Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
zoradustugunrb7cg3.jpg

hangimiz bu durumlari yasamadiki? hangimiz eyvah ben nasil cikacam bu isin icinden demediki...

ve hangimiz cirpinislar icinden careler aramadiki...

dosta git arkadasa git sana yapacaklari tek bi yardim olacaktir teselli...

ve teselli oldugunu bildigin bisi sana ne kadar guven huzur verirki?

ama öyle bi dost varki O´NA gittikmi O bize teselli vermez...

aldinmi abdesti kildinmi namazi hele secdeye vardinmi offfffffffff nasil bi huzur RABBIM nasil bi guven nasil bi guzellik anlatilirmiki o anki duygular, kelimeler yetermiki?...

ve namaz bitti yakaris zamani ac elleri iste ne istiyeceksenn...

dusun RABBBIN huzurundasin,O´NUN huzurunda iste ne isteyecksen...

ALLAH (cc) kulum iste vereyim diyo istiyelim ne istiyeceksek...

bize teselli vermeyecek siradan arkadaslar gibi,istedigimizi vercek...

O´NUN varligi zaten caresizliklere care degilmi???

O´NUN varligi zaten huzur guven degilmi???

soruyorum size siradan bi dostun tesellisinimi istersiniz??

yoksa ALLAH (cc) dopdolu bi hayatmi???

hadi o zaman artik eyyyyyyyyyyyy problem benim buyuk RABBIM var deme zamani

Eslemtu li Rabbil alemin...Eslemtu li Rabbil alemin..Eslemtu li Rabbil alemiyn..BEN ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OLDUM...BEN ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OLDUM...BEN ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OLDUM..

HasbünAllahü ve nimel-vekil, nimel-mevla ve nimen-nasir. gufraneke Rabbena ve ileykel masir..Allah bize yeter; o ne güzel vekildir, o ne güzel mevladır, o ne güzel yardımcıdır. Rabbimiz! senden affını dileriz, zira dönüs, ancak Sana'dır.

" Hüzünle titreyen gönle ince bir ah Dokunur..
Kalbi kırık olanın kalbine ALLAH Dokunur.. "

Rabbim yetmem ben bana; yetersin sen bana..
ELLerimi bırakma..
Ben beni bıraktığım zaman; sen beni bırakma..

Amin..
Amin..
Amin..

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

"Eslemtu li Rabbil alemin...Eslemtu li Rabbil alemin..Eslemtu li Rabbil alemiyn..BEN ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OLDUM...BEN ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OLDUM...BEN ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OLDUM..

HasbünAllahü ve nimel-vekil, nimel-mevla ve nimen-nasir. gufraneke Rabbena ve ileykel masir..ALLAH bize yeter; o ne güzel vekildir, o ne güzel mevladır, o ne güzel yardımcıdır. Rabbimiz! senden affını dileriz, zira dönüs, ancak Sana'dır. "

Allahü EkBER!
Allahü EKBER!
Allahü EKBER!

Allah c.c. razı olsun değerli kardeşimiz

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
" Hüzünle titreyen gönle ince bir ah Dokunur..
Kalbi kırık olanın kalbine ALLAH Dokunur.. "

Rabbim yetmem ben bana; yetersin sen bana..
ELLerimi bırakma..
Ben beni bıraktığım zaman; sen beni bırakma..

çok güzeldi gerçekten ALLAH razı olsun kardeşim...

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar herkese,

Ben de değişen bi şey yok henüz ::(

Ekimde nikahım olacak, ailem hala işi bozmaya çalışıyor, kapanmak istememi nişanlımdan sanıyorlar. Türbanlı gelinliklere bakıyorum, annem asla kabul etmem diyor, sanki kendisi giyecek.

Zaten neredeyse 1 senedir kapalı giyiniyorum, temmuz başında 1 haftalığına altınoluk'a ailemin yanına gittim, çok ısrar ettiler. Ne askılı tişört, ne de şort giydim, denize de girmedim, bu bile evde çok sorun oldu.

Dedim ki, siz ne söylerseniz söyleyin ben en geç Ramazan ayı başında kapanacağım, Ramazan ayına türbanımla gireceğim. Yapamazsın, edemezsin daha bi sürü şey. Yazlıkta da bi sürü namaz kılan, Kuran okuyan ama denize de giren varmış, her şeyin bi yeri varmış, dünyaya bir kere geliniyormuş, daha gençmişim, hayatı yaşamam gerekiyormuş falan da filan.......

Bugüne kadar ailemin bir dediğini iki etmedim, böyle yetiştirildik, benim de yapım sessizdir, asla sesimi yükseltmem, üzülünce içime atarım. Ama bu 1 aydır yaşadıklarım artık beni çok gerdi. Ailem hala Altınolukta. Annem dün gece rahatsızlanmış, kısmi felç gibi daha önce de olmuştu, sıkıntı ve üzüntüden nüksetti galiba, yarın Edremitte doktora gideceklermiş, belki de hemen dönerler İstanbul'a.

Bi yandan da nişanlımdan ayrılmam için gizli gizli baskı yapıyorlar, her şeye taş koyuyorlar :(

Ben de herşeyimi nişanlımla paylaşıyorum, diyor ki "çık gel, seni üzenleri ben anne baba olarak kabul etmem" Bu sefer de ailemle nişanlım arasında kalıyorum

Bi yandan ailem, bi yandan nişanlım, bi yandan kapanmak istemem, hepsi çok ağır geliyor, lütfen benim için de dua edin. İnşallah ramazanın ilk günü sizlere güzel haber veririm

Hakkınızı helal edin, selametle..

şu anda yaşadıkların zor ailenle fikir uyuşmazlığı yaşamak onlara bunu kabul ettirmek daha da zor ama ALLAH büyük sen yolundan davandan vazgeçme herşey yolunu bulur RABBİM kolaylıklar versin hayırlısıyla kapanırsın inşaALLAH...

Zehra56

Kayıtlı Kullanıcı
tşk ederim ablacım umarım en kısa zamanda bende bu duyquyu tadarım sevgilerimle

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar herkese,

Ben de değişen bi şey yok henüz ::(

Ekimde nikahım olacak, ailem hala işi bozmaya çalışıyor, kapanmak istememi nişanlımdan sanıyorlar. Türbanlı gelinliklere bakıyorum, annem asla kabul etmem diyor, sanki kendisi giyecek.

Zaten neredeyse 1 senedir kapalı giyiniyorum, temmuz başında 1 haftalığına altınoluk'a ailemin yanına gittim, çok ısrar ettiler. Ne askılı tişört, ne de şort giydim, denize de girmedim, bu bile evde çok sorun oldu.

Dedim ki, siz ne söylerseniz söyleyin ben en geç Ramazan ayı başında kapanacağım, Ramazan ayına türbanımla gireceğim. Yapamazsın, edemezsin daha bi sürü şey. Yazlıkta da bi sürü namaz kılan, Kuran okuyan ama denize de giren varmış, her şeyin bi yeri varmış, dünyaya bir kere geliniyormuş, daha gençmişim, hayatı yaşamam gerekiyormuş falan da filan.......

Bugüne kadar ailemin bir dediğini iki etmedim, böyle yetiştirildik, benim de yapım sessizdir, asla sesimi yükseltmem, üzülünce içime atarım. Ama bu 1 aydır yaşadıklarım artık beni çok gerdi. Ailem hala Altınolukta. Annem dün gece rahatsızlanmış, kısmi felç gibi daha önce de olmuştu, sıkıntı ve üzüntüden nüksetti galiba, yarın Edremitte doktora gideceklermiş, belki de hemen dönerler İstanbul'a.

Bi yandan da nişanlımdan ayrılmam için gizli gizli baskı yapıyorlar, her şeye taş koyuyorlar :(

Ben de herşeyimi nişanlımla paylaşıyorum, diyor ki "çık gel, seni üzenleri ben anne baba olarak kabul etmem" Bu sefer de ailemle nişanlım arasında kalıyorum

Bi yandan ailem, bi yandan nişanlım, bi yandan kapanmak istemem, hepsi çok ağır geliyor, lütfen benim için de dua edin. İnşallah ramazanın ilk günü sizlere güzel haber veririm

Hakkınızı helal edin, selametle..

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum çünkü.ailem sevdiğim kişiden biliyor kapanma isteğimi.zorluklar çekiyorum ve yazını okuyunca ileriyi gördüm sanki nişanlansam aynı şeyler olucak eminim..allah yardımcımız olsun.dualarım seninle inş haberlerini bekliyorum cnm.allaha emanet...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden ibarettir Ve ahiret yurdu ise Allah’tan sakınanlar için daha hayırlıdır(Enam 32)

Siz geçici dünya hayatını istiyorsunuz, halbuki Allah ahreti kazanmanızı diliyor!!(Enfal 67)

Yoksa ahiretten vazgeçip dünya hayatına mı razı oldunuz? Fakat ahiretin yanında dünya hayatının zevk ve faydası çok az birşeydir(Tevbe 3)

Üzerimde bütün bir mustazaf ümmetin, mağdurun, Asr-ı Saadet’ in, Hamza’ nın, Ömer’ in, Ebubekir’ in,Osman’ ın ve en önemlisi Muhammed’ imin, cennetin burcu burcu koktuğu örtüm Düğün günü “Baba Allah’tan bana da ahirette ümmetine şefaat etme hakkını vermesini dile” diye ağlayan Fatıma’nın nişanesi

Onun o gözyaşlarını üzerinde barındıran, kula kul değil, Allah’a kul olduğunun işareti örtüm!! Eğer seni çıkartırsam Hz Fatıma’nın gözyaşları ayaklar altına dökülmez mi?

Eğer seni çıkartırsam, saf ve beyaz bir kağıt parçası misali, alnına sürülen leke, ahiret günü bütün yaptıklarımı Allah’ı aldatmaya çalıştığımın, sen çekil önümden Allah’ım geleceğimi feda etmektense seni feda etmeyi yeğlerim dedirten, şeytana uyduğumun işareti olmaz mı?

O gün utanıyorum Allah’ım diye feryat etmektense, Hz Muhammed(sav) ile el ele cennet kapılarından girmek için dünyamı feda etmişim çok mu? Allah (cc) kitabında “Benim ayetlerimi az bir hasislik pahasına satmayın,asla zalimlere rıza gösterip boyun eğmeyin” emrini vermemiş midir?

Ey nefsim!! Sana köle olamam, cennette beni bekleyenler var Ebedi kalmak üzere…Rableri için tekrar tekrar can vermeye hazır olanların mekanı mı,yoksa keşke toprak olsaydım diye feryat edenlerin mekanı mı daha hoş geliyor sana?

Dayan yüreğim dayan, sabret! Şahsiyet ve onurunu ayaklar altına aldırmamak için başındaki örtünle dayan, sabret! Ki başarı ancak inançlı insanlarındır

Düşün, düşün ve dayan! Dayanmadığın sürece başında bekleyen melekleri aldattığını, Rasulü darılttığını unutma Susma söyle yüreğim buna hakkın var mı? İslamın kıyamete kadar devam etmesi için, senin ve diğer insanların özgürlüğünün, huzurun doruklara ulaşması, rahmet yağmurlarıyla yeşeren merhamet ve adaletin bütün dünyaya yayılması için mücadele veren ve çile çeken Rasulün, ensarın, şehitlerin, Filizlerin, Havvaların ahirette yakana yapışmayacağının garantisini verebilir misin?

Bir yanda şeytan ve askerleri, bir yanda Allah ve yarenleri…
Bu iki yoldan birini seç artık

Bak yüreğim, bekle ve dinle: Haydin felaha diyerek ezan okuyan Bilal’ in sesini duyuyor musun?

ZULMEDENLER NE HALE DÜŞECEKLERİNİ PEK YAKINDA GÖRECEKLER…!!!(şuara 227)

selam ve dua ile

berat05

Yönetici

"Dayan yüreğim dayan, sabret! Şahsiyet ve onurunu ayaklar altına aldırmamak için başındaki örtünle dayan, sabret! Ki başarı ancak inançlı insanlarındır

Düşün, düşün ve dayan! Dayanmadığın sürece başında bekleyen melekleri aldattığını, Rasulü darılttığını unutma Susma söyle yüreğim buna hakkın var mı? İslamın kıyamete kadar devam etmesi için, senin ve diğer insanların özgürlüğünün, huzurun doruklara ulaşması, rahmet yağmurlarıyla yeşeren merhamet ve adaletin bütün dünyaya yayılması için mücadele veren ve çile çeken Rasulün, ensarın, şehitlerin, Filizlerin, Havvaların ahirette yakana yapışmayacağının garantisini verebilir misin?"

Allah c.c. razı olsun değerli kardeşimiz

Rabbim tez zamanda uyanmayı nasip etsin hepimize çok geç olmadan....Ölüm geldiğin iş işten geçmiş olacak

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
aminn..çok güzeldi yazın saol cnm.allaha emanet ol..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim inşallah en yakın zamanda görüşebiliriz..benim durumumda aynı ben zorda olsa sevdiğim kişiyle nışanlandım benimde hep ondan biliyolar şimdi kapanıcam desem yine onun yüzünden dicekler ama umrumda değil Rabbim kalbimi biliyo ya ne derlerse desinler..sadece birazcık cesarete ıhtiyacım var.şimdi annem memlekete gitti o gelmeden kapanabilmeyi çok istiyorum..ama böyle habersizde nasıl yapıcam bilemiyorum..Allah yardımcımız olsun..inşallah başarabiliriz :(

bende habersiz kapanmayı düşünüyodum ama kararsızım.okulumda var.okulum bitince düşünüyorum bu seferde iş bulma sorunum olucak:( dediğin gibi Allah yardımcımız olsun...Allaha emanet ol..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
bende habersiz kapanmayı düşünüyodum ama kararsızım.okulumda var.okulum bitince düşünüyorum bu seferde iş bulma sorunum olucak:( dediğin gibi Allah yardımcımız olsun...Allaha emanet ol..

selamunaleykum gökçe kardeşim.. inşallah Rabbim kısa zamanda kapanmanı nasip eder.. ben de geçen sene mezun oldum o zaman kapalı değildim iş arıyıorum 1 yıldır o zaman zarfında kapandım elhamdülillah ama şunu belirtmek istiyorum ki keşke daha önce olsa imiş.. ben eğitim endişesi duyp kapanmadım etrafımda kapalı olup okuyanlar olduğu halde mezun oldum rızık endişesi duyup kapanmadım önce işe gireyim sonra kapanırım dedim zaman zaman ama ne büyük hata imiş.. kimin vereceği rızıkdan neden endişe duyuyorum Rabbim elbet kapı açacaktır. endişen olmasın canım. ayrıca o kadar çok kapalı çalışan var ki.. sadece etrafına bakman yeterli. Rabbim "ol" demesidir "ol" derse olur o yüzden dua et bahanelerini de gözden geçir kardeşim.. inşallah o güzel duyguyu tattığüında sen de benim düşündüğüm gibi bahane olarak göreceksin.. tecrübe etmiş biri olrak pişman olmuş biri olarak söylüyorum her geçen gün aleyhimize aslında....

Selam ve dua ile..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm;

İşi düşünmeyin arkadaşlar.Rızkı eren Rabbim'dir şüphe yokki.Şuan bende 5 senedir aynı iş yrimde çalışıyorum, kapanalı 1,5 sene falan oldu hamdolsun.
3 gün önce öğrendikki firmamız taşınma kararı almış.Hemde 60 km uzak bi mesafeye taşınıyor dolayısıyla işten ayrılmak zorundayım.İş aramaya başlayacğaım ama buyazıyı okuyana kadar açıkçası hiç düşünmemiştim örtümden dolayı acaba nasıl bulurum diye.Artık bu konuda rahatlık gösteren pek çok firma var.Rabbim öyle yerlerle karşılaşmayı nasip etsin inşallah cümlemize.

Selametle..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,

habersiz böyle bir işe kalkıştığında daha çok tepki çekmez misin? ben de çok düşündüm, inceldiği yerden kopsun, öyle de istemiyorlar böyle de istemiyorlar diye.

allah yar ve yardımcımız olsun

istanbuldakilerin bi ara buluşma düşüncesi vardı? bi gelişme var mı?

Selam ve dua ile,

Zehra56

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanıom Bende Kapanıommmmmmm Çok Güzel Bi Duyquu:a16::a15::a26::a14:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanıom Bende Kapanıommmmmmm Çok Güzel Bi Duyquu:a16::a15::a26::a14:

Canım kardeşim çok sevindim...:)Maşallah Barekallah...Hayırlı olsun Rabbim hakkıyla tesettürümüzü taşımamızı nasip etsin..Allah C.C.bütün kardeşlerimizin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasip etsin...
Allah'a emanet ol...

isra nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ben istanbuldan yazıyorum arkaşım nur nisa sayesinde bu güzel forumu buldum. Bende içinde kapanma sevgisi olupta kapanamayan bir insanım. Neden isterseniz çok şeytanın aması bitmez.nişanlıyım. Kapalı olan annem yakın bir zamanda kendi isteğiyle açıldı.hemde hiç utanmadan. Benim kapanmamın çok erken olduğunu söylüyorlar,evlenince kapanırsın diyorlar,sende fikrini değiştirisin diyorlar,içimde huzur duydugum tek vakitler namaz zamanları.çok yanlız değilim.1 kişi bile olsa beni anlayan biri var. Tek destekçim nur nisa.boşluktayım.sizlerden destek bekliyorum.allah için yaşamak denizi var içimde ama bazen kuyor o deniz çevre çok önemli.englleniyorum çıkmaza giriyorum başkalrı için yaşamak zoruma gidiyor.dualarınızı bekliyorum.

berat05

Yönetici
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

ALLAH C.C. BAŞÖRTÜ ZULMÜ GÖREN TÜM KARDEŞLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OLSUN

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN

Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Elele verelim kardeşlerim,,,

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ben istanbuldan yazıyorum arkaşım nur nisa sayesinde bu güzel forumu buldum. Bende içinde kapanma sevgisi olupta kapanamayan bir insanım. Neden isterseniz çok şeytanın aması bitmez.nişanlıyım. Kapalı olan annem yakın bir zamanda kendi isteğiyle açıldı.hemde hiç utanmadan. Benim kapanmamın çok erken olduğunu söylüyorlar,evlenince kapanırsın diyorlar,sende fikrini değiştirisin diyorlar,içimde huzur duydugum tek vakitler namaz zamanları.çok yanlız değilim.1 kişi bile olsa beni anlayan biri var. Tek destekçim nur nisa.boşluktayım.sizlerden destek bekliyorum.allah için yaşamak denizi var içimde ama bazen kuyor o deniz çevre çok önemli.englleniyorum çıkmaza giriyorum başkalrı için yaşamak zoruma gidiyor.dualarınızı bekliyorum.

A.S kardeşim...Üyeliğin hayırlı olsun..Hoşgeldin...Bu forma gelmene vesile olan kardeşimizdende Allah razı olsun kardeşim...Güzel kardeşim...Bütün soruları kendin sormuşsun ve hepsini çok güzel bir şekilde cevaplamışsın...En güzeli çok şükür herşeyin farkındasın ...Ne kadar güzel yazmışsın başkaları için yaşamak...şuan başkaları için yaşadığını düşündüğün kişiler hesap gününde yanında olmayacak...herzaman yanımızda olan Allah c.c. bizimle birlikte olacak..bu dünya sınav dünyası...anne baba çocuk eş dost...herşey boş kardeşim ve bu sınavın bir parçası...biz bizi bizden çok seven Allah c.c için yaşamalıyız O'nun rızası ve O'nun hoşnutluğunu kazanabilmek için yaşamalıyız canım kardeşim...Zaman kavramı çok göreceli bir kavram...ve bizim şuanki saniyede bile garantimiz yok...Ne kadar sürede bu dünyada yaşayacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz...Belki Kapanmak için erken diyenler için belki çok geç olmuş olabilir...Ve şuna inanki şuan nefse zor gelen hayırlı işleri Allah'ın izniyle gerçekleştirdiğinde,hep kendi kendine diyeceksin Rabbim ben niye daha erken bu hayırlı işimi gerçekleştirmemişim...Sen Allah rızasını gözettiğin sürece Allah c.c. herzaman yardımcı oluyor Zorlar okadar kolaylaşıyor...Bütün hayırla yapılan işlerde yüreklerde tarifsiz bir huzur yaşanıyor...
İnşallah canım kardeşim hayırlı haberlerini alırız...
dualarımdasın kardeşim...
Allah bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasipetsin...
ve hepimize hakkıyla taşıyabilmemizi nasibetsin...
Allah c.c. kendi rızasından yolunda ayırmasın...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun kardeşim...
İnanki bütün dünyalık sevgiler Allah c.c. sevgisinin yanında bir hiç...
Yeterki O'nun sevgisine layık olabilelim...
Allah c.c sevgisine hakkıyla layık olabilenlerden eylesin bizi...
Hepimize hidayet nasib etsin...

Kulum[9] bana bir karış gelirse ben ona bir adım yaklaşırım, obana yürüyerek gelirse ben koşarak giderim"[10] diyor.

Yeterki canım kardeşim biz bir adım atalım...
Allah'a emanet ol...
selametle...
dualarda buluşmak dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt