Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam değerli kardeşimiz,

ailemize hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah,

yazdıklarınızı okuyunca öyle bir heyecanlandım ki, Rabbim sizi hidayete çağırıyor, o farkındalık o düşünceler boşuna değil,

hesap gününde Rabbimizin emirlerine uymadığımız için annemizi, babamızı, kardeşimizi, işimizi ya da okulumuzu bahane edemeyeceğiz.

bu yol çok zor, ama her şey de ilk adımın atılmasıyla başlıyor, kim ne derse desin ilk adımı atın kardeşim,

ben sizden 1 yaş küçüğüm, kızkardeşim yok ama diğer şeyleriniz benim yaşadıklarıma benziyor, hepimiz tesettürümüz için, İslamı doğru yaşayabilmek için, Rabbimizin emir ve yasaklarına uyabilmek için çok sıkıntı çektik, çekiyoruz.

Rabbim inşAllah ailenize de hidayet nasip eder,

Sıkıntılarınızı, sorularınızı buraya yazın ki, çözüm bulabilelim,

Hayırlı ve güzel haberlerinizi almamız duasıyla, selamun aleyküm,

Selamun Aleyküm kardeşlerim, ben de örtünme sevdası ile yananlardanım, yananlardanım çünkü hayata geçirememiş olmamın verdiği acı beni mahcup bırakıyor..28 yaşındayım, son günlerde kapanma isteğim çok arttı, namazlarımda sürekli duadayım, ve gecelerim ailemden habersiz ağlamakla geçiyor, aileme bu isteğimi açamıyorum, kızkardeşm biliyor ve o da benim yanlış yolda olduğumu düşünüyor ne yazıkki, eve kapanmışsın iş aramıyorsun kendine yazık ediyorsun diyor, ben işten ayrılalı örtünmeye daha yakın olmaya başladım ve başım örtülü olmadan bir çalışma ortamına girmeyi de düşünmek bile istemiyorum, Rabbim hayırlsıyla kimselere muhtaç kalmayacağımız şekilde bir evlilik nasib etsin, çalışmak konusunda da ısrarlı değilim üniv. mezunu olduğum halde... Arkadaşlar şu an hüzün var yüreğimde ve aynı zamanda da çok yaklaştığım hissini bana veren bir farkındalık var, RAbbime çok şükür,

birtek kızkardeşim biliyor , anne babam büyük ihtimal karşı çıkacak hatta biz seni boşuna mı okuttuk, yazıklar olsun sana diyecekler, oyda Rabbim bana oyle bir farkındalık verdi ki şimdiye kadar istediklerimin çoğunun dünyalık olduğunu farkettim,ailem bunu anlayacak bilinçte değil, ikisi de her şeyin bu hayatta çalışmayla kazanılacağını düşünüyor oysa ben ahiret için de üzerime düşenleri yapmak istiyorum, kayıtsız ve şartsız...nasıl açabilirim konuyu, ne yapabilirim, yorumlarınızı yazın Allah ın izniyle, yardımınıza çok ihtiyacım var....

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşlerim, ben de örtünme sevdası ile yananlardanım, yananlardanım çünkü hayata geçirememiş olmamın verdiği acı beni mahcup bırakıyor..28 yaşındayım, son günlerde kapanma isteğim çok arttı, namazlarımda sürekli duadayım, ve gecelerim ailemden habersiz ağlamakla geçiyor, aileme bu isteğimi açamıyorum, kızkardeşm biliyor ve o da benim yanlış yolda olduğumu düşünüyor ne yazıkki, eve kapanmışsın iş aramıyorsun kendine yazık ediyorsun diyor, ben işten ayrılalı örtünmeye daha yakın olmaya başladım ve başım örtülü olmadan bir çalışma ortamına girmeyi de düşünmek bile istemiyorum, Rabbim hayırlsıyla kimselere muhtaç kalmayacağımız şekilde bir evlilik nasib etsin, çalışmak konusunda da ısrarlı değilim üniv. mezunu olduğum halde... Arkadaşlar şu an hüzün var yüreğimde ve aynı zamanda da çok yaklaştığım hissini bana veren bir farkındalık var, RAbbime çok şükür,

birtek kızkardeşim biliyor , anne babam büyük ihtimal karşı çıkacak hatta biz seni boşuna mı okuttuk, yazıklar olsun sana diyecekler, oyda Rabbim bana oyle bir farkındalık verdi ki şimdiye kadar istediklerimin çoğunun dünyalık olduğunu farkettim,ailem bunu anlayacak bilinçte değil, ikisi de her şeyin bu hayatta çalışmayla kazanılacağını düşünüyor oysa ben ahiret için de üzerime düşenleri yapmak istiyorum, kayıtsız ve şartsız...nasıl açabilirim konuyu, ne yapabilirim, yorumlarınızı yazın Allah ın izniyle, yardımınıza çok ihtiyacım var....

