SELAMUN ALEYKÜM.....kardeşlerim aileniz anneniz,babanız,çevreniz yüzünden baskı görüpte horlanıp örtünemeyen dinini yaşayamayan kardeşlerim....her yazdıklarınızı inanın pür dikkat okuyorum,hepimizin ortak derdi ailemiz bizi böle kabul etmeyişleri.her ayrı yazılanda kendimdende bir parça buluyorum,bir zamanlar nasılda zordaydım kardeşlerim gibi diyorum.sizler adına yürekten dua ediyorum,diyeceğim şu;sakın azminizden vazgeçmeyin olmaz demeyin,olmazı bile olduran rabbim sonsuz şükürler olsun,dün akşam annem yanıma uğradı elinde bir kitap vardı bazı sayfaları işaretlemiş bana sende okusana dedi,şaşırdım kitap ahiret hayatını anlatan içinde ilahiler olan dini bir kitaptı nası buldu bilmiyorum vesile olan rabbime sonsuz şükürler olsun.baktım gözlerim doldu,inançlıydı biliyorum beni göre göre dahada istekli olmuştu,çok sevindim kitabı birgünlüğüne bana bıraktı sonra alrım dedi.anlatmamdaki amaç şu kardeşlerim ümitsiz olmayın benim de başörtüm için savaşım vardı ama ben kazandım şimdi dularım sizler için,ummadığınız şeyler siz rabbinize bir adım attınızmı oluyormuş.ALLAHA EMANET OLUN......