Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim ;uzun zamandır aranıza katılamıyordum ,malum sağlık sorunları...ama azçok takip ettim ve kapanamayan kardeşlerim adına çok üzüldüm,dün hepiniz için dua ettim arzunuza biran önce kavuşursunuz inşlh,geçmiş kandiliniz bu arada mübarek olsun,rabbim daima yardımcınız olsun,sizi tesettürün nurundan mahrum bırakmasın,ALLAH'A emanet olun,hayırlı günler.....

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim şükürler olsun kapanıyorum bu mutlu haberi yazarken içim içime sığmıyor sevinçten ağlıyorum .sizlerin çok yardımı oldu Allah hepinizden razı olsun .Ben bayrama süpriz yapmayı düşünüyordum yakınlarıma .bu gün eltime iftara gittik ben kapanıyorum dedim ve cevaplar beklediğim gibi geldi

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
eltim niye kapanıyosun dedi . kızıda nerden çıktı ne alaka kapanmak dedi .diğer iki eltim iyi yaptın yenge dediler inşallah bizde kapanırız dediler.eltimin oğluda bu aralar inancını kaybetmiş kuranı kerimi insanların yazmadığı ne malum demiş kücük eltime .oda bana anlattı yenge neyapsak buna bişeyler olmuş inancını kaybetmiş dedi neolur onada çok dua edin .bugün oyuncak kuş almış yenge bak gerçek kuş gibi diyor kuş pille hareket ediyo bende dedim bir eksiği var kuşun dedim oda neymiş dedi uçamıyo dedim .ben uçururum dedi bende can verde uçur bakayım dedim öyle diyince sustu kaldı

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
ama iyi çocuktu ne olduysa bu sene oldu oruç tutardı bu sene oruçda tutmuyor .inşallah düzelir.Her işte vardır bir hayır benim yaşadıklarımı sisinle paylaşmak istiyorum ben kuran ı kerimi güzel tecvidiyle okuyorum namazımı kılıyodum yavaş yavaş namazımı bıaktım kuranıda her hafta mutlaka okurken ayda bire indi sonra iki ay derken senede bir hatim ancak yapıyodum ama üzülüyodum şeytana uymuştum.ta ki bu siteyle tanışana kadar iyi ki sizlerle buluştum çok sık girmesemde dualar alıp onları okuyodum .O aralar halamın oğlunun askerliği izmire çıkmış bende sevindim halamda gelir izmire benim yanımda kalır.halam geldi çok sevindim namazını kılıyor kuranı okuyo sanki eve huzur geldi iki hafta kaldı sonra gitti.halam gidince bende yatak yüzlerini yıkadım yatak odasını temizlicektim dedim yatakları gardorabın üzene yerleştirirken ayağım birden döndü yere düştüm tabiki ayağımın üzerine ayağım bilekten kırıldı ama neye uğradığımı şaşırdım çok büyük bir acıydı ayak ters dönmüştü eşim evdeydi hemen hastaneye gittik ama nasıl ağlıyodum ALLAHIM YARDIM ET diye ağlama sesime bütün komşular dışarı çıkmıştı doktorlar hemen ameliyat dediler iki gün sonra ameliyat oldum dediler çok kötü kırılmış

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
kırık çatlak ezik var dediler platin koydular hastanede on gün yattım yattığım on gün içinde dahakötü yerinden kalkamayan hastalar gördüm halime çok şükür dedim ya hiç kalkamasaydım .hastanede ALLAHIM dilimden düşmedi hep dua ettim 4 ay yürüyemedim yürüyemiyenleri düşündüm yaşadığıma şükrettim çocuklarıma kavuştum 1 aydır yavaş yavaş yürüyorum şükürler olsun . iyiki düşmüşüm kendime geldim dedim bana kızıyolar gerçekden iyiki düşmüşüm doğru yolu buldum hakkınızı helal edin

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
yarın kızlarım uzun giysiler ve başörtümü almaya gidecekler ben ayağımdan dolayı çıkamadığım için evde kaç aydırkapalıydım dışarı bayamda çıkacağım inşallah

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
yarın kızlarım uzun giysiler ve başörtümü almaya gidecekler ben ayağımdan dolayı çıkamadığım için evde kaç aydırkapalıydım dışarı bayamda çıkacağım inşallah

Ablacım sizin adınıza o kdr sevindim ki anlatamam..
Bende ibadetlerimi yapardım ama tek eksigim acık olmamdı.. şuan onu da tamamladım ya içimi huzur kapladı..
pişman oldum başlarda ,açıklık rahat dedim ama şuan alıştım ve buradada paylasmıstım degerli dostlarımızın duasıyla seytan Başörtümle alakalı vesvese vermeyi bıraktı..binlerce sükürler olsun Rabbime..
diyeceğim o ki ablacım, eminim kapanır kapanmaz aynı huzur ve tadı sende alacaksın.. ibadetlerine daha sıkı sıkya baglanacaksın..
yegenlerınız icinde dualarımızı eksik etmeyecegiz inşallah ablacım.. ama sizinde dogru yolu göstermek icin ugras sarfetmeniz gerekiyor.
hem büyük olarak hemde bilicnli olarak üstlerinde bir yaptırımınız var.
düşünürseniz ve care ararsanız uygun kelimelerle onlarında imanını kurtaracaksınız inşaAllah.
Olmadı kitaplar okuyarak ya da okutarak takviye verip verip takviye alacaksınız..
Sizde bu gönül var inanıyorum ki.
O kdr bilgili abla ve abilerimizin yanında bana laf düşmez ama nacizane görüşüm bunlar..
Rabbim sizi yolunuzdan döndürmesin ve huzuru ebediyete kadar gönlünüzde taşıtsın inşallah..
Hayırlı olsun..:)
Selametle kalınız.

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım. bügün küçük eltimle kızım başörtümü alıp geldiller . önceden ben nasıl kapancam diye düşünüyodum örtümü görünce içimdeki sevinci heyecanı anlatamam eltim yenge örtelim bakalım dedi sevinçten ağlıcaktım .içim içime sığmıyor sizinde öylemi oldu aceba bu çok güzel bir his.canım yeğenlerimle normalde bile konuşurken haklıda olsak her zaman onlar kendilerini haklı çıkarıyorlar.geçen çocuklarla magazaya gittilerkızları getirdi eve Allah razı olsun dedim sizin için dua edicem dedim yeğenim ben dua falan istemiyorum etme dedi üzüldüm .din konusuna girince eşimin ailesiyle tartışmak zor .tartışanlar oluyodu üzücü kelimeler söylüyolar.benim kendi ailem kapalı onların arkasından hoş olmayan laflar duyuyodum ben kaç kere eşimle tartıştım.eşim ikna oldu kapanma konusunda hiç zorluk çıkarmadı inşallah çıkarmaz.

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
bazen toplanıyoruz yasin okuyoruz kur an okurken kimi konuşuyor kimi ayak ayak üstüne atıyor kimisi uyuyor .kaç kere ikaz ettik gene yapıyolar unuttuk diyolar.nasıl düzelirler bilmiyorum .ALLAH bana yarddım etsin sizlerde dua edin bayramı sabırsızlıkla bekliyorum

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Rabbim ayaklarınızı Hak dini üzere sabit kılsın inşallah.Çok sevindirdin bizleri Gülseyma Abla.Siz Rabbimize razı olacağı şekilde kulluğunu yapın ona tevekkül edin.Bilmeyenlerin heveslerine uymayın onların ne dediği hiç önemli değil inanın onların o sözleri eminim sizin imanınızı kat kat arttırıyordur.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
gülseyma ablacım inan coık sevindim Rabbim kapanmanı hayırlara vesile kılsın.... Nederler desinler biliyorsunki sen en dogrusunu yapıyorsun eğer bir söz duyarsan o anda şükret içinden ve o kişi için hidayet iste Rabbimden .....
Bizler neler duyduk neler yaşadık bir bilsen duydukarımız yaşadıklarımız bizi örtümüze daha cok bağladı
canım ablam Rabbim yarve yardımcın

sincity

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablalarım ve kardeşlerim bende yeniden kapanmak istiyorum..... yine kapanmakla ilgili bi konuda hikayemi yazmıştım.... kapalıyken açıldım nerdeyse 4 yıl oldu ama çok çok pişmanım... yazılarınızı okudukça ağlayasım geliyor çünkü benim ailemde kapanmamı istiyor yurtdışında okuduğum içinde okulda örtü sorunumda yok.... ve ben herşeye rağmen nefsime yenik düşüyorum her namazımda örtüyü taktığımda aynaya bakıyorum inşallah diyorum bi yandanda geçmişime çok pişman oluyorum!!! günahkarım ama Allah ın affedici olduğunuda biliyorum.. ben önce Allah tan yardım istiyorum önce daha sonrada sizden; nefsimden dolayı yorgun düşüyorumonu altüst edebilmek için sizden yardım istiyorum =) Allah hepimizden razı olsun !!!! inşallah son kez kapanır ve artık görevlerimi hiç aksatmam....

TekBiriz

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tekbiriz.org
selamun aleykum ablalarım ve kardeşlerim bende yeniden kapanmak istiyorum..... yine kapanmakla ilgili bi konuda hikayemi yazmıştım.... kapalıyken açıldım nerdeyse 4 yıl oldu ama çok çok pişmanım... yazılarınızı okudukça ağlayasım geliyor çünkü benim ailemde kapanmamı istiyor yurtdışında okuduğum içinde okulda örtü sorunumda yok.... ve ben herşeye rağmen nefsime yenik düşüyorum her namazımda örtüyü taktığımda aynaya bakıyorum inşallah diyorum bi yandanda geçmişime çok pişman oluyorum!!! günahkarım ama Allah ın affedici olduğunuda biliyorum.. ben önce Allah tan yardım istiyorum önce daha sonrada sizden; nefsimden dolayı yorgun düşüyorumonu altüst edebilmek için sizden yardım istiyorum =) Allah hepimizden razı olsun !!!! inşallah son kez kapanır ve artık görevlerimi hiç aksatmam....

Allah tövbeleri çokça kabul edendir.
Hepimiz hatalar yapıyoruz fakat önemli olan yapılan hataların farkına varmak ve tekrarlamamak.
Yaptığınız hatanın farkına varmak bile Allah'ın bir nimeti.
Şükretmemiz gerek.
İnşaAllah layıkıyla örtünür ve vaktiniz dolana kadar bir daha kötü günleri hatırlamazsınız.
Allah razı olsun.

berat05

Yönetici
Allah c.c. cümlemizden razı olsun inşallah

Burdaki kardeşlerimiz üzüldükçe ben daha çok yazma isteği duyuyorum
Rabbim c.c. herşeyi bilendir

Tam TEBLİĞ
Tam DESTEK

BIKMAK YOK
ÜMİD VAR
USANMAK YOK
YOLUN SONUNDA

HAK VAR

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
burcu kardeşim sağol Allah razı olsun hiç kimseyi düşünmüyorum.ne derse desinler açılacağımı zannediyolar onlar öyle beklesinlesinler .bayramda kayınvalidemlere gittik onlar sevindiler.eşimin dğrer akrabalarıda onlardaydılar.yüzlerindeki ifadeden dalga geçer gibi gülümsediler.kimiside hayrola ya bu nerden çıktı dediler .bende artık böyleyim dedim .ya yenge aç dediler biride başımdan örtüyü çekti eline vurdum şaka yaptım dedi .birdaha sakın deneme dedim .zamanında onlara uyup çok geç bile kaldım ALLAH affeder inşallah bugüzel duyguyu ALLAH Herkese nasip etsin iyikide sizlerle tanışmışım sizlerle daha çok konuşmak isterim

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

burcu kardeşim sağol Allah razı olsun hiç kimseyi düşünmüyorum.ne derse desinler açılacağımı zannediyolar onlar öyle beklesinlesinler .bayramda kayınvalidemlere gittik onlar sevindiler.eşimin dğrer akrabalarıda onlardaydılar.yüzlerindeki ifadeden dalga geçer gibi gülümsediler.kimiside hayrola ya bu nerden çıktı dediler .bende artık böyleyim dedim .ya yenge aç dediler biride başımdan örtüyü çekti eline vurdum şaka yaptım dedi .birdaha sakın deneme dedim .zamanında onlara uyup çok geç bile kaldım ALLAH affeder inşallah bugüzel duyguyu ALLAH Herkese nasip etsin iyikide sizlerle tanışmışım sizlerle daha çok konuşmak isterim

Bu yaşamlar Nefsten ibaret değil midir???
İnsanlar hep bir başkasına uymak yada kendine uydurmak isterler...
En güzelini giyse nefs biraz zaman geçince bıkar o güzellikten ..başka güzellikler arar..ararkende seni rahat bırakmaz....şeytanla işbirliği içinde sanki...

oysa yaşamak öyle güzel..ki...kapandığımızda,sohbetlerimizde ve veya ALLAH c.c. anlatıldığı yerlerde kalpler huzur bulur..istediği gelmiştir kalbin...O nefsle hep düşmandır aslında...

Hangi sohbetten sıkılır insan..Allah cc adı geçen yerler ışıldar..yürekler ışılda..kalpler şifa bulur...dertlere derman olur..O'nun kelamı..
işte bizlerde bu kutlu yolda nefslerimizi büyütmek yerine onlara geö vuracağız....Allah c.c. için atan kalplere aşık olacağız...şifa arayıp dağıtacağız....tebliğimizi yaparken kendimizi unutmayacağız...
başkaları için değil ALLAH c.c. için yapacağız......

Kalpler Allah c.c. için atacak...
Bakın o zaman mutluluğa...
Bakın yüzlerdeki Nura...
Bakın gözlerdeki ışıltıya....

HAK herşeye yetmez mi????

HAYIRLI OLSUN değerli kardeşimiz....Rabbim ölene dek nasip etsin cümlemize yolumuzu sırat-i mustakimden ayırmasın inşallah..

Kim ne derse desin siz onlara uymayın...yumuşaklıkla geçiştirin...tebliğ edin...bıkmayın...HERŞEY Yüceler Yücesi Rabbimin himayesindedir.

HAMD OLSUN

aciz12

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerim,benim biraz nasihata ihtiyacım var. Yokmu beni anlamak için dinleyecek?

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
RABBİMiZ YOLUNUZDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.

HAYIR KAPILARI AÇSIN SİZLERE.

MAŞALLAH BAREKALLAH

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve Aleykum selam canım benim ben senin o guzel yüreğini dua köşesine açtıgın bir konuda tanıdım orada bel fıtıgından dolayı kalkamayıp oturmak bile yasak oldugu için gözlerle nsıl namaz klılndıgını sormustun bizlere benim için cok anlamlı bir örnek olmustun ve cevremdeki herkese anlatmıstım seni Rabbim razı olsun senden bak bunları düşünen bir yürek devamlı sıohbetler dinleyen imanli bir yürek Rabbimizin emrininden kendiniş nasıl alıkoyuyar bitanem bütün imkanların varsa neden duruyorsunki bak canım bu bizler için farz ve farı yerine getiremezsek onun öteki dunyada bir vebali olacaktır heleki Rabbimizin huzuruna cıktıgımızda bize bu gunahımız soruldugunda biz ne cevap vereceğiz yüzümüğz olacakmı yok nefsim engelledi yok annem babam istemedi bunları demeye :( ya amellerimiz tartıya cıktıgında kapandıgımızın sevabı bizi Cennete götürecekse yada kapanmanın vebali Cehennemegötüren son amelimiz olursa (Rabbim kourusun) birde o içini yiyen bir pişmanlık duygusunnun yerini muhteşem bir huzura bırakmlaısın Çünkü Rabbim uzun ömür versin ama ne kadar ömrümüz var hem bak cok kucuk bir eylemle -ama maneviyatı huzuru okadar büyük - hem huzura kavusacaksın hem Rabbimize birazdaha yaklasacaksın hem sen daha önce kapanmıssın bu huzuru yaşamıssın o oduyguy almıssın acıldıgın tekrar bu hatayı yapomaktan korkma dusunsene sen 4 sene önceki senle aynımısın hem insanlar hataları yaparak hata yapmamayı öğrenirler biliyorsudur zayıf noktlarını onların uzerine gidersin düşün şimdi sen şeytanı birkere malup etmişssin sonra o seni malup etmiş kazanmanın duygusunu kapanmayarak şeytana hergun yaşatıyorsun şimdi senin sevinme zamanın senin kazanma zamanın hadi canım hiç vakit kaybetmeden kapan bizler senm burda yazdıgın surece hep destekciniz en kısa zamnda en guzel haberlerni bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt