vealeykumselam güzel kardeşim .
sağolasın Rabbim iki cihan saadetine nail eylesin seni inşALLAH. bizleri cennette kavuştursun. her alime zalim verilir ... doğru söylemiş babaannen... hem de çok doğru.
sizlerin duaları ile inşALLAH Rabbim bu sınavdan geçmeyi nasip eder.
belki de diyorum ailem bizler gibi kızları sayesinde cennete nail olacak, erişecek. Rabbim de bizim kaderimize bunu uygun görmüş.
içimde bir ukte kaldı .
gözlerim dolu dolu oluyo hep. islami tebliğ etmeyi, NESİBE HOCAM gibi olmayı çok istedim. kuran bilmiyorum. yasin suresinden başlamıştım ama babam bu kadar yeter diye aldı kurstan. ama öğrenmek için elimden geleni de yapıyorum. bundan sonra da hocalık yapabileceğimi sanmıyorum ama Rabbim nasip eder inşALLAH. yasin suresini ezberledim 2-3 aydır sureklı Telefonuma indirp kitaptan takip ederek okudum ve ezberledim. inşALLAH diğer surelerimizi de böylece ezberleyeceğim. KURANI KERİMİ YÜREĞİMDE HAFIZAMDA taşımak için bana dua edin kardeşlerim.
umudumu kaybetmedim. son nefesime kadar da kaybetmeyecegim inşALLAH
Maşallah canım kardeşim Allah Sana yüreğindekilerin en hayırlılarını nasib etsin...kabirde hayırlı evlatların yaptıkları hayırlar anne ve babaların amellerine işlenirmiş..Sen ve kardeşlerin Allah'tan annen ve babana sunulan bir lütufsunuz Allah her zaman yüreğindeki imanı Allah rızasını daim etsin kardeşim...Allah yolundan ayırmasın canım kardeşim...Allah'a emanet ol...