Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
işte aradığım site aradığım konu yardım edin elimden tutun sizden hiç bişeyi gizlemeyecemki bana daha iyi yardım edebilesiniz 6 yıllık bir ilişkim var çat pat gidiyoruz bu 6 yıldan önce çok farklı bir insandım çocuktum cahildim aslında kötü arkadaş kötü ortam hepsinden nasibimi almıştım sigara arada sırada alkol inanın bunları değil sizlerle paylaşırken aklıma getiriken bile kendimden iğreniyor utanıyorum bütün bu yaşantımdan beni bir erkek alıkoydu sevdik birbirimizi güvendik bambaşka bir hayata çekti beni Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki onu karşıma çıkardı o olmasaydı ben ne namaz kılmayı ne dinimizi öğrenebilirdim itiraf etmek gerekirse ailemde üzerine düşen görevi yapmadı dinimizi öğretmedi annem namaz kılar başı örtülüdür ama neyse sıkıntıma geleyim hayatımda ki bu insan benim kapanmamı istiyor bende kapanmak için hevesliyim ama ailem helede babam çok karşı bir kez açtım konuyu baba ben kapanmak istiyorum dedim ve o gün babamla kapalı bir şekilde dışarıya çıktım kızdı hemde çok ben kızım modern olsun cahil olmasın derdindeyim o kapanıyor şu haline bak yakıştımı sanıyorsun daha bir sürü laf ve kapandığım gün tekrar açıldım ama erkek arkadaşım beni kapalı biliyor onun yanına giderken güzel mantomu giyip eşarbımı örtüp gidiyorum eşarbımı mantomu o aldı yaklaşık 1 2 aydır bu halde hem kendimi hem ailemi hem erkek arkadaşımı hemde en önemlisi Yaradanımı kandırıyorum kapanmayı çok istiyorum kapalı dışarı çıkınca daha huzurluyum daha mutluyum hele birde erkek arkadaşımın mutluluğu bana bakışı bile değişti kapandığımı sandığı günden bu yana ailemi nasıl ikna ederim ne derim aylardır ha söyledim ha söyleyecem ama bir türlü yapamıyorum babam halalarım çevrem herşey gözümde büyüyor biliyorum hepsi şeytanın vesvesesi off kafanızı şişirdim kısacası size bir sorum var erkek arkadaşım zorla kapatmak istediği için kapanırsam Allah rızası için kapanmış olurmuyum onun rızasını kazanırmıyım ve birde kapanacağımı aileme nasıl söylemeliyim çok karşılar son bir iki şeyden bahsetmek istiyorum erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz Allah nasip ederse bir diğeri de kapanmaya niyetlendikten sonra üst üste 3 kere kapanmakla ilgili rüya gördüm 1.sinde Peygamber efendimizi gördüm diğerlerinde ise kapan diye uyarılıyordum mükemmel rüyalardı yardımınıza ihtiyacım var lütfen geçmiş hatalarım için beni kınamayın cahillik cocukluktu Rabbime şükürler olsunki herşey geride kaldı

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

hamd olsun ki doğru yol üzere çırpınıyorsun...ben artık korkmuyorum adınıza kardeşim çünkü hidayet artık çok yakındır inşallah..

bazen geç olduğunu sanırız bazı şeylere..orda bile Hakkın Habibi nebilerin nebisi bizlere örnek oluşuyla karşımızdadır. 40 yaşında peygamberlik geldi 23 yılda Allahın da izni ile Allahın nuru bugn hamd olsun nerelerde.
elbet o resul idi o farklı idi ama bu bizler içinde çok güzel bir örnektir.

kardeşim şeytan vesveseleri elbette kalbi boş bırakmayacaktır. yok işte bak nişanlımın zoru yok aile baskısı bunlar hepsi birer vesvese..önemli olan hidayettir ve birilerinin sebebiyle olur bu bazen.

birde ben size bişey söyleyeyim.negüzel rüyalar görmüşsünüz.
ben olsam kurban olduğum Efendimizi rüyamda göreceğim ben kapan diye rüyalar göreceğim...ve hala düşüneceğim.
kesinlikle benim başım gövdemden ayrılsa bile o emre artık tereddüt etmem.
neden biliyormusunuz. bi çevrenize sorun bakalım kaç kişi efendimizi rüyasında görmüştür..kaç kişi görmek için can vermez bi sorun bakalım.

fazla uzattım farkındayım ama bence sizin artık tereddüt etmemeniz lazım ki ben yine söylüyorum sizin adınıza artık umudum tamadır.

berat kardeşimin bu sözü çok güzel bunu hepimiz iyice düşünelim. ;
''Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

bizleri ve herşeyi kusursuz yaratan Rabbimize emanet olun
selam ve dua ile

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

hamd olsun ki doğru yol üzere çırpınıyorsun...ben artık korkmuyorum adınıza kardeşim çünkü hidayet artık çok yakındır inşallah..

bazen geç olduğunu sanırız bazı şeylere..orda bile Hakkın Habibi nebilerin nebisi bizlere örnek oluşuyla karşımızdadır. 40 yaşında peygamberlik geldi 23 yılda Allahın da izni ile Allahın nuru bugn hamd olsun nerelerde.
elbet o resul idi o farklı idi ama bu bizler içinde çok güzel bir örnektir.

kardeşim şeytan vesveseleri elbette kalbi boş bırakmayacaktır. yok işte bak nişanlımın zoru yok aile baskısı bunlar hepsi birer vesvese..önemli olan hidayettir ve birilerinin sebebiyle olur bu bazen.

birde ben size bişey söyleyeyim.negüzel rüyalar görmüşsünüz.
ben olsam kurban olduğum Efendimizi rüyamda göreceğim ben kapan diye rüyalar göreceğim...ve hala düşüneceğim.
kesinlikle benim başım gövdemden ayrılsa bile o emre artık tereddüt etmem.
neden biliyormusunuz. bi çevrenize sorun bakalım kaç kişi efendimizi rüyasında görmüştür..kaç kişi görmek için can vermez bi sorun bakalım.

fazla uzattım farkındayım ama bence sizin artık tereddüt etmemeniz lazım ki ben yine söylüyorum sizin adınıza artık umudum tamadır.

berat kardeşimin bu sözü çok güzel bunu hepimiz iyice düşünelim. ;
''Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

bizleri ve herşeyi kusursuz yaratan Rabbimize emanet olun
selam ve dua ile

ALLAH C.C. RAZI OLSUN DEĞERLİ KARDEŞİM

RABBİM yolumuzu sabit kılsın inşallah

DESTEĞE DEVAM

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerimiz,

Burda paylaşımlarını okuduğunuz diğer kardeşlerimizden...Sizlerin de bir adım atmanız daha kolay olur belkide..
Sizin adınıza çok seviniyoruz...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.

Bizim yapmamız gereken ellerimiz ve yüzümüz dışında kalan yerleri örtmek
Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Kapanmak doğru bir şekilde olmalı değil mi kardeşlerim???
Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞLERİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun

selamun aleyküm ablacım;gene nekadar güzel yazmışşın,gerçekten hayranlıkla okudum,ne güzel sölüyorsun önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun;rabbim razı olsun yazan ellerin dert görmesin,bizlerde ablacım tüm ümmeti-i Muhammet(s.a.v)e duacıyız,hakkını helal et,hayırlı akşamlar olsun.....

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

selamun aleyküm ablacım;gene nekadar güzel yazmışşın,gerçekten hayranlıkla okudum,ne güzel sölüyorsun önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun;rabbim razı olsun yazan ellerin dert görmesin,bizlerde ablacım tüm ümmeti-i Muhammet(s.a.v)e duacıyız,hakkını helal et,hayırlı akşamlar olsun.....

Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah

Sizlerde hakkınızı helal edin benim hepinize helaldir değerli kardeşim..

Hepimiz bir zinciriz burda...yardımcı olmalıyız...destek olmalıyız...birimizin yokluğunu bir diğeri kapatmalı daima...

Rabbime emanet olun değerli kardeşim

Hep DESTEk tam DESTEK

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞLERİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun

selam ve dua ile...B)

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam rabiacım
yazdıklarını büyük bir beğeniyle okudum
senin yaşında bir kızın böyle anlamlı davranışı beni onurlandırdı
seni böyle güzel yetiştiren anne babanın ellerinden öperim
Rabbim babaanneni de bizleri de peygamber efendimize komşu kılsın inşallah
ne güzel sohbetlere gitmişsin, çok güzel bir şekilde kapanmışsın yani diyecek birşey bulamıyorum canım çok sevindim okuduklarım karşısında
inşallah Rabbim daim eder ve karşına hep iyi insanlar çıkarır:)
hakkımız varsa helal olsun hemşerim dualarımız seninle
inşallah hafız olduğun haberini de alırız
allah a emanet ol...:)

Allah razı olsun sadece paylaşmak istedim bu siteye giren çoğu kızların ve ablalarımın faydalanması için...inşaallah öle de olur...hepinizi çok seviyorum...Allaha emanetsiniz...

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim emeğine sağlık.ne kadarda bilinçlisin.keşke her genç senin gibi olsa:) çok şanslı olduğunu söylemeden edemiycem.benim ailem istemiyor diye kapanamıyorum.dualarını eksik etme cnm.allah herkese senin gibi bi evlat nasip etsin inş.senin gibi bi evladım olur inş.hafız olmak istemenede çok sevindim inş isteğini gerçekleştirirsin.allaha emanet ol...

Allah razı olsun...ama sakın üzülmeyin Allah doğru yolda ilerlemek isteyenlerin yardımcısıdır herzaman...dualarım hep sizinle ama sizde beni o mübarek dualarınızda unutmayın emi :)

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
BİR YAŞINIZA BAKTIM,BİR YAZIŞINIZA

ne demeli bilmem...Maaşallah,Barekallah,Subhanallah

güzel güzel anlatmışsınız

Allah Celle Celâluhû yolunuzu sabit ve devamlı kılsın,dinden imandan Kur'an dan ayırmasın inşallah.

Ne demeli....daha...Maaşallah,Barekallah,Subhanallah
,

Allah razı olsun...inşaallah sizin dediğiniz gibidir :) dualarınızda unutmayın...

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykumselam güzel kardesim,
bu kadar bilinçli kardeslerimin oldugunu görmek, beni çok gururlandirdi,
masALLAH o kadar güzel dile getirmissin ki, söylenecek söz yok,
Rabbim senin gibi bilinçli kapanan kardeslerimizin sayisini arttirsin insALLAH
Ne güzel örneksin, ALLAH c.c. seni daima dogru ve hayirli insanlarla karsilastirsin,
ne mutlu ailene ki böyle güzel ve dinimiz hakkinda bilinçli bir evlat yetistirmisler
ALLAH c.c. razi olsun, ALLAH'a emanet ol...

Allah sizden de yüzbin kere razı olsun...sadece hissettiklerimin heyecanını dile getirmek ve kapanmak isteyip de şu siteye giren kardeşlerimizin birazcık da olsa ne kadar heyecanlı bir iş olduğunu görmelerini ve zevk almalarını istediğim için yazdım...inşaallah etkili bi yazı olmuştur...Allah razı olsun okuyan gözleriniz hiç yorulmasın inş...inşaallah sizlerde iyi insanlarla karşılaşırsınız bütün dualarım sizinle sizde beni unutmayın dualarınızda... :)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldım kardeslerımmm.uzun zamandır sızlerle olamıyordum.okullla ılgılı ıslemler vardı.aılem yanıma geldı.bu yuzden de sızlerden uzak kaldım.
basortulu olmayı cok ıstıyorum.sızlerle de paylasmıstım canım kardeslerım.bu durumu annemle gorustum okumaktan bıraz kafamı bozdugumu dusunur bır ızlenım bıraktı bende sozlerıyle.babamla gorustum nasıl mutlu huzurlu olacaksan oyle ol kızım dedı.bu konuda annemle anlasamıyorum.catısıyoruz.daha gencsın kızım dıyor.evlen bakalım dıyor.ıse yenı baslıyacaksın gıbı gıbı gıbı....seyler :( :( Rabbım uzun omur versın bu gunlerde kapanmayı dusunuyoorum.Allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kardeslerım.dualarınıza cok ıhtıyacım var.
evde facıa cıksın ıstemıyorum.bılıyorum annemle bozusacagız.susucam ben.Allah bana sabır versın ınsalllah.
Allah a emanet olun kardeslerım...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

ben geldım kardeslerımmm.uzun zamandır sızlerle olamıyordum.okullla ılgılı ıslemler vardı.aılem yanıma geldı.bu yuzden de sızlerden uzak kaldım.
basortulu olmayı cok ıstıyorum.sızlerle de paylasmıstım canım kardeslerım.bu durumu annemle gorustum okumaktan bıraz kafamı bozdugumu dusunur bır ızlenım bıraktı bende sozlerıyle.babamla gorustum nasıl mutlu huzurlu olacaksan oyle ol kızım dedı.bu konuda annemle anlasamıyorum.catısıyoruz.daha gencsın kızım dıyor.evlen bakalım dıyor.ıse yenı baslıyacaksın gıbı gıbı gıbı....seyler :( :( Rabbım uzun omur versın bu gunlerde kapanmayı dusunuyoorum.Allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kardeslerım.dualarınıza cok ıhtıyacım var.
evde facıa cıksın ıstemıyorum.bılıyorum annemle bozusacagız.susucam ben.Allah bana sabır versın ınsalllah.

Hoşgeldiniz kardeşim...
İnşallah inandığınız gibi yaşarsınız...
Çünkü;
İnandığı gibi yaşamayanlar, yaşadığı gibi inanmaya başlıyor...
Siz babanızın dediği gibi;
" Ben böyle mutlu, huzurlu oluyorum annecğim..." diyin...
İnşallah... Allah CC. yar ve yardmcınız olsun...

kalbiminurlandır

hoşgeldiniz ablamız :a07:

"Rabbimizin rızasına ulaşmaya çalışıyorum anne neden engel oluyorsun ? neden ahiretimi yakmaya çalışıyorsun?"
"evlenince kapan diyorsun ama
benimle başım açık diye evlenen bir adamdan ne bekleyebilirim ki? "
"lütfen yoluma taş koyma. asıl senin desteklemen gerekirken lütfen köstek olma."
*** B) ***
sizin yerinizde olsaydım benim anneme söyleyeceklerim bu sözler olurdu.

selam ve dua ile....:H

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

Hoşgeldiniz kardeşim...
İnşallah inandığınız gibi yaşarsınız...
Çünkü;
İnandığı gibi yaşamayanlar, yaşadığı gibi inanmaya başlıyor...
Siz babanızın dediği gibi;
" Ben böyle mutlu, huzurlu oluyorum annecğim..." diyin...
İnşallah... Allah CC. yar ve yardmcınız olsun...

hosbuldum degerlı mavcı abıcım.ıcım cok coskulu sevınclıyım bır yandan da annemın verebılecegı tepkıden dolayı da burukluk var ıcımde.ya artık annemle sımdıkı oldugu gıbı dısarda gezemessem.. ya ıstemesse benı yanın da..bu yuzden ıcım cok buruk mavcı abım.bu duruma cok uzuluyorum..ne olur dualarınızda eksık etmeyın benı.ınsallah basorulu bayan olacagım ben de...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz ablamız :a07:

"Rabbimizin rızasına ulaşmaya çalışıyorum anne neden engel oluyorsun ? neden ahiretimi yakmaya çalışıyorsun?"
"evlenince kapan diyorsun ama
benimle başım açık diye evlenen bir adamdan ne bekleyebilirim ki? "
"lütfen yoluma taş koyma. asıl senin desteklemen gerekirken lütfen köstek olma."
*** B) ***
sizin yerinizde olsaydım benim anneme söyleyeceklerim bu sözler olurdu.

selam ve dua ile....:H

Allah razı olsun canım kardesım.anlatamıyorum ıste bır tuyrlu ben bır soz soylesem bın soz ısıtıyoorum derınlere ındıkce.konusamayacak durumda oluyorum,elım ayagım tıtrıyor,suan bıle ellrım tıtrıyor aklıma geldıkce canım kardesımm.gerceklerı bılemeyınce bır seyı anlatmak cok zor oluyor. bogazım kılıtlenıyorr:(yıne de buna sukur babam,hıcbır sekılde karsı degıl.
dua edın olur mu kardesım bana..
selametle...

kalbiminurlandır

Allah razı olsun canım kardesım.anlatamıyorum ıste bır tuyrlu ben bır soz soylesem bın soz ısıtıyoorum derınlere ındıkce.konusamayacak durumda oluyorum,elım ayagım tıtrıyor,suan bıle ellrım tıtrıyor aklıma geldıkce canım kardesımm.gerceklerı bılemeyınce bır seyı anlatmak cok zor oluyor. bogazım kılıtlenıyorr:(yıne de buna sukur babam,hıcbır sekılde karsı degıl.
dua edın olur mu kardesım bana..
selametle...
ablamız anlayabiliyorum sizi ben de baba tarafından bu tür sorun yaşadım hala da yaşıyorum. bu konuyu açmak istemiyorum ben de kanayan bi yara çünkü.:(

siz yeter ki isteyin Rabbimiz cc kendi yolunda rızası peşinde olana inanılamayacak gibi olan güzellikler sunuyor yardım ediyor. yeter ki isteyin ve çabalayın.
selam ve dua ile...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

hosbuldum degerlı mavcı abıcım.ıcım cok coskulu sevınclıyım bır yandan da annemın verebılecegı tepkıden dolayı da burukluk var ıcımde.ya artık annemle sımdıkı oldugu gıbı dısarda gezemessem.. ya ıstemesse benı yanın da..bu yuzden ıcım cok buruk mavcı abım.bu duruma cok uzuluyorum..ne olur dualarınızda eksık etmeyın benı.ınsallah basorulu bayan olacagım ben de...

Bazen olur ki...
Anneler çocuklara örnek olur...
BAzen de;
Çocuklar annelere örnek olur...
İnşallah kardeşim...Siz de İslamı tam yaşayarak annenize örnek olun...
Yüce Rabbim nelere kadir...
Belki de o da sizden görür...İnşallah o da başörtüsü takar...

Yarına hatta 1 dk. sonrasına snedimiz yok maalesef...
Biz yaşadığımız andan sorunluyuz kardeşim...
Zaman kaybetmeyelim inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun...
Dualarımızdasınız inşallah...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ,dualarınızda unutmayın benı kardeslerım.sımdılık cıkmam lazım benım.Allaha emanet olun.

Selametle...

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı

öncelikle hoşgeldiniz ablacım..kapanmak isteyen bacılarıma kardeşlerime ablalarıma çok seviniyorum...çünkü Allaha bir adım daha yaklaşıyorsunuz...inşaallah düşündüğüm gibidr...sizler sırat-ı müstakimin yolcularısınız...doğru yolda ilerlemek gerçekten zordur...şeytan insanın ağzından burnundan ve engel olabileceği herşekilde insana vesvese verir ve vesveseleri insanı doğru yoldan döndürür caydırır...sakın ola ki siz doğru yolunuzdan vazgeçmeyin çünkü başörtüsü sizin asıl kimliğinizi ortaya koyuyor...doğru yolda yürüyen insalar için her zaman ayak altında dikenli bir gül bulunur bu dikenli güle basmadan geçemezsiniz ama önemli olan kanayan ayağınız deil doğru yolda ilerlerken Allah aşkıyla yanan kalbiniz ön plana çıkar...ön planda olan her zaman Allahın aşkıdır...umarım sizin annenizde sizin asıl kimliğinizin farkına varır ve sizi olduğunuz gibi kabul eder hatta Allah umarım hiç umulmadık bi yerden bir ihsan eyler de annenizin kalbi yumuşayıverir ve başörtüsünün geçnken örtülmesi gerektiğini,aslında vücudun taze ve güzelken gizlenmesi gerektiğini yaşlanınca çirkinlikleri örtmesi için örtülmedğini anlar...Rabbimden sizin örtünebilme sevdanız için dualarda buluncam ondan örtünmenizi kolaylaştıracak isteklerde buluncam ...inş bu aciz kulun duları kabul olur...Ama şunu unutmayın her zorlu yolun sevabı daha fazladır zorla elde edilen herşey değerli ve kıymetlidir ama zorla olmayn kolay oluveren bi isteğin hevesi hemen sönüverir...siz asla yılmayanlardan olun inşaallah biricik bacımm...Allaha emanet olun...

ulku75

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,sitenize yeni üye oldum.çok hoşuma gitti girince huzur buluyorum.Ben çalışıyorum sağlık sektöründe bundan 5 sene önce kapandım isteyerek ve hiç bir baskıyla karşılaşmadım çok şükür.Ama eşimin tayin durumu nedeniyle il değişrirdik ve ben burda işe başlamama yakın bir zamanda şeytana uyup açıldım şimdi çok pişmanım o zamandan beri aklımdan çıkmıyor.kendimi kötü hissediyorum.şimdi deli gibi istememe rağmen sırf çevre ne der diye yapamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun.teşekkür ederim.

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,sitenize yeni üye oldum.çok hoşuma gitti girince huzur buluyorum.Ben çalışıyorum sağlık sektöründe bundan 5 sene önce kapandım isteyerek ve hiç bir baskıyla karşılaşmadım çok şükür.Ama eşimin tayin durumu nedeniyle il değişrirdik ve ben burda işe başlamama yakın bir zamanda şeytana uyup açıldım şimdi çok pişmanım o zamandan beri aklımdan çıkmıyor.kendimi kötü hissediyorum.şimdi deli gibi istememe rağmen sırf çevre ne der diye yapamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun.teşekkür ederim.

ablacım çevrenin sana bişey demesi hiç önemli değil ne diyebilirlerki zaten başı kapalılar diyemez çünkü onlar allahın yolundalar açıklar gitsin önce aynaya baksınlar bence çevreni hiç kafaya takma :a12::a12::a12::a33:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt