Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
(Kızın Babaya Cevabı)

Sabrediyorum elbet umudum Allah
Batılı tutmam tutamam baba
Akşam varsa eğer olmaz mı sabah?
Beklerim yatmam yatamam baba

Herkes bir yerden ayrı laf vurur
Her gece umutlar koynumda uyur
Türban bende şeref türban bende nur
Çıkarıp atmam atamam baba

Çırpınır dururum sesim duyulmaz
Ne kadar bağırsam sağır ayılmaz
Resul’un hadisi; müslüman yılmaz
Davamı satmam satamam baba

Yaptığım ne cilve ne de işve naz
Belki gözyaşlarım anlatır biraz
Kimimiz gerici kimimiz yobaz!
Bu sözleri yiyip yutamam baba

Başı terketmeden yeni belalar
Yeni düzen yenisini peydalar
Geride varken nice Leyla’lar
Rahatı tatmam tadamam baba

Hem gözü görmüyor hem de dili lal
Diyen varsa hakkımı bilmesin helal
O’dur alemlerin Rabbi Zülcelal
Gayriye el açmam açamam baba

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun..annem şuan memlekette bende mesaj attım telefonuna anne yüzyüze konuşmaya cesaretim yok ben kapanmak istiyorum ne olur beni anla destek ol diye uzun bi mesaj attım oda mesajla karşılık verdi nasıl mutlu olucaksan oyle yap dıye sonra babamla konustum dün akşam babam sağolsun hiçbişey demedi senin hayatın nasıl yaşamak istersen öyle yaşa dedi sağolsun. annem gelince ayrıntılı konusucaz dedi ama ben beklemek istemedim ve bugün kapandım çok şükür..annem ki bu zamana kadar karşı çıkardı hiç böyle bişey diceğini tahmin etmiyodum Rabbim öyle büyükki yardım etti şimdi sıra tepkilere karşılık vermekte Rabbim yardımcım olsun inşallah kim ne derse desin aldırmıcam

ne güzel karşı çıkmamaları...Allah banada nasip etsin tez zamanda inş.buraya sevinçle haberimi yazmamı nasip etsin.Allah mutluluğunu daim etsin..Allaha emanet ol.dua et bana cnm...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
(Kızın Babaya Cevabı)

Sabrediyorum elbet umudum Allah
Batılı tutmam tutamam baba
Akşam varsa eğer olmaz mı sabah?
Beklerim yatmam yatamam baba

Herkes bir yerden ayrı laf vurur
Her gece umutlar koynumda uyur
Türban bende şeref türban bende nur
Çıkarıp atmam atamam baba

Çırpınır dururum sesim duyulmaz
Ne kadar bağırsam sağır ayılmaz
Resul’un hadisi; müslüman yılmaz
Davamı satmam satamam baba

Yaptığım ne cilve ne de işve naz
Belki gözyaşlarım anlatır biraz
Kimimiz gerici kimimiz yobaz!
Bu sözleri yiyip yutamam baba

Başı terketmeden yeni belalar
Yeni düzen yenisini peydalar
Geride varken nice Leyla’lar
Rahatı tatmam tadamam baba

Hem gözü görmüyor hem de dili lal
Diyen varsa hakkımı bilmesin helal
O’dur alemlerin Rabbi Zülcelal
Gayriye el açmam açamam baba

çok güzel.okuyunca duygulandım çok.Allah razı olsun cnm.Allaha emanet..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
esselamualeykum ve rahmetullah ve berekatühü kardeşim..
yazdıklarını takip ediyordum dualarımdaydın da ben de yeni kapandım sayılır ama sana göre eskiyim:) 5 hafta filan oldu.. kapandığın öğrenince çok sevindim. hatta arkadaşıma da ayın 5 inde açık olduğunu sonra da yazdıklarını gösterdim.. Rabbim inşallah gönlüne sindirsin daim etsin.. çok güzel bir duygu olduğunu anlatırlardı ama yaşamak bambaşkaymış inşallah sen daha fazlasını yaşamışsındır ailenin de inşallah gönlüne siner şüphesiz Rabbim dilerse hepsi olur..
Duanı eksik etme inşallah.. Rabbime emanet ol Selametle..

aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun..inşallah isteyen herkese nasip olsun..gerçekten çok güzel bir duygu..Rabbim hakkıyla kapananlardan eylesin bizleri..selametle..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel karşı çıkmamaları...Allah banada nasip etsin tez zamanda inş.buraya sevinçle haberimi yazmamı nasip etsin.Allah mutluluğunu daim etsin..Allaha emanet ol.dua et bana cnm...

canım benim inşallah tez vakitte seninde güzel haberini alırız..annem tepki vermedi ilk başta bende o cesaretle kapandım ama şimdi çok kötüymüş nışanlım ve ailesinin baskı yaptığını düşünüyo ne söylesemde faydasız inanmaz ama ben kendimi biliyorum çok şükür Rabbimde biliyo kalbimi..gelince neler olucak bilmiyorum inşallah gönlüne siner onunda:(

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
inş. bende kapanmayı çok istiyorum içimde bir ukte ama üniv. olayından dolayı kapanamıyorum...dualarınızı bekliyorum..

can_sou

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmayı düşünüyorum ama üniversitede sorun olur diye annem istemiyor.. :S inşallah en kısa zamanda kapanırım.. dualarınız bekliyorum..

Karbeyaz_38

Kayıtlı Kullanıcı
Bende cok kapanmak istiorum fakat bulundugum ortam buna pekde izin vermio.. ama insallah kisa zamanda bende kapanmak istiorum...

can_sou

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kapanırız ya..anlamıyorum kötü bişi istemiyoruz ki biz.. kapanmak istiyoruz sdece nye bu kdr zorlk çekiyoruz ya :(

berat05

Yönetici
"Dayan yüreğim dayan, sabret! Şahsiyet ve onurunu ayaklar altına aldırmamak için başındaki örtünle dayan, sabret! Ki başarı ancak inançlı insanlarındır

Düşün, düşün ve dayan! Dayanmadığın sürece başında bekleyen melekleri aldattığını, Rasulü darılttığını unutma Susma söyle yüreğim buna hakkın var mı? İslamın kıyamete kadar devam etmesi için, senin ve diğer insanların özgürlüğünün, huzurun doruklara ulaşması, rahmet yağmurlarıyla yeşeren merhamet ve adaletin bütün dünyaya yayılması için mücadele veren ve çile çeken Rasulün, ensarın, şehitlerin, Filizlerin, Havvaların ahirette yakana yapışmayacağının garantisini verebilir misin?"

Rabbim tez zamanda uyanmayı nasip etsin hepimize çok geç olmadan....Ölüm geldiğin iş işten geçmiş olacak

Zehra56

Kayıtlı Kullanıcı
darısı kapanmak isteyipte kapanamayanların basına:a35:

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm;inşlh rabbim tüm kapanmak isteyen kardeşlerimizede nasip eyler,bu güzel duyguyu, huzuru yaşatır,hakkıyla yerine getirenlerden olalım inşlh.... ALLAH'A EMANET OLUN....

fundadamla

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda herkes kapalı olamnın değerini ve güzelliğini benim gibi gerçekten anlar.

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm;

Her daim takip ettiğimiz bu paylaşımı zaman zaman hayretler içerisinde kalarak okuyoruz.Söylenecek o kadar hakikat varki,kimisine tesir eder kimisine sinir yapar tepki verdirir,gaflet içerisinde kulak tıkattırır sonrasında geçer ve gider.

Şimdi bu durumda kendimizi bir sorgulayalım. Eğer İslâm’dan razı değilseniz, eğer Kur’an sizi sıkıyorsa, eğer hadislerden zevk almıyorsanız, eğer kitap ve sünneti öğrenmeye isteksizseniz, eğer namazdan, abdestten, tesettürden, hacdan, zekâttan hoşlanmıyorsanız, eğer mü'minlerle beraberlik sizi sıkıyorsa, eğer dinden, âyetten, peygamberden bahsetmekten sıkılıyorsanız, Cenâb-ı Hak’ı hatırlamak, âhireti, hesabı, kitabı düşünmek size zevk vermiyorsa, yani eğer Allah’tan ve O’nun size gönderdiği hayat programından razı değilseniz o zaman kesinlikle söyleyebilirim ki siz (biz,hepimiz) bir pislik içindesiniz. (içindeyiz)

Yani siz Allah’tan ve Allah’ın hayat programından razı değil, necasetten razısınız veya pislikten hoşlanıyorsunuz demektir ki, yaşadığınız bu hayatın sonunda razı olacağınız bir hayatı bulamayacaksınız (bulamayacağız) demektir. Öyleyse Allah için durumunuzu bir daha gözden geçirin. Eğer sonunda razı olacağınız bir hayata gitmek istiyorsanız burada Allah’tan ve Allah’ın hayat programından razı olarak yaşamak zorundasınız, bunu hiç bir zaman hatırınızdan çıkarmayın.

ALLAH celle celaluh cümlemizi islah eylesin,hidayete erdirsin.......

berat05

Yönetici
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara

selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

berat05

Yönetici

selam olsun Sahabesine

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı

selam olsun Sahabesine

emeğinize sağlık hocam
çok güzel yazmışsınız
yüreğinize sağlık
Allah c.c razı olsun
hayırlı geceler..
:a16:

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

emeğinize sağlık hocam
çok güzel yazmışsınız