selamun aleyküm,
nete işyerinden girdiğim için hafta sonundaki gelişmeleri takip edememiştim. Çok sevindim adınıza, Rabbim tesettürünüzü daim eylesin, İslamı yaşayabileceğiniz bir hayat nasip etsin size. Şu anda sevinçten olsa gerek, başka bir şey yazamıyorum, Allah cc razı olsun sizden, bize bu mutluluğu yaşattınız
HEP BİRLİKTE
Tebliğ
ve
Desteğe
Devam
İnşallah
nete işyerinden girdiğim için hafta sonundaki gelişmeleri takip edememiştim. Çok sevindim adınıza, Rabbim tesettürünüzü daim eylesin, İslamı yaşayabileceğiniz bir hayat nasip etsin size. Şu anda sevinçten olsa gerek, başka bir şey yazamıyorum, Allah cc razı olsun sizden, bize bu mutluluğu yaşattınız
HEP BİRLİKTE
Tebliğ
ve
Desteğe
Devam
İnşallah
Canım kardeşlerim, ben bugün örtündüm. Bu ilk günün heyecanı bambaşka oluyor, Rabbime şükürler olsun, vesveselerden uzak bir gün hissettirdi RAbbim bana..
Sabah evden başörtümle çıktım, bir arkadaşımın bebek mevlidi vardı, babam götürdü arabayla.. Akşam da hava kararmıştı, eve tek başıma yürüyerek geldim. Sabah çıkarken annem görmemişti, eve geldiğimde salona girip gülümsedim ama annem karşımdan git seni böyle görmek istemiyorum dedi. Dün akşama göre daha sessizdi , ben de ben ne yaptım ki dedim anneme sadece ve sonra da odama geldim. Sanırım bir süre sessiz kalmalıyım, şu dönemde anneme doğru sözler de söylesem beni anlamakta zorlanacak..
GÜZEL KARDEŞLERİM BENİM, RABBİM CÜMLENİZİN DUALARINDAN,YORUMLARINDAN VE TEMİZ YÜREKLERDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH...
İNŞALLAH DAİMİ OLUR BUGÜNÜM, RABBİME SIĞINIYORUM, İNŞALLAH ANNEM DE ZAMANLA ALIŞIR, HAKİKAT ONUN YÜREĞİNE YERLEŞSİN BANA SOYLEMESE DE OLUR..
Arkadaşlar Yüce Allah yüreğinize kendi yolu üzere bir istek yerleştirirse ondan sonrası sizin dualarınıza kalıyor, bunu bir kez daha anladım. Dualarıma sizleri de vesile kıldı RAbbim, çok ama çok şükürler olsun....Siteyi kurandan ve bu konuyu paylaşıma açan Burcu kardeşimizden de Rabbim razı olsun, hepiniz çok değerli insanlarsınız, RABBİM BURDA BULUNAN, YORUM YAZAN, DUALARDA BULUNAN, SADECE OKUYARAK DA OLSA YÜREĞİNDE BU MANEVİYATI HİSSEDEN HERKESTEN RAZI OLSUN...
BU SIKINTIYI YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİMİN YOLU EN KISA ZAMANDA GÜZEL BİR VESİLE İLE AÇILSIN İNŞALLAH...
YÜCE MEVLA YA EMANETSİNİZ DOSTLARIM...