bende kapanmak istiyorum ama kampüs ortamında ve kaldığım yerde çok tepki görüyorum kalbimi kırıyolar sözle deil bakışlarıyla.. odamda bile namaz kılarken odaya gelen arkadaşımın hortlak görmüş gibi tepki göstermesi çok canımı yaktı babama anlatıyorum hani biraz destek olsun ne biliyim ama o bile okuldan sonra şartlar el verince dio şartlar şartlar.. ne zamana kadar.. kimseyle de paylaşamıyorum anlamcklarmış gibi geliyo dua edermisiniz bana
canım benim hoşgeldin aramıza

bak şimdi gecen gun bir kardeşimiz için yazmıstım o yazıyı sana kopyalıyacagım birazdan birazcık uzun ama

bitanem arkadaşlarının sana öyle bakmasını hiç düşünme nedenmi şimdi sende alışılmmış bir durumla kaşılasssan ilk önce bakarsın yüzünde değişik bir ifadeyle sonra o duruma zamanla alışırsın değilmi en sonunda dikkatini bile cekmez sıradan gelir arkadaşların içinde durum böyle hepimiz yaşadık bu durumu birde bazen onlar bakmasada sanki herkes bize bakıyor durumlarıda oldu bende

ne old sonunda içimdeki huzurdan kendimi alamaz oldum kimseyi göremez oldum ben oldum başımdakı tacımla bir gunahındaha sırtımdan indiğimi hissetim daha huzrlu oldum daha mutlu oldum daha guvendim kendime ve dedimki beni başımdaki tacımla sevenler olsun eğer başımdaki tacımdan dolayı benden uzaklaşacaklarsa gercek dost değillier dış görunumuşu sevmişler derim Ama beni daha cok sevecek Rabbim var O nun hosnutlugunu Onun rızası benim için herşeyden önemli Rabbim demiş kulum sen bana bir afım gelirsen ben sana 10 adım gelirim düşünsene tesetttürün kocamaaaannnnn bir adım Rabbim gelmezmi sana bu hicretine karşılık sevmezmi seni heleki gencecik yaşındasın
canım oooo ben sana daha neler anlatacagım şimdi yazımı kopyalayyım oku olurmu 5 dakşkacık ayır
başka bir arkadaşımıza yazdıgım cevap
canım hoşgeldin aramıza inşallah sana faydalı olabiliriz
bitanem biliyormusun şimdi ben senin bulundugun yerde olmayı cok isterim ozaman ne yapardım biliyormmusun bütün çevremi değiştiririp koşa koşa giderdim kapalı arkadaşlarımın yanına sımsıkı tutunurdum onlara ne kaparsam onlardan kar derdim bana Peygamberimizi öğretin islamı anlatın bana gunahları öğretin kapanmayı anlatın içimde buludugum gunahtan cekin kurtarın beni derdim en azından tam 7 yıl önce tanırdım Rabbimizi 7 yıl önce içimde nereden geldiğini bilmediğim bir sesin çağrısına kulak verir kapanırdım o arkadaşlarımı okadar arıyorumki cok üzülüyorum neden onlarla dostluk kurmadın diye
canım benim sorumluluklarını yapmaya calışıyorum demişsin gercekten cok guzel
en önemli sorumluluklarımızdan birde Kapanmamız bizim Cünkü Rabbimiz bize Kitabımızda emretmiş farz kılınmıs bize kapanmak örtünmek değilmi
ozaman bizimde yerine getirmemiz gerekecek düşün mahser alanındayız amlelerimizartıda kapanamak gibide bir yük sırtımızda
Rabbim diyecek ey kulum sen neden bu emri yerine getirmedin derse ne diyebiliriz nasıl cevap verebiliriz ya bu gunahımızın vebali bizi Cehenneme götürecekse yada Rabbim yada kapanarak ( onun kurallı ölçüsünde mümine hanımlarımız gibi) bize Cenneti sunacaksa ozaman birkere daha düşünelim canım olurmu inan bana kapanırsan o huzuru hiçbiryerde bulamıyorsun yaptıgın herşey daha bir anlamlaşıyor ikilik olmuyor ozaman sadece namazımızda yada bir mevlütte o örtüyü takıp gundelik hayatta acık olmak gibi
canım benim arkadaşların ne derse desin önemli olan bizim için Rabbimizin hoşnutlugunu sağlamak Rabbimizin rızasını kazanmak biliyormusun bitanem hep konuşulmuyormu mesala birazcıkdaha acık giyinen bir arkadaş gelse hani ortam acık ya ona bile birşeyler bulunurda giden zamanın farkında olamadan biter gider olan bize olur
canım bir an önce at adımı zamanımız varken tövbemizi edelim
sıgınalım Rabbimize örtümüzü tam bir mümine bir bayana yakışır gibi taşıyalım başımızda
Rabbimin izniyle canım bizler burdayız aklından bu konuyla ne geçiyorsa bizimle paylaş hepimiz sana yardımcı olmaya çalışacagız bunlar tereddütler olabilir içindeki manevi duygular olabilir
birde canım bir lezzetini alsan örtünün inan bana cıkarmak isteyeceksin başından o okadarmı huzur verir okadar mı guven verir anlatılamaz burda kapanan arkadaşlarımızın hepsi öyle dediler dedilerki n eden daha önce yapmadım bu bhuzuru neden daha önce yaşamadım
sendev akit cok gec olmadan o huzurun tadını al olurmu Rabbime emnaetsin