ve aleyküm selam değerli kardeşimiz,
ailemize hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah,
yazdıklarınızı okuyunca öyle bir heyecanlandım ki, Rabbim sizi hidayete çağırıyor, o farkındalık o düşünceler boşuna değil,
hesap gününde Rabbimizin emirlerine uymadığımız için annemizi, babamızı, kardeşimizi, işimizi ya da okulumuzu bahane edemeyeceğiz.
bu yol çok zor, ama her şey de ilk adımın atılmasıyla başlıyor, kim ne derse desin ilk adımı atın kardeşim,
ben sizden 1 yaş küçüğüm, kızkardeşim yok ama diğer şeyleriniz benim yaşadıklarıma benziyor, hepimiz tesettürümüz için, İslamı doğru yaşayabilmek için, Rabbimizin emir ve yasaklarına uyabilmek için çok sıkıntı çektik, çekiyoruz.
Rabbim inşAllah ailenize de hidayet nasip eder,
Sıkıntılarınızı, sorularınızı buraya yazın ki, çözüm bulabilelim,
Hayırlı ve güzel haberlerinizi almamız duasıyla, selamun aleyküm,
ailemize hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah,
yazdıklarınızı okuyunca öyle bir heyecanlandım ki, Rabbim sizi hidayete çağırıyor, o farkındalık o düşünceler boşuna değil,
hesap gününde Rabbimizin emirlerine uymadığımız için annemizi, babamızı, kardeşimizi, işimizi ya da okulumuzu bahane edemeyeceğiz.
bu yol çok zor, ama her şey de ilk adımın atılmasıyla başlıyor, kim ne derse desin ilk adımı atın kardeşim,
ben sizden 1 yaş küçüğüm, kızkardeşim yok ama diğer şeyleriniz benim yaşadıklarıma benziyor, hepimiz tesettürümüz için, İslamı doğru yaşayabilmek için, Rabbimizin emir ve yasaklarına uyabilmek için çok sıkıntı çektik, çekiyoruz.
Rabbim inşAllah ailenize de hidayet nasip eder,
Sıkıntılarınızı, sorularınızı buraya yazın ki, çözüm bulabilelim,
Hayırlı ve güzel haberlerinizi almamız duasıyla, selamun aleyküm,
Selamun Aleyküm kardeşlerim, ben de örtünme sevdası ile yananlardanım, yananlardanım çünkü hayata geçirememiş olmamın verdiği acı beni mahcup bırakıyor..28 yaşındayım, son günlerde kapanma isteğim çok arttı, namazlarımda sürekli duadayım, ve gecelerim ailemden habersiz ağlamakla geçiyor, aileme bu isteğimi açamıyorum, kızkardeşm biliyor ve o da benim yanlış yolda olduğumu düşünüyor ne yazıkki, eve kapanmışsın iş aramıyorsun kendine yazık ediyorsun diyor, ben işten ayrılalı örtünmeye daha yakın olmaya başladım ve başım örtülü olmadan bir çalışma ortamına girmeyi de düşünmek bile istemiyorum, Rabbim hayırlsıyla kimselere muhtaç kalmayacağımız şekilde bir evlilik nasib etsin, çalışmak konusunda da ısrarlı değilim üniv. mezunu olduğum halde... Arkadaşlar şu an hüzün var yüreğimde ve aynı zamanda da çok yaklaştığım hissini bana veren bir farkındalık var, RAbbime çok şükür,
birtek kızkardeşim biliyor , anne babam büyük ihtimal karşı çıkacak hatta biz seni boşuna mı okuttuk, yazıklar olsun sana diyecekler, oyda Rabbim bana oyle bir farkındalık verdi ki şimdiye kadar istediklerimin çoğunun dünyalık olduğunu farkettim,ailem bunu anlayacak bilinçte değil, ikisi de her şeyin bu hayatta çalışmayla kazanılacağını düşünüyor oysa ben ahiret için de üzerime düşenleri yapmak istiyorum, kayıtsız ve şartsız...nasıl açabilirim konuyu, ne yapabilirim, yorumlarınızı yazın Allah ın izniyle, yardımınıza çok ihtiyacım var....