Ve Aleyküm Selam canım
öncelikle hoşgeldin :)üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Hayırlı CUma'larB)
Maşallah Barekallah...
Duygularını çok güzel ifade etmişsin..ne kadar güzel düşünceler...
Yüce Mevlam yüreğine çok güzel duygular sunmuş..
Rahman c.c. her zaman KUluna Kafi...
Bu kadar manevi düşünceler içindeyken..bu duygu yüreğine sunulmuşken ...
hiç bekleme canım hayırlı ilk adımını at...
La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)
Rahman c.c. kulum bana bir adım atsın diyor ben koşarak gelirim...
Yüreğin bu hayırlı adımı atman için sabırsızlanırken hiç bekleme canım..
Berat ablacığım ve ceylanturcuğumunda belirtiği gibi..
Bu dünya sınav dünyası canım annemiz babamız eşler çocuklar,okul,iş,kariyer vs. herşey sınavın bir parçası..
Hiçbiri Rahman c.c. rızasından önemli değil...
Bizi bizden çok seven Yalnız Rahman c.c. bu nedenle O'nun c.c. rızası için hayırlı bir adım atmak için neyi bekliyoruz...ve ne kadar zamanımızın bile olduğunu bilmediğimiz halde..
Yüreğinde Rahman c.c. rızası olduğunda Rahman c.c. kulunun yar ve yardımcısı oluyor...
Şuna inanki senin durumunda olan isimleri farklı çok kişi var...
Sen bu durumu açtığında belki ailen tepki gösterecek...yada anlayışla karşılayacak...
Şuna inanki her ne sıkıntı yaşarsan üzülürsen şuanki yüreğindeki yangının ızdırabını yaşamıyacaksın..
Çünkü bileceksin ki sen doğru yoldasın Ve Sana kafi olan yanında olan yardımcı olacak Rabbin c.c. var..Üzüntün senin yaşadığın tarifsiz huzuru yaşamadıkları ve seni anlayamadıkları için üzüleceksin..
ve
Taşlandığı Taif'te, Taif halkının helak edilmesi iki dudağının arasından çıkacak söze bağlı iken, o toplumun hidayetinin, yani gerçekleri görüp tâbi olmasının pek mümkün olmadığını gördüğü halde, Rabbinin rahmetinden ümidini kesmeyecek kadar Rabbinden emindir. "Bilmiyorlar Rabbim.. bilselerdi yapmazlardı" diyecek kadar acıyan ve merhamet eden; "Umulur ki Rabbim onların neslinden Kendisine ibadet eden kullar yaratır" diyecek kadar şefkatli bir Peygamberin sav ümmeti olarak, dua edeceksin Rabbim Bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı diyeceksin canım her daim dua ve şükür halinde olacaksın..
Yaşadığın sıkıntılar yanında tarifsiz bir huzur yaşayacaksın canım..
Allah c.c. izniyle inşallah bu hayırlı adımın hayırlara vesile olacak..
Allah c.c. izniyle inşallah ailende seni anlayışla karşılayacak..
Rahman c.c. cümlemize hidayet nasib etsin...
Sen ne olursa olsun ailene karşı anlayışlı,ılımlı davran.. herzaman Kuran Mealinden oku..
Onların ulaşabileceği yerlere manevi kitaplar bırak... görecekleri yerlere küçük notlar bırakabilirsin..
Bizim için en önemlisi Rahman c.c. rızası,hoşnutluğu..
Rahman c.c. razı ve hoşnut olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla
Canım en kısa zamanda bayram sevinci tadında hayırlı haberini almayı bekliyoruz..
Rahman c.c. bütün kardeşlerime tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin inşallah..
Selametle kal...
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsin:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah-Hayırlı Cuma'lar

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah-Hayırlı Cuma'lar

ALLAH C.C. RAZI OLSUN...

HEM SİZDEN hem SUEDA,BURCU ve diğer kardeşlerimizden...

Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın...

Her daim vesile olabilmek duası ile

TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM

Rahman c.c. hayra vesile olan bütün değerli kardeşlerimden ebeden razı olsun inşallah
Rahman c.c. sizlere çok güzel mükafatlar nasib etsin
Sizlerin vesile olduğunuz yolda buralardayız inşallah..
Dualarınıza canı gönülden amin ablacığım..
Baki MUhabbet ve Baki Dualarımla..
Rahman c.c. izniyle
TEbliğe ve Desteğe Devam ..

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
eda hanım sizinle konuşmak isityorum yardımınıza ihtiyacım var

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
gücüm kalmadı lüütfen burcu hanım eda hanım bana yardım edin söyleyeceklerinize ihtiyacım varr

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
başörtümden vazgeçmek üzereyim ne olur bana bunun sınanma olduğunu söyleyinnn

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim sakın yapma bitanem şimdi hemen gidip bir abdest al euzbesmele felak nas okuyup Rabbimize dua et ben burda olacagım sakıın vazgecmek yok bana söz ver olurmu bu bir sınanma sakın şeytana yenik düşme sen dogru yoldasın

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
başörtümden vazgeçmek üzereyim ne olur bana bunun sınanma olduğunu söyleyinnn

canımsın eğer böyle birşey yaparsan ilerde bunun için çok üzüleceksin..
Ben her zaman sıkıldığımda şunu düşünüyorum
Rahman c.c. habibim demiş en sevgiliye sav ne sıkıntılar çekmiş..
Bütün dünya en sevgili sav yüzü hürmetine yaratılmışken..
yaşadıklarını düşününce bizim yaşadıklarımız bir hiç...
Ne sıkıntı yaşasakta bizim sığındığımız yar ve yardımcımız olan Rahman c.c. var..
Nefsin şuan senle savaşmakta...Lütfen canım bu mücadeleyi sen kazanmaya gayret göster..
Hiçbirimizin bu dünyada garantimiz yok ölüm heran bizimle..
Ve biz bu dünyaya ait değiliz bu dünyada bize...
O zaman biz ahiretimiz için çabalamalıyız.. çektiğimiz sıkıntılar karşısında daha dirençli olmalıyız canım..
Senin başörtün biz bez parçası değil canım senden bir parça...
Sen sadece başını değil bütün günahlara karşı yüreğinide örtüyorsun..
Vazgeçmek bukadar kolay olmamalı...
senden tek ricam nefsinin sesini dinleme...
şuan başörtünle sınanıyorsun..
Rahman c.c. sana sunduğu hediyeyi geri çevirme...
sen yaşadıkların karşısında baş örtüne sarıl Rahman c.c. sığın...
çünkü anne baba eş çocuk kariyer iş herşey bir sınav..
Sen yediğin yiyeceği Rahman c.c. ne kadar nasib etmişse okadarını yersin canım..
Canım bilip bilmediğimiz ama başörtüsüne tesettürne kavuşmak için nice mücadele deden kardeşlerimiz var..
Rahman c.c. şimdi sana tesettür nurunu nasib etmişsin..
Bu huzuru lütfen sahip çık tesettürüne çevrendekilerin yaptıkları ve yaşattıkları çok önemli değil Rahman c.c. rızası önemli...
Bizim üzüntümüz Rahman c.c. huzuruna çıktığımızda Sen bizi bukadar çok severken Rabbim c.c. ben senim emrini yerine getiremedim bana ait olmayan dünyada yanılgıya uğradım nefsimle mücadele edemedim diyebilme düşüncesi üzmeli..:a03:
canım dualarımdasın...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ve bunu ispat etme zamanı Rabbime onun için kapandıgınuın gösterme zamanı hadiörtüne sımsıkı sarıl
bir erkek arkadaş için değermi öteki dunyada yanmak öteki dunyada azab cekmek aklını başına topla ve düşün değermi Rabbimin huzuruna cıkıp ben örtündüm ama bir hiç ugruna tekrar acıldım demeye yüzün olacakmı bitanem
Rabbim sana bir şekilde vesile kılmıs seni o gunahından alı koymus hatta erkek arkadaşından ayrılarak ağır bir gunahtan kurtarmıs kendi halilen şükret canım
bu fırsatı değerlendiremezsen inan bana ömür boyu pişman olacaksın ozaman kapanmak istsende hep bu korku olacak tekrar acılırsam diye sonrada hiç ulaşamaya bilirsin sırtında bugunahın agır mı agır vebaliyle
hemen tövbe et aklından cıkar
canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Canım şimdi seni sakinleştirecek cok değerli Kuranı Kerimimizi acıp dinle bak nasıl ruhun ferahlayacak hadi bitanem nefisini sakın dinleme şeytanın o fikirle dolasmasınıa kanında izin verme hep besmele cek ve deki Ben Rabbim için kapandım ve cok mjutluyum

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm, hayırlı cumalar,

sakın geri adım atmayın kardeşim, Burcu ve sueda kardeşlerimizin yazdıklarını sakince okuyun, önerilerini uygulayın. her vesvese geldiğinde, euzi besmele çekin kardeşin, kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a cc sığının. :(

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
bugün bizim bayram günümüz, hayırlı bereketli Cumamız.

öğle ezanına kadar bol bol peygamberimize (SAV) salavat getirin, mümkünse yasin okuyun, amener rasulu okuyun, ayetel kursi okuyun, yeter ki yanlış bi şey yapmayın, geri adım atmayın,

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1053872[/FLASH]

La Tahzen /üzülmecanım video dinlemeni rica ediyorum..​

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm DEĞERLİ KARDEŞİM

esselamün aleyküm DEĞERLİ KARDEŞİM

gücüm kalmadı lüütfen burcu hanım eda hanım bana yardım edin söyleyeceklerinize ihtiyacım varr

Gücü size ALLAHÜ TEALA veriyor zaten....

Siz savaşıyorsunuz şu anda....şeytan ve nefsinizle....

BU kadar güçsüz olamazsınız....BİLİYOR MUSUNUZ Şeytan size hiç bir şey yapamaz

Haydi birlikte söyleyelim sizinle...sizde tekrar tekrar söyleyin

Euzubillahimineşşeydanirracim Bismillahirrahmanirrahim

(Kovulmuş ŞEYTANDAN SAN'A sığınırım - Rahman ve RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA )

haydi birkez daha söyleyin..kalben....

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim....deyin haydi şimdi...

DURMAK YOK....

LA HAVLE VELA KUVVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM....

Hasbinallahü ve nî'mel vekil ve Ni'mel Mevla ve Nimen Nasir..

ALLAH EN GÜZEL VEKİL dir kardeşim...

BIRAKMAYIN KENDİNİZİ

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm

esselamün aleyküm

kardeşlerim...inanın şu an çok duygulandım...

Allah c.c. razı olsun hepimizden inşallah..

TEBLİĞ VE DESTEĞE devam durmak yok

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
canım Rahman c.c. rızası için seni seven kardeşlerin var..
Rahman c.c. izniyle dualarımızdasın...
Burcumun ceylanturcuğumun berat ablacığımın tavsiyelerine kulak ver canım..
Bu hepimizin mücadelesi canım hepimiz nefsimizle mücadele halindeyiz..
Hepbirlikte tavsiyeleri yerine getirelim inşallah..
çok dua edelim canım..
İleride şuan sana üzüntü gibi gelen durumların için üzüldüğüne üzülecek...
Ve Rahman c.c. şükür edeceksin...
Rabbim c.c. bana bu huzuru yaşatığın için bir vesile ile bana sunduğun hediye için çok şükür edeceksin...
Canım çok dua edelim... gülen biz olalım nefsimize yenik düşmeyelim..
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile

Rabbim razı olsun siz değerli kardeşlerimden, ablalarımdan,

selamun aleyküm

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim...inanın şu an çok duygulandım...

Allah c.c. razı olsun hepimizden inşallah..

TEBLİĞ VE DESTEĞE devam durmak yok

ve aleyküm selam canım ablacığım...
Hayırlı Cuma'larB)
Rahman c.c. cümlenizden ebeden razı olsun inşallah..
güzel duygularınız karşılıklı..
iyiki varsınız..siz değerli kardeşlerimle Muhabbeti sağlayan yüceler Yücesi Rahman c.c. sonsuz şükürler olsun..
Tebliğe ve desteğe hepbirlikte devam inşallah

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH C.C. RAZI OLSUN...

HEM SİZDEN hem SUEDA,BURCU ve diğer kardeşlerimizden...

Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın...

Her daim vesile olabilmek duası ile

TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM

Rabbim berat ablacım Rabbimsendende razı olsun sizlerin sayesinde devam ediyor bu konumuz Rabbim bu hayırlı iş için sizlere kat kat sevap versin yürekten amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt