Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

GULSEN BOZDEMIR

Kayıtlı Kullanıcı
Oyle guzel seyler yaziyosunuzki bu dunyada insan bosa yasadini anliyor ben obur taraf icin bu yasima kadar hic bisey yapmadim kimsede ben uyarmadi taki esimi taniyana kadar ilk defa esim bana kapanmami istedi bir senedir evliyim esimi bile dinlemedim kafamin dikine gittim bir kac gundur icimde sanki birileri kapan artik diyor bende dun kapandim insallah birdaha acilmam

berat05

Yönetici
"Allah için ateşe atılmak vardır,
Lakin ateşe atılmadan önce kendinde
İbrahimlik olup olmadığını araştır.
Çünkü ateş sadece İbrahimleri tanır ve yakmaz!"
Hz. MEVLANA

"La tahzen innallehel meana"

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye girmende de vardır bir hayır belki kardeşlerimizin sayesinde kapancaksın.benim öyle oldu .hep kapanmak aklımdaydı ama bir türlü kapanamıyodum çünkü bizim ortamda kapalı yoktu .evde tek kalınca ALLAHIM diyodum ben nasıl kapancam .geçen sene bu siteye girdim çok sık girmiyodum alıştım sanki buraya girmeyince huzursuz oluyodum .kardeşlerimizin yazdıkları güzel yazıları okudukça kapanma hevesim geliyodu geç oldu ama bu ramazanda kafama koydum ben ne bekliyorum dedim .geceleri kuran okuyodum sahura kadar yatmıyodum içime kapanma sevinci girmişti bile .gene sahura kadar yatmadım namaz kıldım dua ettim .kuranı aldım biraz okudum okurken bana birşeyler oldu ağlamaya başladım ama anlatılmaz çok güzel bir duyguydu o anda ben kapancam dedim.ama içim içime sığmıyodu kapancamı herkese söylemek istedim.

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
ama herkese söylemedim bayramı bekledim bir hafta sonra bayramdı zaten birkaç kişiye söyledim onlarda inanmadı ama bayram sabahını heyecanla bekliyodum içimde çok güzel bir duygu vardı .bayram sabahı örtümü taktım gene sevinçten ağladım ben süpriz yaptım herkese çoğu pek hoşlanmadılar ama ben sonunda kapanmayı başardım çok huzurluyum Gülsen kardeşim inşallah sende bu güzel duyguyu tadarsın ALLAH sanada nasip eder.

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm DEĞERLİ KARDEŞİM

esselamün aleyküm DEĞERLİ KARDEŞİM

bu siteye girmende de vardır bir hayır belki kardeşlerimizin sayesinde kapancaksın.benim öyle oldu .hep kapanmak aklımdaydı ama bir türlü kapanamıyodum çünkü bizim ortamda kapalı yoktu .evde tek kalınca ALLAHIM diyodum ben nasıl kapancam .geçen sene bu siteye girdim çok sık girmiyodum alıştım sanki buraya girmeyince huzursuz oluyodum .kardeşlerimizin yazdıkları güzel yazıları okudukça kapanma hevesim geliyodu geç oldu ama bu ramazanda kafama koydum ben ne bekliyorum dedim .geceleri kuran okuyodum sahura kadar yatmıyodum içime kapanma sevinci girmişti bile .gene sahura kadar yatmadım namaz kıldım dua ettim .kuranı aldım biraz okudum okurken bana birşeyler oldu ağlamaya başladım ama anlatılmaz çok güzel bir duyguydu o anda ben kapancam dedim.ama içim içime sığmıyodu kapancamı herkese söylemek istedim.

ama herkese söylemedim bayramı bekledim bir hafta sonra bayramdı zaten birkaç kişiye söyledim onlarda inanmadı ama bayram sabahını heyecanla bekliyodum içimde çok güzel bir duygu vardı .bayram sabahı örtümü taktım gene sevinçten ağladım ben süpriz yaptım herkese çoğu pek hoşlanmadılar ama ben sonunda kapanmayı başardım çok huzurluyum Gülsen kardeşim inşallah sende bu güzel duyguyu tadarsın ALLAH sanada nasip eder.

MaaşAllah BerakAllah SubhanAllah

RAbbim yolunuzu SIRAT-İ MUSTAKİM'den ayırmasın..

Bazı kişilerin kırıcı sözlerine,davranışlarına,bakışlarına aldırmayın,nefsin ve şeytanın oyununa gelmeyin...İmtihanı kazanmak adına bunları sabırla geçmelisiniz...Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamüaleykum...

Esselamüaleykum...

Oyle guzel seyler yaziyosunuzki bu dunyada insan bosa yasadini anliyor ben obur taraf icin bu yasima kadar hic bisey yapmadim kimsede ben uyarmadi taki esimi taniyana kadar ilk defa esim bana kapanmami istedi bir senedir evliyim esimi bile dinlemedim kafamin dikine gittim bir kac gundur icimde sanki birileri kapan artik diyor bende dun kapandim insallah birdaha acilmam

TEBRİKLER...
Okurken duygulandım...
Ne güzel...
Maşallah, Barekallah...
Rabbim hayırlı ve daim eylesin inşallah...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINIZI BİLMİYORUM. BENİM YAŞADIĞIM YERDE VE ORTAMDA ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR.İNSANLAR İNANÇSIZ OLUNCA TUTUNACAK HİÇBİR OLUMLU ŞEY BULAMIYORSUNUZ.kAPALI ARKADAŞIM BİKİNİ İLE DENİZE GİRİYOR VE O KADARDA ABARTMAYA GEREK YOK BURASI İRAN DEĞİL DİYOR.SİZLER NASIL BAŞARDINIZ ÖĞRENMEK İSTERİM. EŞİM KAPANMAMI ÇOK İSTİYOR AMA KARDEŞİM BİLE NE İŞİN VAR KAPANMAKLA BURADA RAHAT EDEMEZSİN DİYOR.tURİZMLEDE BAĞLANTI OLUNCA ORTALIK KARIŞIYOR

benimde ailem kesinlikle istemiyor ve küçük kardeşim bile çok tepki veriyor kapanmamla ilgili konu açıldığında.ya sen çıkarsın bu evden ya ben diyor.birtek eşim yardımcı bu konuda oda nişanlı bile olmadığımız için fazla üzerinde durmuyor ailemde ondan biliyor o bana baskı yaptığını düşünüyorlar.açıkçası birçok kapalı kız var gittiğim üniversitede fakat kapalı demeye bin şahit lazım.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Kibir kadar kötü olduğunu düşündüğüm başka davraniş sekilleride var.ben insanlari anlamayi birakacağim herhalde dedikodu kendini beğenmişlik tuhaf laflar muhabbetler ikiyüzlülük bunlar benim çaliştiğim ortamda çok fazla artik herkesten uzaklaşmaya başladim.ya da bende tuhaflik var herkes ha ha ki ki hayatini devam ettirdiğine göre

evet cnm bende bu durumdan şikayetçiyim.üniversiteye gidiyorum insanlar malesef hep böyleler menfaat dünyası olmuş.üniversiteyi bitirip iş hayatına atıldığımda eminim aynı sorunlarla karşılaşacağım.Allah herkese hidayet versin..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak çok istiyorum ve dini sohbetlere katılmak istiyorum.bana yardımcı olursanız tesekkur ederım.kendime imanlı arkadaşlar edinmek istiyorum.

a.s.cnm keşke sana yardımcı olabilseydim.benimde çevremde fazla kurs yok fakat yazın gidiyorum arkadaşlarımda var az çok.burda özel bilgi verilemediği için yardımcı olamıyorum malesef.Allaha emanet ol.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
rabbimin emrini yerine getirmeye layık olanlardan olmanız duası ile gönlüm her daim sizinle inşa-ALLAH kapanmak isteyen tüm kardeşlerimiz hakkını vererek bu yola baş koyarlar..

berat05

Yönetici
"Allah için ateşe atılmak vardır,

Lakin ateşe atılmadan önce kendinde
İbrahimlik olup olmadığını araştır.
Çünkü ateş sadece İbrahimleri tanır ve yakmaz!"
Hz. MEVLANA

"La tahzen innallehel meana"

pembe rüya

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar
yazdıklarınız beni çok etkiledi. Daha çok kapanma isteyi uyandırdı bende. Bende kapanmak istiyorum ama annem karşı çıkıyor. Son 5 aydır kapanmayı çok istiyorum önceleri o kadar üstünde durmuyodum ama şu sıralar daha çok istiyorum bunda sevgiliminde etkisi oldu Allah'a şükürler olsun ki bana doğru yolu gösterdi. ama ailem yüzünden kapanamıyorum kapalılık konusu olduğunda iman insanın içinde olmalı saçı kapatmakla iman olmuyo diyo. seni kapatmam diye karşı çıkıyo bana napıcağımı bilmiyorum bi yol gösterin bana :(

bu arada ''Ahirette annene değil Allah'a hesap vericeksin'' sözü çok etkiledi beni çok doğru bi söz gerçekten.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
s.a arkadaşlar
yazdıklarınız beni çok etkiledi. Daha çok kapanma isteyi uyandırdı bende. Bende kapanmak istiyorum ama annem karşı çıkıyor. Son 5 aydır kapanmayı çok istiyorum önceleri o kadar üstünde durmuyodum ama şu sıralar daha çok istiyorum bunda sevgiliminde etkisi oldu Allah'a şükürler olsun ki bana doğru yolu gösterdi. ama ailem yüzünden kapanamıyorum kapalılık konusu olduğunda iman insanın içinde olmalı saçı kapatmakla iman olmuyo diyo. seni kapatmam diye karşı çıkıyo bana napıcağımı bilmiyorum bi yol gösterin bana :(

bu arada ''Ahirette annene değil Allah'a hesap vericeksin'' sözü çok etkiledi beni çok doğru bi söz gerçekten.

wa aleykum selam wa rahmetullahi we berakatuh.
Hoş geldin kardeş.Rabbim khalis niyetini kabul buyursun ve ayaklarını dini üzerine sabit kılsın.Hiç bir kınayıcının kınamasından korkma kardeşim.
Unutma ki bu davaya sahiplenenler bu dini kabul edenler birçok engellerle karşılaşacaklardır, müslümanlar bu engelleri sabır ve namaz ile Rabbinden yardım isteyerek aşacaktır.
Ailenizin bu konuda bilgisi olmadığı ve islamın emir ve yasaklarını bilmediklerinin kanısına vardım.Biliyorsa ve uygulamayıp uygulayanlarada karşı çıkıyorlarsa büyük bir yanlışın içindeler.Rabbimizden onlar için hidayet dileriz.
Aileniz doğru bir noktaya değinmiş.Kapanmak sadece saçı örtmek değil namusu ve iffetinide korumaktır ve namahrem ile arana sınır koymaktır.
Sen ailen için dua etmeli sabretmeli ve kendini Allah'ın emrini uygulama konusunda şartlanmalısın.
Engellere karşı sabretmek ve mücadele etmen gerekir.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar

A.s kardeşim..
Hoşgeldin öncelikle ..
Senin gibi kapanmayı isteyipte, ailesinden tepki alan çok bacımız var..
Bir hayli zor bir seçim..
Bir tarafta aile öbür tarafta Allah'ın AÇIK emri..
Yalan ve geçici dünya bu dünya -ki Yüce Rabbim sana apaçık bir nimet vermiş.
Sevdiğin insanın seni bu konuda teşvik etmesi büyük nimet, bu yolda adımlarını daha istikrarlı atmanı öneririm..
Asla yılma, içindeki ateşi büyüt .. Rabbim eminim ki sana daha büyük kapılar açacaktır.:a12:
Şuan belki biraz tereddütte kalabilirsin ama kapanınca inan bana neden daha önce kapanmadım diye kendine figan edeceksin..Misal ben gibi..
Pişmanlık yaşamadan adım at, örtünü sarmala saçlarına..
Her saç telinin hesabı agır olur, bu agırlıkla ezilme kardeşim.
Teşhir ettirme kendini. bir an önce harekete geç!
Geç kalmadan..
Bu dünya çok çetin bir imtihan, kapandık ama çile bitmiş sayılmaz ..
Her alanda çelmeler takılacaktır ama sen başörtünle azizleşeceksin inşallah..
Azrail a.s. 'ın ne zaman kapımızı çalacağını bilemeyiz..
Allah annenize de hidayet versin inşallah..
Onada çok dua edin ve bilinçlendirme yoluna gidin..
Güzel bir dille paylaşın bu isteginizi.
Rabbim yar ve yardımcın olsun ..
İnşallah kapandım müjdesiyle sevindirirsin bizleri.:a45:

pembe rüya

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk..
annem kur-an okudu oruç ve namazını hep olmasada arada kılıyo O'da biliyodur bunları ama niye böyle düşündüğünü anlayamıyorum.
Kapanma isteyim gün geçtikte daha çok artıyor. Kur-an okumaya başladım yaza Kur-an kursuna da gidicem Allahın izniyle bu ateş hiç bitmicek içimde inş. en kısa zamanda Allah o duyguyu banada yaşatmayı nasip eder. iyi dilekleriniz için teşekkrler. Allaha emanet olun.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
hoşbulduk..
annem kur-an okudu oruç ve namazını hep olmasada arada kılıyo O'da biliyodur bunları ama niye böyle düşündüğünü anlayamıyorum.
Kapanma isteyim gün geçtikte daha çok artıyor. Kur-an okumaya başladım yaza Kur-an kursuna da gidicem Allahın izniyle bu ateş hiç bitmicek içimde inş. en kısa zamanda Allah o duyguyu banada yaşatmayı nasip eder. iyi dilekleriniz için teşekkrler. Allaha emanet olun.

Annene Kuranla cevap vereceksin.
Anne ben Allah'ın emrini yerine getiriyorum buna karşı durursan kıldığın namaz tuttuğun orucun sana hiç bir faydası olmaz diye onu sıkıştır kardeş..
Sen Kuranın namaz, oruc ayetlerini görüyorsun uyguluyorsun kabul ediyorsunda örtünme ayetleri görmüyormusun diye sıkıştır kardeş.Kuranla mücadele et onla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt