Amin canım inşallah...hııı.çok iyi valla ne güzel üç sene olmuş.
umarım bende 3sene oldu dencek zamana gelirim.
amin canım inşallah nasip olur herkese.
Amin canım inşallah...hııı.çok iyi valla ne güzel üç sene olmuş.
umarım bende 3sene oldu dencek zamana gelirim.
amin canım inşallah nasip olur herkese.
ben müsadeni isteyim kardeşim.bebeğimi uyutmam lazım huysuzlandı.
görüşürüz yine inşallah.hayırlı iftarlar canım.allahıma emanetsin..
selamün aleyküm,
hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşallah kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.
Biliyorsunuz ekim ayında nikahım var, geçen hafta evi tutmuştuk, bugün temizlik yapacaktık, çıkamadım tabi ki evden, şimdi nişanlımın ailesi evi temizliyorlar.
Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşallah seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..
Ben de şimdi izin vermiyorsunuz, 1 ay sonra evlenince kapanacağım, gelinliğim de kapalı olacak dedim. Eğer böyle bi şey olursa, düğüne gelmezlermiş, haklarını helal etmezlermiş..
Daha 1 ay var, ama her geçen gün baskı ve stres artıyor evde, çalışmasam evden çıkmama izin bile vermeyecekler,
Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 1 ayda beklerim, ama bu şekilde baskı her gün devam ederse, nasıl olsa evimizi tuttuk, sessizce bi gün evden çıkacağım ve bi daha da geri dönmeyeceğim. Zaten kapanırsam evlendikten sonra benimle görüşmeyeceklerini kendileri söylüyor.
Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, Allah hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşallah.
Gökçeayan kardeşim, vallahi aklımdan geçen ilk duygu kıskançlık oldu, hakkını helal et lütfen. Keşke benim ailem de seninkiler gibi davransaydı, keşke..
Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi Allah rızası için unutmayın
selamün aleyküm,
hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşallah kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.
Biliyorsunuz ekim ayında nikahım var, geçen hafta evi tutmuştuk, bugün temizlik yapacaktık, çıkamadım tabi ki evden, şimdi nişanlımın ailesi evi temizliyorlar.
Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşallah seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..
Ben de şimdi izin vermiyorsunuz, 1 ay sonra evlenince kapanacağım, gelinliğim de kapalı olacak dedim. Eğer böyle bi şey olursa, düğüne gelmezlermiş, haklarını helal etmezlermiş..
Daha 1 ay var, ama her geçen gün baskı ve stres artıyor evde, çalışmasam evden çıkmama izin bile vermeyecekler,
Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 1 ayda beklerim, ama bu şekilde baskı her gün devam ederse, nasıl olsa evimizi tuttuk, sessizce bi gün evden çıkacağım ve bi daha da geri dönmeyeceğim. Zaten kapanırsam evlendikten sonra benimle görüşmeyeceklerini kendileri söylüyor.
Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, Allah hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşallah.
Gökçeayan kardeşim, vallahi aklımdan geçen ilk duygu kıskançlık oldu, hakkını helal et lütfen. Keşke benim ailem de seninkiler gibi davransaydı, keşke..
Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi Allah rızası için unutmayın
selamunaleykum burcucum bir ara gideceğini duyup çok üzülmüştüm.. çok sevindim kalmana her kim vesile oldu ise Rabbim razı olsun..
Selam ve Dua ile kal burcucum..
Selamunaleykum
ve aleykum selam denizim birara öyleydi ama cok şükür yine aranızdayım inan sizlerden kopulmuyor ailem bir parcam oldunuz siz Rabbim ayırmasın bizleri
selamve dua şle canım Rabbime emanetsin
Değerli Kardeşim
Yazdıklarınızı gerçekten üzüntüyle okuyorum.Rabbim herşeyden önce sabırlar nasip eylesin...
Kardeşim, herkes çektiğini bilir,herkes yaşadığını bilir bizler ne desek nasıl anlatsak tabii ki sabırlı olmak dayanmak tevekkül gösterebilmek size ait...
Ancak şunu yazmadan geçemedim...Bir ablanız,kardeşiniz olarak öğüt vermeme izin verin..
Her ne kadar kızarsanız kızın evinizden kaçmayın nolur...
Adınızın böyle anılmasını ister misiniz?
İnanın her birimizin yaşadığı- anlatsak roman olur- cinsinden hikayelerimiz vardır
Ancak sırf güzel günleri görebilmek adına sabır ettik
Sizde aileniz ne derse desin,ne düşünürse düşünsen nikah gününüze kadar sabredin.Hem nişanlınızın üstüne daha çok tepki almazsınız hemde biraz daha yatışmalarına sebeb olursunuz.
Gelinliğinizle,kuşağınızla size yakışan şekilde evinizden çıkın değerli kardeşim.Biz müslümanlara bu yakışır değil mi?
Sabır,Hamd ve tevekkülle zoru başaracağız kardeşim,
Siz anne ve babanızın karşısında cevap vermek yerine, evlenmek için geri kalan hazırlıklarınızla uğraşın.Bırakın düşünmeyi... Rabbim c.c. sizde ki isteği zaten biliyor, O' c.c. nun izniyle sizde doğru yola kavuşacaksınız inşallah...
Tekrarlıyorum..
Size düşen görev alnınızı aşağıya eğmeden,
Gelinliğinizle , kuşağınızla, alnınızın akıyla evinizden çıkacağınız günü bekleyin..
Konuşanlara cevap vermeyin ortalığın alevlenmesine izin vermeyin..
Sabırla bekleyin..
Değerli kardeşim dualarımız sizinle
Rabbim c.c. yar ve yardımcınız olsun inşallah
"ceylantur´isimli üyeden Alıntı![]()
selamün aleyküm,
hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşALLAH kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.
Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşALLAH seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..
Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, ALLAH hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşALLAH.
Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi ALLAH rızası için unutmayın"
Rabbim bu yolda gidenlere yardım etsin....