selamün aleyküm,
hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşallah kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.
Biliyorsunuz ekim ayında nikahım var, geçen hafta evi tutmuştuk, bugün temizlik yapacaktık, çıkamadım tabi ki evden, şimdi nişanlımın ailesi evi temizliyorlar.
Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşallah seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..
Ben de şimdi izin vermiyorsunuz, 1 ay sonra evlenince kapanacağım, gelinliğim de kapalı olacak dedim. Eğer böyle bi şey olursa, düğüne gelmezlermiş, haklarını helal etmezlermiş..
Daha 1 ay var, ama her geçen gün baskı ve stres artıyor evde, çalışmasam evden çıkmama izin bile vermeyecekler,
Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 1 ayda beklerim, ama bu şekilde baskı her gün devam ederse, nasıl olsa evimizi tuttuk, sessizce bi gün evden çıkacağım ve bi daha da geri dönmeyeceğim. Zaten kapanırsam evlendikten sonra benimle görüşmeyeceklerini kendileri söylüyor.
Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, Allah hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşallah.
Gökçeayan kardeşim, vallahi aklımdan geçen ilk duygu kıskançlık oldu, hakkını helal et lütfen. Keşke benim ailem de seninkiler gibi davransaydı, keşke..
Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi Allah rızası için unutmayın