Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

mansur27

Kayıtlı Kullanıcı
ölümü düşünün her daim
dünyadaki zahmetinizin karşılığı olarak cenneti arzulayın
ve gerçek anlamda Allah'tan korkun.
Rabbim bütün bacılarımın yardımcısı olsun İnşallah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm neslihan kardeşim...
hayırlı sabahlar...:)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. kardeşim hayırlı sabahlar nasılsın?

neser

Kayıtlı Kullanıcı
buarada isim neydi su-eda kardeşim?

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun iyiyim kardeşim sen nasılsın...
Dünkü hayırlı haberlerini okudum...
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım:)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun iyiyim kardeşim sen nasılsın...
Dünkü hayırlı haberlerini okudum...
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım:)

hamdolsun canım benim iyiyim çok şükür.
saolasın.inş. sizlerinde desteğiyle en kısa zamanda güzel haberi vericem.tabi rabbim nasip ederse. :)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
hamdolsun canım benim iyiyim çok şükür.
saolasın.inş. sizlerinde desteğiyle en kısa zamanda güzel haberi vericem.tabi rabbim nasip ederse. :)

İnşallah canım Sen yeterki ilk adımı at :a12:
Rabbim'in rızası olunca yapılan herşey huzura döşüyor canım..
Rabbim yardım ediyor..
Allah c.c. bütün kardeşlerime tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin..
Hepimizi tesettürü hakkıyla taşıyanlardan eylesin
Her kardeşimizin hayırlı habelerini alınca çok mutlu oluyoruz...:a35:

neser

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bugun sitede neden kimse yok?cumartesi diyemi böyle acaba?

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldimm fakat her dAİM giremiyorum:( izin yok nete bu aralarda

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
inş iyisinizdir.şimdi ayrılmak zorundayım Allaha emanet olun..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullah

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullah

merhaba canım hoşgeldin...:)

K

KırıkTesti

Aleyküm Selam, canım nasılsın, neler yaptın dün. Eve gidince dün konuştuklarımızı tekrar düşünme fırsatın oldumu?

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşallah kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.

Biliyorsunuz ekim ayında nikahım var, geçen hafta evi tutmuştuk, bugün temizlik yapacaktık, çıkamadım tabi ki evden, şimdi nişanlımın ailesi evi temizliyorlar.

Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşallah seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..

Ben de şimdi izin vermiyorsunuz, 1 ay sonra evlenince kapanacağım, gelinliğim de kapalı olacak dedim. Eğer böyle bi şey olursa, düğüne gelmezlermiş, haklarını helal etmezlermiş..

Daha 1 ay var, ama her geçen gün baskı ve stres artıyor evde, çalışmasam evden çıkmama izin bile vermeyecekler,

Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 1 ayda beklerim, ama bu şekilde baskı her gün devam ederse, nasıl olsa evimizi tuttuk, sessizce bi gün evden çıkacağım ve bi daha da geri dönmeyeceğim. Zaten kapanırsam evlendikten sonra benimle görüşmeyeceklerini kendileri söylüyor.

Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, Allah hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşallah.

Gökçeayan kardeşim, vallahi aklımdan geçen ilk duygu kıskançlık oldu, hakkını helal et lütfen. Keşke benim ailem de seninkiler gibi davransaydı, keşke..

Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi Allah rızası için unutmayın

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşallah kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.

Biliyorsunuz ekim ayında nikahım var, geçen hafta evi tutmuştuk, bugün temizlik yapacaktık, çıkamadım tabi ki evden, şimdi nişanlımın ailesi evi temizliyorlar.

Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşallah seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..

Ben de şimdi izin vermiyorsunuz, 1 ay sonra evlenince kapanacağım, gelinliğim de kapalı olacak dedim. Eğer böyle bi şey olursa, düğüne gelmezlermiş, haklarını helal etmezlermiş..

Daha 1 ay var, ama her geçen gün baskı ve stres artıyor evde, çalışmasam evden çıkmama izin bile vermeyecekler,

Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 1 ayda beklerim, ama bu şekilde baskı her gün devam ederse, nasıl olsa evimizi tuttuk, sessizce bi gün evden çıkacağım ve bi daha da geri dönmeyeceğim. Zaten kapanırsam evlendikten sonra benimle görüşmeyeceklerini kendileri söylüyor.

Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, Allah hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşallah.

Gökçeayan kardeşim, vallahi aklımdan geçen ilk duygu kıskançlık oldu, hakkını helal et lütfen. Keşke benim ailem de seninkiler gibi davransaydı, keşke..

Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi Allah rızası için unutmayın

Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun..
Rabbim çektiğin sıkıntılara karşılık inşallah güzel mükafatlar nasib etsin..
Rabbim evliliğini hayırlı eylesin...
Evin cennet bahçelerinden bir bahçe,evliliğin ve hayatın islamiyetin verdiği huzurla dolu olsun...inşallah...
Canım ne olursa olsun sen ailene bu mübarek günlerde cevap verme onlar sana
söylendiklerinde içinden La ilahe illallah çek.
çok dua edelim canım Rabbim hepimize hidayet nasibetsin...
dualarımdasın canım..
seni görmedim ama tesetürlü bir gelinlikle hayaledince duygulandım...
İnşallah hayırlı haberlerini alınca sevincimize sevinç katacağız...:a12:
Hayırlı Ramazan'lar...
selametle kal...
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah c.c. Emanet ol...

K

KırıkTesti

Böyle bi konuda anne, babanızın rızasını almanıza gerek yok. Siz isteyip karar verdikten sonra kimse karışamaz. Ailenizin rızasını gözetip Allah'ın rızasını gözardı etmeyin. Ailenizle bu konuda hiç tartışmayın bile. Benim kapanma hikayemi okudunuzmu bilmiyorum. kapandığımda annem olumsuz bişey söylemedi ama pardesü giymemden hoşlanmadı, abarttığı düşündü sürekli, pantolon giymeme devam etmemi bekledi. Gereğinden fazla bol şeyler seçtiğimi söyledi. Düzgün giyin, dilenci gibi giyinme dedi. Bi insanın annesinden böyle şeyler duymadı çok ağır. ama ben hiç aldırmadım aynı kararlı tavrımda durdum, annemde zaamanla alıştı. sonrasında bütün eşarplarımı ve kıyafetlerimi annem aldım. Eminim sizin ailenizde kapandıktan sonra fazla uzatmazlar, taş değiller sonuçta evlatlarısınız.
Allah rızası için kapanıp kendinizi haramdan sakınacaksınız, bu çok akıllıca bi karar. Zamanla ailenizde alışacaktır.
Allah yardımcınız olsun, tez zamanda güzl haberlerinizi alırız inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt