbimiz hidayet versin de ve gec cunku sen Onların o kötü oyun sonucunda örtüne kavustun dini bir sitede bircok sana yardım eden kardeşin oldu dogru yerdesin sen şuanda ha sana birkardeş sözü bak canım cok şükür böyle birşeyde cok karlı cıktın ama attıgın adımı mantıklı bir şekide dinimize göre at gunahların içine dalma olurmu kendine büyük bir ders cıkar canım benim örtüne lütfen sımsıkı sarıl Efendimizin sünnetlerine Rabbimize sımsıkı sarl bundan böyle olurmu
selam ve dua ile

ya gerçekten en karlı çıkan sen oldun hem başörtüsüne sahip oldun hemde böle bir insandan uzaklaştın şükür şimdi seni başörtünle sevecek biri çıkacak karşına inşallah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar herkese... Bende iki sene önce 5 ay kadar kapandım, bir sürü zorluğa rağmen ( eşim ve oğlum istememişti ama kabullendiler sonra) ve sonra çok büyük bir hata yapıp tekrar açtım başımı... Şimdi yine kapanmak istiyorum ama beni neyin engellediğini bilmiyorum, neyi bekliyorum bilmiyorum...

Ve Aleyüm selam ablacığım
Öncelikle sizde hayırlı akşamlarB)
Ne kadar güzel bu huzuru önceden tadanlardansınız..
Biz bayanlar tesettür fıtratıyla yaratıldığımız için
bizden bir parça olan tesettürümüzün eksikliğini yüreğimizde yaşamaktayız
Rahman c.c. merhameti ve lütufu sonsuzki biz kulları yanılsak her zaman bizimle
Hep bize güzellikler sunmakta
Hepimiz beşeriz ve nefsimiz var..
En Sevgilinin (sav) buyurduğu gibi en büyük nefsimizle yapılan Cihattır
Sizde nefsinizle mücadele halindeyiz
Ablacığım Rahman c.c. maşallah barekallah size yaşadıklarınız farkındalığını vermiş..
Hiç beklemeden hayırlı adımınızı attın..
Çünkü hiçbirimizin saniyelik bile garantisi yok
Rahman c.c. size ve bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını bu tarifsiz huzuru tatmalarını ve tesettürümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşallah
Ablacığım hayırlı ve güzel haberinizi beklemekteyiz..
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyüm selam ablacığım
Öncelikle sizde hayırlı akşamlarB)
Ne kadar güzel bu huzuru önceden tadanlardansınız..
Biz bayanlar tesettür fıtratıyla yaratıldığımız için
bizden bir parça olan tesettürümüzün eksikliğini yüreğimizde yaşamaktayız
Rahman c.c. merhameti ve lütufu sonsuzki biz kulları yanılsak her zaman bizimle
Hep bize güzellikler sunmakta
Hepimiz beşeriz ve nefsimiz var..
En Sevgilinin (sav) buyurduğu gibi en büyük nefsimizle yapılan Cihattır
Sizde nefsinizle mücadele halindeyiz
Ablacığım Rahman c.c. maşallah barekallah size yaşadıklarınız farkındalığını vermiş..
Hiç beklemeden hayırlı adımınızı attın..
Çünkü hiçbirimizin saniyelik bile garantisi yok
Rahman c.c. size ve bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmasını bu tarifsiz huzuru tatmalarını ve tesettürümüzü hakkıyla taşıyanlardan eylesin inşallah
Ablacığım hayırlı ve güzel haberinizi beklemekteyiz..
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz.

Selamün Aleyküm

Benim için söylediğin herşeye gönülden teşekkür ediyorum. ALLAH cümlenizden razı olsun. Dün itibari ile kapandım, sabah namazına kalktığımda düşündüm; ya tekrar kapanmadan ölürsem! ALLAH' ın huzuruna nasıl gideceğim. Neyi bekliyorum hala, neden şimdi değil diye... Ve başımı kapattım... Daha önceki kapanmam da şubat ayında olmuştu, yine şubattayız. Tekrar açılmaktan korkuyorum, şimdi sizler varsınız ve ben o zamana göre daha çok şeyler biliyorum, öğreniyorum ( hala bilmediğim çok şey var ) lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin, tekrar açılmak istemiyorum... ALLAH örtümü daim eylesin... ALLAH hepinizin yar ve yardımcısı olsun... Selametle kalınız..

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Benim için söylediğin herşeye gönülden teşekkür ediyorum. ALLAH cümlenizden razı olsun. Dün itibari ile kapandım, sabah namazına kalktığımda düşündüm; ya tekrar kapanmadan ölürsem! ALLAH' ın huzuruna nasıl gideceğim. Neyi bekliyorum hala, neden şimdi değil diye... Ve başımı kapattım... Daha önceki kapanmam da şubat ayında olmuştu, yine şubattayız. Tekrar açılmaktan korkuyorum, şimdi sizler varsınız ve ben o zamana göre daha çok şeyler biliyorum, öğreniyorum ( hala bilmediğim çok şey var ) lütfen benden dualarınızı eksik etmeyin, tekrar açılmak istemiyorum... ALLAH örtümü daim eylesin... ALLAH hepinizin yar ve yardımcısı olsun... Selametle kalınız..

ALlah yardımcınız olsun ablacım...sizin adınıza çok sevindim...Allah size bilmediklerinizi ogretsin...dogru bildiklerinizele dogru şekilde amel etmeyi nasip etsin...sizin için de bir konu açıp size de bir neşit hediyye edecegim inşallah :)...

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
ALlah yardımcınız olsun ablacım...sizin adınıza çok sevindim...Allah size bilmediklerinizi ogretsin...dogru bildiklerinizele dogru şekilde amel etmeyi nasip etsin...sizin için de bir konu açıp size de bir neşit hediyye edecegim inşallah :)...

ALLAH razı olsun... Sizlerin sayesinde inşallah herşey daha kolay olacak. Rabbim dostluğumuzu, arkadaşlığımızı daim eylesin... Selametle kalınız...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ve Aleyküm Selam canım ablacığım
Öncelikle dualarınıza canı gönülden
Amin..Amin..Amin...
Çok duygulandım ve çok sevindim
Bu gün aldığım en güzel huzur verici haber:a15:
Maşallah Barekallah Subhanallah:a12:
Biz kardeşlerinizi sevindirdiniz Rahman c.c. sizden razı ve hoşnut olsun
Tesettürünüz hayırlı veTesettür nurunuz içinizdeki huzur ve mutluluk daim olsun
İnşallah
Rahman c.c. izniyle birbirimize duacıyız..
Rahman c.c tesettürü hakkıyla taşıyanlardan eylesin bizleri..
Selametle kalınız
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsiniz..

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Maşallah, şükürler olsun, Allah daim etsin örtünüzü, iyi gününüzde de kötü gününüzde de onun bilinciyle yaşamak nasib olsun inşallah...Allah bu yolda farkına varıp da hayatımıza geçirebildiğimiz tüm doğrularımızı muhafaza etsin, bilmediklerimizi de öğrenip uygulayabilmeyi nasib etsin inşallah...

Dualarda buluşmak ne kadar güzel, arkadaşlar iyi ki açmışsınız bu konuyu...Allah cümlenizden razı olsun...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

oy ablacım size yardım edebilmek nasip olmadı :a03:ama saolsun Canlarım yetişmişler :a12:
canım ablam inan bana mutlu oldum Aramıza o nura o eşsiz huzura hoşgeldin
ne guzel değilmi Rabbime bir adım daha gitmeyi hissetmek ne guzel değilmi bir gunhtan daha kurtulmak heleki bizler için farzsa.... Rabbim bu adıma karşılık seni hem bu dunyada hede ahriette butun guzellkleri yaşatsın.. Ablacım acıılırım diye sakın korkma nefis ve şeytan zorlandıklarında hemen buraya yaz olurmu her zaman duaya ve yardıma hazır kardeşlerin var bak bende gecen gun cok bunalmıstım şeytan nefis okadar zorladıki burdaki ve sitedeki kardeşimizin dualarıyla yendim cok şükür
canım ablam girebildiğinde sende diğer kardeşlerimize yardımcı olursan cok mutlu oluruz seni de aramızda görmekten Hidayete dogru kardeşimiz gibi oda cok yeni kapandı ve ne guzelki butun yazan kardeşlerimizin yardımna kosuyor Rabbim razı olsun ondan
ablacım Rabbime emanetsin selam ve dua ile

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Su-Eda, Burcu, Hidayetedoğru kardeşlerim; ALLAH hepinizden razı olsun, duygulandırdınız beni...Birbirlerini görmeden, tanımadan başkaları için sevinmek, üzülmek ne kadar güzel bir duygu... Buraya sık sık girip okuyordum ama yorum yazmadım şimdiye kadar...Burada çok güzel dostluklar var, ALLAH bozmasın inşallah... ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun... Selametle kalınız...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,

Azerbaycan_li kardeşim, verdiğiniz destek ve öneriler için Rabbim razı olsun sizden,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar, Allah'a cc emanet olun,

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

ve aleyküm selam canım,

MaşAllah,

çok sevindim senin adına, inan doğru olanı yaptın,

Rabbim tesettürümüzü daim ve bizleri hakkıyla taşıyan kullarından eylesin,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar, Allah'a cc emanet olun,

Selamün Aleyküm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt