Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykumselam güzel kardeşim .
sağolasın Rabbim iki cihan saadetine nail eylesin seni inşALLAH. bizleri cennette kavuştursun. her alime zalim verilir ... doğru söylemiş babaannen... hem de çok doğru.
sizlerin duaları ile inşALLAH Rabbim bu sınavdan geçmeyi nasip eder.
belki de diyorum ailem bizler gibi kızları sayesinde cennete nail olacak, erişecek. Rabbim de bizim kaderimize bunu uygun görmüş.
içimde bir ukte kaldı .
gözlerim dolu dolu oluyo hep. islami tebliğ etmeyi, NESİBE HOCAM gibi olmayı çok istedim. kuran bilmiyorum. yasin suresinden başlamıştım ama babam bu kadar yeter diye aldı kurstan. ama öğrenmek için elimden geleni de yapıyorum. bundan sonra da hocalık yapabileceğimi sanmıyorum ama Rabbim nasip eder inşALLAH. yasin suresini ezberledim 2-3 aydır sureklı Telefonuma indirp kitaptan takip ederek okudum ve ezberledim. inşALLAH diğer surelerimizi de böylece ezberleyeceğim. KURANI KERİMİ YÜREĞİMDE HAFIZAMDA taşımak için bana dua edin kardeşlerim.

umudumu kaybetmedim. son nefesime kadar da kaybetmeyecegim inşALLAH

Maşallah canım kardeşim Allah Sana yüreğindekilerin en hayırlılarını nasib etsin...kabirde hayırlı evlatların yaptıkları hayırlar anne ve babaların amellerine işlenirmiş..Sen ve kardeşlerin Allah'tan annen ve babana sunulan bir lütufsunuz Allah her zaman yüreğindeki imanı Allah rızasını daim etsin kardeşim...Allah yolundan ayırmasın canım kardeşim...Allah'a emanet ol...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Maşallah canım kardeşim Allah Sana yüreğindekilerin en hayırlılarını nasib etsin...kabirde hayırlı evlatların yaptıkları hayırlar anne ve babaların amellerine işlenirmiş..Sen ve kardeşlerin Allah'tan annen ve babana sunulan bir lütufsunuz Allah her zaman yüreğindeki imanı Allah rızasını daim etsin kardeşim...Allah yolundan ayırmasın canım kardeşim...Allah'a emanet ol...

Aminnn canım kardeşim inşallah...Allah razı olsun...

RABBİM CC HEPİMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH.
İSLAMI BÜTÜN GÜZELLİKLERİYLE YAŞAMAYI NASİP ETSiN RABBİMİZ CC

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

güzel kardeşim,,

Kardeşim.. Dualarım hepimize.....Sabır ve hamd ile Rabbim c.c. hayırlı ve güzel bir ömür nasip eylesin

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bende kapanmak istiorum ama nefsime yenik düşüorum.utanıorum ya herşey eskisinden daha farklı olursa die düşünüorum bu düşüncelerimin yanlış olduqunun farkındayım.Ama bunları düşünmektende kendimi alamıorum.Yardımcı olun lütfennn

evet kardeşim emin ol kapanınca hiç bişey eskisi gibi olmicak çok daha güzel olucak herşey emin ol etrafına hiç kimseye aldırma utanma bu utanılacak bişey değil ki bak kardeşlerimizin çektiği sıkıntılara onların verdiği mücadeleye senin şartların kolaysa hiç durma derim bu huzuru sende yaşa kardeşim RABBİM'in emrini geç kalmadan yerine getirmek nasip olur inşaALLAH...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
ANLIYORUM ABLACIM.
ARTIK BU KONUYU BURDA KAPATALIM.
DAHA FAZLA DEŞİLMESİN. BİRŞEY DEĞİŞMİYOR SONUÇTA. HERŞEY AYNI. BÖYLE YAPARAK ACILARIMIZI TAZELEMEYELİM.
SENİ SEViYORUM SELAM VE DUA İLE KAL ABLAM.

ZAFER MÜSLÜMANLARIN OLACAKTIR!!!!
ALLAHU EKBER.

(ARKADAŞLAR ALINTILARIMI SİLEBİLİRMİSİNİZ. MESAJLARIMIN HEPSİNİ TEMİZLEYECEĞİM. ANLAYIŞINIZ İÇİN DE TEŞEKKÜ EDERİM)

.......

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=3]vealeykumselam güzel kardeşim .[/sıze]
[sıze=3]sağolasın rabbim iki cihan saadetine nail eylesin seni inşallah. Bizleri cennette kavuştursun. Her alime zalim verilir ... Doğru söylemiş babaannen... Hem de çok doğru.[/sıze]
[sıze=3]sizlerin duaları ile inşallah rabbim bu sınavdan geçmeyi nasip eder.[/sıze]
[sıze=3]belki de diyorum ailem bizler gibi kızları sayesinde cennete nail olacak, erişecek. Rabbim de bizim kaderimize bunu uygun görmüş.[/sıze]
[sıze=3]içimde bir ukte kaldı .[/sıze]
[sıze=3]gözlerim dolu dolu oluyo hep. Islami tebliğ etmeyi, nesibe hocam gibi olmayı çok istedim. Kuran bilmiyorum. Yasin suresinden başlamıştım ama babam bu kadar yeter diye aldı kurstan. Ama öğrenmek için elimden geleni de yapıyorum. Bundan sonra da hocalık yapabileceğimi sanmıyorum ama rabbim nasip eder inşallah. Yasin suresini ezberledim 2-3 aydır sureklı telefonuma indirp kitaptan takip ederek okudum ve ezberledim. Inşallah diğer surelerimizi de böylece ezberleyeceğim. Kuranı kerimi yüreğimde hafızamda taşımak için bana dua edin kardeşlerim.[/sıze]
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]umudumu kaybetmedim. Son nefesime kadar da kaybetmeyecegim inşallah[/sıze]

selamun aleyküm kardeşim....maşallah,suphanallah,rabbim bu yoldan ayırmasın,seni muvaffak kılsın inşlh.dualarımda olacaksın ,allah'a emanet ol kardeşim...

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bende kapanmak istiorum ama nefsime yenik düşüorum.utanıorum ya herşey eskisinden daha farklı olursa die düşünüorum bu düşüncelerimin yanlış olduqunun farkındayım.Ama bunları düşünmektende kendimi alamıorum.Yardımcı olun lütfennn

selamunaleykm kardeşim
ben de yeni kapananlardanım.. benim de senin gibi endişelerim şüphelerim kararsızlıklarım bahanelerim vardı. Rabbim öyle güzellikler gösterdi ki bir anda hepsi gitti.. bir anda bu emri neden yerine getirmediğimi sordum kendime ve sonç 1 aydır kapalıyım elhamdülillah.. o gün ilk dışarı çıktığımdaki huzuru anlatamam.. ama beni zorlukların beklediğini biliyordm. tepkiler karşı çıkmalar hesap sormalar tavır takınmalar hepsi olacaktı.. erken diyen çok oldu işi ne yapacaksın diyen oldu nasıl bir yola girdin diyenler oldu hepsine düzgün cevap verebilmek kırmadan küfre sapmadan iradene yenilmeden gerçekten zor. hele en güzeli sessiz kalabilmek en zoru.
sende de bunlar olacak çevren değişecek bakışlar değişecek belki arkadaşların değişecek.. bir arkadaşım kapandım diye benimle arkadaşlığını bitirdi. ama sen Rabbime bir adım git bak neler olyor? ne güzellikler çıkartıyor kalbini ne güzel eyliyor..
"cennet kolay değil cehennem lüzumsuz değil"
artık dışarda gezerken en azından saygıdan ötürü dönüp bakmıyor erkekler. artık dışarda namaz kılmak istediğimde camiye girip hemen namaza durabiliyorum..
Mevlana Hazretlerinin dediği gibi " ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol" içim kapalı iken dışımın açık olması çelişkimdi. şimdi o çelişki kalktı elhamdülillah...Rabbim daim etsin bu yoldan da ayırmasın..
ben inşallah en yakın zamanda bu güzelliği tadacağına inanıyorum.. ve bizden daha güzel duyglarla buraya yazacaksın yaşadıklarını. çünkü ben de okuyordm kapananların hikayelerini az çok tahmin ediyordm ama bu kadar güzel hzurlu olduğunu bilmiyordm.. en kısa zamanda güzel haberlerinle bizleri sevindirmen duasıyla kardeşim..
Selam ve dua ile..

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykm kardeşim
ben de yeni kapananlardanım.. benim de senin gibi endişelerim şüphelerim kararsızlıklarım bahanelerim vardı. Rabbim öyle güzellikler gösterdi ki bir anda hepsi gitti.. bir anda bu emri neden yerine getirmediğimi sordum kendime ve sonç 1 aydır kapalıyım elhamdülillah.. o gün ilk dışarı çıktığımdaki huzuru anlatamam.. ama beni zorlukların beklediğini biliyordm. tepkiler karşı çıkmalar hesap sormalar tavır takınmalar hepsi olacaktı.. erken diyen çok oldu işi ne yapacaksın diyen oldu nasıl bir yola girdin diyenler oldu hepsine düzgün cevap verebilmek kırmadan küfre sapmadan iradene yenilmeden gerçekten zor. hele en güzeli sessiz kalabilmek en zoru.
sende de bunlar olacak çevren değişecek bakışlar değişecek belki arkadaşların değişecek.. bir arkadaşım kapandım diye benimle arkadaşlığını bitirdi. ama sen Rabbime bir adım git bak neler olyor? ne güzellikler çıkartıyor kalbini ne güzel eyliyor..
"cennet kolay değil cehennem lüzumsuz değil"
artık dışarda gezerken en azından saygıdan ötürü dönüp bakmıyor erkekler. artık dışarda namaz kılmak istediğimde camiye girip hemen namaza durabiliyorum..
Mevlana Hazretlerinin dediği gibi " ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol" içim kapalı iken dışımın açık olması çelişkimdi. şimdi o çelişki kalktı elhamdülillah...Rabbim daim etsin bu yoldan da ayırmasın..
ben inşallah en yakın zamanda bu güzelliği tadacağına inanıyorum.. ve bizden daha güzel duyglarla buraya yazacaksın yaşadıklarını. çünkü ben de okuyordm kapananların hikayelerini az çok tahmin ediyordm ama bu kadar güzel hzurlu olduğunu bilmiyordm.. en kısa zamanda güzel haberlerinle bizleri sevindirmen duasıyla kardeşim..
Selam ve dua ile..

ne güzel de yazmışsın ablam ağzına sağlık..
kapananların hepsı aynı muameleyı görüyor demek ki
malesef ve üzülerek söylüyorum bunu..
akşam düğüne gittim köydeki ilk defa görüyorlar beni kapalı 1 ay olmasına rağmen o bakışları görmeliydin
öldürürcesine ıyyy dercesine deli oldum deli
o bakışları bir tokatla çeviresim geldi
fakat şeytana uymuyoruz hiç bir zaman..
önemliolan Rabbımın rızasını kazanmak
o bakışlar daha çok bakar ama boş bakar
ben de eve geldim hemen daha fazla duramadım
öyle insanların içinde öyle bir ortamda
ben Allah'ımla mutluyum
Rabbım hıdayet versin hepsine...
Mevlam tüm kapanmak isteyenlere kolaylık versın
bu güzel duyguyu onlara da tattırsın inşallah
selam ve dua ile..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı

ne güzel de yazmışsın ablam ağzına sağlık..
kapananların hepsı aynı muameleyı görüyor demek ki
malesef ve üzülerek söylüyorum bunu..
akşam düğüne gittim köydeki ilk defa görüyorlar beni kapalı 1 ay olmasına rağmen o bakışları görmeliydin
öldürürcesine ıyyy dercesine deli oldum deli
o bakışları bir tokatla çeviresim geldi
fakat şeytana uymuyoruz hiç bir zaman..
önemliolan Rabbımın rızasını kazanmak
o bakışlar daha çok bakar ama boş bakar
ben de eve geldim hemen daha fazla duramadım
öyle insanların içinde öyle bir ortamda
ben Allah'ımla mutluyum
Rabbım hıdayet versin hepsine...
Mevlam tüm kapanmak isteyenlere kolaylık versın
bu güzel duyguyu onlara da tattırsın inşallah
selam ve dua ile..

amin ablacım.. tüm kapanmak isteyen kardeşlerime Rabbim
bu huzuru nasip etsin.. kapananların kardeşlerimin gönlündeki
imanı da arttırsın..
çekilen zorlukların hepsi birer sınav. Rabbim bazen şükürle bazen sabırla
imtihan ediyor.. bu durum hep sabrımız hem şükrümüz herhalde..
etrafıma bakıyorum sonra şükrediyorum Rabbim bana bunu nasip etti diye
bana karşı gelenleri gördükçe de sabrediyorum. Çünkü şüphesiz Rabbim
sözünden dönmez. Elbet karşılığı var bu çektiklerimizin..
hem biz ne çektik ki biz kapandık diye kızgın kumda mı bıraktılar?
üzerlerimize taşlar mı koydular? yolumuza taşlar mı döşediler?
"dünya mümin cehennemi kafirin cennetidir" güzel olan şu ki:
dünya geçicidir o yüzden şurda uyanmaya ne kaldı:)

duanı eksik etme ablacım..
selametle...

Zeki.42

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Lütfen yazdıklarımı okuyunuz.Allah şimdiden okuyan o gözlerinizden razı olsun o gözlerin cennete bakmasını nasip eylesin. Amin.

Öyle bir devirdeyizki arkadaşlar belkide biz bunun farkında değiliz bir sünnetin bile yaşatılması ve bunun Allah rızası için müslümanlar için ve islam adına yapılması bile belki bizi cennete götürebilir. Ancak bu tür şeyler kalbim temiz Allah affeder gibi şeyleri aklımıza ve kalbimize sakın getirmesin bilelimki buda şeytanın adi ve ucuz oyunlarından birisidir. Neyse konuya değinmek istiyorum. Arkadaşlar önce kıyaslama ile başlıyalım koyacagım resimler belki sizleri etkileyebilir ancak bunlar gerçekler. Önce dünyanın durumunu bir gözden geçirelim..

Ne kadarda vahim bir durum değilmi? Onlar tacize, Onlar zulüme, onlar açlığa mahkum ediliyor siyonistler tarafından ancak bi nokta varki bu onları belki bu kadar etkilemesede biz müslümanların bu adaletsizliğin en pisidir en kibirlisidir dedirtiyor.Bakın o çocuklar
İsrail'in kuzeyinde Lübnan sınırına yakın bir yerde top mermilerinin üzerine mesaj yazan İsrailli çocuklar. Mesajda söyle yazıyor
"Sevgili Lübnanlı Filistinli Arap Müslüman ve Hıristiyan çocuklar
Ölümünüz için sevgilerle.
İsrailli çocuklar"

1gt8.jpg

Diğer yerdeki filistinli çocuk belki bunları bilmiyor ama onun Bir koruyucusu var elbetteki onun ve bizim yüce rabbimiz bütün sıfatlardan noksan olan Yüce Allah c.c var. O herşeyi bilen ve görendir.

1gy8.jpg

Onlar 10 sn sonra şehadet şerbetini içicekler. Evet korku var ancak bu korku ölümden ziyade Allah korkusu. Yaptıkları akıllarına geliyor. Korku bu Ancak tankın üzerindeki Kafirler bunları bilmiyorlar.

f1xk3.jpg

Diğer tarafta ise eğlence içerisinde olan bizim gençliğimiz. Vah bize ki Vah Vah VAH. Acaba bugun neyi giysem diyen bize? Acaba sunu yapsam daha güzel gözükürmüyüm diyen bize? Geceleri eğlenen Allah korkusunu unutan gençliğimize vah bizlere. Öyle gaflete düşen bizlerizki.
BU ZULMÜN KARSISINDA BİLE BAŞÖRTÜMÜZÜ TAKAMIYOR VE NEFSİM DİYORUZ. İnsan hangi durumda olursa o duruma göre ayak uydururmuş. Çok merak ediyorum biz filistinde olsak biz çeçenistanda olsak biz ırak ta olsak acaba nefsim mi derdik yoksa peygamber efendimiz gibi Ümmetim Ümmetim Ümmetim yani /Onlar kardeşlerimiz kardeşlerimiz kardeşlerimiz) Onlar orada can verirlerken ben burada başörtümümü takmıyorum ya onların hakkı ? Ya bende toplumun edebini bozuyorsam başörtüsü takmamakla ya hiç bunları düşündüz mü? Yoksa hala gaflettemiyiz?
Allah ın hesabı çok çetindir. Hesap gunu 1 sn nin hesabı sorulacak lütfen kendimize çeki düzen verelim ve biraz edep kavramını anlıyalım. Kapanmayan arkadaşlarım umarım nefis muhasebesi yaptığınızda ve ölüm tefekkürü yaptığınızda bu acı gerçeği görürsünüz. İnanın çevreniz arkadaşlarınız sizi kurtarmıyacaktır. Onların ne dediği o kadar önemli mi sanıyorsun. Selametle.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH ın hesabı çok çetindir. Hesap gunu 1 sn nin hesabı sorulacak lütfen kendimize çeki düzen verelim ve biraz edep kavramını anlıyalım. Kapanmayan arkadaşlarım umarım nefis muhasebesi yaptığınızda ve ölüm tefekkürü yaptığınızda bu acı gerçeği görürsünüz. İnanın çevreniz arkadaşlarınız sizi kurtarmıyacaktır. Onların ne dediği o kadar önemli mi sanıyorsun. Selametle.

Allah razı olsun kardeşim.
Rabbim imanımızı nefsimizin elinde oyuncak etmesin(amin)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar herkese,

Ben de değişen bi şey yok henüz ::(

Ekimde nikahım olacak, ailem hala işi bozmaya çalışıyor, kapanmak istememi nişanlımdan sanıyorlar. Türbanlı gelinliklere bakıyorum, annem asla kabul etmem diyor, sanki kendisi giyecek.

Zaten neredeyse 1 senedir kapalı giyiniyorum, temmuz başında 1 haftalığına altınoluk'a ailemin yanına gittim, çok ısrar ettiler. Ne askılı tişört, ne de şort giydim, denize de girmedim, bu bile evde çok sorun oldu.

Dedim ki, siz ne söylerseniz söyleyin ben en geç Ramazan ayı başında kapanacağım, Ramazan ayına türbanımla gireceğim. Yapamazsın, edemezsin daha bi sürü şey. Yazlıkta da bi sürü namaz kılan, Kuran okuyan ama denize de giren varmış, her şeyin bi yeri varmış, dünyaya bir kere geliniyormuş, daha gençmişim, hayatı yaşamam gerekiyormuş falan da filan.......

Bugüne kadar ailemin bir dediğini iki etmedim, böyle yetiştirildik, benim de yapım sessizdir, asla sesimi yükseltmem, üzülünce içime atarım. Ama bu 1 aydır yaşadıklarım artık beni çok gerdi. Ailem hala Altınolukta. Annem dün gece rahatsızlanmış, kısmi felç gibi daha önce de olmuştu, sıkıntı ve üzüntüden nüksetti galiba, yarın Edremitte doktora gideceklermiş, belki de hemen dönerler İstanbul'a.

Bi yandan da nişanlımdan ayrılmam için gizli gizli baskı yapıyorlar, her şeye taş koyuyorlar :(

Ben de herşeyimi nişanlımla paylaşıyorum, diyor ki "çık gel, seni üzenleri ben anne baba olarak kabul etmem" Bu sefer de ailemle nişanlım arasında kalıyorum

Bi yandan ailem, bi yandan nişanlım, bi yandan kapanmak istemem, hepsi çok ağır geliyor, lütfen benim için de dua edin. İnşallah ramazanın ilk günü sizlere güzel haber veririm

Hakkınızı helal edin, selametle..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar herkese,

Ben de değişen bi şey yok henüz ::(

Ekimde nikahım olacak, ailem hala işi bozmaya çalışıyor, kapanmak istememi nişanlımdan sanıyorlar. Türbanlı gelinliklere bakıyorum, annem asla kabul etmem diyor, sanki kendisi giyecek.

Zaten neredeyse 1 senedir kapalı giyiniyorum, temmuz başında 1 haftalığına altınoluk'a ailemin yanına gittim, çok ısrar ettiler. Ne askılı tişört, ne de şort giydim, denize de girmedim, bu bile evde çok sorun oldu.

Dedim ki, siz ne söylerseniz söyleyin ben en geç Ramazan ayı başında kapanacağım, Ramazan ayına türbanımla gireceğim. Yapamazsın, edemezsin daha bi sürü şey. Yazlıkta da bi sürü namaz kılan, Kuran okuyan ama denize de giren varmış, her şeyin bi yeri varmış, dünyaya bir kere geliniyormuş, daha gençmişim, hayatı yaşamam gerekiyormuş falan da filan.......

Bugüne kadar ailemin bir dediğini iki etmedim, böyle yetiştirildik, benim de yapım sessizdir, asla sesimi yükseltmem, üzülünce içime atarım. Ama bu 1 aydır yaşadıklarım artık beni çok gerdi. Ailem hala Altınolukta. Annem dün gece rahatsızlanmış, kısmi felç gibi daha önce de olmuştu, sıkıntı ve üzüntüden nüksetti galiba, yarın Edremitte doktora gideceklermiş, belki de hemen dönerler İstanbul'a.

Bi yandan da nişanlımdan ayrılmam için gizli gizli baskı yapıyorlar, her şeye taş koyuyorlar :(

Ben de herşeyimi nişanlımla paylaşıyorum, diyor ki "çık gel, seni üzenleri ben anne baba olarak kabul etmem" Bu sefer de ailemle nişanlım arasında kalıyorum

Bi yandan ailem, bi yandan nişanlım, bi yandan kapanmak istemem, hepsi çok ağır geliyor, lütfen benim için de dua edin. İnşallah ramazanın ilk günü sizlere güzel haber veririm

Hakkınızı helal edin, selametle..

inşallah kardeşim en yakın zamanda güzel haberler duymak duasıyla..Rabbim niyetinden döndürmesin karşı çıkanların kalplerine de hidayet versin inşallah.. hakkında hayırlısı..
duanı eksik etme güzel kardeşim..
benden yana hakkım varsa helal olsun sen de hakkını helal et inşallah
Selamunaleykum..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Ablacığım Allah razı olsun...Çok doğru Kendimizi Allah c.c'a teslim etmekten başka önemli bir şey yok Allah hakkıyla teslim edenlerden eylesin...Allah yolundan cümlemizi ayırmasın...
dualarda buluşmak dileğiyle...
selametle kal..Allah'a emanet ol ablacığım...

Ceylantur kardeşim...gerçekten bu dünyada herşey boş ne anne ne baba ne eş nedost... hepimiz yalnız geldik yalnız gideceğiz...Sadece bizim yanımızda bizi bizden çok seven Allah c.c var ve biz hesabımızı kendimiz vereceğiz...Sen çok şükür doğru olanı biliyorsun... Şuan çektiğin sıkıntılarda geçici
En Sevgili peygamberimiz nice sıkıntılar çekmiş...Dinimiz uğruna Allah rızası için ne canlar şehit olmuş...Bu nedenle kardeşim sabıredip çok duaedeceğiz..Bütün yaşadığın sıkıntılar karşısında Rabbim en güzel mükafaatları nasip etsin...Allah rızası herşeyden çok önemli tesettür nuruyla nurlandığındada çok iyi anlayacaksınki bu huzur hiç birşeyle değişilmez...
herzaman bütün kardeşlerimize ettiğim gibi sende dualarımdasın kardeşim...
İnşallah en kısa zamanda hayırlı dualarını alırız kardeşim...
Allah yar ve yardımcın olsun...Allah rızası doğrultusunda yaşamamızı nasib etsin....
Allah'a emanet ol canım kardeşim...
selametle kal..

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ablacığım Allah razı olsun...Çok doğru Kendimizi Allah c.c'a teslim etmekten başka önemli bir şey yok Allah hakkıyla teslim edenlerden eylesin...Allah yolundan cümlemizi ayırmasın...
selametle kal..Allah'a emanet ol ablacığım...

Allah c.c. sizdende razı olsun değerli kardeşim

Dualarda hep buluşmak duası ile

Rabbim cümlemizi Hak yolundan ayırmasın inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt