Esselamu Aleyküm canım
öncelikle hoşgeldin..

üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah..
Aslında maşallah barekallah herşeyin farkındasın
ne istediğinide biliyorsun nefsinle savaş halindesin...
Sadece etrafındaki biz kardeşlerinin sesli halde dile getirmesini istiyorsun...
Beraat ablacığım burcucuğum.ceylanturcuğum hepsi okadar güzel ifade etmişler ki...
Rahman c.c.bütün kardeşlerimizden razı olsun
Bu dünya bize ait değil bizde bu dünyaya sınav dünyasındayız...
Hepimiz nefsimizle savaş halindeyiz farklı şekillerde,aslında hepimiz doğru yolu biliyoruz ama nefsimiz hep bizimle uğraşıyor...
Bu sınav dünyasında Çok şükür Tevbe kapımız var...
En güzeli Çok Merhametli Rabbimiz c.c. var...
Hepimiz Rabbimizin c.c. merhametine sığınıyoruz...
Bu dünyaya geliş amacımız belli...
Zaman okadar çabuk akıp gidiyorki ahirette yolculuğumuz kısalıyor...
Hep düşündüğüm Rabbim c.c.sen beni çok seviyorsun...ve biliyorumki Bütün kullarını çok seviyorsun ve herkese kendisini özel hisettiyorsun...
Dünyalık sevgiler bile Rabbimizin c.c. Ya Vedüd isminin tecelisi bizi seviyor ve sevdirtiyor...Yüce Rabbimize c.c. sonsuz şükürler olsun...
Rabbimiz c.c. Hz. İbrahim'i yakması için yakılan ateş'i serinletti..Hz ibrahim(as) yüreğindeki Rabbin'e olan tarifsiz sevgi ve teslimiyettle Rabbimiz c.c. sevdiği kulunu ateşte yakmadı ateş gülistan oldu...
Bizi bizden çok seven Rabbimiz karşısında biz kullar nasıl huzurunda duracağız...
Normal dünyalık sınavlarda kariyerimiz için dünyalık rahatlığımız için nekadar gayret gösteriyoruz diğer ahiretlik bize ait olan dünyanın sınavı için???
Bize sonsuz nimetler lutüflar veren Rabbimiz c.c. huzurunda ne diyeceğiz...
Kulum ben seni çok sevdim sana bir sürü nimetler verdim ve sırf senin iyiliğin için emirler verdim ama sen kendi kendine zulmettin dediğinde halimiz ne olacak
Cennet ehli olan mümin kullarına selamını iletiğinde hallimiz ne olacak...
Bu dünyada eniyi derece okusak,nefsimizin hoşuna gitti şekilde yaşasak kariyerimiz en iyi şekilde olsa inanki bu dünyada islamiyeti tam anlamıyla yaşıyamadığımız için hep yüreğimiz huzursuz hep bir şeyler yarım ve eksik kalacak...İçimizdeki boşluğu dolduramayacağız...kısacası hem bu geçici dünyamızı hemde ebedi yurdumuz ahiretimizde mutsuz olacağız...üzülen biz olacağız..İçimizi en çok ne acıtacak...Bizi üzen kimse olmayacak Biz kendimizi üzeceğiz...
Biz kulların nefsi var beşeriz şaşarız...Ama en büyük nimetimiz tövbe kapımız dualarımız ve sonsuz Rahmeti Merhameti olan Bizi çok seven Rabbimiz c.c.var...
Bu nedenle canım Rabbimizin huzurunda diyebilelimki Yüce Rabbim günahkarım biliyorum Senin c.c. nekadar Merhametli olduğunuda biliyorum ve Merhametine sığınıyorum...Dünya hayatında eksikliklerimde var..Ama Senin c.c rızan için Senin c.c. izninle adım attım kendimce çabalamaya çalıştım..Sınav kağıdımı karalamaya hayırlarla doldurmaya çalıştım diyebilmeliyiz...
İnanki O'nun c.c. rızası için küçücük bir adım çaba göster Yüce Mevlam okadar güzel/çok yardım ediyorki hep şükür ediyorsun...
Bu tarifsiz huzuru tatmak için hiç bekleme...Yüce Mevlamızın c.c. sevgisinden başka hiç birşey önemseme ne yaşarsan yaşa ,karşılaşacağın ne olursa olsun..
Hayatında önemsediğin listenin en başında O'nun c.c. rızası,sevgisi islamiyeti yaşabilmek ve o güzel huzuru tada bilmek olsun...
İnşallah cümlemiz İslamiyetti hakkıyla yaşanlardan Rahman c.c. razı olduğu kullardan oluruz...
Sınav kağıdımızı hayrlarla doldurabilenlerden oluruz...
Canım en kısa zaman hayırlı güzel haberlerini alabilmemiz duasıyla...
Herhayırlı haber biz kardeşlerini o kadar çok sevindiriyorki...
Rahman c.c. bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalrını nasib etsin inşallah
Selametle kal..
Dualarda buluşabilmek duasıyla
Rahman c.c. emanetsin:a07: