hidayetedogru
Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam Rahmatullahu ve berakatuhu
Canlar ben geldimbende sizleri Allah için çok ama çok seviyorum Hepinizden Rabbim razı olsun ne guzeldualar etmişssiniz ne kadar guzel destekte bulunmussunuz dualarınızla ve desteğinizle cok şükür sorunumdan kurtuldum Rabbimkırıktesti kardeşimizdende razı olsun oda cok buyuk destek verdi
şeytanın ve nefisin dinimizden uzaklastırmaya çalısmasıyla birkac hataya gunaha düştüm maalesef Rahmanımıza sığınıyorum mağfiretine inşallah affaeder beni bir ara okadar kötü oldumki dinimizle ilgili herşey silindi beynimden Efendimize aşkım söndü gibi hissetim dedimhalim neolacak cırpınmayada mecalim yoktu o gücü hissedemiyordum işte sizlerin oguzel duaları sayesinde yeniden kavustum cok şükür Elhamdulillah attlattımya o birkac gunu bundan guzeli varmı
Canlarımsınız hepiniz kardeşlerim ablalarım hepiniz ne kadar değerlisiniz bende
herkese hayırlı gunler selam ve dua ile
Hoşgeldin Burcu kardeşim, sıkıntından kurtulmana çok sevindim ve bir kez daha anladım duaların nasıl da kılıçtan keskin bir zincirle birbirine bağlanıp kenetlendiğini...Maşallah, Rabbim mağfiretine alsın inşallah seni ve hepimizi tövbelerimizle huzurunda bağışlasın...Güzel Mevla nasıl da buluşturuyor burada bizleri:a12:, varlığımız ve dualarımız hep birlikte hayırlara vesile olsun inşallah canım kardeşim...hayırlı günler,
SELAM VE DUA İLE
SELAM VE DUA İLE