Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,

nete işyerinden girdiğim için hafta sonundaki gelişmeleri takip edememiştim. Çok sevindim adınıza, Rabbim tesettürünüzü daim eylesin, İslamı yaşayabileceğiniz bir hayat nasip etsin size. Şu anda sevinçten olsa gerek, başka bir şey yazamıyorum, Allah cc razı olsun sizden, bize bu mutluluğu yaşattınız

HEP BİRLİKTE
Tebliğ

ve
Desteğe
Devam

İnşallah

Canım kardeşlerim, ben bugün örtündüm. Bu ilk günün heyecanı bambaşka oluyor, Rabbime şükürler olsun, vesveselerden uzak bir gün hissettirdi RAbbim bana..

Sabah evden başörtümle çıktım, bir arkadaşımın bebek mevlidi vardı, babam götürdü arabayla.. Akşam da hava kararmıştı, eve tek başıma yürüyerek geldim. Sabah çıkarken annem görmemişti, eve geldiğimde salona girip gülümsedim ama annem karşımdan git seni böyle görmek istemiyorum dedi. Dün akşama göre daha sessizdi , ben de ben ne yaptım ki dedim anneme sadece ve sonra da odama geldim. Sanırım bir süre sessiz kalmalıyım, şu dönemde anneme doğru sözler de söylesem beni anlamakta zorlanacak..

GÜZEL KARDEŞLERİM BENİM, RABBİM CÜMLENİZİN DUALARINDAN,YORUMLARINDAN VE TEMİZ YÜREKLERDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH...

İNŞALLAH DAİMİ OLUR BUGÜNÜM, RABBİME SIĞINIYORUM, İNŞALLAH ANNEM DE ZAMANLA ALIŞIR, HAKİKAT ONUN YÜREĞİNE YERLEŞSİN BANA SOYLEMESE DE OLUR..

Arkadaşlar Yüce Allah yüreğinize kendi yolu üzere bir istek yerleştirirse ondan sonrası sizin dualarınıza kalıyor, bunu bir kez daha anladım. Dualarıma sizleri de vesile kıldı RAbbim, çok ama çok şükürler olsun....Siteyi kurandan ve bu konuyu paylaşıma açan Burcu kardeşimizden de Rabbim razı olsun, hepiniz çok değerli insanlarsınız, RABBİM BURDA BULUNAN, YORUM YAZAN, DUALARDA BULUNAN, SADECE OKUYARAK DA OLSA YÜREĞİNDE BU MANEVİYATI HİSSEDEN HERKESTEN RAZI OLSUN...

BU SIKINTIYI YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİMİN YOLU EN KISA ZAMANDA GÜZEL BİR VESİLE İLE AÇILSIN İNŞALLAH...

YÜCE MEVLA YA EMANETSİNİZ DOSTLARIM...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim,

geçecek bu günler, siz sakın şeytanın vesvesesine kapılmayın, aklına ne zaman kötü bir düşünce gelirse ya da sizi terkedenle ilgili bir şey düşündüğünüzde (ki o da şeytanın sizi kandırmaya çalışmasıdır) euzibesmele çekin bol bol, salavat getirin Peygamber Efendimize (SAV)

selam ve dua ile, hayırlı günler

rabbim hepinizden razı olsun.dün çok kötü bir ruh hali içerisindeydim.elektirklerimde gidince bir daha açamadım ayrıca iş yerindeydim ayakta kalmak zorundaydım.ama şimdi ağlıyorum herkes benim için o kadar kıymetli tavsiyelerde bulunmuşki allah hepinizden razı olsun.bilsem hangi şehirlerde yaşadığınızı gelip ellerinizden öpecem.çok şükür bu günde işime başörtümle geldim inşallah rabbiminde bana verdiği güçle bir daha başımı açmayacam.ama sonra şeytan vesvese veriyo içime.geçmişimi hatırlatıyo hiç mutlu olmadığımı fısıldıyo hiç bir hayalimin gerçekleşmediğini hiç bir sevdiğimin beni sevmediğini hatırlatıp bana işkenceler yapıyo.sonra herşeyden umudumu kesip başımı açsam ne olur diye düşünüyorum.inşaalah dediğiniz gibi toparlanıp yüce rabbimin sevgisiyle bir ömür geçiririm.dediğim gibi çok kötü bir hayatım oldu hiç mutlu olamadım bu yaşıma kadar.yani ben başımı kapattım diye nerdeyse işimden olacaktım ama o ne yaptı terkedip gitti.yere düşmelerim inş. hep böyle devam etmez..bir gün ayağa kalktığımıda görürümmm

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
MaşAllah, BarekAllah, SubhanAllah,

Dediğiniz gibi, Allah'ın cc emrini yerine getirmek kadar güzel bir şey var mı?

Rabbim daim etsin tesettürünüzü, Burcu kardeşimizin de dediği gibi, siz de gelişmeleri takip edin, değerli yorumlarınızla hep beraber ihtiyacı olan kardeşlerimize destek olalım,

selam ve dua ile, hayırlı günler

Burcu kardeşim gerçekten bu güzel konuyu açtığın için teşekkür ederim.Allah razı olsun senden.Bende tesettüre yeni girdim.2 ay oldu.Bir gün iş yerindeyken aniden ben kapanıcam dedim.Arkadaşlarıma söyledim.Herkes hayret içinde kaldı.iş yerinden çıkar çıkmaz eşarp almaya gittim.Ve diğer gün sabah başım kapalı geldim.Okadar huzurlu ve mutluyum ki anlatamam.Her örtüşümde aynı heyecanla örtüyorum.Herkes bir laf söyledi.Kimi güzel kimi kötü olmuş dedi.Ama ben kimseyi duymadım çünkü Ben Allah'a sığınmıştım.Allah'ın emrini yerine getirmek kadar güzel birşey varmı.Hep kapanmayı düşünürdüm ama cesaret edemezdim. ama hala böyle düşünen arkadaşlarıma söylüyorum hiç beklemeyin.Cesaret edemeyecek bişey yok aksine artık çok daha huzurlu bir hayatınız olacak.Benim tesettürümden sonra hayatım çok değişti.benim kalkanım oldu.Şimdi keşke çok daha önce yapsaydım diyorum.Evlenemeyeceğim düşüncesi olan kardeşlerim için söylüyorum.Bende bekarım hiç böyle düşünmeyin.Sizin saçınızın her telini eşinize özel olsun.Herkesin gördüğü saçınızı eşinizde görecek.O zaman eşinizin ne özelliği kalacak ki.Allah'ım tüm açık bayanlara nasip etsin.Allah'ım bizi sevabından mahrum etmesin inşallah.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşlerim, ben bugün örtündüm. Bu ilk günün heyecanı bambaşka oluyor, Rabbime şükürler olsun, vesveselerden uzak bir gün hissettirdi RAbbim bana..

Sabah evden başörtümle çıktım, bir arkadaşımın bebek mevlidi vardı, babam götürdü arabayla.. Akşam da hava kararmıştı, eve tek başıma yürüyerek geldim. Sabah çıkarken annem görmemişti, eve geldiğimde salona girip gülümsedim ama annem karşımdan git seni böyle görmek istemiyorum dedi. Dün akşama göre daha sessizdi , ben de ben ne yaptım ki dedim anneme sadece ve sonra da odama geldim. Sanırım bir süre sessiz kalmalıyım, şu dönemde anneme doğru sözler de söylesem beni anlamakta zorlanacak..

GÜZEL KARDEŞLERİM BENİM, RABBİM CÜMLENİZİN DUALARINDAN,YORUMLARINDAN VE TEMİZ YÜREKLERDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH...

İNŞALLAH DAİMİ OLUR BUGÜNÜM, RABBİME SIĞINIYORUM, İNŞALLAH ANNEM DE ZAMANLA ALIŞIR, HAKİKAT ONUN YÜREĞİNE YERLEŞSİN BANA SOYLEMESE DE OLUR..

Arkadaşlar Yüce Allah yüreğinize kendi yolu üzere bir istek yerleştirirse ondan sonrası sizin dualarınıza kalıyor, bunu bir kez daha anladım. Dualarıma sizleri de vesile kıldı RAbbim, çok ama çok şükürler olsun....Siteyi kurandan ve bu konuyu paylaşıma açan Burcu kardeşimizden de Rabbim razı olsun, hepiniz çok değerli insanlarsınız, RABBİM BURDA BULUNAN, YORUM YAZAN, DUALARDA BULUNAN, SADECE OKUYARAK DA OLSA YÜREĞİNDE BU MANEVİYATI HİSSEDEN HERKESTEN RAZI OLSUN...

BU SIKINTIYI YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİMİN YOLU EN KISA ZAMANDA GÜZEL BİR VESİLE İLE AÇILSIN İNŞALLAH...

Ve Aleyküm Selam canım..
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Hisedden yüreğine sağlık...
Çok duygulandım...
Seni canı gönülden kucaklıyorum..
canım bizlere bayram tadında sevinç yaşattın:a15::a15:
Rahman c.c. senden ebeden razı ve hoşnut olsun..
Bu güzelliği yaşatan Rabbimiz'e sonsuz şükürler olsun..
Dualarına Canı gönülden Amin...Amin..Amin...
Canım inanki örtünü her takışında aynı huzuru mutluluğu heyecanı yaşayacaksın...
Örtün senden bir parça oluyor...Ama heyecanı hep aynı huzuruda tarifsiz..
Tesettürün,tesettür nurun hayırlı ve daim olsun canım..
Rahman c.c. hakkıyla tesettürü taşıyanlardan eylesin inşallah..
Sana yaşadığın her sıkıntı için çok güzel mükafatlar nasib etsin inşallah..
Gülün dikkeni var ..Ama herkes güle ulaşma sevdasında..
Hak yoluda dikkenli Sonunda güle /Hakka/Hakkın rızasına kavuşmak/kazanabilmek varsa ne mutlu dikenli yollardan gidenlere ne mutlu canı Rahman c.c. rızası için acıyanlara sıkıntı çekenlere..
Rahman c.c. Ümmeti Muhammed'e çok güzel mükafatlar versin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
Rahman c.c. cümlemize hidayet nasib etsin...
Her zaman ailene karşı sesizliğini anlayışını koru canım..Onlara sabırla anlat ve anlatmaya devam et....
Her sıkıntının sonu selamettir..
Rahman c.c. izniyle sevdiklerine çevrendekilere hayrla vesile olman duasıyla..
Dualarım seninle birlikte bütün kardeşlerimle..
Rahman c.c. bütün kardeşlerimizi tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin..
Selametle kal..
Selam ve baki dularımla..
Rahman c.c. emanetsin..
:a07:​

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam canım..
Maşallah barekallah subhanallah..
Hisedden yüreğine sağlık...
çok duygulandım...
Seni canı gönülden kucaklıyorum..
Canım bizlere bayram tadında sevinç yaşattın:a15::a15:
Rahman c.c. Senden ebeden razı ve hoşnut olsun..
Bu güzelliği yaşatan rabbimiz'e sonsuz şükürler olsun..
Dualarına canı gönülden amin...amin..amin...
Canım inanki örtünü her takışında aynı huzuru mutluluğu heyecanı yaşayacaksın...
örtün senden bir parça oluyor...ama heyecanı hep aynı huzuruda tarifsiz..
Tesettürün,tesettür nurun hayırlı ve daim olsun canım..
Rahman c.c. Hakkıyla tesettürü taşıyanlardan eylesin inşallah..
Sana yaşadığın her sıkıntı için çok güzel mükafatlar nasib etsin inşallah..
Gülün dikkeni var ..ama herkes güle ulaşma sevdasında..
Hak yoluda dikkenli sonunda güle /hakka/hakkın rızasına kavuşmak/kazanabilmek varsa ne mutlu dikenli yollardan gidenlere ne mutlu canı rahman c.c. Rızası için acıyanlara sıkıntı çekenlere..
Rahman c.c. ümmeti muhammed'e çok güzel mükafatlar versin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
Rahman c.c. Cümlemize hidayet nasib etsin...
Her zaman ailene karşı sesizliğini anlayışını koru canım..onlara sabırla anlat ve anlatmaya devam et....
Her sıkıntının sonu selamettir..
Rahman c.c. Izniyle sevdiklerine çevrendekilere hayrla vesile olman duasıyla..
Dualarım seninle birlikte bütün kardeşlerimle..
Rahman c.c. Bütün kardeşlerimizi tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin..
Selametle kal..
Selam ve baki dularımla..
Rahman c.c. Emanetsin..
:a07:​

rabbim sizlerden razi olsun,dualarinizla vesile oldunuz kardeşlerim..bu güzelliği yaşamak çok ayri bir huzurla nurlandiriyor yüreklerimizi, hissetmek bana da nasib oldu, rabbime çok şükürler olsun...

Tüm bu yolda çaba harcayan kardeşlerimizin de allah yar ve yardimcisi olsun her daim ...

Canim kardeşim hislerini ne kadar güzel ifade etmişsin, rabbim razi olsun...inşallah senin de yazdiğin gibi çevreme karşi güzel bir örnek teşkil ederim...

Sizlerin de mevlam her türlü sikintinizi hayirla mükafatlandirsin
inşallah..

Güzel niyetler versin mevla yüreklerimize ve amellerimiz de güzel sonuçlara vesile olsun inşallah,

niyetlerinizin arkasinda durun kardeşlerim, rabbim adim adim kendi huzuruna yaklaştiriyor, şükürler olsun...

Sabri bol olanlardan olalim, dualarimiz hepimiz için olsun...

Selam ve dua ile kardeşlerim...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım tam 10 dakikadır sana okadar uzun bir yazı yazdım ama ne yazıkkı ekran gitti :( üzüldüm ne guzleşeylerden bahsetmiştim oysa :( ama olsun ben hemencecik yazarım şimdi onun kadar olmasadab :)
bitanemhastaneden yeni geldim inan yazıını okuyunca okadarmutlu oldumki okadar duygulandım kelimelerle anlatılmayacak birşey bu bayramızresmen canımsın Rabbim bize yaşattıgın buy mutlulugu sana hem bu dunyada hemde öteki dunyada yaşatsın yürekten amin diyorum bitanem sen şimdi kendini yeniden dogmus gibi iliklerine kadar huzur kalbindeki Rabbimnize Efendimize olan aşk ne kadar artmıs birşekilde hissediyorduroyyy canım inan bana okadar değişecek ki senin için herşey bir gunahtan kurtulmanın verdiği hafiflik yokmu Rabbimin Rızasını kazandıgııgını hissetmek oyyy :) bitanem canım benim Rabbim öteki dunyada sana takva elbisesi giydirsin yürenkten amin yaptıgın hicretin karşılıgını Rbbim hem bu dunyada hemötekidunyada butun guzellikleri yasatarak versin canımbenim annemizi yazmıssın :) bak bitanem tepki tepkili annnlerin özellkileridir bunlar :) amakısa surelidir ha bide seninle bu halde dısarıya cıkmam derler ama bir bakarsın koşakoşa seninle eşarp kıyafet almaya gelirler cunku Rabbim sana verrdiği bu guzelliği onlarada verir bir kardeşimiz daha demiştim 2 gun sonra yazdı burcu inaan annelepazarda dolasırken bir baktım esarpalmaya kalkıstı desenini bile birlikte sectik dedi :) böyle annelrerimiz onlar evlatlarının mutlulugunu isterler yeterki senin böyle mutlu oldugunu anlasın canlarını başına takarlar hatta cevredengelen laf söze onlar karşılık verirler :) sen kararlı oldugunu zaten annemize hemen kapanarak gösetmissin şimdi alışılmadık durum azıcık direnc gösterebilir :) ama dediği gibi kısa surelidir ondan sonra oooo herşey okadar guzel oluyorki evdekiler senden nekadar pay alıyorlar görsen annem bile ben kapandıktan sonra aızcıkilgilioldugu dinmize karşı ilgisini arttırdı kanalkanal dini sohbet arıyor
gecengun ilk teheccudu kıldı namaza ısınmaya başladı :) sen onlar için cok guzel birörneksin
bitanem cooooooooooooooook mutlu oldum artık sende bizim birparcamızsın istedğin zaman yazabilirsin ha buarada senide diğer kardeşlerimize yardımederken görmekten inan cok buyuk mutlulukduyarız
canımsın sen benimn canım :)
Rabbimize emnaet ol hayırlı aksamla<r

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

maşALLAH süphanALLAH rabbim daim etsin inşa-ALLAH çok sevindim...

inşa-ALLAH hak ışıgı sınırları içinde hayanında yoldaş olacagı bir yola adım attınız ve bu yol inanın ki çok farklı,çok güzel,çookk özel bi yol ne desem boş gazanız mübarek olsun :a12:

annecazınızda emin olun ki yanıbaşınızda duruyor yüregi ile siz elinizden geldigince sabırlı olun o ters bişey derse bile bi öpücük konduruverin bakın görün iyi niyetin açamayacagı hiçbir kapı yoktur o zaman kıyamayacaktır size :) çokkk sevindigimi tekrar vurgulayarak yolunuz hayırlı ugurlu her daim huzur dolu olsun büyügüm inşa-ALLAH en güzel anlarınız sevap dolu hayır dolu anlarınız başlar ve ömür yolu tükenene kadar devam eder..

selam ve yürekten samimi dualarım ile.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Ablalarım ben size kafama takılan bişey sormak istiyorum..başörtüsünün renkli olması sakıncalı mı? öyle olursa dikkat çeker aksesuar gibi bi anlamı kalmaz diyolar içim rahat etmedi bi yandan da aklıma yatmadı beni aydınlatırmısınız?

bence sakıncalı

FearDream

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
gsfunpage.azbuz.com
Ablalarım ben size kafama takılan bişey sormak istiyorum..başörtüsünün renkli olması sakıncalı mı? öyle olursa dikkat çeker aksesuar gibi bi anlamı kalmaz diyolar içim rahat etmedi bi yandan da aklıma yatmadı beni aydınlatırmısınız?

Evet normalde eşarp ya da giysinin sade olması , dikkat çekmemesi gerekiyor .
Kapalılığın amacıda dikkatleri üzere çekmemek zaten .Süslenilirse o kapalılığın zaten ne anlamı kalır ki ?

Bazı kapalılar var ,öyle giyiniyorlar ki , Açıklardan daha çok dikkat çekiyorlar ..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

Aman aman,maşallah canım kardesıme benim.:) o kadar cok sevındım kı...anlatamam.ben de gectıgımız temmuz ayında örtündüm,Rabbime şükürler olsun.evet annen tarafından bu şekilde sıkıntı-sıkıntılar yaşaman cok doğal.ben de yaşadım ve yaşayacagımı da bılıyordum.ama atlattım çok şükür.takma kardesım.annenız ne derse desin.tamam anne deyın ya da gulun.hıc bırsekılde karsılık vermeyın.dua edin.zamanla annecıgınız de da alısacaktır insallah.ama oturup da annenıze gerceklerı anlatmaya,nıcın kapanmanız gerektiğini anlatıp durmayın.üzülerek söylüyorum,tabiri caizse, ters tepiyor:( nacizane düşüncelerimdir kardesım.örtünüz tekrar hayırlı olsun.:a15:Rabbim bizleri nefsımızle başbaşa bırakmasın insallah.Dualarımdasınız.

Selametle...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
Aman aman,maşallah canım kardesıme benim.:) o kadar cok sevındım kı...anlatamam.ben de gectıgımız temmuz ayında örtündüm,Rabbime şükürler olsun.evet annen tarafından bu şekilde sıkıntı-sıkıntılar yaşaman cok doğal.ben de yaşadım ve yaşayacagımı da bılıyordum.ama atlattım çok şükür.takma kardesım.annenız ne derse desin.tamam anne deyın ya da gulun.hıc bırsekılde karsılık vermeyın.dua edin.zamanla annecıgınız de da alısacaktır insallah.ama oturup da annenıze gerceklerı anlatmaya,nıcın kapanmanız gerektiğini anlatıp durmayın.üzülerek söylüyorum,tabiri caizse, ters tepiyor:( nacizane düşüncelerimdir kardesım.örtünüz tekrar hayırlı olsun.:a15:Rabbim bizleri nefsımızle başbaşa bırakmasın insallah.Dualarımdasınız.

Selametle...

Yüce Mevlam senden razı olsun Ayşe kardeşim, inşallah ben de senin gibi huzurlu günlere ulaşırım...Canım benim ben annemle imtihan ediliyorum bu yolda, iki gündür komşulara gidip geliyor, bize de iki tanesi geldi, görünce hayırlı olsun bile diyemediler oylece konuştular kısa kısa, annem belli ki onlara anlatmış, buna üzülüyorum annem adına, kendi adıma değil, çünkü ben ne yaptığımı biliyorum Rabbim ayırmasın...muhafaza eylesin inşallah...inanki annem için ailem için duacıyım her daim..bu akşam gelen bir komşunun yanında annem sanki hafız oldu da başını kapadı, namaz da kılıyor ama kabul oluyor mu belli değil dedi benim için, ben hiçbişey demedim, sonra namazda ağladım annem için, Rabbim ona da bu bilinci verse...Annem bir terslik yapacak ve üzerime çok gelecek diye korkuyorum....

Dualarıma ortak olduğunuz için Rabbim razı olsun kardeşim benim, bu yol çok huzurlu, kendimi hiç bu kadar vesveseden uzak ve ne yaptığnı bilen biri olarak hissetmemiştim hayatımda....Rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerime yardım etsin inşallah...

SELAM VE DUA İLE...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,

nete işyerinden girdiğim için hafta sonundaki gelişmeleri takip edememiştim. Çok sevindim adınıza, Rabbim tesettürünüzü daim eylesin, İslamı yaşayabileceğiniz bir hayat nasip etsin size. Şu anda sevinçten olsa gerek, başka bir şey yazamıyorum, Allah cc razı olsun sizden, bize bu mutluluğu yaşattınız

HEP BİRLİKTE
Tebliğ

ve
Desteğe
Devam
İnşallah[/COLOR][/B]

Rabbim razı olsun senden de güzel kardeşim, dualarımız hep birlikte hepimiz için ve sıkıntıda olan tüm kardeşlerimiz için inşallah, Allah razı olsun kardeşim, bu yolun huzuru bambaşka, Yüce Allah yanımızda bizi bırakmıyor çünkü onun için bu yoldayız elhamdülillah...Tüm mutluluklarımız bu yol üzere tezahür etsin inşallah, Allah bizleri hem bu dünya hem de ahiret için rızıklandıracak yollar açsın inşallah....

SELAM VE DUA İLE...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
canım tam 10 dakikadır sana okadar uzun bir yazı yazdım ama ne yazıkkı ekran gitti :( üzüldüm ne guzleşeylerden bahsetmiştim oysa :( ama olsun ben hemencecik yazarım şimdi onun kadar olmasadab :)
bitanemhastaneden yeni geldim inan yazıını okuyunca okadarmutlu oldumki okadar duygulandım kelimelerle anlatılmayacak birşey bu bayramızresmen canımsın Rabbim bize yaşattıgın buy mutlulugu sana hem bu dunyada hemde öteki dunyada yaşatsın yürekten amin diyorum bitanem sen şimdi kendini yeniden dogmus gibi iliklerine kadar huzur kalbindeki Rabbimnize Efendimize olan aşk ne kadar artmıs birşekilde hissediyorduroyyy canım inan bana okadar değişecek ki senin için herşey bir gunahtan kurtulmanın verdiği hafiflik yokmu Rabbimin Rızasını kazandıgııgını hissetmek oyyy :) bitanem canım benim Rabbim öteki dunyada sana takva elbisesi giydirsin yürenkten amin yaptıgın hicretin karşılıgını Rbbim hem bu dunyada hemötekidunyada butun guzellikleri yasatarak versin canımbenim annemizi yazmıssın :) bak bitanem tepki tepkili annnlerin özellkileridir bunlar :) amakısa surelidir ha bide seninle bu halde dısarıya cıkmam derler ama bir bakarsın koşakoşa seninle eşarp kıyafet almaya gelirler cunku Rabbim sana verrdiği bu guzelliği onlarada verir bir kardeşimiz daha demiştim 2 gun sonra yazdı burcu inaan annelepazarda dolasırken bir baktım esarpalmaya kalkıstı desenini bile birlikte sectik dedi :) böyle annelrerimiz onlar evlatlarının mutlulugunu isterler yeterki senin böyle mutlu oldugunu anlasın canlarını başına takarlar hatta cevredengelen laf söze onlar karşılık verirler :) sen kararlı oldugunu zaten annemize hemen kapanarak gösetmissin şimdi alışılmadık durum azıcık direnc gösterebilir :) ama dediği gibi kısa surelidir ondan sonra oooo herşey okadar guzel oluyorki evdekiler senden nekadar pay alıyorlar görsen annem bile ben kapandıktan sonra aızcıkilgilioldugu dinmize karşı ilgisini arttırdı kanalkanal dini sohbet arıyor
gecengun ilk teheccudu kıldı namaza ısınmaya başladı :) sen onlar için cok guzel birörneksin
bitanem cooooooooooooooook mutlu oldum artık sende bizim birparcamızsın istedğin zaman yazabilirsin ha buarada senide diğer kardeşlerimize yardımederken görmekten inan cok buyuk mutlulukduyarız
canımsın sen benimn canım :)
Rabbimize emnaet ol hayırlı aksamla<r

Rabbim sizden de razı olsun Burcu kardeşim, bu konuyu açtığınızdan ve benim gibi sıkıntıda olan kardeşlerimize kendi iç dünyalarını yansıtma fırsatı verdiğiniz için...Şüphesiz sizi bu güzelliği vesile kılan da Rabbimiz...Bizleri yolundan ayırmasın inşallah...

O kadar güzel cümleler ki bunlar, şu an bunca yıllık hayatımda beni bir şeyden ötürü öven en değerli sözler. En güzel, en değerli lütuftur bana Rabbim tarafından, Rabbim gerçekten razı olsun sizden..

İnsan bu yolda çevresi içinde tek başına yola çıkınca ve mükafatını almaya başladıkça gerçekten de ne kadar doğru bir yolda olduğunu anlıyor, her türlü vesveseden uzak, engin bir huzur...çünkü bu bir isyan değil, bu bir özenti değil, bu sadece bir teslim oluş...

Canım kardeşim ben en çok annem tarafından imtihandayım, bunu farkedebiliyorum, eve gelen misafirlerin yanında bana ağır sözler kullanıyor, Ayşe kardeşimize de yazdım cevabımda,sanki hafız oldu da başını örttü, namaz da klıyor ama kabul oluyor mu acaba dedi, bunlar incitici ama kendi durumuma değil annem adına incitici, gerçekten korkuyorum bir yandan, ilerde arkadaş çevremden ötürü de yargılayablir, evlenmek istediğimde karşı çıkabilir böyle olduğum için...Rabbim e duadayım özellikle annem için...Yüce Mevlam inşallah ona benden daha fazla bir bilinç ve farkındalık nasib eder, ben yanlış yolda değilim ama ona bunu ifade edemiyorum çünkü inanmak istemiyor ne yazıkki...

Benzer konulardan dolayı örtünmede sıkıntı yaşayan kardeşlerimiz varsa adım atmak için Allah a sığının kardeşlerim, bir şekilde Rabbim yol açıyor, cesaret veriyor, sınıntılarınız ve engellerinizi buraya açın, arkadaşlar bana da çok destek oldular dualarıyla, Rabbim razı olsun hepsinden....

SELAM VE DUA İLE...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Mevlam senden razı olsun Ayşe kardeşim, inşallah ben de senin gibi huzurlu günlere ulaşırım...Canım benim ben annemle imtihan ediliyorum bu yolda, iki gündür komşulara gidip geliyor, bize de iki tanesi geldi, görünce hayırlı olsun bile diyemediler oylece konuştular kısa kısa, annem belli ki onlara anlatmış, buna üzülüyorum annem adına, kendi adıma değil, çünkü ben ne yaptığımı biliyorum Rabbim ayırmasın...muhafaza eylesin inşallah...inanki annem için ailem için duacıyım her daim..bu akşam gelen bir komşunun yanında annem sanki hafız oldu da başını kapadı, namaz da kılıyor ama kabul oluyor mu belli değil dedi benim için, ben hiçbişey demedim, sonra namazda ağladım annem için, Rabbim ona da bu bilinci verse...Annem bir terslik yapacak ve üzerime çok gelecek diye korkuyorum....

Dualarıma ortak olduğunuz için Rabbim razı olsun kardeşim benim, bu yol çok huzurlu, kendimi hiç bu kadar vesveseden uzak ve ne yaptığnı bilen biri olarak hissetmemiştim hayatımda....Rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerime yardım etsin inşallah...

SELAM VE DUA İLE...

Allah senden de razı olsun canım kardesım.bakın genel olarak bunlar hep yasadıgımız-yaşayacagımız seyler.hanı egıtım de vardır ya şok,reddetme,kızgınlık,uyum basamakları.şimdi anneniz şok durumunda ve bu gıbı davranısları cok dogal.benım annem de benımle bir süre carsıya cıkmamıstı.bırlıkte bıryere gıtmemıstık.ya da babmla bırlıkte arabayla bıryerlere gıdecegımızde annem hemen onden gıderdı,oturuurdu önceden arabanın ıcınde beklerdı.demek ıstedıgım yanına yakıstıramıyordu herhalde..:( yanı bu tip durumlar yasanıyor bır sure.ama sız bol bol dua edın kardesım.ozellıkle de herkes uyurken Rabbımle basbasa kalarak dua etmenın ben cok gordum faydasını.sımdı mı annem daha uyumlu,ılımlı.ben de annecıgıme karsı eskısıne karsı daha sakınım.kardesım dusunsene onlar nasıl bır evlat beklıyolar. biz ise onların hayallerıne ters bır durum sergılıyoruz.degerlı annelerımız modern hayata ayak uydurabılen!,aydın!,ileri görüşlü!,çağdas!...kızları olmamızı ısterken biz ise, birden geri kafalı!,eskıye donus yapmıs!,yobaz!,kızları olarak karsılarına cıkıyoruz.tabıkı tepkı verecekler.ama unutmayalım ''şok''basamagıda atlatılıyor bırsekılde:a36:duadan baska neyımız var canım kardesım.atlatacagız ınsallah.sızın derdınız bızım derdımız.dualarda bulusmak dılegıyle...(bu kadar uzatmak ıstememıstım:( )

Selametle...

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim başörtün hayırlı olsun kardeşim.daha çok şeyler duyarsın ama sonra yavaş yavaş alışırlar.bende çok şeyler duydum ama kimisi sevindi kimileri hayırlı olsun bile demedi.

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden de razı olsun canım kardesım.bakın genel olarak bunlar hep yasadıgımız-yaşayacagımız seyler.hanı egıtım de vardır ya şok,reddetme,kızgınlık,uyum basamakları.şimdi anneniz şok durumunda ve bu gıbı davranısları cok dogal.benım annem de benımle bir süre carsıya cıkmamıstı.bırlıkte bıryere gıtmemıstık.ya da babmla bırlıkte arabayla bıryerlere gıdecegımızde annem hemen onden gıderdı,oturuurdu önceden arabanın ıcınde beklerdı.demek ıstedıgım yanına yakıstıramıyordu herhalde..:( yanı bu tip durumlar yasanıyor bır sure.ama sız bol bol dua edın kardesım.ozellıkle de herkes uyurken Rabbımle basbasa kalarak dua etmenın ben cok gordum faydasını.sımdı mı annem daha uyumlu,ılımlı.ben de annecıgıme karsı eskısıne karsı daha sakınım.kardesım dusunsene onlar nasıl bır evlat beklıyolar. biz ise onların hayallerıne ters bır durum sergılıyoruz.degerlı annelerımız modern hayata ayak uydurabılen!,aydın!,ileri görüşlü!,çağdas!...kızları olmamızı ısterken biz ise, birden geri kafalı!,eskıye donus yapmıs!,yobaz!,kızları olarak karsılarına cıkıyoruz.tabıkı tepkı verecekler.ama unutmayalım ''şok''basamagıda atlatılıyor bırsekılde:a36:duadan baska neyımız var canım kardesım.atlatacagız ınsallah.sızın derdınız bızım derdımız.dualarda bulusmak dılegıyle...(bu kadar uzatmak ıstememıstım:( )

Selametle...

Allah razı olsun kardeşim beniM :a12:, uzun yazmamışsın ve yazdıkların huzurumu arttırdı inanki..aklımdan geçenleri tam olarak özetlemişsin, bu beni rahatlattı. Evet benim annemin de benden istediği üniv. mezunu olduğum için iş bulup çalışmam ve çok iyi yerlere gelmem, ama benim düşünce alemim oylesine değştiki bunu anneme ifade edemiyorum ve artık da sessiz kalıyorum. Çalışmaya karşı değilim, insan zorunda da kalabilir, hayatın neler getireceği belli olmuyor. Ama şu da varki evli kadın çalışınca arada sorunlar da çıkyor, kadın parasına güvenip en ufak birşeyde kocasına karşı çıkıyor, egemenlik kurmak istiyor..bunlar acı durumlar...Annemin ilk söylediği şey şu olmuştu, sen çalışmamak için örtünüyorsun ve yarın öbürgün eşin sana hiçbir yardımda bulunmayacak, aç kalacaksın...önce iş bul, sonra evlen ondan sonra örtün dedi, iyi ama tesettürsüz olarak iş bulduğum yerde ve evlendikten sonra eşimin başımı örtmeme karşı çıkmayacağını nasıl bilebilrim ki, beni örtülü halimle seçmeli eşim olacak insan dedim, buna da karşı çıktı. Üstelik tesettürü erteleyip öncesinde sıraladığımız şeyler gerçekleşmeden hayatımız son bulursa ne olacak! ve erteledikçe bu güzel istek bizim yüreğimizden uzaklaşırsa ilerde büyük bir pişmanlık duymak da var Allah korusun ve bu pişmanlık ki hesap gününe denk gelirse bunun vebalini ne annem babam ne de başkaları ödeyebilir..

Canım kardeşim benim asıl ben uzun yazmamışdır inşallah, okuyan gözlerine sağlık olsun inşallah, dualarda buluşmak dileğiyle..

SELAM VE DUA İLE...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim başörtün hayırlı olsun kardeşim.daha çok şeyler duyarsın ama sonra yavaş yavaş alışırlar.bende çok şeyler duydum ama kimisi sevindi kimileri hayırlı olsun bile demedi.

Rabbim razı olsun sizden de inşallah, ilk birkaç günde bile doğru dürüst hayırlı olsun cümlesi çıkmadı ağızlrdan, yine de Allah razı olsun, birisi görünce ne o kar topu oynamaya mı çıkacaksın sarmalanmışsın, içerde de mi örtünüyorsun dedi!!! Ben kesinlikle ayıplamıyorum böyle diyenleri, Allah ım inşallah onlara da farkındalık versin en kısa zamanda..Rabbim bizleri aldığı bu yolda gururla yürüyenlerden eylesin inşallah,pes etmeden, inanarak ve neyi ne için kim için yaptığımızı bilerek inşallah..

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam, okurken gözlerim doldu, RABBIM anne babaniza hidayet versin, dualarimda olcaksiniz, ALLAH c.c. yardimciniz olsun kardesim...

Rabbim sizden razı olsun kardeşim, çok şükür örtündüm artık, inşallah annem de zamanla kabullenir, dualarda buluşmak dileğiyle inşallah..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
gül dikenlidir demi rabbim zorlukların ardından kolaylıkları verendir..zorluklarda inşa-ALLAH günahlara kefarettir..

LA TAHZEN İNNALLEHEL MEANA ÜZÜLME ALLAH C.C BİZİMLEDİR SU-SEDA KARDEŞİMİZİN KULAKLARI CINLASIN.

hidayete doğru kardeşim ben aylin kardeşiniz olarak her daim dualarımda annecazınıza yer verecegim onlar başımızın tacıdır.

üzülmeyin kırılmayın duygusal yaklaşmayın annenize sarılın öpün koklayın varlıgı bile yeter onların elbet bi gün anlayacaktır sizi..

selam ve dua ile kardeşim..

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
gül dikenlidir demi rabbim zorlukların ardından kolaylıkları verendir..zorluklarda inşa-ALLAH günahlara kefarettir..

LA TAHZEN İNNALLEHEL MEANA ÜZÜLME ALLAH C.C BİZİMLEDİR SU-SEDA KARDEŞİMİZİN KULAKLARI CINLASIN.

hidayete doğru kardeşim ben aylin kardeşiniz olarak her daim dualarımda annecazınıza yer verecegim onlar başımızın tacıdır.

üzülmeyin kırılmayın duygusal yaklaşmayın annenize sarılın öpün koklayın varlıgı bile yeter onların elbet bi gün anlayacaktır sizi..

selam ve dua ile kardeşim..

Allah razı olsun Aylin kardeşim, örtündüm çok şükür, şimdi anneciğim için dua ediyorum, şu günlerde hala kabullenemediğinden içindeki sıkıntıları dışa vuruyor ben de sessiz kalıyorum çünkü herhangi bir şey soylesem tartışma büyür..Rabbim razı olsun, dualarda buluşmak dileğiyle inşallah...

SELAM VE DUA İLE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt