Böyle bi konuda anne, babanızın rızasını almanıza gerek yok. Siz isteyip karar verdikten sonra kimse karışamaz. Ailenizin rızasını gözetip Allah'ın rızasını gözardı etmeyin. Ailenizle bu konuda hiç tartışmayın bile. Benim kapanma hikayemi okudunuzmu bilmiyorum. kapandığımda annem olumsuz bişey söylemedi ama pardesü giymemden hoşlanmadı, abarttığı düşündü sürekli, pantolon giymeme devam etmemi bekledi. Gereğinden fazla bol şeyler seçtiğimi söyledi. Düzgün giyin, dilenci gibi giyinme dedi. Bi insanın annesinden böyle şeyler duymadı çok ağır. ama ben hiç aldırmadım aynı kararlı tavrımda durdum, annemde zaamanla alıştı. sonrasında bütün eşarplarımı ve kıyafetlerimi annem aldım. Eminim sizin ailenizde kapandıktan sonra fazla uzatmazlar, taş değiller sonuçta evlatlarısınız.
Allah rızası için kapanıp kendinizi haramdan sakınacaksınız, bu çok akıllıca bi karar. Zamanla ailenizde alışacaktır.
Allah yardımcınız olsun, tez zamanda güzl haberlerinizi alırız inşallah
Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun..
Rabbim çektiğin sıkıntılara karşılık inşallah güzel mükafatlar nasib etsin..
Rabbim evliliğini hayırlı eylesin...
Evin cennet bahçelerinden bir bahçe,evliliğin ve hayatın islamiyetin verdiği huzurla dolu olsun...inşallah...
Canım ne olursa olsun sen ailene bu mübarek günlerde cevap verme onlar sana
söylendiklerinde içinden La ilahe illallah çek.
çok dua edelim canım Rabbim hepimize hidayet nasibetsin...
dualarımdasın canım..
seni görmedim ama tesetürlü bir gelinlikle hayaledince duygulandım...
İnşallah hayırlı haberlerini alınca sevincimize sevinç katacağız...:a12:
Hayırlı Ramazan'lar...
selametle kal...
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah c.c. Emanet ol...
allah razı olsun sizden, inanın mesajınızı ağlayarak okudum, sağolun.
dediğiniz gibi la ilahe illallah çekeceğim, allahım her şeyin hayırlısını versin.
allah razı olsun,
arkadaşlar bide bişey diycem eşarp bağlamayı nasıl öğrencem ben?nazlı kardeşim yardım et bana.evde arada deniyorum ama olmuyoki!!
inşallah canım öğreniyorsun inan,hakkaten iğneyi takmasını bile bilmiyorum ama alıştırma yapıyorum öğrenicem en kısa zamanda.![]()
canım ben kapanalı 3 sene oldu...su-eda sen ne kadar oldu kapanalı?yenimi?