Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

özellikle BERAT abalmız ve SU Eda kardeşimiz Rabbimiz karşılığı versin emeklerinizin inşallah.

Üzülmeyin kardeşim ÜZÜLMEYELİM
Su eda kardeşimizin öğrettiği gibi...

La tahzen innellahe meana!

Üzülme Allah bizimle Beraber.....

TEBLİĞ ve DESTEĞE DEVAM

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

sevgili kardeşlerim talihsiz giden bir sürecten ve belli bir sınavdan geçtiğim için ben de yeterince nura doğru giden hidatyet kapıları kendileri için aralanan
ve bir köşesinden kendisi için ışık görünen kardeşlerimizin paylaşımlarından mahrum kalmanın üzüntüsü içerisindeyim..
ellerinden gelen desteği veren ablalarımız kardeşlerimizden allah celle celelalüh razı olsun
özellikle BERAT abalmız ve SU Eda kardeşimiz Rabbimiz karşılığı versin emeklerinizin inşallah.

Alemlerin Rabbi nurunu efendimiz gözümüzün nuru Peygamberimize kadar taşıttırdı.
efendimiz ömrünü dünyayı bu nurla aydınlatma ya verdi.
Rabbimizin emrini ve insanlığın hidayeti, için...
Sümeyye anemiz de herşeyden habersizdi. efendimiz zuhur etti peygaberlik verildi .,
amenna dedi annemiz inandım iman ettim dedi.
canını istedi müşrikler hem onun canını hem eşi yasi hem evladı bircik oğlu ammarın canını(Allah hepsinden razı olsun)..gözlerinin önünde akıllara gelmiyecek işkenceler.
ama vaz mı geçtiler. kabul mu dediler.
örnek oldular onlar ölümsüzleştiler düşünenler için....

Alemlere rahmet gönderilen efendimiz vazifesini tamamladı tebliğ etti en güzel şekilde ve ne bedellerle.. ashab da geri durmadı hiçbir şekilde.,
vee günümüze kadar geldi allah cc. ve efendimiz aleyhi selatu ve selamın emanetini emrini
taşıdılar günümüze...

şimdi ne olacak. herbirimiz kaçıyoruz da ümmet diyoruz kendimize
her birimiz geri duruyoruz da bu emanet yarına nasıl taşınacak.
taşıyanlar var da peki ümmet olup taşımayanlara hiç bir mesuliyet yokmu....=????

sevgili kardeşlerim.. veda hutbesini bir kez daha okuyalım.
birkez daha o yıldızların hayatlarını ve EFendiler efendisi Peygamberimizin hayatını.
evet biz annemiz Sümmey (allha cc.razı olsun) olamayız
ama kimse bizden canımızıda istemiyor.
sadece RAbbimizin emirlerini yerine getireceğiz. bunu yaparken kardeşimiz için üzülüp ona da el verip sen gel diyeceğiz ..
biz bu emri yerine getirirken
biz o hatice annemizden kalan örtüyü Aişe annemiz Fatıma annemizden kalan kutlu örtüyü
o canını teslim etmekten çekinmeden bizlere beni unutmayın diyen SÜMEYYE annemizin örtüsünü taşırken başımız önümüzdemi gezeceğiz yoksa..

asıl o zaman RAhmanın katında varlık sınıfına insanlık sınıfına adım atmış olacağız
efedimiz ve ashabına tebessüm ettireceğiz.
allah ve meleklerinden selam alacağız.

Allah c.c. hepimi sıratı müstakimden ayırmasın. hidayetler nasip etsin.
hak yolda ayaklarını sağlam basanlardan eylesin inşalah.
gözlerinizi yorduğum için hakkınızı helal edin..

selam ve dua ile

Ve aleyküm Selam değerli kardeşim..
Rahman c.c. sizden ebeden razı olsun..
Yazdıklarınızı yüreklere dokunan yazılar...
Yürekten süzülen inciler gibi
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Hisseden yüreğinize sağlık..
Rahman c.c. sizlere çok güzel mükafatlar nasin etsin inşallah..
Gözlerimize yorgunluk ne demek gönlümüze şifa olan yazılardır..
Asıl siz hakkınızı helal edin bizden yana bütün kardeşlerimize helaldir..
Rahman c.c. sizi ferahlatsın iki dünya saadeti yaşatsın, yar ve yardımcınız olsun..
Selametle kalınız
Selam baki dualarımla..
Rahman c.c.emanetsiniz..

Üzülmeyin kardeşim ÜZÜLMEYELİM
Su eda kardeşimizin öğrettiği gibi...

La tahzen innellahe meana!

Üzülme Allah bizimle Beraber.....

TEBLİĞ ve DESTEĞE DEVAM

Canım ablacığım dularına canı gönülden amin..
Estağfirullah ablacığım ...asıl ben siz değerli kardeşlerimden öğrenmekteyim/öğreneceğim inşallah
Rahman c.c. sizlerden ebeden razı olsun inşallah
Biz üzülmemeyi asırlar öncesinden gelen sedayla yüreklerimizde hisetmekteyiz..
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsiniz..
TEBLİĞE VE DESTEĞE hepbirlikte DEVAM İnşallah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)

İnşirah Suresinin Sözleri bize en güzel teselli kaynağı olur Rahman c.c. dan

İnşirâh Sûresi
Türkçe Okunuşu:

Bismillahirrahmanirrahim,
1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

Meali:

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et

Cileli54

Kayıtlı Kullanıcı
Siz niyete aldiktan,samimi ve israrci da olduktan sonra,muhakkka ki sonuc lehinizedir.

Benim, Kapanmak isteyipte engellerle karsilasan bacilarimizdan dilegim,

Engel olanlara,olmaya calisanlara Dua etmeniz.Siz ne güzel dogru yol üstünesiniz insALLAH,onlarda muhtemelen yakinlariniz,kurtulusa ermelerini istersiniz diye düsünüyorum.

Allah cümlenizden razi olsun

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepinizden razı olsun arkadaşlarım, candan insanlar...Bu akşam yüzeysel olarak aileme örtünmek istediğimi soyledim, hem de ummadığım bir anda oldu ufak bişey yüzünden babam bişey dedi anneme, stresliydi biraz ben de onun üzerine dedim, şaşırdılar braz. Aslında bu şekilde aniden soylemek istemezdim ama boyle oldu..Sonra misafir geldi, konuya devam edemedik, onlar da bişey sormadılar..Kardeşlerim Allah izin verirse bu sözümün arkasında durmak istiyorum, bu akşam onlarla tekrar konuşucam Rabbim nasib ederse, dualarınızı eksik etmeyin inşallah...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Sen öğüt verip hatırlat. Çünkü, hatırlatmak müminlere fayda verir.[Zariyat 55]

Allah’ın, örtmesi ve güzelleştirmesi için bahşetmiş olduğu elbisesini ve örtüsünü çıkaran kadın, kendisi, âilesi ve toplumu hakkında ne kadar çok suç işlemiştir. Allahu Teâlâ şöyle buyuruyor:

“Ey Ademoğulları! Size ayıp yerlerinizi örtecek giysi ve süslenecek elbise yarattık.”

Açıklık, ilkel ve hayvânî bir haldir. Eğer kadın örtüsünü çıkarırsa, kendisinin bu dereceye inmesine razı olmuş demektir.

Haya ise, yüce ve tabîi bir değerdir. Vücutta, insanın örtmek ve gizlemek arzusuyla yaratıldığı âzâlar vardır.

Ey müslüman evlâdı genç kız!

Allah'tan kork! Ve her zaman Allah'ın kontrolünde olduğunu unutma! Bugün nasıl hesapsız amel günü ise; yarın da şüphesiz, amelsiz hesap günüdür. Durmadan oyun ve eğlenceye dalan insanoğlu, ölümün kendisine ulaşacağı o gün elbette uyanacaktır... Can boğaza geldiği zaman halimiz ne olur?

Ey Allah'ın zarif kulu!

Seni neler bekleyecek, ya da bir ömrün ardından neler kazanmış olacaksın?

“Nihayet onlardan birine ölüm gelip çattığında, "Rabbim! der, yalvarırım beni (dünyaya) geri gönder; tâ ki boşa geçirdiğim dünyada iyi iş (ve hareketler) yapayım" Hayır! Onun söylediği bu söz (boş) laftan ibarettir. Onların gerisinde ise, yeniden dirilecek güne kadar (süren) bir berzah vardır” (Müminûn, 23/99-100)

Biz Mümin erkekler Ashab'ın erkeklerinden Cihad Bayrağını devraldık.Unutmayın ki siz Müminlerde Asbah'ın kadınlarından Tesettür Bayrağını devraldınız...

“Şüphesiz günahkârlar dünyada iman edenlere gülerlerdi. Onlarla karşılaştıklarında, kaş göz işaretleriyle alay ederlerdi. Ailelerine döndüklerinde de keyifle dönerlerdi. Mü’minleri gördüklerinde, şüphesiz bunlar sapıtmış, derlerdi. Halbuki onlar mü’minleri denetleyici olarak gönderilmediler. İşte o gün (Kıyamet’te) de iman edenler kâfirlere gülerler, koltukları üzerinden etrafa bakarlar. Kâfirler yaptıklarının cezasını buldular mı?” (Mutaffifîn, 83/29-36)

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qu7BYLidx10&feature=related[/YOUTUBE]​

aysegul63

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu kardeşim gerçekten bu güzel konuyu açtığın için teşekkür ederim.Allah razı olsun senden.Bende tesettüre yeni girdim.2 ay oldu.Bir gün iş yerindeyken aniden ben kapanıcam dedim.Arkadaşlarıma söyledim.Herkes hayret içinde kaldı.iş yerinden çıkar çıkmaz eşarp almaya gittim.Ve diğer gün sabah başım kapalı geldim.Okadar huzurlu ve mutluyum ki anlatamam.Her örtüşümde aynı heyecanla örtüyorum.Herkes bir laf söyledi.Kimi güzel kimi kötü olmuş dedi.Ama ben kimseyi duymadım çünkü Ben Allah'a sığınmıştım.Allah'ın emrini yerine getirmek kadar güzel birşey varmı.Hep kapanmayı düşünürdüm ama cesaret edemezdim. ama hala böyle düşünen arkadaşlarıma söylüyorum hiç beklemeyin.Cesaret edemeyecek bişey yok aksine artık çok daha huzurlu bir hayatınız olacak.Benim tesettürümden sonra hayatım çok değişti.benim kalkanım oldu.Şimdi keşke çok daha önce yapsaydım diyorum.Evlenemeyeceğim düşüncesi olan kardeşlerim için söylüyorum.Bende bekarım hiç böyle düşünmeyin.Sizin saçınızın her telini eşinize özel olsun.Herkesin gördüğü saçınızı eşinizde görecek.O zaman eşinizin ne özelliği kalacak ki.Allah'ım tüm açık bayanlara nasip etsin.Allah'ım bizi sevabından mahrum etmesin inşallah.

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hepinizden razı olsun.dün çok kötü bir ruh hali içerisindeydim.elektirklerimde gidince bir daha açamadım ayrıca iş yerindeydim ayakta kalmak zorundaydım.ama şimdi ağlıyorum herkes benim için o kadar kıymetli tavsiyelerde bulunmuşki allah hepinizden razı olsun.bilsem hangi şehirlerde yaşadığınızı gelip ellerinizden öpecem.çok şükür bu günde işime başörtümle geldim inşallah rabbiminde bana verdiği güçle bir daha başımı açmayacam.ama sonra şeytan vesvese veriyo içime.geçmişimi hatırlatıyo hiç mutlu olmadığımı fısıldıyo hiç bir hayalimin gerçekleşmediğini hiç bir sevdiğimin beni sevmediğini hatırlatıp bana işkenceler yapıyo.sonra herşeyden umudumu kesip başımı açsam ne olur diye düşünüyorum.inşaalah dediğiniz gibi toparlanıp yüce rabbimin sevgisiyle bir ömür geçiririm.dediğim gibi çok kötü bir hayatım oldu hiç mutlu olamadım bu yaşıma kadar.yani ben başımı kapattım diye nerdeyse işimden olacaktım ama o ne yaptı terkedip gitti.yere düşmelerim inş. hep böyle devam etmez..bir gün ayağa kalktığımıda görürümmm

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hepinizden razı olsun.dün çok kötü bir ruh hali içerisindeydim.elektirklerimde gidince bir daha açamadım ayrıca iş yerindeydim ayakta kalmak zorundaydım.ama şimdi ağlıyorum herkes benim için o kadar kıymetli tavsiyelerde bulunmuşki allah hepinizden razı olsun.bilsem hangi şehirlerde yaşadığınızı gelip ellerinizden öpecem.çok şükür bu günde işime başörtümle geldim inşallah rabbiminde bana verdiği güçle bir daha başımı açmayacam.ama sonra şeytan vesvese veriyo içime.geçmişimi hatırlatıyo hiç mutlu olmadığımı fısıldıyo hiç bir hayalimin gerçekleşmediğini hiç bir sevdiğimin beni sevmediğini hatırlatıp bana işkenceler yapıyo.sonra herşeyden umudumu kesip başımı açsam ne olur diye düşünüyorum.inşaalah dediğiniz gibi toparlanıp yüce rabbimin sevgisiyle bir ömür geçiririm.dediğim gibi çok kötü bir hayatım oldu hiç mutlu olamadım bu yaşıma kadar.yani ben başımı kapattım diye nerdeyse işimden olacaktım ama o ne yaptı terkedip gitti.yere düşmelerim inş. hep böyle devam etmez..bir gün ayağa kalktığımıda görürümmm

Ve Aleyküm selam canım..
Seni gördüğüme ve örtüne sarılışına sahip çıkmana okadar çok sevindimki anlatmam
Çok teşekkür ederim yazdığın için..
seni canı gönülden kucaklıyorum..
duygularımı ifade demiyorum okadar çok duygulandımki
Bu güzellikleri yaşatan Rabbimize c.c. sonsuz şükürler olsun
Rahman c.c. ebeden razı olsun inşallah...
Rabbim her çektiğin sıkıntı karşısında çok güzel mükafatlar versin....
Sen vesveseler kapılma canım Sen seni çok Seven Rabbimini c.c. ve O'nun c.c. hoşnutluğunu düşün...
bütün sevgiler geçici bizi tek Ya Vedüd c.c. seviyor ve sevdirtiyor..
Tesettürünle birlikte attığın hayırlı adım daim olsun..
Her daim hayr içersinde sağlıklı huzurlu mutlu olman duasıyla canım..
Dualarımdasın...
Allah c.c. için biz kardeşlerin seni seviyoruz canım...
Selametle kal.
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:​

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam canım..
Seni gördüğüme ve örtüne sarılışına sahip çıkmana okadar çok sevindimki anlatmam
Çok teşekkür ederim yazdığın için..
seni canı gönülden kucaklıyorum..
duygularımı ifade demiyorum okadar çok duygulandımki
Bu güzellikleri yaşatan Rabbimize c.c. sonsuz şükürler olsun
Rahman c.c. ebeden razı olsun inşallah...
Rabbim her çektiğin sıkıntı karşısında çok güzel mükafatlar versin....
Sen vesveseler kapılma canım Sen seni çok Seven Rabbimini c.c. ve O'nun c.c. hoşnutluğunu düşün...
bütün sevgiler geçici bizi tek Ya Vedüd c.c. seviyor ve sevdirtiyor..
Tesettürünle birlikte attığın hayırlı adım daim olsun..
Her daim hayr içersinde sağlıklı huzurlu mutlu olman duasıyla canım..
Dualarımdasın...
Allah c.c. için biz kardeşlerin seni seviyoruz canım...
Selametle kal.
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:​

çok teşekkür ederim sizlerden .benim kendi ablam kardeşim bana destek olmazken sizler oldunuz.kendimi o kadar yanlız hissediyordumki ama bu siteyle tanıştıktan sonra yanlız olmadığımı aslında benim binlerce din kardeşlerim olduğunu farkeettim.allah limseyi yanlızlıkla sınamasın.dualarınızda olmam dileğiyle

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
o kadar çaresizimki ölmeyi bile düşündüm.ama inş. dediğiniz gibi bu dönemi atlatır o yalancı insanı unutur başörtümü severek hiç açmamacasına örterim

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim hepinizden razı olsun arkadaşlarım, candan insanlar...Bu akşam yüzeysel olarak aileme örtünmek istediğimi soyledim, hem de ummadığım bir anda oldu ufak bişey yüzünden babam bişey dedi anneme, stresliydi biraz ben de onun üzerine dedim, şaşırdılar braz. Aslında bu şekilde aniden soylemek istemezdim ama boyle oldu..Sonra misafir geldi, konuya devam edemedik, onlar da bişey sormadılar..Kardeşlerim Allah izin verirse bu sözümün arkasında durmak istiyorum, bu akşam onlarla tekrar konuşucam Rabbim nasib ederse, dualarınızı eksik etmeyin inşallah...

Ve Aleyküm Selam canım..
Rahman c.c. sonsuz şükür olsun...
Şaşıracaklar belki canım Allah c.c. izniyle saygı gösterecekeler..
Sen her zaman anlayışlı ılımlı ve kararlı olduğunu ailene hissettir..
Dualarımdasın canım..
İnşallah hayırlı haberlerini alırız..
Rahman c.c. yar ve yardımcın olsun..
Tesettür nuruyla nurlandığın gün hepimizin bayramı olacak inşallah
Selametle kal..
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim sizlerden .benim kendi ablam kardeşim bana destek olmazken sizler oldunuz.kendimi o kadar yanlız hissediyordumki ama bu siteyle tanıştıktan sonra yanlız olmadığımı aslında benim binlerce din kardeşlerim olduğunu farkeettim.allah limseyi yanlızlıkla sınamasın.dualarınızda olmam dileğiyle

o kadar çaresizimki ölmeyi bile düşündüm.ama inş. dediğiniz gibi bu dönemi atlatır o yalancı insanı unutur başörtümü severek hiç açmamacasına örterim

canım bizi birbirimize sevdirten bu güzel muhabbeti nasib eden Rabbimize c.c. sonsuz şükürler olsun...
Çok şükür müslümanız..Rabbim c.c. ne kadar güzel sevgi sunmuş bizleri kardeş eyemiş.. nice değerli kardeşlerimiz var..
Rahman c.c. izniyle dualarımdasın canım
Dualarda buluşmak duasıyla..
İnşallah canım..
Biz yalnız değilliz..
Bizebizden yakın olan Yüce Rabbimiz c.c. var..
La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu kardeşim gerçekten bu güzel konuyu açtığın için teşekkür ederim.Allah razı olsun senden.Bende tesettüre yeni girdim.2 ay oldu.Bir gün iş yerindeyken aniden ben kapanıcam dedim.Arkadaşlarıma söyledim.Herkes hayret içinde kaldı.iş yerinden çıkar çıkmaz eşarp almaya gittim.Ve diğer gün sabah başım kapalı geldim.Okadar huzurlu ve mutluyum ki anlatamam.Her örtüşümde aynı heyecanla örtüyorum.Herkes bir laf söyledi.Kimi güzel kimi kötü olmuş dedi.Ama ben kimseyi duymadım çünkü Ben Allah'a sığınmıştım.Allah'ın emrini yerine getirmek kadar güzel birşey varmı.Hep kapanmayı düşünürdüm ama cesaret edemezdim. ama hala böyle düşünen arkadaşlarıma söylüyorum hiç beklemeyin.Cesaret edemeyecek bişey yok aksine artık çok daha huzurlu bir hayatınız olacak.Benim tesettürümden sonra hayatım çok değişti.benim kalkanım oldu.Şimdi keşke çok daha önce yapsaydım diyorum.Evlenemeyeceğim düşüncesi olan kardeşlerim için söylüyorum.Bende bekarım hiç böyle düşünmeyin.Sizin saçınızın her telini eşinize özel olsun.Herkesin gördüğü saçınızı eşinizde görecek.O zaman eşinizin ne özelliği kalacak ki.Allah'ım tüm açık bayanlara nasip etsin.Allah'ım bizi sevabından mahrum etmesin inşallah.

Ve Aleyküm Selam canım
Maşallah Barekallah duygularını çok güzel ifade etmişsin..:a15:
Tesettürün tesettür nurun huzurun ve mutluluğun daim olsun inşallah..
Selametle kal..
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Yarabbelalemin Sen büyüksün
Sen herşeye Kadirsin
SEN bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
Yarabbi Sen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman ve Rahim C.C. Olansın
Hasbinallahü ve Ni'mel Vekil

Allahü ekber

CANI GÖNÜLDEN AMİN...AMİN...AMİN...

HEP BİRLİKTE
Tebliğ

ve
Desteğe
Devam

İnşallah

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı

Ancak müminler kardeştir..Bizleri kardeş Yapan Allah'a Hamdolsun.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim asıl senden razı olsun szinki gibi harika örneklerler harika yürekler buraya yazınca inan tesettürlümüz tesettürsümüz hepimiz birşeyler buluyoruz birşeyler cıkarıyoruz ne mutlu bizlere sizler gibi kardeşlerimiz Rabbim hepinizden kat kat razı olsun yürekten amin canım benim fırsat buldukca sende aramızda ol emi inan bana senide aramızda görmekten mutluluk duaycagız canımsın Rabbim tesettüünün karşılıgınhem bu dunyada hemde öteki dunyada butun guzellikler yasatsın yürekten amin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canuım benim seni okadar merak ettimki inan bana okadar mutlu oldum yapmadıgına içim okadar rahatladı bitanem bak sana niyeceğim :) ben tesetturume kavusalı 1 sene 2 ay oldu :) ve halen her örtümü ypışımda zorlanıyorum o sırada şeytanın baskısı bir bilsen neler sayıyor bana hep euzu besmle cekiyorum diyomki ona sen konus ordan dinleyen kim :) kalbimi daraltıyor bile euzubesmeleyle oda geciyor :) yani sadece sende değil bu durum hepimizde an ve an yaşanıyor ama biliyoruzki hepsi şeytanın vesvesi biliyoruzkiş biz bir iabdet yapmaya çalıstıgımız için şeytan bizle cok ugrasıyor ne mutlu bizlere mucadelemizde yenilmiyorsak biliyoruzki Rabbim bizi göruyor mucadelemizi O da mutlu oluyor kulum benim emrim iç rin nasıl mucadele veriyor diye canım benim her şeytan bastırdıgında dusun gözlerini kapat birkac sanıye o anda Rabbimizi hisset O nun senden hoşnut oldugu Onun senin yanında oldugunu inan bana okadar rahatlyacaksınki anlatamm sana yazarken elim kalbime göturyorum hissediyorum O nu ne mutlu bizlere O nun hidayetine mazhar oldugumuz için demekki Rabbim bizleri cok seviyorki gunahların eşiğinden söküp aldı değilmi
Bitanem yeneceksin şeytanı ve huzura kavusacaksın içindeki hep iyi sese guzel sese kulak ver
ve senden ricam klutfen öyle bir durum bitr daha yaşarsan Rabbim yaşatmasın
hemen buraya yaz bizler Rabbim izxin verdikce hep sana canı gönülden yardım edeceğiz canımsın benim selam ve dua ile

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim inan bana ummadıgın andada bir hayır vardır düşünsene sen nezaman söylerim derken birden kendini söylemiş buldun yani artık annen ve baban biliyorlar şimdi bundan sonrası önemli ilk önce annenin uygun oldugu zamanda rahat oldugu bir zamanda güzellikle anlat tatlı dille öyle cok mutlu olacagını Rabbimizin emiri oldugunu vb oa zaten insanın dili okadar güzel çözülüyorki ama kararlı oldugunuı vurgula bitanem senin kararlı oldugunu anlık bir heves olmadıgını bilsinler cunku benim annem ve babam da tepki gösterir gibi oldular ama kararlılıgımı onlara gösterdim hatta babam eşime burcunun hemen kapacancagını zannetmiydum şaşırdım demiş :)ama sen evliymişsin diyeb,lirsin bitanem annem ve babamlarla aynı katta outuryoruz hep beraberiz hergun oyuzden onlarıında kabul etmleri gerekirdi
inşallah canım Rabbim izniyle sende tesetturun kavusatrak bizlere bayram ettireceksin canım sın selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt