Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
ben müsadeni isteyim kardeşim.bebeğimi uyutmam lazım huysuzlandı.
görüşürüz yine inşallah.hayırlı iftarlar canım.allahıma emanetsin..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ben müsadeni isteyim kardeşim.bebeğimi uyutmam lazım huysuzlandı.
görüşürüz yine inşallah.hayırlı iftarlar canım.allahıma emanetsin..

Bebeğine hayırlı uykular :a12:
Canım inşallah Hayırlı iftarlar...
Selametle kal..:H
Allah c.c. emanet ol..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
neser kardeşim google uzman yazarsan tv li bir adres cıkacak :) ordanda türban yazarsan bağlamayı video lu anlatmıs orda toplu iğnelle cene altını tutturmus ben boyun altına cengelli iğne kullanıyrum sen kapan ben sana burdan tek tek anlatcağım canım :) ondan sonra kendiliğinden gelecek inan bana :)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Maşallah. Bacılarımız bayram gelmeden onun sevincini yaşatıyorlar bizlere..
Rabbim ayaklarınızı sabit kılsın her daim tesettürünüzü muhafaza etmeyi cümle bacılarımıza nasip etsin...
Müjdeler olsun Allah'ın emrini yerine getirenlere, Ne Mutlu ki Rahmanın ayetleri ona ulaşınca teslim olduk Alemlerin Rabine diyene.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşallah kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.

Biliyorsunuz ekim ayında nikahım var, geçen hafta evi tutmuştuk, bugün temizlik yapacaktık, çıkamadım tabi ki evden, şimdi nişanlımın ailesi evi temizliyorlar.

Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşallah seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..

Ben de şimdi izin vermiyorsunuz, 1 ay sonra evlenince kapanacağım, gelinliğim de kapalı olacak dedim. Eğer böyle bi şey olursa, düğüne gelmezlermiş, haklarını helal etmezlermiş..

Daha 1 ay var, ama her geçen gün baskı ve stres artıyor evde, çalışmasam evden çıkmama izin bile vermeyecekler,

Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 1 ayda beklerim, ama bu şekilde baskı her gün devam ederse, nasıl olsa evimizi tuttuk, sessizce bi gün evden çıkacağım ve bi daha da geri dönmeyeceğim. Zaten kapanırsam evlendikten sonra benimle görüşmeyeceklerini kendileri söylüyor.

Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, Allah hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşallah.

Gökçeayan kardeşim, vallahi aklımdan geçen ilk duygu kıskançlık oldu, hakkını helal et lütfen. Keşke benim ailem de seninkiler gibi davransaydı, keşke..

Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi Allah rızası için unutmayın

selamun aleyküm kardeşim,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum,emin ol bunlarda geçecek,sen yeterki sabret,onlar bizim annemiz babamız nekadar asi de gelsek bizlerde onları silemeyiz,emin ol onlarda bizleri atamaz.sen yeter ki sabret bak ne güzel az bi zaman kalmış evleneceksin,senin de yuvan olcak eşin ,çocukların olcak sende gün gelecek anne olacaksın,onlarda kibilir böle bizi savunuyorlar aslında çok yanlış ama.sen biraz daha sabret kardeşim evinden gelinliğin ile çık.dualrın çok saolasın,benimde dualarımdasın ,ALLAH'A emanet ol kardeşim...

allies

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcın olsun kardesim. ALLAH annene babana hidayet versin insallh. O nun rahmeti ve merhameti ile kalpleri yumusasın.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,

hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşallah kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.

Biliyorsunuz ekim ayında nikahım var, geçen hafta evi tutmuştuk, bugün temizlik yapacaktık, çıkamadım tabi ki evden, şimdi nişanlımın ailesi evi temizliyorlar.

Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşallah seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..

Ben de şimdi izin vermiyorsunuz, 1 ay sonra evlenince kapanacağım, gelinliğim de kapalı olacak dedim. Eğer böyle bi şey olursa, düğüne gelmezlermiş, haklarını helal etmezlermiş..

Daha 1 ay var, ama her geçen gün baskı ve stres artıyor evde, çalışmasam evden çıkmama izin bile vermeyecekler,

Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 1 ayda beklerim, ama bu şekilde baskı her gün devam ederse, nasıl olsa evimizi tuttuk, sessizce bi gün evden çıkacağım ve bi daha da geri dönmeyeceğim. Zaten kapanırsam evlendikten sonra benimle görüşmeyeceklerini kendileri söylüyor.

Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, Allah hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşallah.

Gökçeayan kardeşim, vallahi aklımdan geçen ilk duygu kıskançlık oldu, hakkını helal et lütfen. Keşke benim ailem de seninkiler gibi davransaydı, keşke..

Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi Allah rızası için unutmayın

ve Aleykum selam canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum canım ben şuna inanıyorum Rabbim bu zorlukları karşımıza cıkararak tesettürün sevabını dahada arttırıyor hem biz bu zorlukları cekerek dahada başka bağlanıyoruz tesettüre ve Rabbimize.... Canım 1 ayın kalmıs sesizce sakın evden cıkayım deme ilerde pişmanlıgını yaşamak cok kötü telinle duvağınla cık hatta mutlu olarak cıkarsın böyle cunku onların bu baskılarından kurtulusunun sevincini doya doya yaşarsın ama sessizce cıkarsan herzaman uzuntusunu hissedersin sakın yapma ablacım tamamamı hem annenlerin sözüne sakın ama inanma o anki hisleriyle söylemişlerdir düşün c o sözler seni yıldırmak için söylenen sana acı vermek için söylenen sözler bitanem cunku sen onların istemediği birşey için diretiyorsun onlarda seni böyle söyleyerek üzüyorlar acı cektiriyolar canım inan 1 gun dayanamazlar senin sesini duymadan seni görmeden
Canım Rabbim annene baba en kısa zamanda hidayet versin
dualarımdasın bitanem

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum burcucum bir ara gideceğini duyup çok üzülmüştüm.. çok sevindim kalmana her kim vesile oldu ise Rabbim razı olsun..
Selam ve Dua ile kal burcucum..
Selamunaleykum

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum burcucum bir ara gideceğini duyup çok üzülmüştüm.. çok sevindim kalmana her kim vesile oldu ise Rabbim razı olsun..
Selam ve Dua ile kal burcucum..
Selamunaleykum

ve aleykum selam denizim birara öyleydi ama cok şükür yine aranızdayım inan sizlerden kopulmuyor ailem bir parcam oldunuz siz Rabbim ayırmasın bizleri
selamve dua şle canım Rabbime emanetsin

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam denizim birara öyleydi ama cok şükür yine aranızdayım inan sizlerden kopulmuyor ailem bir parcam oldunuz siz Rabbim ayırmasın bizleri
selamve dua şle canım Rabbime emanetsin

amin burcucum inşallah.. gerçekten şaşırmış ve üzülmüştüm ama çok kararlı görünüyordun bu kadar emeği geçen biri ayrılmak istiyorsa demek ki ortada çok ciddi birşey vardı..ama duamdaydın.. Rabbim ayırmasın çok güzel haberlerini almak duasıyla..
Selam ve Dua ile
Selamunaleykum

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Değerli Kardeşim

Yazdıklarınızı gerçekten üzüntüyle okuyorum.Rabbim herşeyden önce sabırlar nasip eylesin...

Kardeşim, herkes çektiğini bilir,herkes yaşadığını bilir bizler ne desek nasıl anlatsak tabii ki sabırlı olmak dayanmak tevekkül gösterebilmek size ait...

Ancak şunu yazmadan geçemedim...Bir ablanız,kardeşiniz olarak öğüt vermeme izin verin..

Her ne kadar kızarsanız kızın evinizden kaçmayın nolur...
Adınızın böyle anılmasını ister misiniz?

İnanın her birimizin yaşadığı- anlatsak roman olur- cinsinden hikayelerimiz vardır

Ancak sırf güzel günleri görebilmek adına sabır ettik

Sizde aileniz ne derse desin,ne düşünürse düşünsen nikah gününüze kadar sabredin.Hem nişanlınızın üstüne daha çok tepki almazsınız hemde biraz daha yatışmalarına sebeb olursunuz.
Gelinliğinizle,kuşağınızla size yakışan şekilde evinizden çıkın değerli kardeşim.Biz müslümanlara bu yakışır değil mi?

Sabır,Hamd ve tevekkülle zoru başaracağız kardeşim,

Siz anne ve babanızın karşısında cevap vermek yerine, evlenmek için geri kalan hazırlıklarınızla uğraşın.Bırakın düşünmeyi... Rabbim c.c. sizde ki isteği zaten biliyor, O' c.c. nun izniyle sizde doğru yola kavuşacaksınız inşallah...

Tekrarlıyorum..

Size düşen görev alnınızı aşağıya eğmeden,
Gelinliğinizle , kuşağınızla, alnınızın akıyla evinizden çıkacağınız günü bekleyin..
Konuşanlara cevap vermeyin ortalığın alevlenmesine izin vermeyin..
Sabırla bekleyin..

Değerli kardeşim dualarımız sizinle

Rabbim c.c. yar ve yardımcınız olsun inşallah

"ceylantur´isimli üyeden Alıntı
selamün aleyküm,

hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşALLAH kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.

Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşALLAH seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..

Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, ALLAH hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşALLAH.

Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi ALLAH rızası için unutmayın"

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selmun aleyküm kardeşlerim..üzülürek okudum bazı yazıları rabbim yar ve yardımcınız olsun...

o sıkıntılardan gectik elhamdülillah...ne oldu şimdi o konuşanların hepsi sustu susmak zorunda kaldı...

ALLAH celle celalüh'un emrine karşı cıkıp harama girdiklerin farkında bile değiller..oysa bu bilinci anne ve babanın vermesi gerekir çocuğuna...

madem ki hayat bir sınav madem ki salih amel şart tatlı dil güzel huy ile herşeyin üstesinden gelinir inşa-ALLAH...

mevlam nasip etsin tüm kardeşlerime islamiyet bilinci ile tesettürü...
mevlam darda zorda olana çıkış yolu nasip etsin....

hayırlı ve bereketli akşamlar...

selam ve dua ile..

trkz

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yar ve yardımcımız olsun, yüce mevlam bu koruyucu kalkanı herkese nasip eder inşALLAH.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
AİLEM BABAM HARİÇ benim kapanmamada kötü baktılar halbu ki eskiden kapalı biriyken sözlümün kapattığını düşünüp azarlamışlardı onu ...yarın bir gün çarşafta giyersin dediler çok zoruma gitti ...keşke çarşaf giye bilsem ama birisinin çarşafını denemiştim bana yakışmadı..yada öyle hissettim bilmiyorum artık....kapalıyken insanların hatta en yakınının dışlaması insanın çok zoruna gidiyor ....bakışlar sözler hakikaten yıpratıyor insanı ama ne büyük bir mutluluk kapalı olmak

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşim

Yazdıklarınızı gerçekten üzüntüyle okuyorum.Rabbim herşeyden önce sabırlar nasip eylesin...

Kardeşim, herkes çektiğini bilir,herkes yaşadığını bilir bizler ne desek nasıl anlatsak tabii ki sabırlı olmak dayanmak tevekkül gösterebilmek size ait...

Ancak şunu yazmadan geçemedim...Bir ablanız,kardeşiniz olarak öğüt vermeme izin verin..

Her ne kadar kızarsanız kızın evinizden kaçmayın nolur...
Adınızın böyle anılmasını ister misiniz?

İnanın her birimizin yaşadığı- anlatsak roman olur- cinsinden hikayelerimiz vardır

Ancak sırf güzel günleri görebilmek adına sabır ettik

Sizde aileniz ne derse desin,ne düşünürse düşünsen nikah gününüze kadar sabredin.Hem nişanlınızın üstüne daha çok tepki almazsınız hemde biraz daha yatışmalarına sebeb olursunuz.
Gelinliğinizle,kuşağınızla size yakışan şekilde evinizden çıkın değerli kardeşim.Biz müslümanlara bu yakışır değil mi?

Sabır,Hamd ve tevekkülle zoru başaracağız kardeşim,

Siz anne ve babanızın karşısında cevap vermek yerine, evlenmek için geri kalan hazırlıklarınızla uğraşın.Bırakın düşünmeyi... Rabbim c.c. sizde ki isteği zaten biliyor, O' c.c. nun izniyle sizde doğru yola kavuşacaksınız inşallah...

Tekrarlıyorum..

Size düşen görev alnınızı aşağıya eğmeden,
Gelinliğinizle , kuşağınızla, alnınızın akıyla evinizden çıkacağınız günü bekleyin..
Konuşanlara cevap vermeyin ortalığın alevlenmesine izin vermeyin..
Sabırla bekleyin..

Değerli kardeşim dualarımız sizinle

Rabbim c.c. yar ve yardımcınız olsun inşallah

"ceylantur´isimli üyeden Alıntı
selamün aleyküm,

hatırlarsınız Ramazan ayının ilk günü inşALLAH kapanma haberini veririm demiştim. 1 haftadır ailemle kavga halindeyiz, en sonunda bugün babam evde yokken anneme evden kapanarak çıkacağım dedim, demez olaydım, evdeki tüm kapı, cam, çerçeve çarpıldı, beddualar havada uçuştu, her şeyi nişanlımdan biliyorlar, ona da bi ton kötü laf söylendi. O sırada babam eve geldi, ne oluyor filan derken, o da annemle beraber başlandı söylenmeye.

Annem diyor ki, sen bizi ele güne rezil mi edeceksin, yeter artık bize çektirdiğin, senin çocukların da inşALLAH seni böyle üzer, keşke seni doğurmasaydım falan filan..

Nur nisa kardeşim, tebrik ederim seni, ALLAH hayırlı, salihli bir evlat nasip etsin inşALLAH.

Hayırlı günler, dualarınızda bu kardeşinizi ALLAH rızası için unutmayın"

cnm benim hakkımı helal ediyorum.Allah sanada nasip etsin.ailen inş biraz olsun yumuşarlar dua edicem sana.Allaha emanet.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bu yolda gidenlere yardım etsin....

TıLSıM:)

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bu yolda gidenlere yardım etsin....

Binlerce kez amin kardeşim bu ramazan ayı bana iyi geli yalnız 3 gün önce babamın akşam ben namaz kılarken kapıyı açıp gerizekalı demesini saymazsak çok sinirime dokundum ona bir kez daha dualar ettim ama...
Rabbim de onuöyle yaratmış diyecek tek sözüm buna da şükür Yarabbim :)

Hayırlı ramazanlar

lalezargül

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam bir çıkar yol gösterir herkese inşallah ve yardımcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt