Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Destek Bekliyorsanız Allah yeterince destek değil mi size?
O bu ne diye düşünüyorsunuz, söyleyin ahirette de o ya da bunu tanıyacak mısınız? amelinizi onlar mı kurtaracak?
Ben kapandım o ,bu bişeyler dedi, kulaklarımı tıkadım.. destek istedim Allah'ı buldum..
Geç olmadan müjdelendirin bizleri güzel kardeşlerim..
Rabbim inşaAllah tesettür lezzetini sizlere de tattırır:)
Selam ve dua ile.

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bütün müsluman kardeşlere güzel şekilde örtünmeyi nasip etsin...sünnete uygun, fitneye fesada yol vermeden...Allah yardımcınız olsun..

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm değerli kardeşim ve ablamız;

Hanım kardeşimiz bizim incinmemiz söz konusu değildir umar ve ümid ederim ki siz ve diğer kardeşlerimizde incinmez.Değerli ablamız aslında ne demek istediğimi çok güzel anlatmış mevlam razı olsun.

Birşeyleri anlatırken kibir ve riya'ya düşerek kendi halimizden,vaktimizden durum ve ortamımızdan bahsederken bu konularda bazı kardeşlerimizin söylemleri bizleri zan'da bulunmaya itiyor ve inanın okunduğunda bunun böyle olduğu aşikar olarak görülüyor.(Herkes için söylemiyorum...)

Aslında bu konu güzel,güzel olan kapanamamak değil arada yazılan uyarıcı ve ikaz içerikli kaynak,delil gösterilen hakikatler.Kimlerin biz sıkıntısını okuyorsak onların günahına ortak olup şahit oluyoruz.Dilerimki mevlam vakit geçmeden vakti hakkı ile değerlendirenlerden eder tüm müslüman hanım kardeşlerimizi.Selametle kalınız.

Kaan abi (abi diyorum yaşınız sanırım benden büyük ) uyarınızı elbette anlıyorum ama
burada kimsenin duygularını anlatırken abartı kullanacagını sanmaycagımı belirtmek isterim
kim annesi babasını kötülemek isterki yada onlara kötü gözle baktırmayı
benimde problemlerim vardı ama ben en hafife alarak yazdım cunku kimsenin annem ve babam hakkında kötü düşünemsi asla istemem onlar benim Canlarım diğer kardeşlerimizde öyle ama yaşanılanlar varsa anlatılırki bizde yardımcı olabilelim vede yanlıs yönlendirmeyelim şöyleki babasından tesettürü girmemesi için şiddet gören kardeşimiz bu durumu anlatmazsa bizlere bizlerde bilmediğimiz için durumu yok cok ısrar edeceksin dersek daha kötü sonuclara neden olunabilir
Kaan abi inşallah sizi incitmemişimdir eğerki inciltecek bir durum olduysa hakkınız helal edin

Burcu kardeşim

Aslında bizim hiç düşünmeyeceğimiz yada aklımıza gelmemiş birşeyi yazarak hatırlattı Kaan kardeşimiz...böyle ilgi çekmeye çalışanlar var ise uyarmak adına yazılmış dikkat edilmesini istemiş olabilir..

Bizler gerçekten her yazılanı doğru kabul ediyor ve ne gerekiyorsa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz..

Nette olduğumuzu unutarak sırf ALLAH c.c. rızasını gözeterek yardım etmeye çalışıyoruz....Kaan kardeşimizde bizden daha tecrübeli olduğu için önceden su testisini su yolunda kırmak istemiş olabilir

Ne biz Kaan kardeşimize kırılırız ne de o bize kırılır..

Gönülleri ise ancak ALLAH c.c. bilir....

Sen rahat ol değerli kardeşim...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Rahmân'ın kulları, yeryüzünde vakar ve tevazu ile yürüyen kimselerdir. cahiller onlara laf attıkları zaman, "selâm!" der (geçer)ler. FURKÂN SÛRESİ(63)
zahmet olmadan Rahmet olmaz kardeşlerim.kıyamet günü ana-baba evladından, evlatta ana-babadan kaçar.herkes kendi derdine düşer...ailenizin rızasını Allah'ın rızasına tercih etmeyin ...
Rabbim yolundan ayırmasın .

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
BANADA YARDIMCI OLUN KARDEŞLERİM BENDE KAPANMAK İSTİYORUM İÇİMDEN GELEREK AMA SEVDİGİM KİŞİ ÇOK İSTİYO KAPANMAMI AMA AİLEM NE DER BİLMİYORUM YARDIMINIZA DUALARINIZA İHTİYACIM Var

sevidğin kişi destek oluyos kesin kapan derim çünkü o destek olmasaydı sana sen şuan buraya bile bunları yazmazdın yani onun istemesi bir vesile olmuş kapanmayı düşünmen için..düşünsene senin aklında olsaydı da sevgilin kapanma deseydi çok çok zor olurdu bu senin için... ama şükretki istiyor ve destek veriyor..o istediği için kapan demiyorum vesile olmuş kapanmayı düşündüğüne bu yönden bu fırsatı kaçırma ve hiç açmamak üzere kapan...

semabrk

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamüaleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

Esselamüaleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

Rahmân'ın kulları, yeryüzünde vakar ve tevazu ile yürüyen kimselerdir. cahiller onlara laf attıkları zaman, "selâm!" der (geçer)ler. FURKÂN SÛRESİ(63)
zahmet olmadan Rahmet olmaz kardeşlerim.kıyamet günü ana-baba evladından, evlatta ana-babadan kaçar.herkes kendi derdine düşer...ailenizin rızasını Allah'ın rızasına tercih etmeyin ...

amin emeğinize sağlık ne güzel ayetleri paylşmısınız.

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm

esselamün aleyküm

selamün aleyküm kardeşim,

öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun, ailemize hoş geldiniz. berat ablamızın dediği gibi,

teraziye koysak her birini hangisi ağır çeker dersiniz?
AÇIK olmak,ilgi çekmek,en güzel iş imkanı MI ?
ALLAH c.c. RIZASI İÇİN YAPTIKLARINIZ MI?

sizin en büyük şansınız ailenizden dolayı bir sorununuz olmaması, inanın diğerlerinin olup olmaması insanı o kadar yıpratamıyor, benim gibi bazı arkadaşlar bu uğurda çok zorluk çektiler ailelerinden dolayı, sizin hiçbir engeliniz yok, Allah cc aşkına bir dakikanızı bile boşa geçirmeyin, okulu bitireceğimiz, iş bulacağımız ya da çalışacağımız kadar ömrümüz var mı bilemiyoruz ki, hemen kararınızı uygulayın.

her ne kadar bazı kişilerin yazdıkları abartılı gibi gözüktüğü söylense de - ancak bunu çeken, yaşayan bilir - diğer arkadaşların yazılarını da vakit ayırıp okumanı isterim, hepsinden çıkaracağımız dersler var.

beklemeyin bazı şeyleri, artık harekete geçin, dünyalık insanı değil, ahiretlik insanı olalım

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşAllah,

selam ve dua ile, hayırlı günler

[
QUOTE=berat05;1222017]ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

ALLAH c.c. razı olsun sizlerden değerli kardeşlerim

Güncellemelerle kardeşlerimize örnek- belkide birer vesile oluyorsunuz

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye

ve
Öğretmeye devam

İnşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan

yağmur ece

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm kardeşlerim.biraz geç cevap veriyorum size çünkü sürekli internete girme fırsatım olmuyo. Bana yazan tüm kardeşlerimden Allah yüzbinkere razı olsun..zamanınızı ayırmışsınız bana yardımcı olmak için çaba göstermişsiniz.en kısa zamanda Rabbimin izinyle size güzel haberlerimi vereceğim inşaAllah . Rabbim gönlünüze göre versin .Allaha emanet olun..Selamın Aleyküm..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

hayırlı haberlerinizi dört gözle beklediğimizi biliniz,

Rabbim tesettürümüzün hakkını verenlerden eylesin bizi,

hayırlı akşamlar, selam ve dua ile

selamın aleyküm kardeşlerim.biraz geç cevap veriyorum size çünkü sürekli internete girme fırsatım olmuyo. Bana yazan tüm kardeşlerimden Allah yüzbinkere razı olsun..zamanınızı ayırmışsınız bana yardımcı olmak için çaba göstermişsiniz.en kısa zamanda Rabbimin izinyle size güzel haberlerimi vereceğim inşaAllah . Rabbim gönlünüze göre versin .Allaha emanet olun..Selamın Aleyküm..

Fatose

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteyee internetten kapanmayLa ilgili bilgi edenirken tesadüfen girdim ve ilgimii çekti...
kapalı değilim amaaa..diger sorumluluklarımı elimden geldikçe yerine getirmeyee çalısııyorum tabi kapanmak isterim amaa!.. diyolar ya ortam neryeee gidiyo dünya nereye gidioo bendee biraz kapıldım galiba üniversit son snf ognreciiym cevrendekiler hep acık hep ortamın peşinde insanlar evet ole biri değilim amaa kapanınca acıkca ne derlerr ne düşünürlerr soruları var bende evet. yrn bi gün olunceeee... diorum ya herşeiyn farkındayım amaa yapamıyorum!.. istiyorum dua ediyorum!... yada diyorumki üni. bitince bu ortamdan uzaklasıcaksın ztnn.. bilmiyorum..:(.. üye olup burda sizinle paylasmak istedim...

zübeydeburak

Kayıtlı Kullanıcı
evet garantimiz yok eşimi kaybettim 45 gün oldu.bişeyler yapmak istiyorum ama nasıl yardım edin.dayanamıyorum

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yolundan ayırmasın ...

bu arada hoşgeldiniz kardeşim,üyeliğiniz hayırlı olsun...
Rabbim kapanmak isteyen tüm kardeşelerimize nasip etsin inşallah...selam ve dua ile kalınız...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteyee internetten kapanmayLa ilgili bilgi edenirken tesadüfen girdim ve ilgimii çekti...
kapalı değilim amaaa..diger sorumluluklarımı elimden geldikçe yerine getirmeyee çalısııyorum tabi kapanmak isterim amaa!.. diyolar ya ortam neryeee gidiyo dünya nereye gidioo bendee biraz kapıldım galiba üniversit son snf ognreciiym cevrendekiler hep acık hep ortamın peşinde insanlar evet ole biri değilim amaa kapanınca acıkca ne derlerr ne düşünürlerr soruları var bende evet. yrn bi gün olunceeee... diorum ya herşeiyn farkındayım amaa yapamıyorum!.. istiyorum dua ediyorum!... yada diyorumki üni. bitince bu ortamdan uzaklasıcaksın ztnn.. bilmiyorum..:(.. üye olup burda sizinle paylasmak istedim...
bende üniversitede okuyorum ama hiçbir ortama girmiyorum diyebilirim.bende kapalı değilim ama elimden geleni yapıyorum.ailemden dolayı kapanamıyorum.okul bitince kapanmayı düşünüyorum inş.ailen tepkili değilse bence hiç bekleme ve arkadaşların umrunda bile olmasın aldırma kimseye derim.onlar seni kurtarmayacaklar çünkü..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım hoşgeldin aramıza inşallah sana faydalı olabiliriz
bitanem biliyormusun şimdi ben senin bulundugun yerde olmayı cok isterim ozaman ne yapardım biliyormmusun bütün çevremi değiştiririp koşa koşa giderdim kapalı arkadaşlarımın yanına sımsıkı tutunurdum onlara ne kaparsam onlardan kar derdim bana Peygamberimizi öğretin islamı anlatın bana gunahları öğretin kapanmayı anlatın içimde buludugum gunahtan cekin kurtarın beni derdim en azından tam 7 yıl önce tanırdım Rabbimizi 7 yıl önce içimde nereden geldiğini bilmediğim bir sesin çağrısına kulak verir kapanırdım o arkadaşlarımı okadar arıyorumki cok üzülüyorum neden onlarla dostluk kurmadın diye :(
canım benim sorumluluklarını yapmaya calışıyorum demişsin gercekten cok guzel
en önemli sorumluluklarımızdan birde Kapanmamız bizim Cünkü Rabbimiz bize Kitabımızda emretmiş farz kılınmıs bize kapanmak örtünmek değilmi
ozaman bizimde yerine getirmemiz gerekecek düşün mahser alanındayız amlelerimizartıda kapanamak gibide bir yük sırtımızda
Rabbim diyecek ey kulum sen neden bu emri yerine getirmedin derse ne diyebiliriz nasıl cevap verebiliriz ya bu gunahımızın vebali bizi Cehenneme götürecekse yada Rabbim yada kapanarak ( onun kurallı ölçüsünde mümine hanımlarımız gibi) bize Cenneti sunacaksa ozaman birkere daha düşünelim canım olurmu inan bana kapanırsan o huzuru hiçbiryerde bulamıyorsun yaptıgın herşey daha bir anlamlaşıyor ikilik olmuyor ozaman sadece namazımızda yada bir mevlütte o örtüyü takıp gundelik hayatta acık olmak gibi
canım benim arkadaşların ne derse desin önemli olan bizim için Rabbimizin hoşnutlugunu sağlamak Rabbimizin rızasını kazanmak biliyormusun bitanem hep konuşulmuyormu mesala birazcıkdaha acık giyinen bir arkadaş gelse hani ortam acık ya ona bile birşeyler bulunurda giden zamanın farkında olamadan biter gider olan bize olur
canım bir an önce at adımı zamanımız varken tövbemizi edelim
sıgınalım Rabbimize örtümüzü tam bir mümine bir bayana yakışır gibi taşıyalım başımızda
Rabbimin izniyle canım bizler burdayız aklından bu konuyla ne geçiyorsa bizimle paylaş hepimiz sana yardımcı olmaya çalışacagız bunlar tereddütler olabilir içindeki manevi duygular olabilir
birde canım bir lezzetini alsan örtünün inan bana cıkarmak isteyeceksin başından o okadarmı huzur verir okadar mı guven verir anlatılamaz burda kapanan arkadaşlarımızın hepsi öyle dediler dedilerki n eden daha önce yapmadım bu bhuzuru neden daha önce yaşamadım :)
sendev akit cok gec olmadan o huzurun tadını al olurmu Rabbime emnaetsin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
evet garantimiz yok eşimi kaybettim 45 gün oldu.bişeyler yapmak istiyorum ama nasıl yardım edin.dayanamıyorum

canım başın sağolsun eşinin mekanı cennet olsun
bitanem tam olarak anlat içindekileri içini dök buraya olurmu
ona göre içindeki buludugun durumdan kurtulmandan yardım edelim

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

canım hoşgeldin aramıza inşallah sana faydalı olabiliriz
bitanem biliyormusun şimdi ben senin bulundugun yerde olmayı cok isterim ozaman ne yapardım biliyormmusun bütün çevremi değiştiririp koşa koşa giderdim kapalı arkadaşlarımın yanına sımsıkı tutunurdum onlara ne kaparsam onlardan kar derdim bana Peygamberimizi öğretin islamı anlatın bana gunahları öğretin kapanmayı anlatın içimde buludugum gunahtan cekin kurtarın beni derdim en azından tam 7 yıl önce tanırdım Rabbimizi 7 yıl önce içimde nereden geldiğini bilmediğim bir sesin çağrısına kulak verir kapanırdım o arkadaşlarımı okadar arıyorumki cok üzülüyorum neden onlarla dostluk kurmadın diye :(
canım benim sorumluluklarını yapmaya calışıyorum demişsin gercekten cok guzel
en önemli sorumluluklarımızdan birde Kapanmamız bizim Cünkü Rabbimiz bize Kitabımızda emretmiş farz kılınmıs bize kapanmak örtünmek değilmi
ozaman bizimde yerine getirmemiz gerekecek düşün mahser alanındayız amlelerimizartıda kapanamak gibide bir yük sırtımızda
Rabbim diyecek ey kulum sen neden bu emri yerine getirmedin derse ne diyebiliriz nasıl cevap verebiliriz ya bu gunahımızın vebali bizi Cehenneme götürecekse yada Rabbim yada kapanarak ( onun kurallı ölçüsünde mümine hanımlarımız gibi) bize Cenneti sunacaksa ozaman birkere daha düşünelim canım olurmu inan bana kapanırsan o huzuru hiçbiryerde bulamıyorsun yaptıgın herşey daha bir anlamlaşıyor ikilik olmuyor ozaman sadece namazımızda yada bir mevlütte o örtüyü takıp gundelik hayatta acık olmak gibi
canım benim arkadaşların ne derse desin önemli olan bizim için Rabbimizin hoşnutlugunu sağlamak Rabbimizin rızasını kazanmak biliyormusun bitanem hep konuşulmuyormu mesala birazcıkdaha acık giyinen bir arkadaş gelse hani ortam acık ya ona bile birşeyler bulunurda giden zamanın farkında olamadan biter gider olan bize olur
canım bir an önce at adımı zamanımız varken tövbemizi edelim
sıgınalım Rabbimize örtümüzü tam bir mümine bir bayana yakışır gibi taşıyalım başımızda
Rabbimin izniyle canım bizler burdayız aklından bu konuyla ne geçiyorsa bizimle paylaş hepimiz sana yardımcı olmaya çalışacagız bunlar tereddütler olabilir içindeki manevi duygular olabilir
birde canım bir lezzetini alsan örtünün inan bana cıkarmak isteyeceksin başından o okadarmı huzur verir okadar mı guven verir anlatılamaz burda kapanan arkadaşlarımızın hepsi öyle dediler dedilerki n eden daha önce yapmadım bu bhuzuru neden daha önce yaşamadım :)
sendev akit cok gec olmadan o huzurun tadını al olurmu Rabbime emnaetsin

Esselamu Aleyküm canlar...
Fatoş canım öncelikle hoşgeldin:)
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Burcum okadar güzel anlatmışsınki çok duygulandım...
Maşallah barekallah..
güzel yüreğine sağlık Rabbim c.c. çok güzel mükafatlar nasib etsin..
Rahman c.c. için hizmet etmek..çok büyük lütuf...Rahman c.c. rızası için hizmet eden değerli kardeşlerimizden
Rahman c.c. ebeden razı olsun...
Fatoşcuğum Rabbim c.c. karşına hayırlı insanlar arkadaşlar/kardeşler çıkarsın karşına..
üniversite yılları öğrenmek ,öğretebilmek..
Hizmeti yaşabilmek için en güzel yıllar..
Şuan çalışıyorum Rahman c.c. hamdolsun..
Ama üniversite yıllarımı çok özlüyorum...
Şuan imkanım olsa tekrar okumak isterim...
O güzel ortamları solumak isterim....
Burcum okadar güzel anlatmışki maşallah Barekallah
Sadece hiç vakit kaybetmeden ilk hayırlı adımını at...
örtünle taçlan tarifsiz huzuru yaşa,ve çevrendekilere
Rahman c.c. izniyle sen örnek ol ve arkadaşlarına/kardeşlerine vesile ol inşallah..
Tesettür bir örtü değil..senden bir parça ruhunun bedenin parçası ruhunu temizliyorsun..Yüreğini kapatıyorsun...Seni günahlara karşı kapatıyor...
Rahman c.c. bütü kardeşlerime tesettür nuruyla nurlanmalrını nasib etsin inşallah
İnşallah canım hayırlı güzel haberini en kısa zamanda alırız..
Seninle birlikte bizde mutlu oluruz inşallah
selametle kal..
Selam ve duayla...
Rahman c.c. emanetsin:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm canım
Başın sağolsun...
Rahman c.c. eşinizin mekanını cennet eylesin siz geride kalanlara sabır ve hayırlı ömürler nasib etsin...
canım yapmak istediklerini burcu kardeşimin ifade ettiği gibi ifade et
Allah c.c. izniyle yardım ederiz
inşallah...
Rahman c.c. yar ve yardımcın olsun..
Selametle kal
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

hayat gibi...aynı...

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam

İnşallah

Rahman c.c. ebeden sizlerden razı olsun inşallah
Selam ve baki dualarımla